|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
21.5.2015 8:57:35   
Carobno jutro

Jutro

Ja oka sklopila nisam. MM se razbolio, uhvatila ga neka grlobolja pa ja presla u durgu sobu gdje mi je lezaj bio neudoban. Evo me sad kriva ko upitnik sva. Valja mi se otkociti. U mene nema suncauser posted image Ja naucila na sunce ujutro pa mi faliuser posted image Juce mi se prijateljica porodila, trece po redu. Hvala Bogu sve okuser posted image pa sam sva sretna, malo smo se k'o i brinuli, treci carski je u pitanju.

ziel draga ja tek vidjeh sta te snadje. Nije vama sestrama lako bas. Svakakvog svijeta, Boze sacuvaj. Neka ces na bolovanje, to ti je pametno. Ne treba ti stres dodatni nikako. Sretan rodjendan od srca. Zelim ti sve najbolje i da nam uvijek budes sretna i nasmijanauser posted image

LTM, od nedavno Zavod je ukinuo tu mogucnost da porodicni ljekari otvaraju bolovanje na osnovu nalaza privatnog doktora.user posted image user posted image user posted image user posted image To vazi samo za Sarajevski kanton. Ja sam u prethodnim trudnocama uredno dobivala bolovanje na nalaz privatnog doktora a sad nece ni da cuje moja doktorica a divna mi je. Ona mi je to ispricala. Mora biti od drzavnog ginekologa nalaz i pecat jer kao privatni salju bez razloga na bolovanje. Tako ja kad prokrvarih u 14. sedmici, moradoh otici i dr specijalno u bolnicu sto kazes da prepise nalaz. I tako ja sad idem duplo. Idem privatno i idem na Jezero radi nalaza za doznakeuser posted image user posted image user posted image Uglavnom to je Crnkic uradio, sadasnji direktor Zavoda. Kad sam prenijela to profesoru Mehmedbasicu, on poludio. Odmah zvao Zavod. Nije mi vjerovaouser posted image . Kad ulazi nazad u ordinaciju, kaze stvarno je to uradio. Poludio covjek jer me je htio hitno poslati na bolovanje. Eto ti..

MAM, neka si se ti najela, sta faliuser posted image ..o kilama ne razmisljam..sta cu im jauser posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1626
21.5.2015 8:58:48   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: ninuska

Jutroooo
jutros tesko ustadoh a nisam kasno legla. Popili kafu, a moji odose u vrtic. kasnije odoh jos malo da pogledam krevete ne bi li sta kupila konacno user posted image .
ziel sretan rodjendan i sretno na kontroli. Uzivaj danas user posted image

Hvala drage dame user posted image Jutros sam se rano probudila, krenula s kucanskim poslovima, posto ne idem na posao da bar uradim sta u kuci...u rerni se pece SPANSKA PITA, a odoh sad na kahvu, svekrva zvala ispred kuce bas fino, svjeze napolju...

Danas moram do doktora porodicne medicine da otvorim bolovanje, nisam nikad otvarala bolovanje, ne znam ni sta da kazem, ispricacu sve kako je bilo i da mi treba odmor... valjda ne bude problema...

Uzivaj kad mozes!

Sto se tice bolovanja, ne bi trebalo da bude problema ako ti je doktor ok. Trudna si, dozivjela si stres, pila si apaurine, treba ti jednostavno malo da se saberes i dodjes sebi.

Ja imam bisera sa svojom doktoricom mogla bih knjige pisati. Kad sam ono nedavno isla da otvorim bolovanje, tj muz isao ja ono povracala ko luda imam dijagnozu hyperemesis gravidarum, gubim na tezini, povracam...nije htjela da mi prizna nalaz od privatnog doktora (rekla suprugu eto kako cu ja znati da ona povraca user posted image  da doktor to nije napisao onako na to suprug njoj rekao hocete da vam je dovedem da vam povraca u ordinaciji mislim halo). Cuj eto sad privatni doktor pise po muzickim zeljama, pa ima i on ispekciju, polozio je zakletvu... na kraju sam morala otici kod Nakasa (covjek se ibretio kad sam mu dosla radi doznaka) da mi on prepise nalaz od Divanovica i udari pecat da bi mi ova hajvanka dala doznake za posao.
U prvoj trudnoci kad mi je Divke konstatavao da nema grlica da sam otvorena a ja tek 7mi mjesec sa tim nalazom mi komisija u domu zdravlja dala bolovanje skroz do borodiljskog, nisam morala vise ni ici (i tad isao suprug) samo se ova vazda pravi pametna, i tad je nesto komentarisala.

KOmisija inace cim na nalazuvidi da jetrudnocadaje bolovanje do poroda. Tako su meni uprosloj trudnoci. Nije mi bilo nista nego vise nisam mogla psihicki da se borim sa seficom, i Miseljic mi otvorio bolovanje. Ovi iz komisije produzili do poroda. Samo se ovi dr iz ambulanti prave pametniji i od hirurga. Ko da su svu pamet svijeta pokupili. Cast izuzetcima

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1627
21.5.2015 9:01:06   
ninuska

LTM jel ides u ambulantu na socijalnom, u kalesijskoj?

user posted image user posted image  idem, mislim da svi znaju za tu ambulantu user posted image
fakat sam mislila da umisljam ali imam dvije tri kolegice koje isto idu tamo i kolegu, i svi imamo ista iskustva sa doktoricom i sestrama...stvarno su boze sacuvaj!

Doktorica A.A. ?
Idem i ja tu. Meni nije htjela napisati recept za D3 kapi...muz poludio. A tada nismo znali da moze bez recepta

Neposredna veza do poruke: 1628
21.5.2015 9:06:55   
ninuska
Cure, ja vas pozdravljam..odoh traziti krevet. Tipkamo se kasnije

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1629
21.5.2015 9:07:35   
LieToMe RR

LTM jel ides u ambulantu na socijalnom, u kalesijskoj?

user posted image user posted image  idem, mislim da svi znaju za tu ambulantu user posted image
fakat sam mislila da umisljam ali imam dvije tri kolegice koje isto idu tamo i kolegu, i svi imamo ista iskustva sa doktoricom i sestrama...stvarno su boze sacuvaj!

Doktorica A.A. ?
Idem i ja tu. Meni nije htjela napisati recept za D3 kapi...muz poludio. A tada nismo znali da moze bez recepta

I ta je mustra (drugarica ide kod nje kaze horor zena) kod mene je M (ona druga) ubij me kako se preziva user posted image  ja od dva zla izabrala kao ovo manje user posted image
ova moja ima boljku da sa starom populacijom razmjenjuje recepte, isprica se na siroko i nadaleko user posted image  razmjenuje recepte i prica o macama i kucama. kod nje se probijaju termini po sat vremena, uzas zivi.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1630
21.5.2015 9:12:52   
aidana
DJ!
Ja evo spremna za kontrole sjedim i cekam ima vec 45 min, a termin mi u pola 11 :) Sva sam kao na iglama

Ziel sve najbolje i sretno na pregledu. Stavila bih neku torticu ovdje alu ne ide s moba :)

Moja dr u ambulanti je ok, nije neka nadrndana. Ni ona mi nije u prosloj trudnoci mogla otvoriti bolivanje bez nalaza iz DZ, stvarno ne moze sa nalazom privatnika. Mene su cak jednom sestre vratile jer mi kao dr ne moze dati uputnicu zs KS jer je razlog sto vadim trudnoca??? Otisla u DZ kaze tamo vrati se ti njima opet...bezveze me izvozase

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1631
21.5.2015 9:13:41   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: ziel

Jutroooo
jutros tesko ustadoh a nisam kasno legla. Popili kafu, a moji odose u vrtic. kasnije odoh jos malo da pogledam krevete ne bi li sta kupila konacno user posted image .
ziel sretan rodjendan i sretno na kontroli. Uzivaj danas user posted image

Hvala drage dame user posted image Jutros sam se rano probudila, krenula s kucanskim poslovima, posto ne idem na posao da bar uradim sta u kuci...u rerni se pece SPANSKA PITA, a odoh sad na kahvu, svekrva zvala ispred kuce bas fino, svjeze napolju...

Danas moram do doktora porodicne medicine da otvorim bolovanje, nisam nikad otvarala bolovanje, ne znam ni sta da kazem, ispricacu sve kako je bilo i da mi treba odmor... valjda ne bude problema...

Uzivaj kad mozes!

Sto se tice bolovanja, ne bi trebalo da bude problema ako ti je doktor ok. Trudna si, dozivjela si stres, pila si apaurine, treba ti jednostavno malo da se saberes i dodjes sebi.

Ja imam bisera sa svojom doktoricom mogla bih knjige pisati. Kad sam ono nedavno isla da otvorim bolovanje, tj muz isao ja ono povracala ko luda imam dijagnozu hyperemesis gravidarum, gubim na tezini, povracam...nije htjela da mi prizna nalaz od privatnog doktora (rekla suprugu eto kako cu ja znati da ona povraca user posted image  da doktor to nije napisao onako na to suprug njoj rekao hocete da vam je dovedem da vam povraca u ordinaciji mislim halo). Cuj eto sad privatni doktor pise po muzickim zeljama, pa ima i on ispekciju, polozio je zakletvu... na kraju sam morala otici kod Nakasa (covjek se ibretio kad sam mu dosla radi doznaka) da mi on prepise nalaz od Divanovica i udari pecat da bi mi ova hajvanka dala doznake za posao.
U prvoj trudnoci kad mi je Divke konstatavao da nema grlica da sam otvorena a ja tek 7mi mjesec sa tim nalazom mi komisija u domu zdravlja dala bolovanje skroz do borodiljskog, nisam morala vise ni ici (i tad isao suprug) samo se ova vazda pravi pametna, i tad je nesto komentarisala.

KOmisija inace cim na nalazuvidi da jetrudnocadaje bolovanje do poroda. Tako su meni uprosloj trudnoci. Nije mi bilo nista nego vise nisam mogla psihicki da se borim sa seficom, i Miseljic mi otvorio bolovanje. Ovi iz komisije produzili do poroda. Samo se ovi dr iz ambulanti prave pametniji i od hirurga. Ko da su svu pamet svijeta pokupili. Cast izuzetcima

Ma kod mene jos bilo strogo mirovanje, pila ginipral, apaurine, jos neke bobe za pritisak i srce... Divke mi rekao doslovno ustajanje do wc-a i nazad dok neudjem u 9ti. Suprug nakon 42 dana (jer sam i tad bila na cuvanju trudnoce pa me ubrzo kacilo to preko 42 dana) otisao na komisiju, doktori kaze bili prekorektni, odmah dali do poroda bolovanje, jos bila neka divna doktorica rekla mu da obrati paznju na sifru bolovanje jer se plata ne umanjuje preko 42 dana. ali ovi iz ambulante vazda pametniji. sto kazes i od hirurga.
Zadnji put mi pravila problem nije htjela uputnicu da suprugu da za dip, kaze ja vas moram u omer maslic. kaze suprug necu omer maslic hocu uputnicu za dip da bi ona njega pitala sto jel to imate stelu gore user posted image user posted image user posted image  kaze suprug imamo, samo vi dajte za dip user posted image  dok je popunjavala uputnicu (cita sa nalaza divketa sta mi je dao da vadim) ona mrtvo hladno: evo za ovo nema reagensa u omer maslicu user posted image  kaze suprug divno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1632
21.5.2015 9:19:00   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: aidana

DJ!
Ja evo spremna za kontrole sjedim i cekam ima vec 45 min, a termin mi u pola 11 :) Sva sam kao na iglama

Ziel sve najbolje i sretno na pregledu. Stavila bih neku torticu ovdje alu ne ide s moba :)

Moja dr u ambulanti je ok, nije neka nadrndana. Ni ona mi nije u prosloj trudnoci mogla otvoriti bolivanje bez nalaza iz DZ, stvarno ne moze sa nalazom privatnika. Mene su cak jednom sestre vratile jer mi kao dr ne moze dati uputnicu zs KS jer je razlog sto vadim trudnoca??? Otisla u DZ kaze tamo vrati se ti njima opet...bezveze me izvozase

sretno na kontroli!!!

Ja fakat ne kontam ta preseravanja da ovi nece da priznaju privatne, ali eto. Problem je kad radis, pa moras da molis za izlaske s posla, pa onda moras ganjati drzavnog doktora (kojeg ne mozes uganjati ono hitno ukoliko ne nazoves par brojeva i onda te ubaci onako mimo reda da bi ti dao nalaz) koji ti btw samo prepise nalaz jer ti ne vodi trudnocu i ne ides mu na preglede. E to ne kontam nikako ali eto.

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1633
21.5.2015 9:30:29   
Carobno jutro

DJ!

sretno na kontroli!!!

Ja fakat ne kontam ta preseravanja da ovi nece da priznaju privatne, ali eto. Problem je kad radis, pa moras da molis za izlaske s posla, pa onda moras ganjati drzavnog doktora (kojeg ne mozes uganjati ono hitno ukoliko ne nazoves par brojeva i onda te ubaci onako mimo reda da bi ti dao nalaz) koji ti btw samo prepise nalaz jer ti ne vodi trudnocu i ne ides mu na preglede. E to ne kontam nikako ali eto.

eno gore napisah razlog zasto neceuser posted image ne da im Crnkic vise..kaze da je dosta novca ustedio jer kao privatni ljekari salju bezvezeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1634
21.5.2015 9:42:02   
anitaa
Dobro jutro, ja baš nešto slomljena u zadnje vrijeme (na poslu privodila svoj dio kraju, da mogu mirna otići za nekih 20ak dana, kod kuće akcijala, user posted image tu mislim prvenstveno na ova spremanja, čišćenja & co...još kontam da curu sad zainteresujem za neke aktivnosti, pa kasnije da imamo džokera, da je tata vodi, tako da smo stalno išli te na školu manekenstva, te da izabere u Centru za mlade između baleta i plesa...) ukratko kao zombi sam, ali sretna, a i ovo bebče osjećam da veselo lupka, pa je sve za 10 user posted image ...

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1635
21.5.2015 9:45:21   
anitaa
Eh, da ...sa zakašnjenjem da čestitam svojim bikicama rođendane, i ipak malo usporite, odmoriteuser posted image ...evo ja planiram uzeti par dana bolovanja, da bar malo stanem na loptu, daj Bože da ću mirovati i odmarati, ali tako je kako je.

Neposredna veza do poruke: 1636
21.5.2015 9:52:39   
ernadanada
Jutro drage moje,evo i ja da se pridruzim.ziel sretan rodjendan od srca sve naj naj i s svojom bebicom i muzem ABd da ih dozivite u zdravlju i sreci jos mnogo mnogo....Upravo su me ihvatili hormoni mogla bih da placem na sav glas,ne znam sta da uradim.veceras sam slabo i ja spavala,nisam mogla da disem,vjerovatno me zeludac mucio,nestajalo mi je zraka.mislim da je od krastavaca ili sarenog bureka nisam sigurna.ili sam se premorila cio dan sam juce generalno cistila,onda sam spremala pite tako da am cio dan bila na nogama bez imalo odmora.

Neposredna veza do poruke: 1637
21.5.2015 10:08:54   
alman
jutroo jeste li mi se naspavale, ja sam lijepo spavala al me glava opet probudila, tako me boli a i zubi, mora da sam se opet prehladila il me je propuh uhvatio, bas sam nikakva, jos i vrijeme tmurno pa i ja user posted image

Ziel sretan rodjendan sve najbolje od srca ti zelim, a sretno i na kontroli user posted image

aidana sretno i tebi na kontroli

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu ernadanada)
Neposredna veza do poruke: 1638
21.5.2015 10:17:43   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

DJ!

sretno na kontroli!!!

eno gore napisah razlog zasto neceuser posted image ne da im Crnkic vise..kaze da je dosta novca ustedio jer kao privatni ljekari salju bezvezeuser posted image

ma ne kontam, fakat. mislim da je malo kojoj trudnici koja radi u interesu da bude na bolovanju. odbijaju ti od bubrega, plus nemas topli obrok. mislim da se ne isplati biti na bolovanjima ali eto. tako da ja ipak ne kontam sta je ustedio i kome je ustedio ali eto user posted image  ja sam jos ovu i narednu sedmicu radno onda sve zavisi od sljedeceg pregleda. a ja cu ako me divke posalje na bolovanje svakako kod nakasa, radi mira u kuci tj ambulanti user posted image

Neposredna veza do poruke: 1639
21.5.2015 10:21:00   
LieToMe RR
anitaa kod tebe znaci radno. sretno sa radovima! i havala za rodjendan (primam ja cestitke i sa zakasnjenjem user posted image

alman cuvaj se ovih naglih promjena, vidis da si osjetljiva user posted image

vala i ja sam danas nekakva slomljena, valjda od onog povracanja sinoc...jedva cekam kraj radnog vremena

Neposredna veza do poruke: 1640
21.5.2015 10:23:03   
Carobno jutro

DJ!

sretno na kontroli!!!

ma ne kontam, fakat. mislim da je malo kojoj trudnici koja radi u interesu da bude na bolovanju. odbijaju ti od bubrega, plus nemas topli obrok. mislim da se ne isplati biti na bolovanjima ali eto. tako da ja ipak ne kontam sta je ustedio i kome je ustedio ali eto user posted image  ja sam jos ovu i narednu sedmicu radno onda sve zavisi od sljedeceg pregleda. a ja cu ako me divke posalje na bolovanje svakako kod nakasa, radi mira u kuci tj ambulanti user posted image

Prva bih ja radila vjeruj. Sto kazes odbijaju od bubrega. Gurala sam dok sam mogla. Pogotovo ove trudnice kod privatnika. To samo ste se ne ode poroditi sa posla. Sta ce zene, cuvaju posao, moraju, nazalost. Pogotovo sto je u nas prirastaj katastrofa i sumnjam da je mogao neke znacajne novce ustediti, samo napravio jos vecu guzvu kod ovih drzavnih. user posted image Ja kad podjem svoje dijagnoze govoriti i lijekove koje koristim, pisu a da i ne traze od privantog ljekara nikakav nalazuser posted image . Jos ja to malo izdramatizujem i eto ga. user posted image Moze li se taj grlic ikako produziti sam od sebe (nemoj se smijati, ne znam nista o ovomeuser posted image ) ili ako mirujes da stagnira da se ne skracujeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1641
21.5.2015 10:26:13   
Carobno jutro

ernadaanada (valjda sam potrefila nickuser posted image ) samo ti otplaci, ja sam jutros turu suza pustili, eto onako..da me ubijes ne znam stouser posted image

alman, je li te boli komplet vilica? cuvaj se, samo ti jos to fali sadauser posted image

aidana, sretno na kontroli i hocemo izvjestajuser posted image

anita, trk na bolovanje, pa makar da pozavrsavas poslove, ha ja

Neposredna veza do poruke: 1642
21.5.2015 10:31:32   
M.A.M.
Sretno bebele na kontrolama
Ja pregledah zadnju epizodu sulejmana i isplakah se ko budala user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1643
21.5.2015 10:31:47   
rose
jel se kod ljekara opste prakse uzme uputnica za bolnicu..ono za 9 mjesec kontrole i porodjaj ili moram jos negdje ici?

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1644
21.5.2015 10:33:26   
alman

anitaa kod tebe znaci radno. sretno sa radovima! i havala za rodjendan (primam ja cestitke i sa zakasnjenjem user posted image

alman cuvaj se ovih naglih promjena, vidis da si osjetljiva user posted image

vala i ja sam danas nekakva slomljena, valjda od onog povracanja sinoc...jedva cekam kraj radnog vremena

mogu misliti kako ti je, ja mrzim povracati mislim da mi nema nista gore, prvo mi je tesko povratitit, sreca pa sam sad samo par puta, a prosli put skoro cijelu trudnocu, znam da sam jedno vrijeme zivjela na gold flipsu, samo sam to mogla jesti

Neposredna veza do poruke: 1645
21.5.2015 10:35:30   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: rose

jel se kod ljekara opste prakse uzme uputnica za bolnicu..ono za 9 mjesec kontrole i porodjaj ili moram jos negdje ici?

ja sam prekjuce bila kod svoje porodicne i sjedila sa zenom ispred sa stomakom do zuba. Kaze dosla po uputnicu za bonicu, ide da se porodiuser posted image . U rukama imala samo kljuceve, znaci nije nosila nikakve druge nalaze. Izasla je sa uputnicom onom velikomuser posted image Koja sam ja mahalusauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1646
21.5.2015 10:35:42   
alman

ernadaanada (valjda sam potrefila nickuser posted image ) samo ti otplaci, ja sam jutros turu suza pustili, eto onako..da me ubijes ne znam stouser posted image

alman, je li te boli komplet vilica? cuvaj se, samo ti jos to fali sadauser posted image

aidana, sretno na kontroli i hocemo izvjestajuser posted image

anita, trk na bolovanje, pa makar da pozavrsavas poslove, ha ja

donja vilica me komplet boli pogotovo lijeva strana, jos mi bona nicu osmice user posted image pa mi od njih ovako svremena na vrijeme bole svi zubi, al vjerovatno je i od propuha nekako mi je i vrat ukocen user posted image

Neposredna veza do poruke: 1647
21.5.2015 10:35:45   
anitaa
Kakvo je ovo vrijeme (napravih turneju na poslu po uredima, prošla frka, a i da malo protegnem noge)...nema, svi ovi u "prvom stanju" popadaše, tako da se mi cure u drugom stanju još ekstra držimo user posted image ...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1648
21.5.2015 10:39:05   
rose

DJ!

sretno na kontroli!!!

a kako odes kod nakasa bez uputnice? ili ti ipak dadnu u ambulanti?

Neposredna veza do poruke: 1649
21.5.2015 10:41:10   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

ja sam prekjuce bila kod svoje porodicne i sjedila sa zenom ispred sa stomakom do zuba. Kaze dosla po uputnicu za bonicu, ide da se porodiuser posted image . U rukama imala samo kljuceve, znaci nije nosila nikakve druge nalaze. Izasla je sa uputnicom onom velikomuser posted image Koja sam ja mahalusauser posted image

user posted image user posted image al dala si mi informaciju user posted image

Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pomagajte!
пеперутка16

Moju sestru vara muž. Uhvatila sam ga sa švalerkom i slikala ga. Nisu me videli. Šta da radim? Svaku noć plačem, pijem tablete za smirenje.

Da kažem sestri. (100%)

Da kažem mami. (0%)

Da zapretim kretenu. (0%)

Nešto drugo, a to je? (0%)

Broj svih glasova: 2

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *