Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 9:45:28
lala88
jutro drage moje, ja zaspala nekad poslije 2h, a probudila se oko 7h i ovo sto sam spavala samo sam se vrtila, bas teska noc. Scarlet cestita, sto brzi oporavak ti zelim, a bebi puno srece i zdravlja, uzivaj draga najteze je proslo, mazi se sa svojom djecicom.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 9:45:34
pandica
Drage moje, ne stigoh se nikako ranije javiti. Na poslu mi je haos. Samo da pozelim sretne i uspjesne kontrole u ovom mjesecu, a curama kojima je termin na pragu zelim sto laksi porod i da što brže donesu svoju sreću na ovaj svijet
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 10:16:37
LieToMe RR
Juuuttrrroooooo drage prvo da cestitam scarlet sve najljepse od srca vam zelim. bebica je masala po mjerama pravo napredna, svaka cast tebi i da se brzo oporavis, da uzivas...
Ja sam se sinoc komirala oko pola 10-10 i do jutros (razumljivo skroz s obzirom da sam spavala svega od 1-4 pa onda pakovanje, put) elem, sinoc smo setali sve do Podaca, divna je setnjica. Jutros pao ness na terasi dok su mm i malena spavali, dorucak i ove letece djidje...mm otisao do granapa posto nase divno dijete jede samo bijeli hljeb nedaj boze da pojede razevi, crni ili bilo koje druge "boje" Cekamo njega da se vrati pa cemo lagano prvo u kafanu a onda metar dalje na plazu (oni su vec bili kazu more pohladno, ganjali neku macu po plazi i bacali kamencice)
Nisam vam se pohvalila stala sam u kupaci do duse donji dio savrsen ali sa gornjim sam se napatila Dobih i od mm komplimente da su mi sike velike i da stoje ko da sam push up stavila a da mi je pupo ko sa L kad sam otisla na porod Ja koliko primjetih postala interni predmet zajebancije
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 10:27:14
ziel
E moja LTM ,mozes mene zamisliti kad se skinem u kupaci - visoka 160cm teska 82kg Ja kako citam tvoj post zamisljam tu klimu morsku i kao da mi dodje miris mora pod nos Mozda i ja i mm skoknemo ovaj vikend do Neuma, moracu provjeriti vremensku prognozu da ne bi dzaba otisli
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 11:03:59
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Juuuttrrroooooo drage prvo da cestitam scarlet sve najljepse od srca vam zelim. bebica je masala po mjerama pravo napredna, svaka cast tebi i da se brzo oporavis, da uzivas...
Ja sam se sinoc komirala oko pola 10-10 i do jutros (razumljivo skroz s obzirom da sam spavala svega od 1-4 pa onda pakovanje, put) elem, sinoc smo setali sve do Podaca, divna je setnjica. Jutros pao ness na terasi dok su mm i malena spavali, dorucak i ove letece djidje...mm otisao do granapa posto nase divno dijete jede samo bijeli hljeb nedaj boze da pojede razevi, crni ili bilo koje druge "boje" Cekamo njega da se vrati pa cemo lagano prvo u kafanu a onda metar dalje na plazu (oni su vec bili kazu more pohladno, ganjali neku macu po plazi i bacali kamencice)
Nisam vam se pohvalila stala sam u kupaci do duse donji dio savrsen ali sa gornjim sam se napatila Dobih i od mm komplimente da su mi sike velike i da stoje ko da sam push up stavila a da mi je pupo ko sa L kad sam otisla na porod Ja koliko primjetih postala interni predmet zajebancije
uh da mi je tog mirisa morskog sada...vi samo uzivajte
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 11:24:35
anitaa
LTM uživaj, ja se sve nešto nadam,fino bude i u 9. om na moru, mada treba sve uskladiti...ovih dana žongliram, zadnji dani na poslu kod kuće radovi, kupovina, S. aktivnosti..odoh na pauzu, pozdrav svim trudnicama
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 11:27:26
lala88
ZIEL posto radis u TK zdravstvu, raspolazes li informacijom placa li se da bi muz mogao prisustvovati porodu, ako se placa, koliko se placa, kome se placa i kad se placa? Unaprijed hvala za svaku infprmaciju
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 11:33:10
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ziel
E moja LTM ,mozes mene zamisliti kad se skinem u kupaci - visoka 160cm teska 82kg Ja kako citam tvoj post zamisljam tu klimu morsku i kao da mi dodje miris mora pod nos Mozda i ja i mm skoknemo ovaj vikend do Neuma, moracu provjeriti vremensku prognozu da ne bi dzaba otisli
ziel mi ostajemo do cetvrtka aBd i sve su najavili lijepo vrijeme, mi smo vec juce nabacili malo boje u letu, ovdje je juce bilo 26-27 stepeni. voda jest malo hladnija ali je predobro. sto se tice kupaceg kako se nadala dobro se udala , sad sam bas ko morz u vodi carobno jutro, anita rose sretan zavrsetak radova, M.A.M. sretan pocetak radova
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 12:21:28
ziel
IZVORNA PORUKA: lala88
ZIEL posto radis u TK zdravstvu, raspolazes li informacijom placa li se da bi muz mogao prisustvovati porodu, ako se placa, koliko se placa, kome se placa i kad se placa? Unaprijed hvala za svaku infprmaciju
Ne znam bas za tu informaciju jer ja svom ne bih dala da mi bude tu dok se budem poradjala Ali mozes dobiti UKC centralu na ovaj broj 303 - 500 pa trazi da te spoje s Porodilistem i tu ce ti se neko javiti ko to zna... Ja tako sve sto me zanima zovem na tel.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 12:30:13
rose
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
Jutro zene,
Zene kako krecenje?
Mene je moja cura svu noc udarala. Znaci dernek teski. Sad spava. I de mi recite, je li vas udara nisko Zadnji put na kontroli sam vidjela da se okrenula, ali dr rece da se oni jos u ovom periodu okrecu jer imaju mjesta. A meni bas nesto nisko dole osjetim, cime li me lupa ovako Isto kao bubanj svu noc. Ako bude ovako i kad se rodi aBd, bit ce veselo svu noc
Scarlet, cestitam, hajde neka jei carski samo neka je proslo sve kako treba i da je cura dosla ziva i zdrava svojim roditeljima i braci
LTM, smoci guzu za nas debele
ziel, svi rade do 12 u petak a po mom misljenju i to je puno, bit ce haoticno u Sarajevu bas. Ima toliko najavljenih autobusa, ljudi u privatnom aranzmanu sto dolaze. Ludilo ce biti. Ja znam da se moji na poslu raduju a sto kaze ninushka, meni svejedno
ninushka, ti na sredjivanje prije pregleda, lijepo..da se utegnes i zategnes i zgulis a sretno na pregledu
samo nek udara...i ja je osjetim nisko i to su none...ova ceza jos uvijek na guzi...valjda se okrene do poroda
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 12:30:32
lala88
ej ziel evo ja sad zvala radjaonu, Moze muz prisustvovati, nista se ne javljuje ranije niti se placa, niti treba nalaze vaditi, kad dodjemo gore da kazemo dr da hoce i on na porod i uvesce ga kad pocen porod. Eto da imas informaciju ako ti zatreba ili ako jos kome treba.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 12:45:39
maksi
Dan zeneeeeeee, Ja sam bas nesto slaba i malaksala jedva micem,podjem nesto da uradim pa sjednem. Vjerovatno me i alergija dodatno crpi,bas se pojacala zadnjih dana kisem smrcem cak mi i krv krene na nos po nekoliko puta dnevno.
Od sutra krecimo ako Bog da,
Sada me zanima gdje ste kupovali da vam naprave boje,ja sam gledala u fabulasu, pa bi volila da jos negdje pogledam.
Cini mi se da je LTM nesto spominjala pa ako joj nije mrsko neka ponovi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 12:59:40
ziel
IZVORNA PORUKA: lala88
ej ziel evo ja sad zvala radjaonu, Moze muz prisustvovati, nista se ne javljuje ranije niti se placa, niti treba nalaze vaditi, kad dodjemo gore da kazemo dr da hoce i on na porod i uvesce ga kad pocen porod. Eto da imas informaciju ako ti zatreba ili ako jos kome treba.
E super bas si dobila sve informacije Neka je sretno tebi i tm, ipak je hrabar sto je odlucio da ide na porod
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 13:00:20
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: maksi
Dan zeneeeeeee, Ja sam bas nesto slaba i malaksala jedva micem,podjem nesto da uradim pa sjednem. Vjerovatno me i alergija dodatno crpi,bas se pojacala zadnjih dana kisem smrcem cak mi i krv krene na nos po nekoliko puta dnevno.
Sada me zanima gdje ste kupovali da vam naprave boje,ja sam gledala u fabulasu, pa bi volila da jos negdje pogledam.
evo mene ko za mene pita ovo moje dvoje se komirali sto ti je morski zrak i malo plivanja a ja na terasi malo surfam i odmaram...
sto se tice boja mi nismo mutili, bilo mi preskuo da mutim u onu latex a one gotove imas u peniju, mi smo uzeli neku visocku orca style i stvarno smo prezadovoljni (imas i slike u temi maj, postavila sam se cini mi se kad je krevet dosao malenoj) a ima i jupol trendi ili trend vec gotove umucene, raznih boja samo meni trebale intezivnije boje. i ovi u peniju mute koliko znam. sretno i tebi sa radovima da vas sviju vrijeme posluzi i da se ne umorite puno
e da ima i u kaparolu u komsiluku kod sentade samo ne znam koliko je para jer im je radno vrijeme nekakvo ludo pa nisam stigla da odem da pitam. meni mucenje u obicnu nije trebalo jer smo uzeli vec gotove (isto mi ga dodje) mislila da mutimo u latex ali bi mi preskupo pravo tako da sam bila odustala od svih varijanti mucenja. ove orca gotove su kantica od 2,5 l oko 19 KM a jupol trendi je malo skuplji oko 22-23 cini mi se pa eto skontaj jel ti se isplati mutiti jer ovih gotovih imas bas puno nijansi
< Poruku je uredio LieToMe -- 3.6.2015 13:05:13 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 13:21:01
maksi
Draga hvala puno na brzom odgovoru,odmaraj i uzivaj
IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: maksi
evo mene ko za mene pita ovo moje dvoje se komirali sto ti je morski zrak i malo plivanja a ja na terasi malo surfam i odmaram...
sto se tice boja mi nismo mutili, bilo mi preskuo da mutim u onu latex a one gotove imas u peniju, mi smo uzeli neku visocku orca style i stvarno smo prezadovoljni (imas i slike u temi maj, postavila sam se cini mi se kad je krevet dosao malenoj) a ima i jupol trendi ili trend vec gotove umucene, raznih boja samo meni trebale intezivnije boje. i ovi u peniju mute koliko znam. sretno i tebi sa radovima da vas sviju vrijeme posluzi i da se ne umorite puno
e da ima i u kaparolu u komsiluku kod sentade samo ne znam koliko je para jer im je radno vrijeme nekakvo ludo pa nisam stigla da odem da pitam. meni mucenje u obicnu nije trebalo jer smo uzeli vec gotove (isto mi ga dodje) mislila da mutimo u latex ali bi mi preskupo pravo tako da sam bila odustala od svih varijanti mucenja. ove orca gotove su kantica od 2,5 l oko 19 KM a jupol trendi je malo skuplji oko 22-23 cini mi se pa eto skontaj jel ti se isplati mutiti jer ovih gotovih imas bas puno nijansi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 14:14:35
ninuska
Dodjoh i ja. Popila kaficu sa prijateljicom, pa otisla da se ocerupam . Sad mogu i dr i na more. Zvala dr kad kaze sutra nije tu, pa u.petak da dodjem. Bitno mi je samo prije mora da obavim kontrolu. maloj trazila pape za plazu, ali nisam nasla to sto trazim. Imam one ko crocsice ali hocu da moze u njima i.u vodu. Gumene na kopcanje sa rupicama..hahs..objasnjenja..prosle godine sam takve kupila u azelu ali ih sad nemaju. Ali, nadjoh joj na snizenju sandalice za ljeto, kozne, bas udobne . Valjda ce joj biti ok..ne mogu joj probati jer je otisla sa nanom i dekom na turneju do jablanickog jezera . Dijete ce me zaboraviti. I sebe pocastih majicom u azelu, esprit, kimono rukav, duza taman za preko helanki . Danas ne pravim nista za rucak muz ce rostilj raspaliti..ma milina od zivota
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 14:41:30
Carobno jutro
rose, ma udara ona hvala Bogu non stop, nije meni mrsko..cak sta vise ja uzivam. Nego eto nesto bas nisko pa me prepade. Ko kad sam isprepadana ko lane . A i ono ponekad zigne dole kroz rodnicu pa me sve to ustroca iako eto na kontroli je bilo sve lijepo zatvoreno. DOduse nije me gledlala odozdo da ne ceprka kaze. Ma hadj valjda je u redu sve
maksi, mi smo isto uzeli vec mijesane boje. Izabrali boju u katalogu i dobili istu takvu. Samo sad ne znam koja je bila ove godine ali eto LTM ti je vec rekla. Uzimali smo prosle jupol i zadovoljni smo bili.
ninushka, nek' si se ti ocerupala pa kud puklo da puklo i spremna si za mora
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 16:04:42
maksi
Draga i kod mene ista situacija kada me ritne neme dole proziga da nekada moram stati ne mogu se maknuti,pa nekada prema preponama i cak u guzi. Cak sam se bila prepala jer to nisam osjecala u prijasnjim trudnocama,doktorica kaze da je to normalno pa sam se malo smirila
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
rose, ma udara ona hvala Bogu non stop, nije meni mrsko..cak sta vise ja uzivam. Nego eto nesto bas nisko pa me prepade. Ko kad sam isprepadana ko lane . A i ono ponekad zigne dole kroz rodnicu pa me sve to ustroca iako eto na kontroli je bilo sve lijepo zatvoreno. DOduse nije me gledlala odozdo da ne ceprka kaze. Ma hadj valjda je u redu sve
maksi, mi smo isto uzeli vec mijesane boje. Izabrali boju u katalogu i dobili istu takvu. Samo sad ne znam koja je bila ove godine ali eto LTM ti je vec rekla. Uzimali smo prosle jupol i zadovoljni smo bili.
ninushka, nek' si se ti ocerupala pa kud puklo da puklo i spremna si za mora
LTM, ubaci nam koju sliku sa plaze
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 3.6.2015 17:39:18
ninuska
Jao, zene,ja sam totalno poludila. Otvorim.frizider maloprije kad imam sta vidjeti...hljeb u kesi..uredno sam ga stavila vjerivatno jucer, jer jutros sam pojela perece tako da frizider nisam ni otvarala