Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 20.5.2015 22:34:33
alman
IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Aidana sretan rodjendan. Sve najbolje da ti se zelje ispune
Sretan rođendan i aidani i M.A.M. i njoj je danas rodjendan. Sve najljepše u životu vam želim od sveg srca, da vam se sve želje ostvare, da uvijek budete sretne, zadovoljne, nasmijane!!!
sretan rodjendan i od mene da budete zive, zdrave i vesele puno godina
ziel odmori i uzivaj u rodjendanu! ja sta nas je bikova
Hvala... Ja sam nekako na granici izmedju bika i blizanca, jer u nekim horoskopima blizanac pocinje od 21.05. al sam po osobinama vise bik Zaova mi rekla rodjendansku tortu naruciti pa cu vam pokazati cim je dobijem Sutra idem da dovrsim mjerenje nuhalnog nabora. Sve ostalo je ok. Jos samo to ostalo...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 0:43:15
alman
IZVORNA PORUKA: maksi
Ja vam ne znam nista o tim zenskim crticima i likovima vec sest godina sam u fazonu Jurica,Nodija, Nindja kornjaci a i Pepe prase
Gledamo i mi Tomicu i Nodija i peppu prase...gdje pise da su samo za djecake da seodmah uvrijedim mene youtube ubi i 5 little monkeys jumpin od the bed i ono otvaranje kinder jaja tacno nas vise ubi u pojam
mislim da sva djeca prodju kroz pepu prase, al prije toga bumba, i ova ovaranje kinder jaja i dan danas zna kad naleti to gledati, i onda sto kod nas to nema a imam punu kutiju igracaka iz kindera, a kad dodje onaj padobranac, znala sam luditi od muke
< Poruku je uredio alman -- 21.5.2015 0:47:02 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 7:35:14
AzraB
Drage moje loptice uletih malo da vas pozdravim i da vidim kako ste? Ne stizem da vas pratim od moje E ali nadam se da ste dobro. Novopecenim mamama zelim brz oporavak i nadam se da je sve proslo kako treba. Terminusama zelim lahak porod i da sve prodje kako treba aBd. Samo se nemojte prepadati i brinuti, bit ce sve aBd dobro. Ljubimo vas E i ja!!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:01:11
LieToMe RR
Juttrrrrooooooo Ja vec uveliko na poslu, doruckovala...evo pristavila caj i nesicu...bujrum na
Sinoc sam bila pravo lose, kiselina me uhvatila (mada je to vec postala svakidasnja rutina) sinoc sam cak i povracala. Vidjecu kako cu deverati ovu sedmicu a onda cu pitati doktora ima li sta da umanji ovu kiselinu koja me smori.
Ja sam se sinoc komirala oko 11 (dok sam se ispovracala i sve prije toga pozavrsavala po kuci ) malena je sinoc opet oko 12 trazila tutu, nece dijete da piski u pelenu pa nece dusa mamina
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:16:53
ninuska
Jutroooo jutros tesko ustadoh a nisam kasno legla. Popili kafu, a moji odose u vrtic. kasnije odoh jos malo da pogledam krevete ne bi li sta kupila konacno . ziel sretan rodjendan i sretno na kontroli. Uzivaj danas
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:18:01
M.A.M.
Jutro drage moje Ziel sretan rodjendan i od mene,da nam budes sretna i zdrava zajedno sa bebicom Ja sam sinoc pretjerala sa sladoledom i kolacima mislim da sam dobila najmanje 2 kg al hajd opravdavam slavljem LTM jesi probala sa hladnim mlijekom?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:19:56
ninuska
Juttrrrrooooooo Ja vec uveliko na poslu, doruckovala...evo pristavila caj i nesicu...bujrum na
Sinoc sam bila pravo lose, kiselina me uhvatila (mada je to vec postala svakidasnja rutina) sinoc sam cak i povracala. Vidjecu kako cu deverati ovu sedmicu a onda cu pitati doktora ima li sta da umanji ovu kiselinu koja me smori.
Ja sam se sinoc komirala oko 11 (dok sam se ispovracala i sve prije toga pozavrsavala po kuci ) malena je sinoc opet oko 12 trazila tutu, nece dijete da piski u pelenu pa nece dusa mamina
Bravo za curu. Pametna, nece dijete da bude mokro u peleni . zeznuta ta kiselina. Mozes popiti renie..meni je ginekolog davao kad sam povracala. Popila par puta tj. Cuclala i nisam vise jer nemam problema sa kiselinom hB.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:26:05
LieToMe RR
M.A.M. nisam ni sumnjala da si pretjerala hajd neka si sta fali, ja sam tako za prvi maj (jos ono krecili, dostava radila 2-3 dana) sokirala sam se kad sam stala na vagu ali sve sam to u narednih par dana zijanila svojom uravnotezenom prehranom. ma ja navece popijem bobe i one vitamine i zalijem hladnim mlijekom. kiselina je tu konstantno, narocito ako se sagnem nedaj mi Boze
ninuska ma curica je presmjesna mislim da nam uvodi rutinu piskenja navece pametnica prava mala, imam osjecaj da ce skidanje pelena ici brzisnki. Renie nisam nikad pila (odoh proguglati) pila sam reglan i jos neke (za mucninu kad sam povracala). Ali ova kiselina me ubi. Tako sam ja sinoc bila lose sto je najgore ja kad se ispovracam (kod mene to bude bas kvalitetno) ja sam poslije toga nikakva, mogu samo u krevet, totalno me iscrpi.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:29:20
ninuska
M.A.M. nisam ni sumnjala da si pretjerala hajd neka si sta fali, ja sam tako za prvi maj (jos ono krecili, dostava radila 2-3 dana) sokirala sam se kad sam stala na vagu ali sve sam to u narednih par dana zijanila svojom uravnotezenom prehranom. ma ja navece popijem bobe i one vitamine i zalijem hladnim mlijekom. kiselina je tu konstantno, narocito ako se sagnem nedaj mi Boze
ninuska ma curica je presmjesna mislim da nam uvodi rutinu piskenja navece pametnica prava mala, imam osjecaj da ce skidanje pelena ici brzisnki. Renie nisam nikad pila (odoh proguglati) pila sam reglan i jos neke (za mucninu kad sam povracala). Ali ova kiselina me ubi. Tako sam ja sinoc bila lose sto je najgore ja kad se ispovracam (kod mene to bude bas kvalitetno) ja sam poslije toga nikakva, mogu samo u krevet, totalno me iscrpi..
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:32:03
ninuska
ninuska ma curica je presmjesna mislim da nam uvodi rutinu piskenja navece pametnica prava mala, imam osjecaj da ce skidanje pelena ici brzisnki. Renie nisam nikad pila (odoh proguglati) pila sam reglan i jos neke (za mucninu kad sam povracala). Ali ova kiselina me ubi. Tako sam ja sinoc bila lose sto je najgore ja kad se ispovracam (kod mene to bude bas kvalitetno) ja sam poslije toga nikakva, mogu samo u krevet, totalno me iscrpi. [/quote
draga, on je bas za kiselinu. Evo gledam uputstvo i pise " za smanjivanje kiselosti zelucanog soka". Pogledaj i ti, svakako.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:34:19
M.A.M.
Ja sam tako juce ujutru pojela 3 kifle vruce,ma one kifle ni gore ni dole reko dusu mi uzese,patila se tako sat vremena i sve povratim,sto kazes nakon toga sam bila kao da me tenk pregazio
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:34:26
ziel
IZVORNA PORUKA: ninuska
Jutroooo jutros tesko ustadoh a nisam kasno legla. Popili kafu, a moji odose u vrtic. kasnije odoh jos malo da pogledam krevete ne bi li sta kupila konacno . ziel sretan rodjendan i sretno na kontroli. Uzivaj danas
Hvala drage dame Jutros sam se rano probudila, krenula s kucanskim poslovima, posto ne idem na posao da bar uradim sta u kuci...u rerni se pece SPANSKA PITA, a odoh sad na kahvu, svekrva zvala ispred kuce bas fino, svjeze napolju...
Danas moram do doktora porodicne medicine da otvorim bolovanje, nisam nikad otvarala bolovanje, ne znam ni sta da kazem, ispricacu sve kako je bilo i da mi treba odmor... valjda ne bude problema...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:34:52
LieToMe RR
Sorry, sta uradih . LTM evo ti napisah. Snaci ces se..ne sumnjam
snasla sam se, vec sam malo i progooglala mislim da mi je i Divke spomenuo to prosli put jer mene kiselina muci vec izvjestan period. Samo sto je sad u zadnjih par dana pocelo bas da mi smeta i mahom me navece uhvati.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:35:56
ninuska
M.A.M. to je samo jedan dan. Ne bi valjalo da je svaki takav . Mada, ja nemam granica u slatkisima, a i sladoled kad kupim (obavezno jedan dnevno) uzimam macho od cokolade
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:40:46
M.A.M.
M.A.M. to je samo jedan dan. Ne bi valjalo da je svaki takav . Mada, ja nemam granica u slatkisima, a i sladoled kad kupim (obavezno jedan dnevno) uzimam macho od cokolade
Ma i ja bi uzimala svaki dan da smijem,ionako sam se udebljala ko slon dosad,al ako nista utjesim se jagodama,al sinoc brate mili pretjerah dosla kuci osjetim da mi je slatko udarilo u glavu nece san na oci,nekakav me sandoprc ufatio
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:42:39
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ziel
Hvala drage dame Jutros sam se rano probudila, krenula s kucanskim poslovima, posto ne idem na posao da bar uradim sta u kuci...u rerni se pece SPANSKA PITA, a odoh sad na kahvu, svekrva zvala ispred kuce bas fino, svjeze napolju...
Danas moram do doktora porodicne medicine da otvorim bolovanje, nisam nikad otvarala bolovanje, ne znam ni sta da kazem, ispricacu sve kako je bilo i da mi treba odmor... valjda ne bude problema...
Uzivaj kad mozes!
Sto se tice bolovanja, ne bi trebalo da bude problema ako ti je doktor ok. Trudna si, dozivjela si stres, pila si apaurine, treba ti jednostavno malo da se saberes i dodjes sebi.
Ja imam bisera sa svojom doktoricom mogla bih knjige pisati. Kad sam ono nedavno isla da otvorim bolovanje, tj muz isao ja ono povracala ko luda imam dijagnozu hyperemesis gravidarum, gubim na tezini, povracam...nije htjela da mi prizna nalaz od privatnog doktora (rekla suprugu eto kako cu ja znati da ona povraca da doktor to nije napisao onako na to suprug njoj rekao hocete da vam je dovedem da vam povraca u ordinaciji mislim halo). Cuj eto sad privatni doktor pise po muzickim zeljama, pa ima i on ispekciju, polozio je zakletvu... na kraju sam morala otici kod Nakasa (covjek se ibretio kad sam mu dosla radi doznaka) da mi on prepise nalaz od Divanovica i udari pecat da bi mi ova hajvanka dala doznake za posao. U prvoj trudnoci kad mi je Divke konstatavao da nema grlica da sam otvorena a ja tek 7mi mjesec sa tim nalazom mi komisija u domu zdravlja dala bolovanje skroz do borodiljskog, nisam morala vise ni ici (i tad isao suprug) samo se ova vazda pravi pametna, i tad je nesto komentarisala.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:50:14
ninuska
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Ma i ja bi uzimala svaki dan da smijem,ionako sam se udebljala ko slon dosad,al ako nista utjesim se jagodama,al sinoc brate mili pretjerah dosla kuci osjetim da mi je slatko udarilo u glavu nece san na oci,nekakav me sandoprc ufatio
Ti ko dijete haha...od slatka posandrcaju . znam draga...i ja se debljam..kazem od sutra necu i opet
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 21.5.2015 8:54:43
LieToMe RR
LTM jel ides u ambulantu na socijalnom, u kalesijskoj?
idem, mislim da svi znaju za tu ambulantu fakat sam mislila da umisljam ali imam dvije tri kolegice koje isto idu tamo i kolegu, i svi imamo ista iskustva sa doktoricom i sestrama...stvarno su boze sacuvaj!
Muz i zena na istom radnom mjestu? anidla
Radim u jednoj ozbiljnoj kompaniji koja trazi novog radnika, sefica mi je ponudila da muz aplicira za posao, ne znam koliko je to pametno i kako bi radne kolege na to sve gledale?
Obavezno aplicirati za posao (83%)
Ni pod razno da bracni par radi u istoj firmi (17%)
Broj svih glasova: 118
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!