|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
3.6.2015 17:49:13   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: ninuska

LTM...prelijepe ste obje...cura posebno user posted image ..mashallah pupe...i moj je tu negdje user posted image

hhvvaaalllaaa
ma moj pupo je pravo velik, ovolika sam na porod otisla sa L. ziva ne znam kakva cu biti u devetom user posted image user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 151
3.6.2015 17:51:38   
ninuska
IZVORNA PORUKA: LieToMe

LTM...prelijepe ste obje...cura posebno user posted image ..mashallah pupe...i moj je tu negdje user posted image

hhvvaaalllaaa
ma moj pupo je pravo velik, ovolika sam na porod otisla sa L. ziva ne znam kakva cu biti u devetom user posted image user posted image

Psst...zeno,,mjesec si ispred mene..sta cu ja user posted image . Meni je bas naglo narasatao zadnje dvije sedmice..jedva se primjecivao,,a sad je bas buknuo. Imace kad da ispusu user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 3.6.2015 17:57:54 >

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 152
3.6.2015 18:00:31   
Carobno jutro
O LTM divne steuser posted image . Vidi se da uzivate user posted image malena je kao secer, pravi. Galebovi su krasni ali ipak vas dvije imate prednostuser posted image .

Maksi, i mene tako zna i kroz guzu probiti isto. Znaci ima jos neko sa istim boljkama, lakse mi odmahuser posted image

Ninushka, nek' si ti hljeb smjestila, sta te briga. Raspari ga sad i etouser posted image . I ja sve zivo zaboravljam. Pocet cu pisati ja sto coere definitivnouser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 153
3.6.2015 18:03:08   
rose

IZVORNA PORUKA: araj

vjerovatno sto radis kod stranaca :) Hvala ti na odgovoru. Sta cu, nastavit cu piti njih i dalje.

da...ma ja sam ih krenula uzimati i vec kontala kalulaciju koliko ce me izaci...i odlucim da posaljem racun...mada inace ne refundiraju vitamine..al valjada u slucaju tridnoce de...a mogla sam kontati da nece refundirati i nikad ne poslati user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 154
3.6.2015 18:08:59   
LieToMe RR

hhvvaaalllaaa

Psst...zeno,,mjesec si ispred mene..sta cu ja user posted image . Meni je bas naglo narasatao zadnje dvije sedmice..jedva se primjecivao,,a sad je bas buknuo. Imace kad da ispusu user posted image

suti bona ne prisjedaj na slatku muku user posted image
juce nas vidjela ova prijateljica od mm i pita on jel to usitnilo user posted image reko jest nisam vise u trocifrenoj brojci do kraja nego u dvocifrenoj user posted image i juce obukoh haljinu, nisam ni dala da me slika, ooogrrooommnnaaaa

carobno jutro hvala od cure i mene! nas dvije se udomacile, ja sam juce do podaca bosa hodala a malena jutros u gacicama obicnim na plazu user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 155
3.6.2015 18:09:40   
rose

http://s5.postimg.org/so7qjw7zr/WP_20150603_11_13_10_Pro.jpg

ovo se malena i ja foliramo u kafani user posted image
odoh jos galebove da postavim user posted image

http://s5.postimg.org/hpwh1pjef/WP_20150602_13_14_50_Pro.jpg
evo i galebova

velika vam pusa user posted image

e bas ste lijepe cure, mashala :)

Neposredna veza do poruke: 156
3.6.2015 18:09:50   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: araj

vjerovatno sto radis kod stranaca :) Hvala ti na odgovoru. Sta cu, nastavit cu piti njih i dalje.

da...ma ja sam ih krenula uzimati i vec kontala kalulaciju koliko ce me izaci...i odlucim da posaljem racun...mada inace ne refundiraju vitamine..al valjada u slucaju tridnoce de...a mogla sam kontati da nece refundirati i nikad ne poslati user posted image

Vidis kako su fini, sve placaju. Svaka cast. Ja kontala da uzmem makar jednu dozu tih orthamol, za mjesec. Inace pijem nw prenatal. Uporedila sam sve koje imaju po sastavu, i meni oni najvise odgovaraju naravno pored tih orthamol. Ja uzimam dodatno jos nesto svasta pa mi ovi od nw najbolje pasu.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 157
3.6.2015 18:12:16   
LieToMe RR

evo i galebova

e bas ste lijepe cure, mashala :)

hvala rose!!!
evo ovo moje dvoje se otkomirali user posted image
odoh ih nadici da idemo skitati user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 158
3.6.2015 18:25:38   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

O LTM divne steuser posted image . Vidi se da uzivate user posted image malena je kao secer, pravi. Galebovi su krasni ali ipak vas dvije imate prednostuser posted image .

Maksi, i mene tako zna i kroz guzu probiti isto. Znaci ima jos neko sa istim boljkama, lakse mi odmahuser posted image

Ninushka, nek' si ti hljeb smjestila, sta te briga. Raspari ga sad i etouser posted image . I ja sve zivo zaboravljam. Pocet cu pisati ja sto coere definitivnouser posted image

user posted image
pisem odavno. Treba da kupim par stvarcica i uredno otkucam biljesku na mob user posted image . Da se zabrinem user posted image
primate me u drustvo...jos jedna sa tom boljkom..ali rijetko se desi hB

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 159
3.6.2015 18:27:53   
ninuska

hhvvaaalllaaa

suti bona ne prisjedaj na slatku muku user posted image
juce nas vidjela ova prijateljica od mm i pita on jel to usitnilo user posted image reko jest nisam vise u trocifrenoj brojci do kraja nego u dvocifrenoj user posted image i juce obukoh haljinu, nisam ni dala da me slika, ooogrrooommnnaaaa

carobno jutro hvala od cure i mene! nas dvije se udomacile, ja sam juce do podaca bosa hodala a malena jutros u gacicama obicnim na plazu user posted image

Vise i ne oblacim sire stvari...najbolje, citaj: najtanje, izgledam u helankama i crnoj malo duzoj majici..one trudnicke majice mi stoje...fakat prosire

Neposredna veza do poruke: 160
3.6.2015 19:34:51   
Amira A
Zdravo zene-majke-trudnice-lavice!

Ja sam se nekad ranije registrovala, ali kad je javljanje u pitanju, slabije. Vidim sve ste raspolozene, pa da i ja pokusam uhvatit vase dobre vibracije, a ne da me filuje kako ko stigne, sto raja, sto komsinice, sto ne znam ti ko sa razno-raznim porodjajnim iskustvima. Sinoc su me cak doveli i do suza sa svojim komentarima i zakljuccima. Jest me strah, ali kontam ne mora mi svako dodavat ulje na vatru. Zato sam danas odlucila ne izlazit iz kuce, nego se posvetit samoj sebi i velikom pupi ispred mene :)

Inace, gazim deveti vec uveliko, termin po ultrazvuku mi je 6.6. Bila sam prije dva dana na pregledu u Zenici, pregledao me dr. Karahasan i rekao da dodjem u subotu i ako budu povoljni nalazi (sta li su povoljni nalazi???) on bi ubrzao proces poroda, a ako ne ostavio bi me da lezim pa da me prate neko vrijeme. Svi me plase sa tim ubrzavanjem, a ja kontam valjda dr. zna sta radi.

Zelim vam uredne kontlole, i lagane porode.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 161
3.6.2015 20:20:41   
rose
dobro dosla...ako mozes nemoj da te ubrzavaju..cekaj da porod krene...tako je prirodnije...mislim da dr to rade ako ocekuju da im se plati i slicno...ja sam svoju prvu trudnocu prenjela 6 dana, otisla na porod kad je pukao vodenjak...najbolje je prirodno...e sad ako ima neki problem dr obicno predlozi carski rez ako je sve ok, radije cekaj da krene samo user posted image

Neposredna veza do poruke: 162
3.6.2015 21:56:44   
ninuska

dobro dosla...ako mozes nemoj da te ubrzavaju..cekaj da porod krene...tako je prirodnije...mislim da dr to rade ako ocekuju da im se plati i slicno...ja sam svoju prvu trudnocu prenjela 6 dana, otisla na porod kad je pukao vodenjak...najbolje je prirodno...e sad ako ima neki problem dr obicno predlozi carski rez ako je sve ok, radije cekaj da krene samo user posted image

Da potpisem.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 163
3.6.2015 23:32:48   
Ljeto15
Vece zene, evo i ja da se prijavi po prvi put, vec neko vrijeme citam ovaj forum...pa rekoh da se i ja malo razgovorim...mi smo usli u 8 mjesec...a termin nam je u 5. augusta.user posted image ..

< Poruku je uredio Ljeto15 -- 3.6.2015 23:39:19 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 164
4.6.2015 7:25:34   
ziel
Dobro jutro zene user posted image
Bas mi se svidja danasnje lijepo vrijeme, cak sam obukla texas suknju do koljena koju sam oblacila nekad prije 4 god. sreca pa se razvlaci pa mi moze i sad a i u struku mi taman, ne steze user posted image
Sad cekam doktora pa da pocnemo raditi, radujem se sutrasnjem skracenom radnom vremenu, kao produzen vikend user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Ljeto15)
Neposredna veza do poruke: 165
4.6.2015 7:30:27   
ninuska
Jutro..
javljam se iz kreveta user posted image . Nesto mi mrsko da ustanem. Mala opet kod nane. Trebali sinoc da je dovedu, ali im zaspala u autu pri poveatku s jablanickog i ostavili je kod sebe. Bas sam je pozeljela user posted image .
ljeto15 dobrodosla. I kod tebe usitnilo user posted image . Da i ostatak trudnoce prodje u najboljem redu user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 166
4.6.2015 7:33:20   
M.A.M.
Jutroooo bebele,jeste mi se naspavale?
Ja juce citav dan u skitnji bila,pa se i beba umirila spavala sam ko komirana citavu noc
LTM ajjj sto nam vadis mast s tim slikicama,a izgledate preslatkooooouser posted image ,sinoc gledam tvoju pupu pa svoju,ma tu smo mi sa pupama al zeno ti nista nisi dobila na kilazi,kod mene ruke ko kod ramba user posted image
Ostale zenice sretno danas na kontrolama ako ide neka user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 167
4.6.2015 7:34:43   
M.A.M.
ljeto 15 dobro nam dosla,ti si moja terminusa pa cemo zajedno odbrojavati,a ima nas najvise u augustu user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 168
4.6.2015 7:35:04   
maksi
Divne ste mi masala pu,pu ne urekle se user posted image

evo i galebova

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 169
4.6.2015 7:39:03   
maksi
Dobro dosla, mi smo u dan razlike meni je termin 4.8. Pisi nam i druzi se sa nama
IZVORNA PORUKA: Ljeto15

Vece zene, evo i ja da se prijavi po prvi put, vec neko vrijeme citam ovaj forum...pa rekoh da se i ja malo razgovorim...mi smo usli u 8 mjesec...a termin nam je u 5. augusta.user posted image ..

(odgovor članu Ljeto15)
Neposredna veza do poruke: 170
4.6.2015 7:43:18   
maksi
Jutroooooo user posted image ,

Mi polako poceli sa pripremama za krecenje,rasklanjam trebam otici i u kupovinu boje,sinoc nestigosmo.

Juce sam se nahodala sa svojim momcima da sam bukvalno jedva dosla kuci, od ssc sam pjeske dosla do pofalica Vilsonovim onda u park,a prie toga bila u Merkatoru na Socijalnom,
U jednom momentu mi se piskilo pa me je beba plus pritiskala dole sa desne strane mislila sam crkoh,sreca uletih u jedan kafic i piskihuser posted image

Odo za poslom

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 171
4.6.2015 7:57:29   
ninuska

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutroooo bebele,jeste mi se naspavale?
Ja juce citav dan u skitnji bila,pa se i beba umirila spavala sam ko komirana citavu noc
LTM ajjj sto nam vadis mast s tim slikicama,a izgledate preslatkooooouser posted image ,sinoc gledam tvoju pupu pa svoju,ma tu smo mi sa pupama al zeno ti nista nisi dobila na kilazi,kod mene ruke ko kod ramba user posted image
Ostale zenice sretno danas na kontrolama ako ide neka user posted image

Haha..i meni su.misice masallah user posted image . I grudi...

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 172
4.6.2015 8:00:15   
ninuska

IZVORNA PORUKA: maksi

Jutroooooo user posted image ,

Mi polako poceli sa pripremama za krecenje,rasklanjam trebam otici i u kupovinu boje,sinoc nestigosmo.

Juce sam se nahodala sa svojim momcima da sam bukvalno jedva dosla kuci, od ssc sam pjeske dosla do pofalica Vilsonovim onda u park,a prie toga bila u Merkatoru na Socijalnom,
U jednom momentu mi se piskilo pa me je beba plus pritiskala dole sa desne strane mislila sam crkoh,sreca uletih u jedan kafic i piskihuser posted image

Odo za poslom

Super draga..neka si. I treba sto vise da setamo..meni se nesto ne da u zadnje vrijeme..nekako sve autom osim ovog jucer sopinga.
jeste li bili u onom novom parku na Grbavici, uz miljacku? Cini mi se da se obnovio turskom donacijom

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 173
4.6.2015 8:01:58   
M.A.M.
Ma nekako na grudi sam i navikla,nikad nisu bile male user posted image ,al ruke i dupe,gluho bilo user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 174
4.6.2015 8:10:41   
ninuska
Sta ce tek biti do kraja user posted image .

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *