Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 27.5.2015 22:45:17
aidana
IZVORNA PORUKA: LieToMe
mala curice bice i kod tebe sve ok i ne brini za kile (ja imam mnogo vise ) imam sansu da u ovoj naguram na 100 garant kakos am krenula da papam i da metem pred sobom jos malo pa necu moci nista obuci
Ja ovo sto si napisala nikako ne mogu da povezem sa tvojom slikom koju imam u glavi. Je li sto sam bila ubjedjena da si ti pisala kako se ne debljas puno u trudnocama...ili sto si se bavila sportom Kako god, ja sam tebe zamislila kao mrsavicu sa sisama i stomakom kao oni viktorijini andjeli kad zatrudne
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 27.5.2015 22:59:31
ninuska
IZVORNA PORUKA: aidana
mala curice bice i kod tebe sve ok i ne brini za kile (ja imam mnogo vise ) imam sansu da u ovoj naguram na 100 garant kakos am krenula da papam i da metem pred sobom jos malo pa necu moci nista obuci
Ja ovo sto si napisala nikako ne mogu da povezem sa tvojom slikom koju imam u glavi. Je li sto sam bila ubjedjena da si ti pisala kako se ne debljas puno u trudnocama...ili sto si se bavila sportom Kako god, ja sam tebe zamislila kao mrsavicu sa sisama i stomakom kao oni viktorijini andjeli kad zatrudne
Haha..i ja tako shvatih iz postova . A cini mi se da je visoka . Prosvijetli nas LTM
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 27.5.2015 23:33:21
alman
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: aidana
Haha..i ja tako shvatih iz postova . A cini mi se da je visoka . Prosvijetli nas LTM
iskreno i ja sam imala ovakvo slicnu sliku u glavi, nase LTM, prosto ne mogu da vjerujem, pocasti nas jednom slikicom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 27.5.2015 23:34:50
alman
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Evo mene sa kontrole,sve ok hvala Bogu jedino je beba poprecno okrenuta pa mi rekao da vise spavam na lijevom boku,i potvrdio nam da je Jos mi kaze da sam 28-a sedmica a po mens. sam 26+6 pa ko ce ga znati Za zeljezo kaze da nista ne pijem samo da hranom pokusam podici
za urednu kontrolu drago mi je da je sve uredu,a ma okrenut ce se bebi aBd ima jos vremena
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 7:29:40
*pcelica*
Dobro jutro Jeste li se naspavale? Ja sam danas Od sinoc me boli stomak i muka mi. Izgleda dea sam nesto pojela sto mi ne godi. Jos goste imala do pola dvanaest. Danas najradije ne bih ni ustajala iz kreveta. Bas sam se ulijenila
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 7:36:01
M.A.M.
Jutro Pa hoce li progrijati ovo vise,tacno gubim energiju Alman a LTM je visoka pa se njoj te kile i ne vide,sretnica .doduse nisam je vidjela s pupom al ne sumnjam da je i dalje ok sa kilazom Budite se zene
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 7:41:20
ziel
Djeste zene Neko spomenuo tresnje , ja ih svaki dan marissem kako su pocele haha , evo i na posao ponijela A jedva cekam i maline da pocnu, uhh ima da se najedem, necu nista vise jesti osim malina
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 8:13:09
LieToMe RR
juutrrroooooooo malena nema vise temepraturu, spavala je noc u komadu, ostala je spavati, i mi smo konacno odspavali malo mi dosli s posla ona odjednom temperaturu 38, bas ono iznebuha, mm otisao i kupi cepice ibuprofena (posto voltaren nije bas djelovao) ilijepo apliciramo, ona zaspala (to je bilo negdje oko 6), probudila se oko 8, mm otisao kod nje i zajedno zaspu i tako do pola 10. onda je jela cokolino, pojela 2 palacinka pocela plesati i skakati i jedva u 11 svi kolektivno legnemo. ostala je spavati
vidim prozivate me za kg i visinu nemam nikakvu svjeziju fotkicu sa pupom (imam negdje iz prve trudnoce pokusacu iskopati) a inace MAM i ja se znamo (studirala sam sa njenom sekom ) ima mene u visinu ali imam uzi sturk i jake bokove pa se eto to sad uskladilo nekako vidim ja ne mogu bez slike proci moram nesto iskopati
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 8:28:24
*nur*
Uleti samo da vas pozdravim moje Ziel pošto smo ja i ti tu negdje,de mi reci je li tebi stomo narastao, ja se nekako u zadnje vrijeme osjecam naduto , napuhano i imam osjecaj da mi je stomak bas velik mada mi nekako rano
I još nešto ženice je li ko od vas pio CaliVita New Lfe Mulivitamini za trudnice, dobila sam preporuku da ih pijem pored folne. Imate li iskustva?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 8:37:47
ziel
IZVORNA PORUKA: *nur*
Uleti samo da vas pozdravim moje Ziel pošto smo ja i ti tu negdje,de mi reci je li tebi stomo narastao, ja se nekako u zadnje vrijeme osjecam naduto , napuhano i imam osjecaj da mi je stomak bas velik mada mi nekako rano
I još nešto ženice je li ko od vas pio CaliVita New Lfe Mulivitamini za trudnice, dobila sam preporuku da ih pijem pored folne. Imate li iskustva?
LTM drago mi je zbog malecke
Primjetila sam tek prije par dana da mi stomak nekako prima drugaciji oblik, ali nije preveliki osim kad se najedem tresanja pa se napusem A i ja osjecam pritisak po dnu stomaka, valjda se pravi prostor za bebu pa se sve pomjera...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 8:42:21
LieToMe RR
Hvala vam puno!!! Joj i meni je laknulo, ibuprofen je djelovao to je najbitnije a vjerovatno je i zubic tu negdje... uglavnom ja znam kad ona jede da je bolje
jedva iskopah neke slike (ko kad mene vise nema nego sto me ima na slikama)
http://s5.postimg.org/m1w3np0tz/slika_pupe_8_mjesec.png ovo sam u prvoj trudnoci 8mi mjesec (skoro pa 9ti), imam 95 kg (sad mi je pupo brat bratu veci nego u prvoj trudnoci ali imam manje kg) noge se ne vide ali cu vam docarati duzinu nogu na sljedecoj slici
http://postimg.org/image/777i9ir8z/ ovo smo L i ja u dm-u prije sedmicu-dvije, dukserica je pa se ne vidi pupo a i cudna je poza. do duse malo sam natrontana pa ni dozivljaj nije isti. ovdje imam 92 kg. mislim tesko je ovako sa cudnih slika skontati ali eto ima mene u visinu pravo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 8:50:06
ziel
Hvala vam puno!!! Joj i meni je laknulo, ibuprofen je djelovao to je najbitnije a vjerovatno je i zubic tu negdje... uglavnom ja znam kad ona jede da je bolje
http://s5.postimg.org/m1w3np0tz/slika_pupe_8_mjesec.png ovo sam u prvoj trudnoci 8mi mjesec (skoro pa 9ti), imam 95 kg (sad mi je pupo brat bratu veci nego u prvoj trudnoci ali imam manje kg) noge se ne vide ali cu vam docarati duzinu nogu na sljedecoj slici
http://postimg.org/image/777i9ir8z/ ovo smo L i ja u dm-u prije sedmicu-dvije, dukserica je pa se ne vidi pupo a i cudna je poza. do duse malo sam natrontana pa ni dozivljaj nije isti. ovdje imam 92 kg. mislim tesko je ovako sa cudnih slika skontati ali eto ima mene u visinu pravo
Draga haman se te kile lijepo rasporedile pa ne bih uopste rekla da imas toliko kila, odlicno izgledas
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 8:52:55
ninuska
Jutro...naspavane? Sta je ovo s vremenom? Rekose danas sunce i nista..odvefoh malu u vrtic i kod doktora. Rece mi sedtra da dodjem u 1..to mi je mogla i jucer reci . LTM super izgledas, a na drugoj slici ta slatka djevojcica . Koliko si visoka?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 8:54:34
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ziel
Draga haman se te kile lijepo rasporedile pa ne bih uopste rekla da imas toliko kila, odlicno izgledas
hvala ma tesko je pravo sa slika pogotovo iz ovih nekih cudnih poza vidjeti stvarnu sliku, ja sam prezadovoljna. od ponedjeljka nosim svoj mantil, iznenadih se kad ga lijepo zakopcah i zavezah iznad struka. mislim, to mi je neka mjera sto nosam svu svoju garderobu, pogotovo ovu ljetnju. (jedino ne mogu strukirane kosuljice, i koznu jaknicu i tako te neke djidje ali mislim ipak sam usla u 7mi mjesec ) na prvom porodu sam otisla u svojoj zimskoj jakni, normalno zakopcanoj na porod. a inace se ljudi sokiraju kad kazem koliko imam kg jer sam ono izazito visoka, jos kad stiklicu obucem...niko ne bi rekao da su te kilice moje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 8:55:16
ninuska
I ja jedem tresnje. Bas ih volim. Dobro ste me napomenule da odem kasnije i kupim ih. I curica bas voli voce hB. Neki dan joj kupim dinju, polovicu i sve je sama pojela, odjednom .
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 9:00:37
LieToMe RR
Hvala ninushka ja sam 182 bez stikle (znaaammm punoooo zvuci) ali eto imam "dozvolu" za stiklu od 6 cm (a da se ne laze vecu ni nosim nekako mi ne stoji jer sam povisoka) posto je muz 188-189 pa smo onda bare bare nasi divni doktori, sta bi covjek bez njih. ja moram jedan dan do ovih "nasih" po uputnicu za nakasa MAM meni je sad stomak malkice veci cini mi se nego sa L skoro u 8om mjesecu (a sad sam tek usla u 7mi), mislim da cu imati i vise kila nego u prvoj trudnoci jos prva bila zimska. Ali ova beba je dosta krupnija od L u istim sedmica, bas ono fura 4-5 cm i jedno 300 gr (jao meni )
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 9:07:08
ziel
Ja sam od avgusta 2014 do februara 2015 nabacila 8 kg. to je prije trudnoce, a u trudnoci jos nekih 2,5 kg. Meni je belaj i sad , jakne, mantili, kaputi , pantole -sve mi malo Ali rekla sam sebi odmah nakon poroda idem na skidanje viska, vjezba i pravilna ishrana, da se vratim na onu kilazu od prije udaje... Ne zelim da budem mama tenk
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 9:11:30
M.A.M.
Moja ziel ja sam pred svadbu smrsala 15 kg rad operacije,i bas bila taman mada ko god me vidio kaze da sam izgledala kao bolesna jer sam od srednje skole uvijek bila punija,onda nakon udaje udebljali smo se oboje najmanje po 10 kg,pa hajd i to sam prebolila Pocnem raditi prosle godine smrsala opet 10 kg za 2 mj,i super bilo dok nisam zabebila,a sad sam fakat ko tenk sto kaze ninuska mene ce slatko ubiti
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 28.5.2015 9:16:14
pandica
Mene sramota ja sam trudnoću počela sa kilažom kao što jedna od trudnica rece pred porod da ima Do sada sto se tiče trudnoce udebljala sam se ono po školski kako kazu 1,5 mjesecno, samo sto mi nije početna školska kilaža. Al Bože zdravlja, nek izguram ovu trodnocu kako treba, pa ako Bog da poslije cemo skidati kile. Samo da su bebice dobro
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Teletina
Kako pripremate teletinu? Ja kad je pečem u tavi, bude mi nekako žilava, a u rerni se isuši. A ja je baš volim onako mekanu da se raspada! Molim vas navedite i koji 'dio' mesa koristite(ramstek, šniclu...)Dajte savjet, please...:)
Molim savjet (98%)
Molim savjet (2%)
Broj svih glasova: 44
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!