|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
12.5.2015 9:49:23   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: ninuska

Ne znam ti pomoci za tortu. Meni se svidja reform i nju smo narucivali za prvi rodjendan curici. Eh, kakva je za napraviti user posted image . LTM pravi kolace, pa se mozda javi sa nekim prijedlogom i receptom.
sto se tice mora idem oko 8-og juna sa roditeljima i sestrom aBd. idemo na peljesac, mjesto drace i tako svake godine u junu i septembru. Ovaj septembar cu preskociti s razlogom user posted image . A, onda cu sa muzem krajem jula ili pocetkom augusta u Stanice, u blizini Splita. To idem ciljano zbog sopinga u Splitu user posted image .
I ja bih neki polupansion ali obicno tamo kuhamo. Ponekad vani jedemo ali ne svaki dan. Preskup mi je to "sport" user posted image .

Gdje bona u Dracama, mi smo 6 godina ljetovali u Dracama, vise pustili korjenje, dosadilo nam user posted image  postali domaci user posted image
Ove godine preskacemo Drace, odosmo do Brista. samo mi nikad nismo isli u junu uvijek kraj maja i kraj augusta i septembar.
Sto se tice sopinga ti se sopinzi pravo isplate. Pogotovo sa neke konrektnije stvari (tipa jakne, trenerke...) mi to malenoj nakupujemo i vecih brojeva i onda samo izvlacim kako preraste.

E, pa bice da se znamo haha. Zivis gdje i moja mama, te ljetujemo u istom mjestu user posted image .
Ona prva velika plaza kad ides iz pravca Stona. Gdje je pijesak u moru :). A, odmah iza nje je plaza do mola tj. preko puta t. zajednice.
meni su drace bas za odmor, bez srkleta, mirno. Savrseno za djecu. Doduse, ja inace ne volim guzve user posted image .
I, da, prosle godine sam i ja bila krajem augusta. Zakacila dva dana septembra. Imala goste pa morala ranije otici

Toncijeva plaza, sto ima i odbojku na pijesku user posted image  
Ma ta plaza je nesto najsavrsenije na cijeloj planeti (a obisla sam i veci dio Spanije i Italije) Meni nema bolje plaze od te narocito kad nije sezona. Mi smo znali biti sami na plazi user posted image
prosle godine smo se onda mogli i spresti, mi smo otisli nekad 24 augusta cini mi se i bili boga mi do druge sedmice septembra. Udomacili smo se i u Dalmatinskoj kuci user posted image
ove godine ipak malo mijenjamo

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 751
12.5.2015 10:14:57   
lala88
zdravo loptice, kako ste mi? Ja evo doruckujem, dan je lijep i suncan, moracu malo u setnju. Tema torte, ja ljeti volim vocne torte sa vocnim jogurtima i slicne varijacije, a zimi cokoladne. Bas ovih dana hocu da pravim tortu od jagoda sa vocnim jogurtom. Pravim torte jako dugo i za razne svecanosti, ali nisam nikad koristila fondan, mm voli slag pa uvjek sa slagom ili cokoladnom glazurom. Ali su mi sa fondanom bas lijepe.
JOs nisam nasla haljinu za svadbu, kupila neku ali mi se ne svidja moram ponovo u potragu. Moram i u kupovinu vesa sav mi okracao, moracu od mm poceti nosati user posted image Danas bi mogla u sopping

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 752
12.5.2015 10:17:35   
maksi
Jutrooooooo user posted image ,

Pijem kafu i pomalo cituckam sta ste pisale.

Bravo za uredne kontrole user posted image user posted image user posted image user posted image da tako i ostane.

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 753
12.5.2015 10:17:48   
rose
ja u trudnocama nosim svoj ves...budu mi neke mini gace al to je to user posted image

a sto se tice torti fondan jesu lijepe i uredne ali ne mogu se mjeriti sa slagom user posted image

< Poruku je uredio rose -- 12.5.2015 10:25:46 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 754
12.5.2015 10:19:52   
M.A.M.
Jutro i od mene loptice,gotova kafa i dorucak,sramota al najela sam se satarasa da mi nije dobro user posted image
lala88 i kod mene isto stanje sa kolacima,jos sad ima jagoda pa napraviti chessecake,bas osvjezava ljeti a nije presladak
Za kontrole user posted image user posted image ,da nam tako svima ostane do kraja

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 755
12.5.2015 10:20:36   
maksi
Meni je zao sto ne idemo ove godine na more zbog djece,vec su poceli zapitkivati kada cemo ici. Iskreno ja se ne usudjujem,malo me je strah da nedo bog nesto krene po zlu. Iduce godine cemo nadoknaditi

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 756
12.5.2015 10:22:33   
maksi
Meni se jede chesssecake danima ali sve nesto ne stignem da napravim,neka si se ti naruckila dobroooo
IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro i od mene loptice,gotova kafa i dorucak,sramota al najela sam se satarasa da mi nije dobro user posted image
lala88 i kod mene isto stanje sa kolacima,jos sad ima jagoda pa napraviti chessecake,bas osvjezava ljeti a nije presladak
Za kontrole user posted image user posted image ,da nam tako svima ostane do kraja

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 757
12.5.2015 10:23:34   
*nur*
Ne mogu da stignem da vas pratim nikako, nemam vremena, kada god uđem neka nova tema user posted image

Žene jedete li Musli pahuljice za doručak, ako da, koje su po vama najbolje okusom i kvalitetom naravno?

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 758
12.5.2015 10:24:03   
maksi
Ja nosim svoje gacice,ali su mi potkosulje kratke,a iskreno mi se ne uzimaju vece kada ih necu ni nosati ljetos
IZVORNA PORUKA: rose

ja u tridnocama nosim svoj ves...budu mi neke minji gace al to je to user posted image

a sto se tice torti fondan jesu lijepe i uredne ali ne mogu se mjeriti sa slagom user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 759
12.5.2015 10:26:35   
rose

IZVORNA PORUKA: maksi

Meni je zao sto ne idemo ove godine na more zbog djece,vec su poceli zapitkivati kada cemo ici. Iskreno ja se ne usudjujem,malo me je strah da nedo bog nesto krene po zlu. Iduce godine cemo nadoknaditi

ista sam ti takva...jos mi nismo isli ni prosle godine pa mi bas zao male a ne usudjujem se

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 760
12.5.2015 10:26:44   
maksi
Ja vecinom doruckujem Musli,Cornfleks ili razne zitarice ali ja sebi uzmem raznih da ne jedem svaki dan iste, tako da ti ne bi znala preporuciti najbolje,nego uzmi neke pa probaj zbog ukusa nismo svi isti
IZVORNA PORUKA: *nur*

Ne mogu da stignem da vas pratim nikako, nemam vremena, kada god uđem neka nova tema user posted image

Žene jedete li Musli pahuljice za doručak, ako da, koje su po vama najbolje okusom i kvalitetom naravno?

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 761
12.5.2015 10:26:45   
LieToMe RR
ja ne volim vocne torte ni slag user posted image  ni cheesecake (sad me sramota)
ja brate tortu priznajem da je torta ako ima oraha (badema ili ljesnjaka) i cokolade u neogranicenim kolicinama. I volim zalivene kolace (baklavu, tulumbu, moj kolac od griza (od pokojne bajke recept), pituljice, zandar baklavu) to su brate meni kolaci user posted image
Sve te lajt verzije ne konzumiram. radje cu pojesti voce onako sirovo narocito jagode i borovnice eventualno dodati malo sladoleda ili ih cisto samo malo secerom u prahu posuti. Volim vocnu salatu a vocne torte jok user posted image
Davno mi je nekad kuma na facebook zakacila sliku sa komadom cokoladne torte i dole natpis "od svih vocnih torti najvise volim cokoladnu" user posted image user posted image  toliko o meni i mojim vocnim tortama user posted image
fondan sam pravila samo malenoj sad za drugi rodjendan. svi jeli fondan sem mene user posted image  ja ni fondan ne volim.

Samo cokolada. Mi bikovi volimo cokoladu u svim mogucim izdanjima user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 762
12.5.2015 10:26:56   
M.A.M.
maksi ta slikica na avataru jel slucajno ili je to tvoj cuko?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 763
12.5.2015 10:27:47   
rose

Ja nosim svoje gacice,ali su mi potkosulje kratke,a iskreno mi se ne uzimaju vece kada ih necu ni nosati ljetos

ja u tridnocama nosim svoj ves...budu mi neke minji gace al to je to user posted image

ma meni svejedno za potkosulje...one trudnicke hlace imaju duboko platno preko stomaka...ni ne treba mi duga potkosulja ...sjecam se prosle godne sam nosila neke XXXL bodije user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 764
12.5.2015 10:29:34   
maksi
Mene svi pitaju pa mogli ste pocetkom juna imaces do poroda dva mjeseca,ja im kazem neka bolje ne izazivati djavola. Mislim da je kod mene strah jer sam ja prosle godine imala u mised i tako da bas imam neke strahove u ovoj trudnoci

ista sam ti takva...jos mi nismo isli ni prosle godine pa mi bas zao male a ne usudjujem se

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 765
12.5.2015 10:29:57   
M.A.M.

ja ne volim vocne torte ni slag user posted image  ni cheesecake (sad me sramota)
ja brate tortu priznajem da je torta ako ima oraha (badema ili ljesnjaka) i cokolade u neogranicenim kolicinama. I volim zalivene kolace (baklavu, tulumbu, moj kolac od griza (od pokojne bajke recept), pituljice, zandar baklavu) to su brate meni kolaci user posted image
Sve te lajt verzije ne konzumiram. radje cu pojesti voce onako sirovo narocito jagode i borovnice eventualno dodati malo sladoleda ili ih cisto samo malo secerom u prahu posuti. Volim vocnu salatu a vocne torte jok user posted image
Davno mi je nekad kuma na facebook zakacila sliku sa komadom cokoladne torte i dole natpis "od svih vocnih torti najvise volim cokoladnu" user posted image user posted image  toliko o meni i mojim vocnim tortama user posted image
fondan sam pravila samo malenoj sad za drugi rodjendan. svi jeli fondan sem mene user posted image  ja ni fondan ne volim.

Samo cokolada. Mi bikovi volimo cokoladu u svim mogucim izdanjima user posted image

Bikovi vole sve slatko user posted image user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 766
12.5.2015 10:30:27   
LieToMe RR

ja sinoc sa muzem komentarisem, mi vec sve odredili, rezervisali... a ja jos kod Divketa nisam bila. Samo kad mi u petak (nedaj mi Boze) spomene grlic ima da se komiram user posted image  nadam se da se nije puno skratio u odnosu na prosli put. U prvoj trudnoci mi je bas ovaj kraj sestog mjesec bio prekretnica, nadam se da nece biti strasno i da cemo ipak otici. Znacu u petak aBd sta i kako.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 767
12.5.2015 10:31:10   
maksi
Moj je, sada je puno veci

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 768
12.5.2015 10:32:00   
lala88
LTM ti kao mm, kad ga pitam koju bi tortu za rodjendan kaze tulumbe, uziva u tim svim kolacima koje si navela, ali voli i slag varijante, samo nevoli keksice. Kaze da je najbolja torta koju je je bila za nas svadbeni rucak, a ja od te torte pojela samo zalogaj user posted image

Neposredna veza do poruke: 769
12.5.2015 10:32:07   
M.A.M.

Moj je, sada je puno veci

Med je,ja sam slaba na sve cuke i mace user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 770
12.5.2015 10:32:49   
LieToMe RR

ti nisi pravi bik cim ti volis cheesecake user posted image user posted image  mislim daj, gdje ces vidjeti poguziju bika da jede cheesecake user posted image  to isto da mu das raznjice, ramstek, pitu ispod saca ili janjetine i da stavis hamburger i pomfri pa da izabere user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 771
12.5.2015 10:33:21   
rose

Mene svi pitaju pa mogli ste pocetkom juna imaces do poroda dva mjeseca,ja im kazem neka bolje ne izazivati djavola. Mislim da je kod mene strah jer sam ja prosle godine imala u mised i tako da bas imam neke strahove u ovoj trudnoci

ma da..7-i mjesec je onako malo rizican...ja sam prosli put bila 5-6 mjesec...uzasno otecenih nogu i opet sam otisla...nisam puno razmisljala...sad je vec malo drugacije i ja sam starija

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 772
12.5.2015 10:35:00   
rose

ja sinoc sa muzem komentarisem, mi vec sve odredili, rezervisali... a ja jos kod Divketa nisam bila. Samo kad mi u petak (nedaj mi Boze) spomene grlic ima da se komiram user posted image  nadam se da se nije puno skratio u odnosu na prosli put. U prvoj trudnoci mi je bas ovaj kraj sestog mjesec bio prekretnica, nadam se da nece biti strasno i da cemo ipak otici. Znacu u petak aBd sta i kako.

ma sigurno je sve ok i nije se ni milimetra skratio...svaka trudnoca za sebe... ja evo sad ne oticem a prosli put sam uveliko bila otecena

Neposredna veza do poruke: 773
12.5.2015 10:35:35   
M.A.M.

ti nisi pravi bik cim ti volis cheesecake user posted image user posted image  mislim daj, gdje ces vidjeti poguziju bika da jede cheesecake user posted image  to isto da mu das raznjice, ramstek, pitu ispod saca ili janjetine i da stavis hamburger i pomfri pa da izabere user posted image

hahahaah pa gdje ces mi dati da biram ramstek i hamburgeruser posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 774
12.5.2015 10:35:41   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: lala88

LTM ti kao mm, kad ga pitam koju bi tortu za rodjendan kaze tulumbe, uziva u tim svim kolacima koje si navela, ali voli i slag varijante, samo nevoli keksice. Kaze da je najbolja torta koju je je bila za nas svadbeni rucak, a ja od te torte pojela samo zalogaj user posted image

moj muz i ja volimo iste kolace, do duse on sve jede user posted image  ja sam malo izbirljivija i konkretnija. ja ne jedem slatko svaki dan jednostavno nekad nemam danima potrebu za slatkim ali kad imam potrebu ja onda konkretno, ili dobru cokoladu, ili konkretan kolac. voce jedem svaki dan u neogranicenim kolicinama, to ne pikam kao slatko. to su meni samo vitamini i vlakna i regulisu mi probavu user posted image  i grehota mi brate jagode, borovnice, kivi, ananas i jos neko voce kvariti sa nekim slagom ili kolacem. ja kad to voce jedem ja volim puni ukus tog voca bez tog slaga i patispanje. sta ja znam, takva sam user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *