|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
27.5.2015 18:10:59   
mala curica

IZVORNA PORUKA: lala88

ja sam posenilila 1000% otisla u trgovinu po kafu, sapun za ruke, i sitnice za kolace, a donijela sitnice za kolace sladoled, jagode i tresnje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 2376
27.5.2015 22:35:18   
ninuska
Ja dodjoh kod mame..A. Eno spava sa nanom.
ujutro moram dr po recepte. LtM kod onih nasih user posted image . Nisam narucena pa cu morati da cekam.

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 2377
27.5.2015 22:45:17   
aidana

IZVORNA PORUKA: LieToMe

mala curice bice i kod tebe sve ok i ne brini za kile (ja imam mnogo vise user posted image ) imam sansu da u ovoj naguram na 100 garant user posted image  kakos am krenula da papam i da metem pred sobom jos malo pa necu moci nista obuci user posted image

Ja ovo sto si napisala nikako ne mogu da povezem sa tvojom slikom koju imam u glavi. user posted image Je li sto sam bila ubjedjena da si ti pisala kako se ne debljas puno u trudnocama...ili sto si se bavila sportom user posted image Kako god, ja sam tebe zamislila kao mrsavicu sa sisama i stomakom user posted image kao oni viktorijini andjeli kad zatrudne user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 2378
27.5.2015 22:59:31   
ninuska
IZVORNA PORUKA: aidana

mala curice bice i kod tebe sve ok i ne brini za kile (ja imam mnogo vise user posted image ) imam sansu da u ovoj naguram na 100 garant user posted image  kakos am krenula da papam i da metem pred sobom jos malo pa necu moci nista obuci user posted image

Ja ovo sto si napisala nikako ne mogu da povezem sa tvojom slikom koju imam u glavi. user posted image Je li sto sam bila ubjedjena da si ti pisala kako se ne debljas puno u trudnocama...ili sto si se bavila sportom user posted image Kako god, ja sam tebe zamislila kao mrsavicu sa sisama i stomakom user posted image kao oni viktorijini andjeli kad zatrudne user posted image

Haha..i ja tako shvatih iz postova user posted image . A cini mi se da je visoka user posted image . Prosvijetli nas LTM user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 2379
27.5.2015 23:33:21   
alman

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: aidana

Haha..i ja tako shvatih iz postova user posted image . A cini mi se da je visoka user posted image . Prosvijetli nas LTM user posted image

iskreno i ja sam imala ovakvo slicnu sliku u glavi, nase LTM, prosto ne mogu da vjerujem, pocasti nas jednom slikicom user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2380
27.5.2015 23:34:50   
alman

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Evo mene sa kontrole,sve ok hvala Bogu jedino je beba poprecno okrenuta pa mi rekao da vise spavam na lijevom boku,i potvrdio nam da je user posted image user posted image
Jos mi kaze da sam 28-a sedmica a po mens. sam 26+6 pa ko ce ga znati
Za zeljezo kaze da nista ne pijem samo da hranom pokusam podici

user posted image za urednu kontrolu drago mi je da je sve uredu,a ma okrenut ce se bebi aBd ima jos vremena

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2381
28.5.2015 7:29:40   
*pcelica*
Dobro jutro user posted image Jeste li se naspavale? Ja sam danas user posted image Od sinoc me boli stomak i muka mi. Izgleda dea sam nesto pojela sto mi ne godi. Jos goste imala do pola dvanaest. Danas najradije ne bih ni ustajala iz kreveta. Bas sam se ulijenila

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2382
28.5.2015 7:36:01   
M.A.M.
Jutro user posted image
Pa hoce li progrijati ovo vise,tacno gubim energiju user posted image
Alman a LTM je visoka pa se njoj te kile i ne vide,sretnica user posted image .doduse nisam je vidjela s pupom al ne sumnjam da je i dalje ok sa kilazom
Budite se zene user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 2383
28.5.2015 7:41:20   
ziel
Djeste zene user posted image
Neko spomenuo tresnje , ja ih svaki dan marissem kako su pocele haha , evo i na posao ponijela user posted image A jedva cekam i maline da pocnu, uhh ima da se najedem, necu nista vise jesti osim malina user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 2384
28.5.2015 7:58:58   
M.A.M.
Ja ih jos nisam probala,cekam domace kod svekrve

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 2385
28.5.2015 8:13:09   
LieToMe RR
juutrrroooooooo user posted image
malena nema vise temepraturu, spavala je noc u komadu, ostala je spavati, i mi smo konacno odspavali malo user posted image
mi dosli s posla ona odjednom temperaturu 38, bas ono iznebuha, mm otisao i kupi cepice ibuprofena (posto voltaren nije bas djelovao) ilijepo apliciramo, ona zaspala (to je bilo negdje oko 6), probudila se oko 8, mm otisao kod nje i zajedno zaspu i tako do pola 10. onda je jela cokolino, pojela 2 palacinka user posted image  pocela plesati i skakati i jedva u 11 svi kolektivno legnemo. ostala je spavati user posted image

vidim prozivate me za kg i visinu user posted image  nemam nikakvu svjeziju fotkicu sa pupom (imam negdje iz prve trudnoce pokusacu iskopati) a inace MAM i ja se znamo (studirala sam sa njenom sekom user posted image )
ima mene u visinu ali imam uzi sturk i jake bokove pa se eto to sad uskladilo nekako user posted image  vidim ja ne mogu bez slike proci moram nesto iskopati user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2386
28.5.2015 8:23:28   
M.A.M.
user posted image user posted image za temperaturu,samo nek je ne muci vise,bas mi nesto zao,kad je ko mrvica medena user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 2387
28.5.2015 8:28:24   
*nur*
Uleti samo da vas pozdravim moje user posted image
Ziel pošto smo ja i ti tu negdje,de mi reci je li tebi stomo narastao, ja se nekako u zadnje vrijeme osjecam naduto , napuhano i imam osjecaj da mi je stomak bas velik mada mi nekako rano user posted image

I još nešto ženice je li ko od vas pio CaliVita New Lfe Mulivitamini za trudnice, dobila sam preporuku da ih pijem pored folne. Imate li iskustva?

LTM drago mi je zbog maleckeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2388
28.5.2015 8:37:47   
ziel

IZVORNA PORUKA: *nur*

Uleti samo da vas pozdravim moje user posted image
Ziel pošto smo ja i ti tu negdje,de mi reci je li tebi stomo narastao, ja se nekako u zadnje vrijeme osjecam naduto , napuhano i imam osjecaj da mi je stomak bas velik mada mi nekako rano user posted image

I još nešto ženice je li ko od vas pio CaliVita New Lfe Mulivitamini za trudnice, dobila sam preporuku da ih pijem pored folne. Imate li iskustva?

LTM drago mi je zbog maleckeuser posted image

Primjetila sam tek prije par dana da mi stomak nekako prima drugaciji oblik, ali nije preveliki osim kad se najedem tresanja pa se napusem user posted image A i ja osjecam pritisak po dnu stomaka, valjda se pravi prostor za bebu pa se sve pomjera...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 2389
28.5.2015 8:42:21   
LieToMe RR
Hvala vam puno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Joj i meni je laknulo, ibuprofen je djelovao to je najbitnije a vjerovatno je i zubic tu negdje... uglavnom ja znam kad ona jede da je bolje user posted image

jedva iskopah neke slike (ko kad mene vise nema nego sto me ima na slikama)

http://s5.postimg.org/m1w3np0tz/slika_pupe_8_mjesec.png
ovo sam u prvoj trudnoci 8mi mjesec (skoro pa 9ti), imam 95 kg (sad mi je pupo brat bratu veci nego u prvoj trudnoci ali imam manje kg) noge se ne vide user posted image  ali cu vam docarati duzinu nogu na sljedecoj slici user posted image

http://postimg.org/image/777i9ir8z/
ovo smo L i ja u dm-u prije sedmicu-dvije, dukserica je pa se ne vidi pupo a i cudna je poza. do duse malo sam natrontana pa ni dozivljaj nije isti. ovdje imam 92 kg.
mislim tesko je ovako sa cudnih slika skontati ali eto ima mene u visinu pravo user posted image

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 2390
28.5.2015 8:50:06   
ziel

Hvala vam puno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Joj i meni je laknulo, ibuprofen je djelovao to je najbitnije a vjerovatno je i zubic tu negdje... uglavnom ja znam kad ona jede da je bolje user posted image

ovo sam u prvoj trudnoci 8mi mjesec (skoro pa 9ti), imam 95 kg (sad mi je pupo brat bratu veci nego u prvoj trudnoci ali imam manje kg) noge se ne vide user posted image  ali cu vam docarati duzinu nogu na sljedecoj slici user posted image

ovo smo L i ja u dm-u prije sedmicu-dvije, dukserica je pa se ne vidi pupo a i cudna je poza. do duse malo sam natrontana pa ni dozivljaj nije isti. ovdje imam 92 kg.
mislim tesko je ovako sa cudnih slika skontati ali eto ima mene u visinu pravo user posted image

Draga haman se te kile lijepo rasporedile pa ne bih uopste rekla da imas toliko kila, odlicno izgledas user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 2391
28.5.2015 8:52:55   
ninuska
Jutro...naspavane?
Sta je ovo s vremenom? Rekose danas sunce i nista..odvefoh malu u vrtic i kod doktora. Rece mi sedtra da dodjem u 1..to mi je mogla i jucer reci user posted image .
LTM super izgledas, a na drugoj slici ta slatka djevojcica user posted image user posted image . Koliko si visoka?

Neposredna veza do poruke: 2392
28.5.2015 8:53:06   
M.A.M.
Zeno draga sad te gledam kad si bila trudna sa L,ma moj stomak je veci,haman ce mi biti do koljena user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 2393
28.5.2015 8:54:34   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ziel

Draga haman se te kile lijepo rasporedile pa ne bih uopste rekla da imas toliko kila, odlicno izgledas user posted image

hvala user posted image  ma tesko je pravo sa slika pogotovo iz ovih nekih cudnih poza vidjeti stvarnu sliku, ja sam prezadovoljna. od ponedjeljka nosim svoj mantil, iznenadih se kad ga lijepo zakopcah i zavezah iznad struka. mislim, to mi je neka mjera sto nosam svu svoju garderobu, pogotovo ovu ljetnju. (jedino ne mogu strukirane kosuljice, i koznu jaknicu i tako te neke djidje ali mislim ipak sam usla u 7mi mjesec user posted image )
na prvom porodu sam otisla u svojoj zimskoj jakni, normalno zakopcanoj na porod.
a inace se ljudi sokiraju kad kazem koliko imam kg jer sam ono izazito visoka, jos kad stiklicu obucem...niko ne bi rekao da su te kilice moje user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 2394
28.5.2015 8:55:16   
ninuska
I ja jedem tresnje. Bas ih volim. Dobro ste me napomenule da odem kasnije i kupim ih. I curica bas voli voce hB. Neki dan joj kupim dinju, polovicu i sve je sama pojela, odjednom user posted image .

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2395
28.5.2015 9:00:37   
LieToMe RR
Hvala ninushka ja sam 182 bez stikle (znaaammm punoooo zvuci) ali eto imam "dozvolu" za stiklu od 6 cm user posted image  (a da se ne laze vecu ni nosim nekako mi ne stoji jer sam povisoka) posto je muz 188-189 pa smo onda bare bare user posted image  
nasi divni doktori, sta bi covjek bez njih. ja moram jedan dan do ovih "nasih" po uputnicu za nakasa user posted image
MAM meni je sad stomak malkice veci cini mi se nego sa L skoro u 8om mjesecu (a sad sam tek usla u 7mi), mislim da cu imati i vise kila nego u prvoj trudnoci user posted image  jos prva bila zimska. Ali ova beba je dosta krupnija od L u istim sedmica, bas ono fura 4-5 cm i jedno 300 gr (jao meni user posted image )

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2396
28.5.2015 9:07:08   
ziel
Ja sam od avgusta 2014 do februara 2015 nabacila 8 kg. to je prije trudnoce, a u trudnoci jos nekih 2,5 kg. Meni je belaj i sad , jakne, mantili, kaputi , pantole -sve mi malo user posted image Ali rekla sam sebi odmah nakon poroda idem na skidanje viska, vjezba i pravilna ishrana, da se vratim na onu kilazu od prije udaje...
Ne zelim da budem mama tenk user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 28.5.2015 9:10:02 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 2397
28.5.2015 9:10:46   
ninuska
Visoka si..i to.pravo user posted image .
ziel polako. Ni sama nekako ne mogu da se kontrolisem. Slatko me unisti.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 2398
28.5.2015 9:11:30   
M.A.M.
Moja ziel ja sam pred svadbu smrsala 15 kg rad operacije,i bas bila taman mada ko god me vidio kaze da sam izgledala kao bolesna jer sam od srednje skole uvijek bila punija,onda nakon udaje udebljali smo se oboje najmanje po 10 kg,pa hajd i to sam prebolila
Pocnem raditi prosle godine smrsala opet 10 kg za 2 mj,i super bilo dok nisam zabebila,a sad sam fakat ko tenk user posted image
sto kaze ninuska mene ce slatko ubiti

< Poruku je uredio M.A.M. -- 28.5.2015 9:12:25 >

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 2399
28.5.2015 9:16:14   
pandica
user posted image user posted image user posted image Mene sramota user posted image  ja sam trudnoću počela sa kilažom kao što jedna od trudnica rece pred porod da ima user posted image  Do sada sto se tiče trudnoce udebljala sam se ono po školski kako kazu 1,5 mjesecno, samo sto mi nije početna školska kilaža. Al Bože zdravlja, nek izguram ovu trodnocu kako treba, pa ako Bog da poslije cemo skidati kile. Samo da su bebice dobro user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Obilježavanje rođendana u vrtiću
Vinetu

Željela bih nekako i u vrtiću obilježiti rođendan svoje curice. S obzirom da su kolači i torte zabranjeni, mislila sam odnijeti u vrtić neke grickalice, sokove i voće (jabuke, banane...). Šta vi obično šaljete u vrtić povodom rođendana vašeg djeteta?

samo grickalice i sokove (67%)

samo voće (7%)

nešto treće (molim komentar) (21%)

ništa (5%)

Broj svih glasova: 75

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *