|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
13.5.2015 15:41:42   
maksi
Moj stariji je rodjen 29 jula i stavljala sam mu skroz tanke kapice,meni su super dosle trakice preko usiju zbog vjetra jer malisa nije bio odusevljen kapicama.. Ja sam bila nakupovala kapica a slabo ih iskoristila jer nije dao plakao bi dok mu ne bi skinula,a trakice je podnosio. Tako da on ni sada ne voli kape cak ni zimi,a mladji je rijetko kada bez kape ili kapuljace,sve zavisi i od djeteta
IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: lala88

hvala ti rose, imam 1 dugih rukava kupicu jos koji, jer kazu netreba puno na pocetku bebe brzo prerastu te pocentne brojeve, a kasnije cu kapice doce zimski period. Ja kupujem odjecu za van za po kuci imam od sestre i to je sve dugih rukava. Nekako mi bezveze da oblacim i kapu a vani ce biti 35 stepeni, al bolje da pitam vas iskusne.

e mislim da bi trebala..ako je van kolica sesiric obavezno...mada ne znam najbolje pitati neku mamu ljetne bebe...ja stvarno ne znam...svojoj sam vani stavljala kapuljacu od duksa nakon zime i trakicee preko usiju a dok je skroz mala bila...nasa prva setnja u decembru uredno zimska kapa user posted image

vani treba kapica bar neka tanja, obavezno. mi smo prvi izlazak imali u februaru, imala kapicu i kapulju jaknice i skafandercica. ljeti je ok neka tanja za setnji (imaju divne te tanje) ili ako nista trakice zbog usiju, bebe su osjetljive malo na pocetku. po kuci ne treba ali treba je cuvati propuha

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 976
13.5.2015 15:56:01   
LieToMe RR

ma i ja kontam moraju barneke trakice zbog usiju. mislim mi smo veliki, nama pivjetar nista, ni neosjetimo a bebi to zna belaj napraviti. treba ipak malo na pocetku pripaziti.imam tankih kapica od malene divnih, stavljali joj poslije kupanja tako da cu to bebi a ima i tih trakica. jos malkice i kraj radnog dana. idem kuci curici. danas nas dvije soliramo. tata ima slobodno vece user posted image  dopustile smo mu da ode sa rajom vanka user posted image  nas dvije cemo da se igramo, pravimo palacinke, popicemo sokic na balkonu. malo cemo i da budemo aktivne, sutra nam dolazi krevet za malenu user posted image  zvali danas. tako da cemo malo da prebrisemo pod da pripremimo sve za sutra user posted image  

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 977
13.5.2015 15:58:30   
alman
ja nisam skoro nikako stavljala kapice, beba bila glavata pa mu sve bile tijesne, i bas ga mucile, tako da ni u feb mu nisam stavljala, znla sam malo pelene da mu stavim iznad glavice kad ga okupam, a ni dan danas ne voli ni kape zemi a ni sesire il kacekete ljeti, evo cijeli dan ja govorim stavi kacket al kakvi, minutu drzi i ja poledam a on skinuo,

sva mi je sreca pa hvala Bogu nije osjetljiv na sunce a i ima super ten dosad nikad nije izgorio, danas je cijeli dan go do pasa user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 978
13.5.2015 16:00:17   
alman
ja sam trudnicke posla prije 4 mj da nosim, smetalo me dugme na hlacama kad sjedim, a u ovim trudnickim se bas super osjecam ko da nista nemam na sebi user posted image
a po kuci najvise volim trenerku il helanke

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 979
13.5.2015 16:36:44   
maksi
Ja sam sebi kupila nekoliko trudnickih helanki i najudobnije mi je u njima i jedne trudnicke farmerke. A ja nosam jos svoje farmerke one malo plice i uopste me ne stezu

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 980
13.5.2015 17:44:28   
savi
Joj zene ja baš muku mučim sa odjećom. Skoro ništa moje mi ne može jer sam bila mršavica, a sad se dosta udebljala. Gdje ste vi kupovale tu trudničku odjeću? Ja šta sam vidjela ili mi se ne sviđa ili je preskupouser posted image

08.09.2015. očekujemo našeg dječaka <3

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 981
13.5.2015 17:57:02   
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: savi

Joj zene ja baš muku mučim sa odjećom. Skoro ništa moje mi ne može jer sam bila mršavica, a sad se dosta udebljala. Gdje ste vi kupovale tu trudničku odjeću? Ja šta sam vidjela ili mi se ne sviđa ili je preskupouser posted image

Ako si u Sa,imas na otoci,gornja otvorena pijaca,ima par boksova sa super odjecom za nas debele user posted image
p.s vidjeh tek da si u Sa user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu savi)
Neposredna veza do poruke: 982
13.5.2015 18:27:30   
rose

IZVORNA PORUKA: savi

imas u waikikiju ili po pijacama

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu savi)
Neposredna veza do poruke: 983
13.5.2015 18:32:20   
savi
E hvala vam, pa cu pogledati, valjda ću si naći nesšto udobno i lijepo user posted image

08.09.2015. očekujemo našeg dječaka <3

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 984
13.5.2015 19:01:39   
mala curica
Ja vas sve citam ali neda mi se pisati user posted image
I ja mislim da ipak treba tanka ljetna kapica.
Ja cu ako Bog da slijedeci mjesec da se porodim i planirala sam kapicu da spakujem s ostalim stvarima za bebu.
Znam da ce biti toplo,ali ipak to je tanka kapica.
A odjeca.....ja od 4 mjeseca ne mogu da nosim svoju odjecu.Bila sam mrsava i udebljala sam se.
Imam troje trudnicka farmerke,odvoje nosam(pocele mi bas stezati sa svih strana)ali najvise sam bila i bit cu do kraja u helanka.
Kupila sam ih dosta,nisu trudnicke,obicne helanke sto ide ispod stomaka.

Eto dosta od mene,nr planirano ja svasta napisa user posted image
Idem sada da sepam i vucem svoju nogu za sobom jer sam kao invalid,ne mogu da hodam.
Neko od vas mi je pisao o tome i da prodze poslije poroda.A ne vjerujem da ce me popustiti tako da se trebam navici na bol.user posted image
Sinoc popila mg nadajuci se da ce malo lakse biti,sipak....nista.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu savi)
Neposredna veza do poruke: 985
13.5.2015 19:11:02   
rose
mene su uzasno boljela koljena u prosloj trudnoci u 8-9 mjesecu...valjda od tezine...cim sam izgubila kile i koljena su se oporavila..a bukvalno mi se plakalo dok silazim niz stepenice...nadam se da toga nece biti ovaj put user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 986
13.5.2015 19:15:10   
mala curica
Mene je koljeno i zglob stopala bolilo,bas uzasno.
Sada me ne boli,ali dupla bol mi je u desnom misucu guze,ne boli misic ostjetim neki nerv,zivac
udari mi u cijelu nogu.
Krenulo me ovo sepanje.Sramota me izaci vani,hodam kao da mi je jedna noga duza od druge .....uhhhhh...user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 987
13.5.2015 19:17:08   
LieToMe RR
joj trudnice drage izdrzite user posted image nedajte se. mene su grcevi u nogama popustili ali sam na svoju ruku povecala dozu magnezija. popijem kesicu ujutru i kesicu navece pred spavanje. od kako tako pijem nema grceva. ocito mi ovaj mg direkt ne pase.
ja napravila palacinke, moja L i ja se gozbimo, slazemo puzzle i gledamo pepu pig user posted image
bujrum ako ima zainteresovanih user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 988
13.5.2015 19:17:43   
rose
moguce je cak i da imas jednu nogu kracu (par mm) pa ti je vece opterecenje...

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 989
13.5.2015 19:18:48   
rose

joj trudnice drage izdrzite user posted image nedajte se. mene su grcevi u nogama popustili ali sam na svoju ruku povecala dozu magnezija. popijem kesicu ujutru i kesicu navece pred spavanje. od kako tako pijem nema grceva. ocito mi ovaj mg direkt ne pase.
ja napravila palacinke, moja L i ja se gozbimo, slazemo puzzle i gledamo pepu pig user posted image

ja evo jedem tjesteninu s piletinom od sinoc (moj dragi muz nam pravio)...i salatu svjeze pripremljenu naravno..sve pomjesano user posted image

Neposredna veza do poruke: 990
13.5.2015 19:23:30   
mala curica

Ma ne vjerujem,nikada nisam imala problema,godinama cipele na petu nosila,mislim da bi se tu bar malo osjetilo.
A ne mogu lijepo napraviti korak iz kuka pa zato sepam i vucem nogu.Odakle dolazi bol jasno mogu dohvatiti.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 991
13.5.2015 19:34:43   
LieToMe RR

ja evo jedem tjesteninu s piletinom od sinoc (moj dragi muz nam pravio)...i salatu svjeze pripremljenu naravno..sve pomjesano user posted image

taman se mijenjamo: ti meni malo salate ja tebi palacinke sa nutelom user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 992
13.5.2015 19:50:59   
rose

IZVORNA PORUKA: mala curica

Ma ne vjerujem,nikada nisam imala problema,godinama cipele na petu nosila,mislim da bi se tu bar malo osjetilo.
A ne mogu lijepo napraviti korak iz kuka pa zato sepam i vucem nogu.Odakle dolazi bol jasno mogu dohvatiti.

ma moja drugarica u ratu otkrila..nesto joj u kuku preklapalo i dr kaze noga malo kraca...pa sad ne znam

< Poruku je uredio rose -- 13.5.2015 19:51:46 >

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 993
13.5.2015 19:52:23   
rose

taman se mijenjamo: ti meni malo salate ja tebi palacinke sa nutelom user posted image

heh da taman...sad legla...ova mal u pupi se rasplesala user posted image

Neposredna veza do poruke: 994
13.5.2015 20:58:40   
maksi

Kod mene isto i ja sam pocela piti po dva magnezijuma,tacno osjetim da mi je lakse i sa grcevima a i ne stvrdne mi se stomak kada se premorim. Direkt je bezveze ja poslala muza njemu apotekarka opet njega utrpala a jos mu rekla da ga ne uzima

Neposredna veza do poruke: 995
14.5.2015 7:48:33   
ziel

IZVORNA PORUKA: maksi

Kod mene isto i ja sam pocela piti po dva magnezijuma,tacno osjetim da mi je lakse i sa grcevima a i ne stvrdne mi se stomak kada se premorim. Direkt je bezveze ja poslala muza njemu apotekarka opet njega utrpala a jos mu rekla da ga ne uzima

Kad su vam otprilike poceli grcevi? Ja ih jos nemam a nisam nikad prije ni imala, ni u vodi kada plivam, bas ne znam ni kako to izgleda user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 996
14.5.2015 8:14:54   
M.A.M.
Jutro loptice,bujrum user posted image
Vidim vi pisete o mg,ja pila direct 300 meni preslab,grcevi skoro svaku drugu noc,pa kupim prije par dana direct 375,mene opet grcevi pucaju hocu da poludim,jel moguce da je i on preslab,ja moram pitati dr na sljedecoj kontroli koliko mogu piti,fakat je neizdrzivo,sepam po 2 dana nakon grceva

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 997
14.5.2015 8:21:49   
Carobno jutro

Jutro,

Sto se mg tice ja sam koristila bioelectrin direct i stvarno mi je slab bio. Grcevi svaku noc u nogama. Uzas. A i ako me kontrakcije sklepaju, ne pomaze ni tu. Drugarica mi neki dan dade neki Mega.... (nesto) user posted image zaboravih kako se zove. Isto je direct i on mi je puno bolji ali i njega ja dva puta dnevno drmnem

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 998
14.5.2015 8:30:32   
memsi
Jutro zenice,
Kako ste spavale,jesu li bebice bile mirne sinoc.Ja za divno cudo prespavala citavu noc i bas se ono naspavala.Imala sam glavobolju jucer,jedva je se kutarisah.Sto se tice grceva u prvoj trudnoci sam ih imala jako cesto i krenuli su negdje u 7-om mjesecu pa sve do kraja.Samo znam da su me znali uhvatiti grcevi u obe noge i bilo je grozno,do suza me bol znao dovesti.U ovoj trudnoci me samo jednom uhvatio grc a vec sam 30-a nedjelja,i sepala 3 dana.Valjda ce me zaobici oni grozni napadi grceva.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 999
14.5.2015 8:33:08   
M.A.M.
Ma drmnula bih ja i dva al nesto nesmijem na svoju ruku,pijem ja i donat al da izvinete onda ne izlazim iz wc-a

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *