|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
28.5.2015 9:17:29   
ziel

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Moja ziel ja sam pred svadbu smrsala 15 kg rad operacije,i bas bila taman mada ko god me vidio kaze da sam izgledala kao bolesna jer sam od srednje skole uvijek bila punija,onda nakon udaje udebljali smo se oboje najmanje po 10 kg,pa hajd i to sam prebolila
Pocnem raditi prosle godine smrsala opet 10 kg za 2 mj,i super bilo dok nisam zabebila,a sad sam fakat ko tenk user posted image
sto kaze ninuska mene ce slatko ubiti

A eto u braku se ja udebljala, a mm samo 1 kg. nije fer user posted image Ja nemam potrebu toliko za slatko, ali za tjesteninom ludim, to mene unisti user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2401
28.5.2015 9:17:31   
LieToMe RR
draga ziel dotjeraces se ti poslije poroda, ne brini za kg. ode to poslije porda ko odneseno.
ja sam poslije poroda od dojenja i tog nekog tempa koje smo nas dvije jedna drugoj nabile (po dva puta setale nekad i tri) ja sam spala na manju kilazu nego kad sam ostala trudna. tad sam spala na 81 kg i bilo mi je taman. medjutim sjedeci posao, nisam mogla da uskladim teretanu ili fitnes sa obavezama i tu sam malo vratila tu startnu tako da sam obje trudnoce startala sa 88 kg (mada ja kako sve jedem i ne brojim kalorije ja sam prezadovoljna). pocastim se ja i sad u trudnoci i sa picom, i hamburgerom, i cevapima (gledam da vise unosim supice, voce, povrce ali hajde Boga ti, pa necu da sam zeljna necega)
inace udala sam se sa 78-79 to je ta neka moja mjera jer sve ispod izgledam ko kostur jer imam jako izrazene kosti (meni i sad u trudnoci kukovi strse pa nekad se udarim na steku od vrata user posted image )

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 2402
28.5.2015 9:19:28   
aidana

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Hvala vam puno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Joj i meni je laknulo, ibuprofen je djelovao to je najbitnije a vjerovatno je i zubic tu negdje... uglavnom ja znam kad ona jede da je bolje user posted image

jedva iskopah neke slike (ko kad mene vise nema nego sto me ima na slikama)

http://s5.postimg.org/m1w3np0tz/slika_pupe_8_mjesec.png
ovo sam u prvoj trudnoci 8mi mjesec (skoro pa 9ti), imam 95 kg (sad mi je pupo brat bratu veci nego u prvoj trudnoci ali imam manje kg) noge se ne vide user posted image  ali cu vam docarati duzinu nogu na sljedecoj slici user posted image

http://postimg.org/image/777i9ir8z/
ovo smo L i ja u dm-u prije sedmicu-dvije, dukserica je pa se ne vidi pupo a i cudna je poza. do duse malo sam natrontana pa ni dozivljaj nije isti. ovdje imam 92 kg.
mislim tesko je ovako sa cudnih slika skontati ali eto ima mene u visinu pravo user posted image

Drago mi jr za curicu user posted image

Bas ti super stoje te kile, nikad ne bih rekla da ih imas toliko user posted image a stomak u prvoj trudnoci uopste nije tako velik, obzirom da si i imala krupnu bebu. Ja sam svoj stomak u osmom mjesecu morala nosati user posted image sa obe ruke uhvatim i krenem

Meni se visak kila skroz cudno raspodjeli. Nece pa nece u sise i guzicu user posted image samo se zalijepi sa strane na kukove, od poroda na stomak i lice....a lice...imam okruglo lice i velike obraze pa se sva napusem kao bundeva sto bi mm rekao.
Poslije trudnoce sam dugo bila na 70 kg i to mi je bilo previse, iako imam 1,79 m.

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 2403
28.5.2015 9:20:48   
ninuska

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Moja ziel ja sam pred svadbu smrsala 15 kg rad operacije,i bas bila taman mada ko god me vidio kaze da sam izgledala kao bolesna jer sam od srednje skole uvijek bila punija,onda nakon udaje udebljali smo se oboje najmanje po 10 kg,pa hajd i to sam prebolila
Pocnem raditi prosle godine smrsala opet 10 kg za 2 mj,i super bilo dok nisam zabebila,a sad sam fakat ko tenk user posted image
sto kaze ninuska mene ce slatko ubiti

Sad si onda taman..za trudnicu...ako si bila ko bolesna sa -10 kg...
ja sam jedno vrijeme bila premrsava, a ostali.period ok...taman. udebljala sam se kad je A. Bila godina. Svaki dan u amko i kupim medeno srce i jos neki slatkis. Naravno, sama pojedem dok nema muza user posted image . E, onda sam stopirala jer sam vidjela da je vrag odnio salu. Itbacila slatko i hljeb skroz i smrsam oko 12 kg. na toj kilazi sam bila godinu tj dok nisam opet zatrudnila. Ja nekako iz dosade jedem. Ne znam za vas user posted image .

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2404
28.5.2015 9:23:57   
ninuska

IZVORNA PORUKA: aidana

Hvala vam puno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Joj i meni je laknulo, ibuprofen je djelovao to je najbitnije a vjerovatno je i zubic tu negdje... uglavnom ja znam kad ona jede da je bolje user posted image

jedva iskopah neke slike (ko kad mene vise nema nego sto me ima na slikama)

http://s5.postimg.org/m1w3np0tz/slika_pupe_8_mjesec.png
ovo sam u prvoj trudnoci 8mi mjesec (skoro pa 9ti), imam 95 kg (sad mi je pupo brat bratu veci nego u prvoj trudnoci ali imam manje kg) noge se ne vide user posted image  ali cu vam docarati duzinu nogu na sljedecoj slici user posted image

http://postimg.org/image/777i9ir8z/
ovo smo L i ja u dm-u prije sedmicu-dvije, dukserica je pa se ne vidi pupo a i cudna je poza. do duse malo sam natrontana pa ni dozivljaj nije isti. ovdje imam 92 kg.
mislim tesko je ovako sa cudnih slika skontati ali eto ima mene u visinu pravo user posted image

Drago mi jr za curicu user posted image

Bas ti super stoje te kile, nikad ne bih rekla da ih imas toliko user posted image a stomak u prvoj trudnoci uopste nije tako velik, obzirom da si i imala krupnu bebu. Ja sam svoj stomak u osmom mjesecu morala nosati user posted image sa obe ruke uhvatim i krenem

Meni se visak kila skroz cudno raspodjeli. Nece pa nece u sise i guzicu user posted image samo se zalijepi sa strane na kukove, od poroda na stomak i lice....a lice...imam okruglo lice i velike obraze pa se sva napusem kao bundeva sto bi mm rekao.
Poslije trudnoce sam dugo bila na 70 kg i to mi je bilo previse, iako imam 1,79 m.

Haha...opisala si mene..sa obrazima. I ja imam okruglo lice i o raze. Kad sam najmrsavija oni su tu. E, jedino meni ide i u sise..nekakve su velike...

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 2405
28.5.2015 9:25:33   
aidana

IZVORNA PORUKA: ziel

Ja sam od avgusta 2014 do februara 2015 nabacila 8 kg. to je prije trudnoce, a u trudnoci jos nekih 2,5 kg. Meni je belaj i sad , jakne, mantili, kaputi , pantole -sve mi malo user posted image Ali rekla sam sebi odmah nakon poroda idem na skidanje viska, vjezba i pravilna ishrana, da se vratim na onu kilazu od prije udaje...
Ne zelim da budem mama tenk user posted image

Ziel jesi li to kad si se udala kuhala stalno da pokazes sta sve znas pa se samo zalijepilo user posted image
Te bracne kile obicno dobiju muskarci. Cim se ozene stomak nabace.Mm igra fudbal vec 10 god sa istom ekipom i u zadnjih par godina su se svi skrasili i malo po malo poceli debljati. Nedavno on dosao kuci i zali se kako niko ne moze trcati svi se nakon 10 min smore, ne mogu disati i svi redom stokilasiuser posted image Naljutio se, kaze nece vise ni igrati...fol on bolji user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 2406
28.5.2015 9:26:28   
rose
jutro zene ja se jutros izvagah jer mi je veceras kontrola pa da se ne shookirtam tamo...kad ono ja ni grama nisam dobila od prosle kontrole..moja vaga pokazuje 80 anjihova ce veceras oko 81 i to je to..ko prosli put user posted image ...tjesim se da je ok jer sam inace startala s vise kila...pa ne dobijam sada puno a imam zapravo isto ko proli put u ovom periodu user posted image ja sam oko 171, idealna kilaza mi je 65 al odavno ne vidjeh tu 6-cu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2407
28.5.2015 9:26:41   
*pcelica*
LTM bas ti je linija super. Nikad ti ne bih dala te kile. Sto se tice visine ne da mi mozes pitu s glave jesti nego serpu graha user posted image Ja sam 1,60 visoka. Cim malo kile nabacim ode u stomak i vidi se. U trudnoci misamo stomak raste. I sad izgledam ko da sam sesti a nenapragu petog mjeseca. Doduse sad sumi i sike porasle jos kad bi ostale ovolike i nakon poroda i dojenja bilo bi super [sm=smiley36.gif
Trudnocu startala s 58 kila, U 14 nedjelji se kod doktora vagala bilo 63. Juce stanem navagu 63,7. Zadovoljna sam. Kako sam prva tri mjeseca kvasala bas sam se prepala da cu sepuno udebljati. Jos ja stvarno pazim sta jedem. Slatko sam svela na minimum, ali me copkanje ubi. Kadudjem u kuhinju pa copni malo od rucka pa vocku pa ovo pa ono. Sad u kuhinju ulazim samo kad moram user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 2408
28.5.2015 9:28:59   
ninuska

IZVORNA PORUKA: rose

jutro zene ja se jutros izvagah jer mi je veceras kontrola pa da se ne shookirtam tamo...kad ono ja ni grama nisam dobila od prosle kontrole..moja vaga pokazuje 80 anjihova ce veceras oko 81 i to je to..ko prosli put user posted image ...tjesim se da je ok jer sam inace startala s vise kila...pa ne dobijam sada puno a imam zapravo isto ko proli put u ovom periodu user posted image ja sam oko 171, idealna kilaza mi je 65 al odavno ne vidjeh tu 6-cu user posted image

user posted image ..svaka cast, zeno! Reci recept user posted image .

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2409
28.5.2015 9:31:36   
*pcelica*

Ja sam od avgusta 2014 do februara 2015 nabacila 8 kg. to je prije trudnoce, a u trudnoci jos nekih 2,5 kg. Meni je belaj i sad , jakne, mantili, kaputi , pantole -sve mi malo user posted image Ali rekla sam sebi odmah nakon poroda idem na skidanje viska, vjezba i pravilna ishrana, da se vratim na onu kilazu od prije udaje...

Ziel jesi li to kad si se udala kuhala stalno da pokazes sta sve znas pa se samo zalijepilo user posted image
Te bracne kile obicno dobiju muskarci. Cim se ozene stomak nabace.Mm igra fudbal vec 10 god sa istom ekipom i u zadnjih par godina su se svi skrasili i malo po malo poceli debljati. Nedavno on dosao kuci i zali se kako niko ne moze trcati svi se nakon 10 min smore, ne mogu disati i svi redom stokilasiuser posted image Naljutio se, kaze nece vise ni igrati...fol on bolji user posted image

Ovako i moj. Samo sto on sad forsira biciklo. Onda dodje i prica kako mu jarani ne mogu da izdrze. Hajd reko ko dasitiprosle godine mogao. On sad nabiokondicije skinuo kile pa se folira user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 2410
28.5.2015 9:33:36   
anitaa
Dobro jutro, umjerenost mi zadnjih dana baš i nije jača strana... bila od petka do utorka u Mostaru, kod mojih, pa je to bilo priprema, pozor, sad, na sto strana u malo vremena, cura me pratila u stopu i kad bi ja padala, ona bi nastavila tutnjati, pa se onda teta u vrtiću čudi odakle joj ta energija, user posted image ...već mi je ovih dana vrijeme za pregled, a nešto i ne žurim, osjećam se odlično, pa vidjeću, na poslu sam još 11 dana.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2411
28.5.2015 9:33:53   
LieToMe RR
pcelice hvala puno! user posted image
aidana pa ima i tebe u visinu user posted image  meni sve ispod 75-6 (a bila sam ispod) izgleda Boze mili sacuvaj user posted image  blago receno ko akrap (jos sam ja nekakva u licu duguljasta, imam ovalno lice, ne previse izrazene obraze sad jos jedino da stavim i sliku lica user posted image ) pa ja ako sam mrsavija meni obrazi upadnu jagodicne kosti strse ma uzas

rose svaka cast user posted image  ja laganini napredujem od pregleda do pregleda jer sam stagnirala 3-4 mjeseca

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2412
28.5.2015 9:34:02   
rose

IZVORNA PORUKA: ninuska

user posted image ..svaka cast, zeno! Reci recept user posted image .

ma ne znam ni ja...inace ne jedem puno nisam ni u prosloj trudnoci s tim da sam puno vise jela slatkise user posted image ali sam prosli put imala problem s vodom i otocanjem jos od 17-e sedmice ...manje sam piskila...i otisla na porod s 90kg...sve voda...noge bile otecene jos 7 dana nakon poroda...sad nema otoka, piskim svako sat i svako jutro uredna stolica...mozda je do toga? inace proslu trudnocu startala sa 71 a porodila se s 90-91...ovu stratala s 75-76 i jutros vaga pokaze 80...fakticki sam od pocetka dobila 4-5 kg....a imam mislim isto ko proli put u ovoj sedmici samo je to onda znacila da imam 11 kg vise user posted image moram pogledatei one stare nalaze da bas vidim koliko sam kg vagala u 30-oj sedmici user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2413
28.5.2015 9:34:29   
ziel

Nemam pojma sta se desilo... Gosti svaki dan, kuhanje, razna hrana nasa bosanska, a i psihicki ono skrasila se , nisam vise opterecena izgledom, manje izlazaka itd. a sad vec osjecam da je previse, da je ovo za alarm... user posted image Haman izasla iz te neke faze kad mi nije smetalo . Ali eto trudnoca je tu pa moram zbog bebe da jedem razno, pa onda oko Nove god. mijenjam navike.... To je prva stvar nakon poroda koju moram uraditi zbog sebe.

< Poruku je uredio ziel -- 28.5.2015 9:37:26 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 2414
28.5.2015 9:36:49   
rose

aidana pa ima i tebe u visinu user posted image  meni sve ispod 75-6 (a bila sam ispod) izgleda Boze mili sacuvaj user posted image  blago receno ko akrap (jos sam ja nekakva u licu duguljasta, imam ovalno lice, ne previse izrazene obraze sad jos jedino da stavim i sliku lica user posted image ) pa ja ako sam mrsavija meni obrazi upadnu jagodicne kosti strse ma uzas

rose svaka cast user posted image  ja laganini napredujem od pregleda do pregleda jer sam stagnirala 3-4 mjeseca

kad smo kod mrsavosti moja najniza kilaza koju pamtim je bila 51 kg na visinu 171 cm...i to nekad 97-e...mene su bukvalno zuljale stolice u tramvaju user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2415
28.5.2015 9:37:41   
anitaa
Ma puno znači kako se čovjek osjeća, realno imala sam i boljih izdanja, a i 40-a se bliži, a neki dan dežurna kritičarka iz komšiluka mi je rekla da jako dobro izgledam (obje bile na Dječjem sajmu, pa hajde sve ono oko nas veselo, pa možda je i to utjecalo)

Neposredna veza do poruke: 2416
28.5.2015 9:39:20   
rose

Nemam pojma sta se desilo... Gosti svaki dan, kuhanje, razna hrana nasa bosanska, a i psihicki ono skrasila se , nisam vise opterecena izgledom, manje izlazaka itd. a sad vec osjecam da je previse, da je ovo za alarm... user posted image Haman izasla iz te neke faze kad mi nije smetalo . Ali eto trudnoca je tu pa moram zbog bebe da jedem razno, pa onda oko Nove god. mijenjam navike.... To je prva stvar nakon poroda koju moram uraditi zbog sebe.

dobro ti draga imas vremena kuhati...meni em ne pada na pamet sta bih em nemam kome..mm pocesto radi i navece i kasno dodje...a meni mrsko samo za mene i malu kad i ona izbirljiva i jede ko ptica ..mislim da mi je najkvalitetniji obrok ovdje na poslu...iz restorana sto narucim..a mala u vrticu ruca user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 2417
28.5.2015 9:39:51   
rose
ninuska ti rece danas snjizenje u jysk-u...jel to provjereno da onu podlogu za krevet uganjam user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2418
28.5.2015 9:40:44   
rose
evo vidim na stranici danas je 15 Km...od juce snizena user posted image

evo ja sebi rezervisala odmah 2 online user posted image

< Poruku je uredio rose -- 28.5.2015 9:43:25 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2419
28.5.2015 9:45:19   
ziel
Kod mene radno vrijeme od 7-15:00 tako da i kad dodjem kuci imam vremena dosta dok ne legnem, sad su gosti smanjili mislim, ali dolazili su prva 3 mjeseca pa svaki dan neko bio, znate kako ono dolaze na šerbe.. Jedva sam cekala da se to zavrsi, a eto to se zavrsilo, pa od novembra pocinje drugi krug, dolaze na babine da daruju bebu , ku-ku meni user posted image A za kuhanje, ja sam jos u Srednjoj skoli znala 80% jela da napravim i nije mi mrsko, volim i da eksperimentisem pa se tako i kg lijepe....

< Poruku je uredio ziel -- 28.5.2015 9:50:57 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2420
28.5.2015 9:45:25   
anitaa

Ista kao i kod mene visina 171 cm, (65 kg idealno i imala sam prije prve trudnoće, a peticu više i ne pamtim)..i na prošlom pregledu oko 8o, nisam se debljala između dva pregleda, a nešto se pribojavam slj. vaganja, mada nikad ne znaš, sinoć trešnje večerala, jer smo se mi cure juče na pauzi baš počastile u Asdž-u, mislim imam vagu i kod kuće, ali je se klonim user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2421
28.5.2015 9:49:15   
ninuska

evo vidim na stranici danas je 15 Km...od juce snizena user posted image

evo ja sebi rezervisala odmah 2 online user posted image

e, super...al, vidi, jucer pricam sa prijateljicom i ona je kupila u nobilu ali se navlaci ko carsaf, a ova u jysk-u je na gumu. Pa, da znas...tj skontas koja ti vise odgovara? Moram i ja kupiti..ubi ono suskanje od najlona user posted image
LTM jel se kod tebe ova nepremociva plahta navlaci kao carsaf ili ima onu gumu na krajevima koja se zakaci za madrac? Kontas me user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 28.5.2015 9:52:07 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2422
28.5.2015 9:52:28   
LieToMe RR

kad smo kod mrsavosti moja najniza kilaza koju pamtim je bila 51 kg na visinu 171 cm...i to nekad 97-e...mene su bukvalno zuljale stolice u tramvaju user posted image user posted image

moja najniza (a da sam ono prosla pubertet) bila tako oko 2000te i to oko 60 kg (naovih mojih 182) ja ne znam da u tih nekih 3-4 godine nemam postene slike, nisam se ni slikala kako sam kriticno izgledala

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2423
28.5.2015 9:52:59   
rose

Kod mene radno vrijeme od 7-15:00 tako da i kad dodjem kuci imam vremena dosta dok ne legnem, sad su gosti smanjili mislim, ali dolazili su prva 3 mjeseca pa svaki dan neko bio, znate kako ono dolaze na šerbe.. Jedva sam cekala da se to zavrsi, a eto to se zavrsilo, pa od novembra pocinje drugi put, dolaze na babine da daruju bebu , ku-ku meniuser posted image A za kuhanje, ja sam jos u Srednjoj skoli znala 80% jela da napravim i nije mi mrsko, volim i da eksperimentisem pa se tako i kg lijepe....

joj a ljudi fakat nemaju mjere...pa mislim udala se jesi al sad da svi moraju doci na serbe...ti ono rece da si na selu..mislim da se na selu cesce odrzavaju te familijarno -komsijske veze pa je to tako...ali kad se aBd porodis gledaj da to reduciras...ja se sjecam kad je mm familija dosla par dana nakon poroda...ja u spavacici...ne mogu sjediti..elem sveki ih je sluzila ja sam se samo pozdravila user posted image doduse dosli su jer je jedan rodjak malenoj ucio ezan na uho...pa eto ton treba cim proje...ali nije fino kad ne mozes na noge a puna ti kuca...i nemoj da se junacis ko neke...da skaces, kuhas i sluzis...tvoje je da lezis, odmaras i dojis dijete..a sve moze da ceka da se malo oporavis

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 2424
28.5.2015 9:54:20   
rose

IZVORNA PORUKA: anitaa

Ista kao i kod mene visina 171 cm, (65 kg idealno i imala sam prije prve trudnoće, a peticu više i ne pamtim)..i na prošlom pregledu oko 8o, nisam se debljala između dva pregleda, a nešto se pribojavam slj. vaganja, mada nikad ne znaš, sinoć trešnje večerala, jer smo se mi cure juče na pauzi baš počastile u Asdž-u, mislim imam vagu i kod kuće, ali je se klonim user posted image

heh ja sam peticu imala negdje do svojke 23-e user posted image imala 51 kg...onda dam otkaz na tom poslu i trazila posao 4 mjeseca...nadjem sto sam htjela al mi nerad nabacio 10 kg...i dobih 61...ja jest meni to tesko bilo nositi user posted image al su mi ako nista sike narasle tada user posted image

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 2425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

biometrijski pasosi
sweet baby2008

trebam da izvadim pasose za svoje curice i interesuje me koliko sad vazi ovaj novi pasos i gdje se moze jos vaditi, i sta treba od papira sem u mup-u u novom sarajevu... hvalllllaaaaa unaprijed

1 (86%)

2 (14%)

Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *