rose
|
IZVORNA PORUKA: *nur* IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: lala88 zdravo loptice, kako ste mi. Tema ime djetetu je najteza, mm i ja trazimo musko ime i nikako na zelenu granu sto bi rekao nas narod, meni se svidja Bilal, a mm ne ali listao je 100 stranica i nijedno mu nije ok. A lijepa su mi Elnur, Ilhan, Imran, ali bilal mi se bas svidja. Sto se tice izgleda u trudnoci ja sam sebi ista, nisu mi ni usne se povecale kako znaju kod nekih trudnica, isto mi lice kao i prije trudnoce masno, ja sam inace od oca naslijedila masnu kozu i tjeme pa kosu moram prati svaki dan ili drugi dan izgledam ko da sam glavu stvila u kantu ulja. Malo je u trudnoci tjeme zasuslilo pa kosu perem svako 2 dana, a lice je masno i dalje. Prelijepo je vrjeme vani moracu malo prosetati. usne se povecaju pri kraju imam ja fotke kompletno lice mi se bilo povecalo meni se nista nije povecalo sem sika a vala bila sam lijepa sto jest jest, i sad sam (usta moja hvalite me) nisam ni oticala, niti imala bubuljice,sike se povecale, sva otisla u pupu... bas sam onako bila zgodnica jutros sam isto imala taj napad hvaljenja pred ogledalom dok sam se spremala na posao, lijepo obukla ove trudnicke pantalone (cool su pravo, kroj mrkva pa nekako mi siticu figuru), majicica, sal, baletanke... bez trunke sminke, samo pocesljala ove obrve, stavila sjajilo i gledam se onako u kompletu...reko jesam si dobra muz oplakao od sege eh kada smo kod povecavanja , ja vec osjećam da su mi se sike malo povećale a i odavno ne mogu da nosi svojegrudnjake jer mi je smetala ona spužvica (iako je bila mala), samo mi odgovaraju sportski. I još što sam primjetila jeste to da mi je koža jako suha i bijela nekako a stalno se ko nešto mažem Što se tiće trudničke odjeće nisam još ništa počela nositi iako me ove moje hlaće pomalo i stežu jer se nekako osjecam naduto-napuhano. Kada ste vi počele nositi trudničku odjecu? LTM i Rose ma vi ste baš one prave "velike"(mislim po mjesecima trudnoće) trudnice, ja sam "mala" Mada probala sam par trudničkih hlaća i mogu vam reći da nisu loše jer imaju onu opciju smanjivanja tako da su ugodne. pa ja sam imala svoje farmerke visokog struka s elastinom i nosila ih preko pupe do prije skoro mjesec+tu i tamo ove skinny trudnicke...tamo pocetak 6-og mjeseca sam presla skroz na trudnicke
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|