|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
22.5.2015 9:07:43   
ninuska

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: ninuska

Jutroooo
M.A.M zao mi je, draga. Eto ltm ti rece..mozes vaditi zub..da se rijesis danas. Znam kako je gadno
LTM sta mislis da naspes vode u kadu, das joj igracke i nek se brcka malo. U medjuvremenu je nasapunjas, ali je zaljevas vidom iz neke kantice? Nama je upalilo. Imali smo tu fazu. Narocito je bio problem tus i kosa. Ovako smo polako dok se nije oslobodila.
ziel kako prodje jucerasnji dan? Jel bilo kolaca? Mogla bih jedan user posted image .
carobno jutro jedan za tebe user posted image . Pokusaj da vise lezis dok ne prodje

Evo torte nisam jos otvorila, jer mi je sijelo tek vcrs, sinoc nisam mogla napraviti sijelo, pa cemo vcrs da je probamo user posted image
user posted image

user posted image

Ukras je oblik slusalica za doktore user posted image Iznenadila me je zaovica user posted image

Ako je ukusom kao sto izgleda nece ni komad ostati. Svaka cast. Super, taman petak, najbolje za druzenje da ne mislus kako moras ustati rano na posao

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1801
22.5.2015 9:08:43   
Carobno jutro

ziel, divna je tortica, vjerujem da je i ukusnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1802
22.5.2015 9:10:17   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Jutro zene, mene jos krsta bole. Jedva hodam. Gdje mi je mala curica, kad krenem hodati odmah mi ona i njeni bolovi padnu na pametuser posted image

MAM, pa misa mu i tebe zub, leti zubaru, mogu one neke anestezije bez necega, sad sam zaboravila. Uglavnom mogu.

LTM, ja stvarno preskacem tvoje recenice o ciscenju, prosto me same seebe stid, zivota mi. Jos zena sa skracenim grlicem. STa bi blo da nije. Svaka cas_t, divim ti seuser posted image

Mi cemo sljedece sedmice da krecimo. Dogovorili smo s cikom, moramo plafone guliti, popucali. elem jedva cekam da krenemo u radove a jos vise jedva cekam da to prodjeuser posted image

Uh draga pricaj mi o tome, i kod mene zidovi zreli za krecenje, moracemo iducih 20-ak dana to zavrsiti, dok mi je jos lahko to cistiti, jos mi stomko mali, ne primjeti se jos trudnoca user posted image

LTM moracu i ja nabaviti tu spravu za ciscenje prozora , pametna stvar user posted image

e stvarka je super majke mi, ja se preporodila od kako sa tim cistim. i bas budu kristalno cisti bez packi. samo ej fazon da se dobro naprscu onim sredstvom za pranje prozora ako ima tragova od musica da ih malo omeksa.
meni je dragi cini mi se u obiju kupio (ruke mu se pozlatile) user posted image

Kakva ti je to stvarka/alatka?user posted image

ninushkauser posted image user posted image

http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://www.karchercentar.com/image/cache/data/MasinePodPritiskom/dodatnaoprema/2.640-771.0-500_x_500.jpg&imgrefurl=http://www.karchercentar.com/index.php?route%3Dproduct/product%26product_id%3D173&h=500&w=500&tbnid=FGLRZNA34E30fM:&zoom=1&docid=Cysz8ldZloL4AM&ei=9ddeVZ7cAcKc7gbUtoOwBA&tbm=isch&ved=0CD4QMygcMBwkod mene nesto slicno ovome ima duzu rucku (a moze se i dodati ona recimo od zogera) mada ja nisam nikad tu veliku iako imam stakleni zid (dva velika prozora od vrha do dna i dvoje balkonskih vrata isto od plafona do poda) u dnevnom boravku, uopste nemam potrebe

a evo viledinog ssokocala od 100 i nesto KM user posted image user posted image user posted image
http://www.dm-drogeriemarkt.ba/linkableblob/ba_homepage/498630/data/skrivena-poruka-dobitnica-april-vileda-data.png?v=1430313965000

< Poruku je uredio LieToMe -- 22.5.2015 9:19:00 >

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1803
22.5.2015 9:14:14   
LieToMe RR

Jutroooo
M.A.M zao mi je, draga. Eto ltm ti rece..mozes vaditi zub..da se rijesis danas. Znam kako je gadno
LTM sta mislis da naspes vode u kadu, das joj igracke i nek se brcka malo. U medjuvremenu je nasapunjas, ali je zaljevas vidom iz neke kantice? Nama je upalilo. Imali smo tu fazu. Narocito je bio problem tus i kosa. Ovako smo polako dok se nije oslobodila.
ziel kako prodje jucerasnji dan? Jel bilo kolaca? Mogla bih jedan user posted image .
carobno jutro jedan za tebe user posted image . Pokusaj da vise lezis dok ne prodje

draga ninuska sve smo mi probali i brckanje i patkice, i pjenu, cak i kanticu (imamo super kanticu sa rupicama sto je dosla uz njenu kadicu, bas kantica-tus) i volila ju je prije, sad je ne moze ocima user posted image
mislim da je faza neka u pitanju, bas je pocela iz cista mira. jos smo stvarno pazljivi, nikad pjene po licu, nikad u usi voda nije usla... ali to je vise postao horor kad njoj treba kosu prati. ja se danima psihicki pripremam jer sam ja preuzela tu ulogu pranja kose pa dijete kad me vidi u kupatilu hoce fras da dozivi. mislim da se sa 12og cujemo do prizemlja, mi kako je smirujemo i tjesimo i ona kako place i vristi. sad kako je veca redovno krene da zakoraci iz kade user posted image  a kad zavrsi pranje kose i kad onda mi pocnemo da je hvalimo i govorimo bravo ona doslovno u sekundi kroz suze pocne da se smije i pljesce sama sebi user posted image
zaboravila je kako ju je tajo prosle godine bacakao po plicaku na moru, kako je uroni i izroni a ona crce od sege. ako odemo na more nadam se da ce se prisjetiti kako je uzivala u tom potapanju pa valjda ce uskoro i to popustiti

To je def faza. Kazem ti i kod nas je bila otprilike u tom peridu. Bas iz cista mira. Probaj obicnu kanticu koja je ne podsjeca na tus. Tako smo mi. Zapricamo je i polako krenemo od kraja kose. Ili da pokusate neko dr da je okupa. Moja se jedno vrijeme kod nane kupala kad ode na spavanje. Ona s njom polako i nekako je obrlati. Treba zivaca za to. A nije ni jednostavno slusati dok vriste user posted image

probacemo veceras sa drugim kanticama i drugim igrackama pa vidjecemo. znam da je faza samo treba to pregurati nekako. 
a nije jednostavno slusati, meni bude zlo, zeludac me zaboli. koliko ona njega doziva , pa ga grli i sklanja se od mene, pa govori mama nemoj user posted image  gluho i daleko bilo, isto da joj ne znam ti sta radimo.
ja bih evo sad mogla da se isplacem ko kisna godina kad samo taj zvuk sebi docaram user posted image  bas mi bude tesko.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1804
22.5.2015 9:23:06   
pandica
Jutro cure user posted image Ziel tortica je prekrasna, vjerujem da je i ukusna user posted image LTM, gdje ti muz nadje ovu pametnu spravicu... Ja trazila i jeino nabasala na ovu od 100Km, kontam lijepe moje rukice user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1805
22.5.2015 9:27:45   
alman
jutro kako ste mi bebeljuce, jeste li mi se naspavale, ja sam anas super nista me ne boli od jutros, meni je ovo moje stanje fascinanatno, jeda dan se raspadam od bolova, sutradan nista user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1806
22.5.2015 9:31:17   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: pandica

Jutro cure user posted image Ziel tortica je prekrasna, vjerujem da je i ukusna user posted image LTM, gdje ti muz nadje ovu pametnu spravicu... Ja trazila i jeino nabasala na ovu od 100Km, kontam lijepe moje rukice user posted image

u obiju sasvim slucajno nekad prije 3 godine. i nije bila ni skupa ne znam da je vise od 10 KM platio (tacno cu vam slikati kad dodjem kuci). ruke mu se pozlatile user posted image user posted image  e kad je on dusa draga dosao kuci i kaze kupio sam ti nesto (ja kontam orhideja) kad ono sokocalo za prozore user posted image
meni se isplatila samo za 4 prozora na balkonu (ukupne duzine 3,20 m) povelik mi balkon stvarno a i nezgodno je kad zivis na 12om prati prozore s vanje strane jos kad su klizni ko moji user posted image sa ovom spravom ja to sad pa sad  

< Poruku je uredio LieToMe -- 22.5.2015 9:32:35 >

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1807
22.5.2015 9:33:39   
pandica
Ma ono je super stvar, pogotovo sad kad smo bebeli i ne smijemo se protezati user posted image Samo ja nisam mogla da nadjem, ali moram prosnjuhati još malo user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1808
22.5.2015 9:35:26   
rose

Jutrooooo user posted image  kakve ste mi jutros?

Ja ko djevojcica user posted image  valjda do vremena, manje sam imala kiselinu, spavala sam sve u komadu, ni okrenula se nisam, a i jutros kad sam vidjela da je malo zahladilo bi mi lakse user posted image  a i peeettttaaaaaakkkkk juuupppiiiiiiiii user posted image

Ja vec uveliko na poslu, nesica i caj se piju, bujrum user posted image
Odoh sad da iscitam sta ste ovo sve pisale. Ja nisam stigla ni da uletim a kamo li da pisem. Kad sam dosla kuci razletila se malo sa malenom, malo kucanskih poslova. Oprala prozore na balkonu i dnevnom boravku (njenih prstica na sve strane user posted image ) pa smo se igrale, pa sam opet malo raduckala...

Draga LTM odmori malo , mene stid koliko ti radis, meni mrsko postalo kako sam trudna smanjila u pola user posted image Radim samo ono sto je glavno user posted image

i ja isto...fakat mi se ne da nista user posted image umorim se dok se sagnem jednom user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1809
22.5.2015 9:35:48   
rose
IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro drage moje,kod mene nikakvo,citavu noc nisam zaspala od zuba cak sam i povracala od bolova
Recite mi nisam upratila smije li se vaditi zub sa anestezijom ?user posted image user posted image

ma smije...nemoj se patiti..ima anestezija bez adrenalina

< Poruku je uredio rose -- 22.5.2015 9:36:05 >

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1810
22.5.2015 9:41:07   
rose

Carobno jutro gdje si ti nama user posted image  Ja cu sad ovako iz daljine da posmatram te vase radove (ti, rose, mam, alman je cini mi se jos u radovima...a ima i jos forumasica sto samupratila da ce biti u radovima, cini mi se da je imala curica spominjala nesto) i bodriti vas sve skupa user posted image
Da nisam sa defektnim grlicem ja bih se ponudila vama koje ste u sarajevu da vam pripomognem (iz cistog entuzijazma i jer volim sve radove koje ukljucuju vodu - izuzev moje pegle na vodu user posted image )

Ma joj posla u kuci stalno, narocito kad radis cijeli dan pa onda dodjes kuci i svasta tenesto ceka. Sinoc opet masina radila, ako ne ispeglam veceras onda nedjelja. Danas mi dolazi najbolja drugarica na kaficu i kolace (i njoj bio nedavno rodjendan pa nismo stigle ranije da se organizujemo) tako da je danas razmjena poklona user posted image  a veceras bi trebali i malenu kupati generalno (mozda ostane sutra kod sveki da noci).
Meni je njeno kupanje u zadnje vrijeme postalo horor prica. Iz cista mira prije pola godine dijete kad vidi tus da krene prema glavi i kosi hoce fras da dozivi user posted image  to su muke dok mi nju okupamo.

i moja S drami na pranje kose...drzi peskir na ocima i skici i place svo vrijeme user posted image

Neposredna veza do poruke: 1811
22.5.2015 9:50:02   
ninuska
Hej zene. Nisam u toku. Za sta je dobra prolom voda? Znam za istu, ali pojma nemam za sta je user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1812
22.5.2015 9:53:00   
LieToMe RR

Hej zene. Nisam u toku. Za sta je dobra prolom voda? Znam za istu, ali pojma nemam za sta je user posted image

Za sve user posted image user posted image
Za bubrege, izbacivanje pjeska i kamenca, za mokracne kanale, sve vrste mokracnih infekcija...cak ima pozitivna svojstva i na kozu i jos neke djidje... pise na flasi sve.
Sto bi nas narod rekao birilaĆ user posted image  ja sam je jutros ponijela na posao, danas mi je dan prolom vode user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1813
22.5.2015 9:57:37   
ninuska
Ok...hvala...i ja cu da kupim..nije zgoreg da je popijem user posted image

Neposredna veza do poruke: 1814
22.5.2015 10:03:17   
maksi
Jutro user posted image ,

Vratih se iz doma zdravlja,vadila krv i dala urin,uzela recept za apaurine nekad mi bas dobro dodje,da dignem u apoteci propisala mi dvije kutije koda sam kakav narkoman user posted image

Ovo vrijeme samo za spavati tako da cu ruckiti i u horinzontaluuser posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1815
22.5.2015 10:05:39   
rose
spava mi se i gladna sam

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1816
22.5.2015 10:14:54   
LieToMe RR
Ja sam jela, popila ness, caj od aronije, popila i casu prolom vode, evo drugu pijuckam... prozor mi sirom otvoren, disem punim plucima... a i posla nema pa dangubim po facebooku i forumu user posted image  jos da je kakva fotelja i dekica...gdje bi mi bio kraj user posted image user posted image

maksi polako sa tim apaurinima user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1817
22.5.2015 10:20:29   
savi
Jutroooo, ja se fino naspavala, jela prije dva sata i opet gladna. Baš imam apetita, još je popustio kako je je bilo na početkuuser posted image Mislim da ću do kraja biti u plusu najmanje 20 kguser posted image
Ziel torta baš izgleda primamljivo mmmmmuser posted image

08.09.2015. očekujemo našeg dječaka <3

Neposredna veza do poruke: 1818
22.5.2015 10:24:42   
alman
aj ja sam bila gladna, nenormalno, kako sam jucer samo malo jela sinoc jedva zaspala od gladi al nisam htjela silaziti da jedem, mislila sam pojescu pecenog vola, pojela jednu kiflu i malo krompirica, i doslo mi do grla, ni sama ne mogu da vjerujem user posted image

evo kafica pecena pa bujrum ako je koja za user posted image

Neposredna veza do poruke: 1819
22.5.2015 10:29:15   
alman
Ziel torta je bas super, sigurno ce bit i ukusna user posted image za zaovicu user posted image

LTM ako se mala nije nista prepala onda je to samo jedna faza koja ce sama od sebe da prodje, jesi li joj davala da se sama poljeva, nama je to pomoglo kad smo imali tu fazu, mada sam je kod svog malog bila kriva, rano sam ga posla kupati onako direkt iz tusa pa se prepao

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1820
22.5.2015 10:29:36   
ninuska
I ja zavrsih poslice po kuci, pa hocu da doruckujem. Muz donio svjeze kifle pa cemo uz njih tanko narezanu poli salamu, kuhana jaja i majonezu. Nezdrav obrok user posted image . Sta da se radi hihi

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1821
22.5.2015 10:37:20   
LieToMe RR
alman ma nije se nista prepala, cak se u pocetku sama sa tusem igrala, znala nas je okupati, jednom je svo kupatilo bilo mokro, bas smo se dobro zabavljali user posted image  i onda bas ono nicim izazvano. stres i panika...
nista probacu veceras sa kanticom, i sapoljevanjem, pa vidjecemo na sta ce liciti user posted image

ninuska pravo zdrav dorucak user posted image  neka hajd sta fali, i ja sam ovih dana udarila po pitama, pastetama cak i majonezi. sljedece hefte se vracam u normalu, kad dragi bude imao normalno radnovrijeme pa budemo jeli supice i variva user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1822
22.5.2015 10:38:38   
ninuska
Nego, ne ispricah vam.sta mi se desilo u Bingu jucer. Kupila sladoled, onaj porodicni u kutiji, donijela kuci, jednu turu pojeli i mala hoce jos malo. Kako izvadih iz zamrzivaca bacim oko na kutiju i rok trajanja. Kad imam sta vidjeti. Rok mu bio do 9.03 user posted image . Skoro dva i pol mjeseca user posted image . Hiljadu misli kroz glavu..reko ako smo se potrovali...nisu normalni. Ne bude mi tesko i izrovim racun iz smeca i danas kad krenem po A. u vrtic svratit cu i odnijet im ostatak sladoleda.
Uglavnom, ostadosmo neotrovani hB user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1823
22.5.2015 10:43:00   
M.A.M.
Uh evo mene od zubara,ruke joj se pozlatileuser posted image jest da ne osjetim pola lica al bolje ovako nego da boli,izvadila mi je za 2 min zub,ko da sam se porodila user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1824
22.5.2015 10:50:47   
LieToMe RR
ninuska user posted image  u principu ne bih trebalo da bude nista od sladoleda ako je skladisten kakoi treba (na dobroj temepraturi) i ne bih da te prepadam ali inkubacija moze biti do 72 sata pa ipak malo pripazi. a ja bih im svakako vratila sladoled pa nek ga sami pojedu user posted image  strasno 
mom dragom su u bingu nedavno regularno naplatili kinder jaje (jos nije puno stvarki ni kupio) i kako je prodavacicas stavljala u kesu nije skontao dosao kuci da malu obraduje kad nemaaaaaaa user posted image  ali nisu zaboravili naplatiti i staviti na racun.

M.A.M. user posted image  za zubarku i tvoj zub. drago mi je da si se rijesila bola user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

maggi vrecice za pecenje
milkicc

vec dugo gledam reklamu za maggi vrecice..mekano i socno:-) da li ste ih isprobale i kakvo je vase iskustvo?

jesam ,super je (68%)

nisam (17%)

nisam jos (16%)

Broj svih glasova: 108

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *