|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
20.5.2015 11:48:41   
rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Ko maloprije spomenu onaj siroki povoj,ja sam fakat neiskusna po tom pitanju jel se mora beba tako povijati ili je to stvar izborauser posted image

preporucuje se

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1551
20.5.2015 11:52:09   
LieToMe RR
to ti je preporuka svakog pedijatra, svake patronazne (patronazna ce ti pokazati kako se slozi pelena i kako se dijete povija, sad ne mora sa dvije ko prije, dovoljna je jedna tetra pelena) i svaki doktor za kukove ce ti to reci.
mi malenu vodili nekad oko 4 mjeseca kad je imala na snimanje kukova, sve bilo uredno, sve na svom mjestu, uglovi super, ali doktor (koji i sam ima malca malo starijeg odnase) kaze ja bih vam preporcui jos mjesec cisto predostroznosti radi i oni svog malog jos siroko povijaju.
tako da ja uvijek slusam doktora zaista.

imam drugarica kojima je to bilo "pegla" eto jos ono tipa "moje je musko sta ga imam povijati, tvoje je curica pa povijaj da nema krive noge" user posted image svakom svacije.
znam da su i mama i sveki povijale siroko i da nije to bas bezveze uvedeno u praksu.
tako da ja planiram i drugo povijati siroko pa bujrum na kratki kurs slaganja pelen, ja sam usavrsila slaganje pelene imam mislim negdje i video snimljen user posted image

Ko maloprije spomenu onaj siroki povoj,ja sam fakat neiskusna po tom pitanju jel se mora beba tako povijati ili je to stvar izborauser posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1552
20.5.2015 11:57:35   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: LieToMe

dje su bona oko marke user posted image ovi crveni haman nagurase na 4 KM (3 i nesto) neki dan gledam i racunam i znajuci koliko sam paketa torisla nece me 100ja pokriti za uloske user posted image
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ja prvi put kad sam krenula na porod i svi mi govorili da uzmem vir. Ja kontam gdje cu njih oni oko marke. Ja se napravim pametna i kupim samo always. E muke moje. Nemozes se namjestiti to zulja to vrijedja i zvalamm da mi kupi vir i donese nisam mogla izdrzati.

Ovo je bilo davne 2004. Kad je sve bilo oko marke user posted image Znam da su nesto jeftini bili i ja nisam htjela da ih kupim. Niko mi nije rekao zasto moraju biti oni user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1553
20.5.2015 12:03:11   
ziel
Drage zene ja sam se toliko potresla na poslu, sat vremena sam se tresla i plakala. Pacijent s kojim nisam rijec progovorila, mi je nakon izlaska od doktora bahnuo u moju prostoriju i udario me zdravstvenim kartonom u glavu. Pozvala sam policiju , koja je zapisala sta se desilo i rekla sam im da pisu prijavu, nek me kosta odlaska na sud, ali ovo ne moze ostati na ovom. Srecom imala sam svjedoke, puna cekaonica ljudi i + pacijentica koju sam uvela za injekciju. I sad sam pod dojmom, ne znam kako radim...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1554
20.5.2015 12:09:20   
maksi
Crveni vir mislim da pise na njemu vir 80
Ma i ja sam ih trosila ko luda malo malo zivkala muza idi kupi,znam da sam sa sobom u bolnicu ponjela cetiri pakovanja, a sutradan mi muz morao donositi. user posted image

dje su bona oko marke user posted image ovi crveni haman nagurase na 4 KM (3 i nesto) neki dan gledam i racunam i znajuci koliko sam paketa torisla nece me 100ja pokriti za uloske user posted image
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ja prvi put kad sam krenula na porod i svi mi govorili da uzmem vir. Ja kontam gdje cu njih oni oko marke. Ja se napravim pametna i kupim samo always. E muke moje. Nemozes se namjestiti to zulja to vrijedja i zvalamm da mi kupi vir i donese nisam mogla izdrzati.

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1555
20.5.2015 12:16:55   
lala88
znaci vir uloske puna kolica user posted image
ziel draga jel ti radis na psihijatriji, Boze dragi kakvi se ljudi ima. Smiri se draga zbog bebe, popij apaurin da se malo opustis

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1556
20.5.2015 12:24:46   
rose

to ti je preporuka svakog pedijatra, svake patronazne (patronazna ce ti pokazati kako se slozi pelena i kako se dijete povija, sad ne mora sa dvije ko prije, dovoljna je jedna tetra pelena) i svaki doktor za kukove ce ti to reci.
mi malenu vodili nekad oko 4 mjeseca kad je imala na snimanje kukova, sve bilo uredno, sve na svom mjestu, uglovi super, ali doktor (koji i sam ima malca malo starijeg odnase) kaze ja bih vam preporcui jos mjesec cisto predostroznosti radi i oni svog malog jos siroko povijaju.
tako da ja uvijek slusam doktora zaista.

imam drugarica kojima je to bilo "pegla" eto jos ono tipa "moje je musko sta ga imam povijati, tvoje je curica pa povijaj da nema krive noge" user posted image svakom svacije.
znam da su i mama i sveki povijale siroko i da nije to bas bezveze uvedeno u praksu.
tako da ja planiram i drugo povijati siroko pa bujrum na kratki kurs slaganja pelen, ja sam usavrsila slaganje pelene imam mislim negdje i video snimljen user posted image

ja zaboravila kako se slaze pelena...morat cu se podsjetiti...mi smo siroki do 2.5 mjeseca stavljali kad smo i bavili UZ kukova..a inace da je bilo po nasoj pedijatrici do 9 mjeseca bi se siroko povijala...ja jednostavno prestadoh nakon dobrog nalaza user posted image

Neposredna veza do poruke: 1557
20.5.2015 12:26:14   
rose

IZVORNA PORUKA: ziel

Drage zene ja sam se toliko potresla na poslu, sat vremena sam se tresla i plakala. Pacijent s kojim nisam rijec progovorila, mi je nakon izlaska od doktora bahnuo u moju prostoriju i udario me zdravstvenim kartonom u glavu. Pozvala sam policiju , koja je zapisala sta se desilo i rekla sam im da pisu prijavu, nek me kosta odlaska na sud, ali ovo ne moze ostati na ovom. Srecom imala sam svjedoke, puna cekaonica ljudi i + pacijentica koju sam uvela za injekciju. I sad sam pod dojmom, ne znam kako radim...

uf to te bas potrese...napad nicim izazvan...jel dr kaze sta bi moglo biti jel ga nesto iznerviralo?

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1558
20.5.2015 12:44:34   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

uf to te bas potrese...napad nicim izazvan...jel dr kaze sta bi moglo biti jel ga nesto iznerviralo?

e stvarno svasta user posted image svakakvog naroda user posted image
a ja bas cini mi se juce pricam kakve su kolegice kod mene user posted image tacno imam osjecaj da im krivo sto sam mlada, lijepa i opet trudna a one pred penzijom user posted image

nemoj se sekirati, smiri se, skuhaj si caj od nane da te malo umiri i pusti budale. najpreca si sebi i svom djetetu, njega nek rjesava policija ili doktor. ima li sanse da te doktor pusti kuci da ne radis. meni se cini da bi ti trebala zeno na bolovanje. prvo radis sa starim svijetom, bolesnim, svakakvim, drugo vidis da svakakvog svijeta. tebi bi bilo najbolje da ti fino malo odmoris, poslusaj me.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1559
20.5.2015 12:52:01   
LieToMe RR
kupila sam bradr dzordza user posted image user posted image hvala maksi puno (cini mi se da si mi ti rekla da ima u onoj prodavnici) user posted image
malena ce biti odusevljena, jedva cekam da dodjem kuci i da raspakuje user posted image

krepala sam, morala sam na pauzi na 2-3 strane, jedva stigoh sve. a vani pakao...pa ja ziva ne znam kako cu deverati u julu i augustu a niti sam troma niti sam muhanata user posted image pa ja cu biti ko riba na suhom user posted image jos kad pupo poraste pa i sama sebi budem teska...ma ne zelim da razmisljam, odoh da se osvjezim user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1560
20.5.2015 13:06:05   
ziel
Radim u jednoj seoskoj ambulanti u kojoj vazi sistem narucivanja, taj lik je bio narucen u 15 do 10 a dosao vise od sat vremena kasnije, sve sto sam mu rekla je da kasni na svoj termin i da malo saceka, otisli u 10 na pauzu doktor i ja, do 10:30, ja rasporedila kartone po hitnosti, prvo dijete, pa jedan pacijent s povredom koji se zalio da mu je muka, a onda doticni, doktor zavrsio to dvoje i prozvao doticnog da bi on usao kod doktora samo uzeo svoj karton , bahnuo u moju prostoriju i bacio karton na mene, karton me udario u glavu i pao na pod i ode pa lijepo, ode. Ja za njim, cekaonica puna, kazem mu SAD CU TI POZVATI POLICIJU IMAM TVOJE PODATKE A I SVJEDOKE DA SI ME ODARIO. Pocela sam plakati i tresla sam se, jedva sam nazvala policiju ne mogu da progovorim. Dosla policija napravila zapisnik i bice napravljena prijava. Pa nek hodam i po sudu ali ovo se ne moze ovako zavrsiti. Pa hocu li ja strepiti svaki put kad on dodje da ce me udariti ili nesto mi uraditi... Dozivjela sam veliki stres. Radim preko 5 god. u ovom poslu, bilo je verbalnih sukoba ali fizicki nije, do danas... Strasno... user posted image
I mozda si upravu LTM , treba mi odmor... Ovo me totalno izbacilo iz takta...

< Poruku je uredio ziel -- 20.5.2015 13:09:52 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1561
20.5.2015 13:16:53   
LieToMe RR
user posted image
ne znam sta da ti kazem.
ima ljudi svakakvih, i pacijenasta a vala i u tvojoj brasni (no hard feelings). u mojoj ambulanti su sestre kriticne, ja doslovno izbjegavam kad god mogu da ne odem po uputnice ili doznake, uvijek muz ide. do duse tu je puno do doktora, ako doktor sve postavi sve na mjesto onda je ok (jednom moja doktorica bila bolesna dosla neka zamjenska, ambulanta ko pod konac, ni guzvi, ni reda, svak na svoj termin udje, obavi sta ima).
mada stvarno svasta sam dozivjela od sestara u ambulanti (a uvijek bila u pravu sto je najtuznije) i nikad mi nije palo na pamet da istu udarim kartonom ili zdravstvenom knjizicom, cak ni da je verbalno napadnem. ja osmjehom i suknem, ako ne skonta izmedju redova nece ni skontati i sta se ja imam raspravljati. a ovaj je bas "pacijet" kasni i jos se izivljava.

moj ti je savjet hajd ti lijepo malo na bolovanje, svakako to nije zdrava sredina za jednu trudnicu, niko ne ide od cejfa doktoru, svi su bolesni, stari. ti si mlada, trudna i u delikatnom stanju. lijepo ti malo odmori i mazi pupu. to ti je najbitnije

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1562
20.5.2015 13:21:11   
ziel

user posted image
ne znam sta da ti kazem.
ima ljudi svakakvih, i pacijenasta a vala i u tvojoj brasni (no hard feelings). u mojoj ambulanti su sestre kriticne, ja doslovno izbjegavam kad god mogu da ne odem po uputnice ili doznake, uvijek muz ide. do duse tu je puno do doktora, ako doktor sve postavi sve na mjesto onda je ok (jednom moja doktorica bila bolesna dosla neka zamjenska, ambulanta ko pod konac, ni guzvi, ni reda, svak na svoj termin udje, obavi sta ima).
mada stvarno svasta sam dozivjela od sestara u ambulanti (a uvijek bila u pravu sto je najtuznije) i nikad mi nije palo na pamet da istu udarim kartonom ili zdravstvenom knjizicom, cak ni da je verbalno napadnem. ja osmjehom i suknem, ako ne skonta izmedju redova nece ni skontati i sta se ja imam raspravljati. a ovaj je bas "pacijet" kasni i jos se izivljava.

moj ti je savjet hajd ti lijepo malo na bolovanje, svakako to nije zdrava sredina za jednu trudnicu, niko ne ide od cejfa doktoru, svi su bolesni, stari. ti si mlada, trudna i u delikatnom stanju. lijepo ti malo odmori i mazi pupu. to ti je najbitnije

Hvala puno na podrsci... Najvjerovatnije cu tako i uraditi , vec od sutra, da bar do ponedjeljka da se vratim u normalno stanje... Jako sam se uplasila... user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1563
20.5.2015 13:32:53   
LieToMe RR

user posted image
ne znam sta da ti kazem.

Hvala puno na podrsci... Najvjerovatnije cu tako i uraditi , vec od sutra, da bar do ponedjeljka da se vratim u normalno stanje... Jako sam se uplasila... user posted image

ma nema na cemu ja sam stvarno mislila sve sto sam rekla. ne podrzavam nikakav vid nasilja (ni verbalni a fizicki pogotovo) i znam iz iskustva da bar meni tesko padne kad imam bilo kakvih nejasnoca i razmirica sa kolegama (ili u ambulanti, ili u prodavnici) ne volim jednostavno taj osjecaj, a pogotovo sto smo u trudnoci vise i osjetljive, svemu vise pridajemo paznju svaku rijec vagamo... zato od srca ti lijepo predlazem hajd ti malo kuci odmori mozak, nije za tebe u tom stanju da se bakces sa nervoznim i bolesnim ljudima.

ja sam postala totalno netolerantna, stvarno vise ne cutim na provokacije user posted image ja juce u wc, oprala ruke, oprala solju, nasula vodu i rekoh taman na brzinu da piskim. ja pri kraju, samo da se upakujem (jebi ga nosim duboke gacice, pa ovaj steznik-pojas pa pantalone) ne traje to dugo ali nije ono ni par sekundi i pustila vec vodu oblacim se i cujem da je neko od kolegica usao u wc. i ja sam stvarno brzo izasla da bi moja kolegica (koja haman ima unuku mojih godina) meni ono podrugljivo uz kez: eto ja sam mislila ti neces nikad izaci!!! a meni puko film reko a sto to ne bih izasla, pa necu nociti u wc-u user posted image ona usuti uleti u wc eto izvini. joj kako mene ti komentari ispizde.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1564
20.5.2015 13:55:55   
maksi
Bas mi je drago sto si nasla dzordza, i sto ce se mala princeza obradovati.user posted image user posted image

E sto se tice vrucine ja jedva sada izdrzavam,sinoc sam prije kise bila ko riba na suhom

Moja prva trudnoca je bila u ovom periodu potpuno isto,isti datum zadnje menstruacije isti termin samo prije sest godina i bilo je bas vruce i sparno ali meni to uopste to nije smetalo ni malo,hodala sam po suncu i vrucini svi me ruzili. E sada je druga situacija vjerovatno sam sada starija user posted image user posted image

kupila sam bradr dzordza user posted image user posted image hvala maksi puno (cini mi se da si mi ti rekla da ima u onoj prodavnici) user posted image
malena ce biti odusevljena, jedva cekam da dodjem kuci i da raspakuje user posted image

krepala sam, morala sam na pauzi na 2-3 strane, jedva stigoh sve. a vani pakao...pa ja ziva ne znam kako cu deverati u julu i augustu a niti sam troma niti sam muhanata user posted image pa ja cu biti ko riba na suhom user posted image jos kad pupo poraste pa i sama sebi budem teska...ma ne zelim da razmisljam, odoh da se osvjezim user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1565
20.5.2015 14:06:11   
memsi
Pozdrav curke,
Citam evo sve objave pa ne znam koja je zanimljivija,jedva pofatah.Draga ziel nista neobicno za nas narod,Bogami ovo sve vise i vise neuracunjljivog svijeta,al sta ces.Hajde ti draga malo odmori,skloni se od stresa sto vise mozes.Ja sam bas iz tog razloga vec na bolovanju jer radim jako odgovoran posao i jednostavno se te neke stresne i napete situacije ne mogu izbjeci. Fizickog tereta se moze covjek postediti ali kad ti neko igra po zivcima e to je vec problem.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1566
20.5.2015 14:08:05   
aidana

IZVORNA PORUKA: ninuska

MAM i aidana, sve najljepse vam zelim.
I meni proleti sad pa sad. Ostalo.jos 125 dana...
jel' razmisljate kako cete aBd kad rodite? Prvenstveno.mislim na vas koje vec imate djecu. ja se uhvatim da razmisljam kako cu s dvoje.djece user posted image . Mislim, znam da nisam jedina ali...i da cu pregurati taj pocetak

Isto se pitam i plasim user posted image Jos sam ja naviknuta na to da sve radim sama, meni nema ko uletjeti kad mi zatreba. S prvim djetetom sam ostala sama nakon 7 dana, mm otisao na poslovni put, cesto smo sami, prosle godine smo i sami nas dvoje na more isli...sve super funkcionise ali me strah kako s jos jednim. Onda kad pomislim da ce stariji biti prvo vrijeme sa mnom sam u kuci i bebom bude mi zao, necu moci s njim ni izlaziti koliko bi trebala...sigurno ce mu biti dosadno. Da ne govorim sto mu necu moci posvecivati dovoljno paznje i sto mozda nekad necu imati ni zivaca za nesto....
Ja bih mogla ovako do sutra nabrajati cega se sve bojim user posted image user posted image bolje da stanem ovdje, dosta za danas.user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1567
20.5.2015 14:10:52   
memsi
Slavljenicama sve najbolje povodom rodendana 💐💐🎁🎁🎂🎂

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 1568
20.5.2015 14:14:22   
aidana
Hvala vam na cestitkamauser posted image

M.A.M i tebi sretan rodjendanuser posted image

Mi smo bili na kafi i kolacima s mm, na pauzi. Sad evo zavrsavam rucak pa cu na sisanjeuser posted image ne mogu docekati. Dosao mi je brat ovu sedmicu zbog rodjendana, pa mogu s mirom otici. Kaze ostacu ja koliko treba, da mozete vas dvoje (mm i ja) i na veceru otici da proslaviteuser posted image

Kod mene bi trebalo biti neko malo okupljanje u subotu, ali jos nisam sigurna da li da napravim neki brunch prijepodne ili ipak neka poslijepodnevna varijanta, moram danas skontati i javiti svima.

Ziel, bas mi je zaouser posted image Svega ima, najgore sa ljudima raditi.

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1569
20.5.2015 14:21:54   
aidana
Ja nisam stavljala siroki povoj, niti su mi rekli da to radim. Uz smo obavili sa 2 mjeseca i bilo sve ok, a od prvog mjeseca smo svakako bili na vjezbama kod fizijatra i niko ni tu nije spominjao da mu trebam stavljat user posted image mozda sto je djecak, nemam pojma

Odjecu cu morati kupovati svakako, sta god da bude. Prvo mi je proljetno dijete a ovo drugo aBd jesenje, pa dok je moj sa 2-3 mjeseca oblacio majice kratkih rukava, sorcice, bodije bez rukava ovaj put ce mi trebati skafander i couser posted image . A te stvari su stvarno sve ocuvane i malo nosene, neke stvarni je obukao bukvalno jednom.

Ja bih voljela curicu, da se ne lazemo user posted image Naravno da je zivo i zdravo i naravno da se svako voli, ali bas bas imam zelju za jednom curicom. Ja kad udjem u prodavnicu obavezno napravim krug na odjelu za curice, pregledam haljinice i onda daljeuser posted image

< Poruku je uredio aidana -- 20.5.2015 14:27:26 >

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1570
20.5.2015 14:36:05   
pandica
Drage slavljenice sve najbolje od srca povodom rođendana. Lijep povod i da nam uvijek budete sretne i nasmijane kao i ovaj dan user posted image
Uh vidim tema vrucinauser posted image Ja ziva ne znam kako izgurati do skoro kraja jula. Majke mi vec mi nije dobro, a noge kad dodjem kuci su mi ko dva balvana, natecene, to je strasno... Uh..

My Ovulation Chart

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1571
20.5.2015 14:41:56   
*pcelica*
Uh Ziel draga mogu misliti kako si se potresla. Ja se nasikirah citajuci a mogu misliti kako je tebi. Lijepo su ti zene rekle uzmi par dana godisnjeg, da se malo odmoris i fizicki i psihicki od naroda. user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1572
20.5.2015 14:51:09   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: maksi

Bas mi je drago sto si nasla dzordza, i sto ce se mala princeza obradovati.user posted image user posted image

E sto se tice vrucine ja jedva sada izdrzavam,sinoc sam prije kise bila ko riba na suhom

Moja prva trudnoca je bila u ovom periodu potpuno isto,isti datum zadnje menstruacije isti termin samo prije sest godina i bilo je bas vruce i sparno ali meni to uopste to nije smetalo ni malo,hodala sam po suncu i vrucini svi me ruzili. E sada je druga situacija vjerovatno sam sada starija user posted image user posted image

hvala tebi puno user posted image user posted image do neba sto si mi rekla gdje da trazim user posted image
dobila sam upute od muza (posto on ovu heftu radi drugu) da obavezno snimam kad bude raspakivala da i on vidi kako se obradovala user posted image i kako ce reagovati na "bradr dzordza" user posted image kakoona slatko izgovori to dzordz mi njoj umremo od sege user posted image

ja sam malo bolja, popustila me vrucina, rashladila sam se poprilicno. samo da mi je zavrsiti na poslu i kuci. tacno sam vec psihicki na kraju sljedece sedmice u iscekivanju tog pregleda 29.5. i hocu li na more necu li na more, sta je sa grlicem user posted image tacno sam zrela za odmora.

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1573
20.5.2015 14:59:25   
*pcelica*
Meni su oni najsladji kad dobiju poklon. Bas se iskreno obraduju vidis da tu nema glume. Zato volim djecu jer su iskreni i svaka njihova reakcija je iskrena i ne odglumljena

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1574
20.5.2015 15:07:08   
rose
meni moja trazila da joj kupim My Little Pony majicu...jedva nadjoh jednu peticu valjda ce joj moci i 3 gacica s istim motivom ... a ima u BBi u novoj radnji al mi sad nije usput

< Poruku je uredio rose -- 20.5.2015 15:08:52 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Razvodi i otkazi
ziki

Da li mislite da će se u periodu od 11.03 do 15.03 povećati broj razvoda i totkaza u BiH

Da (47%)

Ne (53%)

Broj svih glasova: 62

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *