|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
20.5.2015 18:38:34   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: rose

danas saznah za njih i dostavljaju https://www.facebook.com/bubsi.beba/photos_stream

mi smo malenoj narucili bodi za rodjendan sa imenom broj 2 i naravno hello kitty user posted image

malena se odusevila sa bratom dzordzom user posted image evo ga uprtila i vuklja po kuci user posted image
slicice sam ti ostavila ne brini, javi samo za figurice.

ziel odmori i uzivaj u rodjendanu!
ja sta nas je bikova user posted image

vidjeh sliku s imenom user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1601
20.5.2015 22:34:33   
alman

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Aidana sretan rodjendan. Sve najbolje da ti se zelje ispune user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretan rođendan i aidani i M.A.M. i njoj je danas rodjendan. Sve najljepše u životu vam želim od sveg srca, da vam se sve želje ostvare, da uvijek budete sretne, zadovoljne, nasmijane!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sretan rodjendan i od mene da budete zive, zdrave i vesele puno godina user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

Neposredna veza do poruke: 1602
20.5.2015 22:58:35   
ziel

IZVORNA PORUKA: rose

danas saznah za njih i dostavljaju https://www.facebook.com/bubsi.beba/photos_stream

mi smo malenoj narucili bodi za rodjendan sa imenom broj 2 i naravno hello kitty user posted image

malena se odusevila sa bratom dzordzom user posted image evo ga uprtila i vuklja po kuci user posted image
slicice sam ti ostavila ne brini, javi samo za figurice.

ziel odmori i uzivaj u rodjendanu!
ja sta nas je bikova user posted image

Hvala... Ja sam nekako na granici izmedju bika i blizanca, jer u nekim horoskopima blizanac pocinje od 21.05. al sam po osobinama vise bik user posted image Zaova mi rekla rodjendansku tortu naruciti pa cu vam pokazati cim je dobijem user posted image
Sutra idem da dovrsim mjerenje nuhalnog nabora. Sve ostalo je ok. Jos samo to ostalo...

< Poruku je uredio ziel -- 20.5.2015 23:00:58 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1603
21.5.2015 0:43:15   
alman

IZVORNA PORUKA: maksi

Ja vam ne znam nista o tim zenskim crticima i likovima vec sest godina sam u fazonu Jurica,Nodija, Nindja kornjaci a i Pepe prase user posted image

Gledamo i mi Tomicu i Nodija i peppu prase...gdje pise da su samo za djecake user posted image da seodmah uvrijedim user posted image user posted image
mene youtube ubi i 5 little monkeys jumpin od the bed i ono otvaranje kinder jaja user posted image tacno nas vise ubi u pojam user posted image

mislim da sva djeca prodju kroz pepu prase, al prije toga bumba, i ova ovaranje kinder jaja i dan danas zna kad naleti to gledati, i onda sto kod nas to nema a imam punu kutiju igracaka iz kindera, a kad dodje onaj padobranac, znala sam luditi od muke user posted image

< Poruku je uredio alman -- 21.5.2015 0:47:02 >

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

Neposredna veza do poruke: 1604
21.5.2015 7:35:14   
AzraB
Drage moje loptice uletih malo da vas pozdravim i da vidim kako ste? Ne stizem da vas pratim od moje E ali nadam se da ste dobro. Novopecenim mamama zelim brz oporavak i nadam se da je sve proslo kako treba. Terminusama zelim lahak porod i da sve prodje kako treba aBd. Samo se nemojte prepadati i brinuti, bit ce sve aBd dobro.
Ljubimo vas E i ja!!

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1605
21.5.2015 7:43:56   
*pcelica*
Dobro jutroooo. Jeste li se naspavale?Ja jos uvijek u krevetu. Djeca spavaju aja jos uv leskarim.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1606
21.5.2015 8:01:11   
LieToMe RR
Juttrrrrooooooo
Ja vec uveliko na poslu, doruckovala...evo pristavila caj i nesicu...bujrum na user posted image

Sinoc sam bila pravo lose, kiselina me uhvatila (mada je to vec postala svakidasnja rutina) sinoc sam cak i povracala. Vidjecu kako cu deverati ovu sedmicu a onda cu pitati doktora ima li sta da umanji ovu kiselinu koja me smori.

Ja sam se sinoc komirala oko 11 (dok sam se ispovracala i sve prije toga pozavrsavala po kuci user posted image ) malena je sinoc opet oko 12 trazila tutu, nece dijete da piski u pelenu pa nece user posted image  dusa mamina user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1607
21.5.2015 8:03:01   
LieToMe RR
ziel draga sretan ti rodjendan i sve najljepse od srca ti zelim, da ti svaki dan bude veseo i radostan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sretno danas na pregledu i pojedi taj komad torte i za mene user posted image  (mene od slatkog uhvati kiselina user posted image )

Neposredna veza do poruke: 1608
21.5.2015 8:06:30   
*pcelica*

ziel draga sretan ti rodjendan i sve najljepse od srca ti zelim, da ti svaki dan bude veseo i radostan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sretno danas na pregledu i pojedi taj komad torte i za mene user posted image  (mene od slatkog uhvati kiselina user posted image )

Pridruzujem se cestitkama user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretno nakontroli da sve prodje u najboljem redu

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1609
21.5.2015 8:16:53   
ninuska
Jutroooo
jutros tesko ustadoh a nisam kasno legla. Popili kafu, a moji odose u vrtic. kasnije odoh jos malo da pogledam krevete ne bi li sta kupila konacno user posted image .
ziel sretan rodjendan i sretno na kontroli. Uzivaj danas user posted image

Neposredna veza do poruke: 1610
21.5.2015 8:18:01   
M.A.M.
Jutro drage moje
Ziel sretan rodjendan i od mene,da nam budes sretna i zdrava zajedno sa bebicom user posted image user posted image user posted image
Ja sam sinoc pretjerala sa sladoledom i kolacima mislim da sam dobila najmanje 2 kg al hajd opravdavam slavljem user posted image
LTM jesi probala sa hladnim mlijekom?

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1611
21.5.2015 8:19:56   
ninuska

Juttrrrrooooooo
Ja vec uveliko na poslu, doruckovala...evo pristavila caj i nesicu...bujrum na user posted image

Sinoc sam bila pravo lose, kiselina me uhvatila (mada je to vec postala svakidasnja rutina) sinoc sam cak i povracala. Vidjecu kako cu deverati ovu sedmicu a onda cu pitati doktora ima li sta da umanji ovu kiselinu koja me smori.

Ja sam se sinoc komirala oko 11 (dok sam se ispovracala i sve prije toga pozavrsavala po kuci user posted image ) malena je sinoc opet oko 12 trazila tutu, nece dijete da piski u pelenu pa nece user posted image  dusa mamina user posted image

Bravo za curu. Pametna, nece dijete da bude mokro u peleni user posted image .
zeznuta ta kiselina. Mozes popiti renie..meni je ginekolog davao kad sam povracala. Popila par puta tj. Cuclala i nisam vise jer nemam problema sa kiselinom hB.

< Poruku je uredio ninuska -- 21.5.2015 8:26:09 >

Neposredna veza do poruke: 1612
21.5.2015 8:26:05   
LieToMe RR
M.A.M. nisam ni sumnjala da si pretjerala user posted image user posted image  hajd neka si sta fali, ja sam tako za prvi maj (jos ono krecili, dostava radila 2-3 dana) sokirala sam se kad sam stala na vagu ali sve sam to u narednih par dana zijanila svojom uravnotezenom prehranom.
ma ja navece popijem bobe i one vitamine i zalijem hladnim mlijekom. kiselina je tu konstantno, narocito ako se sagnem nedaj mi Boze user posted image  

ninuska ma curica je presmjesna user posted image  mislim da nam uvodi rutinu piskenja navece user posted image  pametnica prava mala, imam osjecaj da ce skidanje pelena ici brzisnki.
Renie nisam nikad pila (odoh proguglati) pila sam reglan i jos neke (za mucninu kad sam povracala). Ali ova kiselina me ubi. Tako sam ja sinoc bila lose user posted image  sto je najgore ja kad se ispovracam (kod mene to bude bas kvalitetno) ja sam poslije toga nikakva, mogu samo u krevet, totalno me iscrpi.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1613
21.5.2015 8:29:20   
ninuska

M.A.M. nisam ni sumnjala da si pretjerala user posted image user posted image  hajd neka si sta fali, ja sam tako za prvi maj (jos ono krecili, dostava radila 2-3 dana) sokirala sam se kad sam stala na vagu ali sve sam to u narednih par dana zijanila svojom uravnotezenom prehranom.
ma ja navece popijem bobe i one vitamine i zalijem hladnim mlijekom. kiselina je tu konstantno, narocito ako se sagnem nedaj mi Boze user posted image  

ninuska ma curica je presmjesna user posted image  mislim da nam uvodi rutinu piskenja navece user posted image  pametnica prava mala, imam osjecaj da ce skidanje pelena ici brzisnki.
Renie nisam nikad pila (odoh proguglati) pila sam reglan i jos neke (za mucninu kad sam povracala). Ali ova kiselina me ubi. Tako sam ja sinoc bila lose user posted image  sto je najgore ja kad se ispovracam (kod mene to bude bas kvalitetno) ja sam poslije toga nikakva, mogu samo u krevet, totalno me iscrpi..

< Poruku je uredio ninuska -- 21.5.2015 8:30:13 >

Neposredna veza do poruke: 1614
21.5.2015 8:32:03   
ninuska

Renie nisam nikad pila (odoh proguglati) pila sam reglan i jos neke (za mucninu kad sam povracala). Ali ova kiselina me ubi. Tako sam ja sinoc bila lose user posted image  sto je najgore ja kad se ispovracam (kod mene to bude bas kvalitetno) ja sam poslije toga nikakva, mogu samo u krevet, totalno me iscrpi.
[/quote

draga, on je bas za kiselinu. Evo gledam uputstvo i pise " za smanjivanje kiselosti zelucanog soka". Pogledaj i ti, svakako.

Neposredna veza do poruke: 1615
21.5.2015 8:33:15   
ninuska
Sorry, sta uradih user posted image .
LTM evo ti napisah. Snaci ces se..ne sumnjam user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1616
21.5.2015 8:34:19   
M.A.M.
Ja sam tako juce ujutru pojela 3 kifle vruce,ma one kifle ni gore ni dole reko dusu mi uzese,patila se tako sat vremena i sve povratim,sto kazes nakon toga sam bila kao da me tenk pregazio

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1617
21.5.2015 8:34:26   
ziel

IZVORNA PORUKA: ninuska

Jutroooo
jutros tesko ustadoh a nisam kasno legla. Popili kafu, a moji odose u vrtic. kasnije odoh jos malo da pogledam krevete ne bi li sta kupila konacno user posted image .

Hvala drage dame user posted image Jutros sam se rano probudila, krenula s kucanskim poslovima, posto ne idem na posao da bar uradim sta u kuci...u rerni se pece SPANSKA PITA, a odoh sad na kahvu, svekrva zvala ispred kuce bas fino, svjeze napolju...

Danas moram do doktora porodicne medicine da otvorim bolovanje, nisam nikad otvarala bolovanje, ne znam ni sta da kazem, ispricacu sve kako je bilo i da mi treba odmor... valjda ne bude problema...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1618
21.5.2015 8:34:52   
LieToMe RR

Sorry, sta uradih user posted image .
LTM evo ti napisah. Snaci ces se..ne sumnjam user posted image

user posted image  snasla sam se, vec sam malo i progooglala user posted image
mislim da mi je i Divke spomenuo to prosli put jer mene kiselina muci vec izvjestan period. Samo sto je sad u zadnjih par dana pocelo bas da mi smeta i mahom me navece uhvati.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1619
21.5.2015 8:35:56   
ninuska
M.A.M. to je samo jedan dan. Ne bi valjalo da je svaki takav user posted image . Mada, ja nemam granica u slatkisima, a i sladoled kad kupim (obavezno jedan dnevno) uzimam macho od cokolade user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1620
21.5.2015 8:40:46   
M.A.M.

M.A.M. to je samo jedan dan. Ne bi valjalo da je svaki takav user posted image . Mada, ja nemam granica u slatkisima, a i sladoled kad kupim (obavezno jedan dnevno) uzimam macho od cokolade user posted image

Ma i ja bi uzimala svaki dan da smijem,ionako sam se udebljala ko slon dosad,al ako nista utjesim se jagodama,al sinoc brate mili pretjerah dosla kuci osjetim da mi je slatko udarilo u glavu nece san na oci,nekakav me sandoprc ufatio user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1621
21.5.2015 8:42:39   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ziel

Jutroooo

Hvala drage dame user posted image Jutros sam se rano probudila, krenula s kucanskim poslovima, posto ne idem na posao da bar uradim sta u kuci...u rerni se pece SPANSKA PITA, a odoh sad na kahvu, svekrva zvala ispred kuce bas fino, svjeze napolju...

Danas moram do doktora porodicne medicine da otvorim bolovanje, nisam nikad otvarala bolovanje, ne znam ni sta da kazem, ispricacu sve kako je bilo i da mi treba odmor... valjda ne bude problema...

Uzivaj kad mozes!

Sto se tice bolovanja, ne bi trebalo da bude problema ako ti je doktor ok. Trudna si, dozivjela si stres, pila si apaurine, treba ti jednostavno malo da se saberes i dodjes sebi.

Ja imam bisera sa svojom doktoricom mogla bih knjige pisati. Kad sam ono nedavno isla da otvorim bolovanje, tj muz isao ja ono povracala ko luda imam dijagnozu hyperemesis gravidarum, gubim na tezini, povracam...nije htjela da mi prizna nalaz od privatnog doktora (rekla suprugu eto kako cu ja znati da ona povraca user posted image  da doktor to nije napisao onako na to suprug njoj rekao hocete da vam je dovedem da vam povraca u ordinaciji mislim halo). Cuj eto sad privatni doktor pise po muzickim zeljama, pa ima i on ispekciju, polozio je zakletvu... na kraju sam morala otici kod Nakasa (covjek se ibretio kad sam mu dosla radi doznaka) da mi on prepise nalaz od Divanovica i udari pecat da bi mi ova hajvanka dala doznake za posao.
U prvoj trudnoci kad mi je Divke konstatavao da nema grlica da sam otvorena a ja tek 7mi mjesec sa tim nalazom mi komisija u domu zdravlja dala bolovanje skroz do borodiljskog, nisam morala vise ni ici (i tad isao suprug) samo se ova vazda pravi pametna, i tad je nesto komentarisala.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1622
21.5.2015 8:50:14   
ninuska

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Ma i ja bi uzimala svaki dan da smijem,ionako sam se udebljala ko slon dosad,al ako nista utjesim se jagodama,al sinoc brate mili pretjerah dosla kuci osjetim da mi je slatko udarilo u glavu nece san na oci,nekakav me sandoprc ufatio user posted image

Ti ko dijete haha...od slatka posandrcaju user posted image .
znam draga...i ja se debljam..kazem od sutra necu i opet user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1623
21.5.2015 8:51:31   
ninuska
LTM jel ides u ambulantu na socijalnom, u kalesijskoj?

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1624
21.5.2015 8:54:43   
LieToMe RR

LTM jel ides u ambulantu na socijalnom, u kalesijskoj?

user posted image user posted image  idem, mislim da svi znaju za tu ambulantu user posted image
fakat sam mislila da umisljam ali imam dvije tri kolegice koje isto idu tamo i kolegu, i svi imamo ista iskustva sa doktoricom i sestrama...stvarno su boze sacuvaj!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Predlozite mi imena za djevojcicu
visnjica1

Predlozi te mi imena za djevojcicu

Adna (50%)

Ajna (50%)

Broj svih glasova: 107

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *