|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
4.5.2015 22:53:04   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: mala curica

IZVORNA PORUKA: rose

Rose,oprosti/halali......user posted image
Nas dvije se nakacile na tebe........user posted image

user posted image user posted image ma nista...jos ja cekala da se ona porodi da se javim na temu user posted image

user posted image kakvu sam ja zbunjolu napravila .....
Pa da,jeste bila ovdje,a ti na drugoj temi i poslije si nam se pridruzila.....omg........user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 176
4.5.2015 22:53:11   
rose

Rose,oprosti/halali......user posted image
Nas dvije se nakacile na tebe........user posted image

user posted image user posted image ma nista...jos ja cekala da se ona porodi da se javim na temu user posted image

user posted image kakvu sam ja zbunjolu napravila .....
Pa da,jeste bila ovdje,a ti na drugoj temi i poslije si nam se pridruzila.....omg........user posted image

ma sta ima veze...sad razjasni misteriju andy user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 177
4.5.2015 22:56:21   
aidana

IZVORNA PORUKA: aidana

rose jesi li ti spominjala nedavno da si sacuvala maticne celije ili da imas neku vrstu osiguranja?

sacuvala sam ih ali osiguranje nisam uzela..a kontam da mozda trebam..inace osiguranje nudi merkur

to osiguranje je za maticne celije koje si sacuvala ili je nesto posebno sto mislis uraditi za drugo dijete? Smijem li pitati kod koga si sacuvala?
Mi smo dobili neke parice pa smo ih mislili iskoristiti za to, htjela sam i sa prvim djetetom ali nisu finansije dopustale.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 178
4.5.2015 22:57:48   
aidana

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Leena, ja sam prestravljena totalno, bas panicimuser posted image . Zao mi mm, sinoc sam ga bas nasekiralauser posted image

Ja sam danas malo puklauser posted image user posted image Na kontroli je meni receno da mi je posteljica preko cerviksa i da postoji sansa da prokrvarim. Do sad sam ja to kulirala, ali danas me zaboljelo...sve, krsta, stomak, noge i jak pritisak sam osjecala dole. Posto sam bila vani svratim u dm, nakupujem sebi vlaznih maramica, onih za dezinfekciju, male flasice sampona, kreme, kaladont itd... Kazem mm evo ja sam spremna za bolnice user posted image user posted image

user posted image user posted image nadam se da si bolje sada.....je li se smirilo?

Ma jeste, malo legla popila magnezij i odmah bolje user posted image Nadam se da necu imati redovno ovakve ispade

user posted image e tacno tako, bas ispade.
Ja sinoc pored mg popih i apaurin pa kud puklo da puklo....hem mi bi svejedno hem se smiri i stomak...user posted image .

Sutra idem na hematologiju na kontrolu. Prosle sedmice vadila zeljezo, feritinin i ostale zafrkancije vizavi mog clexana. Nadam se da mi nece dirati dozu. A sljedece sedmice mi endokrinoglog. Elem, rasprodata sam na sve straneuser posted image

Sretno na kontrolamauser posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 179
4.5.2015 22:58:49   
rose

rose jesi li ti spominjala nedavno da si sacuvala maticne celije ili da imas neku vrstu osiguranja?

sacuvala sam ih ali osiguranje nisam uzela..a kontam da mozda trebam..inace osiguranje nudi merkur

to osiguranje je za maticne celije koje si sacuvala ili je nesto posebno sto mislis uraditi za drugo dijete? Smijem li pitati kod koga si sacuvala?
Mi smo dobili neke parice pa smo ih mislili iskoristiti za to, htjela sam i sa prvim djetetom ali nisu finansije dopustale.

da osiguranje za maticne koje sam sacuvala..a mi smo kod cryo save...2010 nije ni bilo drugih na ovom podrucju

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 180
4.5.2015 23:00:42   
aidana

da osiguranje za maticne koje sam sacuvala..a mi smo kod cryo save...2010 nije ni bilo drugih na ovom podrucju

hvala user posted image bas cu se raspitati i za osiguranje

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 181
4.5.2015 23:02:46   
mala curica
Carobno da nije smijesno bilo bi zalosno.....
Ali neka neka,samo se ti smiji meni trudnico user posted image
Ovo su lapsuzi user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 182
4.5.2015 23:08:02   
mala curica
ZeMske .....ja vam odoh u horizontalu...
U pola 6 ustajem da mm ispratim na posao.....on je vec od pola 9 komiran spava.Idem mu se usunjati u krevet user posted image
E da mi je ko pricao da cu pored muza postati nevina,nebi vjerovala user posted image kako je tek njemu......user posted image

Neposredna veza do poruke: 183
4.5.2015 23:12:21   
aidana

U pola 6 ustajem da mm ispratim na posao.....

sto si ti neka dobra zenica user posted image ja svom jos zaprijetim da me ni slucajno ne budi user posted image

Neposredna veza do poruke: 184
4.5.2015 23:15:26   
mala curica

U pola 6 ustajem da mm ispratim na posao.....

sto si ti neka dobra zenica user posted image ja svom jos zaprijetim da me ni slucajno ne budi user posted image

Ma navikla ga ......user posted image kada ne ustanem ujutro me nazove na tel i kaze ... ..ja sam ustajem k'o vuk samotnjak user posted image
Pa mi ga nesto bude zao.....poljubimo se i ispratim ga......kao tinejdzer.....ustanem rano za jedan kiss user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 185
5.5.2015 1:39:41   
alman
Psiholog27...04.05 user posted image
Marien...13.05 user posted image
Scarlet...17.05 user posted image
No idea...25.05 user posted image

Pinkie pie...04.06. user posted image
Bella...08.06. user posted image
Alldi.. 10.06.
Seashells... 12.06. user posted image
Alman...29.06 user posted image
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Diska4....04.07. user posted image i user posted image
Lala88...20.07. user posted image
Adano...22.07. user posted image
Memsi ...22.07. user posted image
Anitaa...30.07. user posted image

Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Pandica ...15.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Meri1983...17.08. user posted image
Putujuca...18.08. user posted image
LieToMe....24.08.
Aleah...26.08.
MAM...28.8. user posted image
Bebac bucko...31.08.

Araj .... 12.09. user posted image
Pcelica Maja5.... 15.09.
Carobno Jutro ....20.09. user posted image
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10.
Finepex..13.10.
Blue moon ... 22. 10.
Amiina ....24.10.

ziel ...19.11.

Leena .....14.12.

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 186
5.5.2015 7:35:15   
ziel
Rose na koliko godina cuvas maticne celije?
Ja sam se malo raspitivala, ako se ne varam 30 god. kosta oko 5.000 KM?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 187
5.5.2015 7:48:47   
Finepex

Tvoj najveci neprijatelh i problem je sto bas,bas previse citas po netu o svemu i zamaras se.
Ginekolog tj.doktor najbolje zna i vidi.On ti radi uz i gleda bebu,on te pregleda ima tvoj karton ispred sebe.On nikada nebi nazao ucinio tebi i bebi.

od ginekologa ocekujem komunikaciju a ne da ja izvlacim rijeci. Ne znam kako je kod drugih.user posted image

Pitala je Aišar.a. Poslanika, s.a.v.s.: “Ko ima najveće pravo nad ženom? Odgovorio je: “Njen muž“. Upitala je: “A ko ima najveće pravo nad muškarcem? Odgovorio je: “Njegova majka.“ (El-Bezzar/hasen)

Neposredna veza do poruke: 188
5.5.2015 8:11:02   
M.A.M.
Jutro zenice,jeste mi se naspavale?Danas najavljuju pretoplo vrijeme,pa se pripremam za generalku na balkonu
Finepex izvini sto pitam,nisam upratila jesi li ti pokrivena?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Finepex)
Neposredna veza do poruke: 189
5.5.2015 8:13:44   
*pcelica*
Dobro jutrooooo user posted image user posted image Sve sam iscitala sta ste juce pisale user posted image M.A.M gdje si ti tacno na Dobrinji. Mislim da si blizu mojih roditelja. Oni su na trgu kod Kupa.Leena probaj caj od djumbira za mucnine. Meni je jedino on pomogao. A imala sam mucnine katastrofa. Kad me uhvate ja se razbolim ne mogu da drzim glavu uspravno imam osjecaj da cu da umrem. Onda sam pravila caj i pila svako jutro. Jest da je maljo ljut kad se pije ali sam izdrzala.Danas idem po nalaze kombinovanog screeninga. Juce sam trebala raditi double ali mi rekose da sam zakasnila i da mije njbolje da uradim kombinovani. Elem nahodala sam se juce ali mi nije zao. Jednu brigu imam manje. Oni su me tamo smirili sto razgovorom sto pregledom. Puno sam se bolje osjecala na odlasku user posted image Jedino radost mi je pokvarila cijena aline zalim.

< Poruku je uredio *pcelica* -- 5.5.2015 8:14:28 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Finepex)
Neposredna veza do poruke: 190
5.5.2015 8:16:20   
mala curica
Jutro zenice ,jeste li se naspavale.
I kod nas ce biti prelijep dan.Ja doruckovala,odo se sada spramati i da cekam kumu da dodje po mene i idemo u shoping.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 191
5.5.2015 8:17:26   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Dobro jutrooooo user posted image user posted image Sve sam iscitala sta ste juce pisale user posted image M.A.M gdje si ti tacno na Dobrinji. Mislim da si blizu mojih roditelja. Oni su na trgu kod Kupa.Leena probaj caj od djumbira za mucnine. Meni je jedino on pomogao. A imala sam mucnine katastrofa. Kad me uhvate ja se razbolim ne mogu da drzim glavu uspravno imam osjecaj da cu da umrem. Onda sam pravila caj i pila svako jutro. Jest da je maljo ljut kad se pije ali sam izdrzala.Danas idem po nalaze kombinovanog screeninga. Juce sam trebala raditi double ali mi rekose da sam zakasnila i da mije njbolje da uradim kombinovani. Elem nahodala sam se juce ali mi nije zao. Jednu brigu imam manje. Oni su me tamo smirili sto razgovorom sto pregledom. Puno sam se bolje osjecala na odlasku user posted image Jedino radost mi je pokvarila cijena aline zalim.

Ja sam kod kruznog toka na peticiuser posted image .a znam jaaako dobro gdje je kup user posted image user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 192
5.5.2015 8:18:00   
M.A.M.
Mislim bila sam tamo dok se nisam udala,na Dobrinji sam odrasla

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 193
5.5.2015 8:24:19   
mala curica
E tu na kruznom toku kod petice je moj drugi dom bio.Tu moja tetka zivi ,a ja imam stan na Alipasinom,ali stalno sam na dobrinji.
Svidja mi se dobrinja,cak sam planirala da pogledam neki stan i sebi uzmem(naravno mm i ja).

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 194
5.5.2015 8:24:29   
*pcelica*
I ja sam. Sad sam u ''inostranstvu'' u Hrasnici user posted image Ali sam cesto kod svojih. Od oktobra do aprila sam svaki vikend na konaku. Bar sam do sad bila.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 195
5.5.2015 8:26:31   
*pcelica*
E umalo da zaboravim, da se prijavim. 2 11 nam je ocekivani termin poroda.user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 196
5.5.2015 8:27:08   
M.A.M.
Dobra si,ja sam se jos dalje udala,al skoro svaki vikend sam kod svojih,dzaba Dobrinja je Dobrinja user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 197
5.5.2015 8:28:59   
M.A.M.

E tu na kruznom toku kod petice je moj drugi dom bio.Tu moja tetka zivi ,a ja imam stan na Alipasinom,ali stalno sam na dobrinji.
Svidja mi se dobrinja,cak sam planirala da pogledam neki stan i sebi uzmem(naravno mm i ja).

Ja sam nekako najrahatnija na Dobrinji i njenom okruzenju,takodje imam par prijateljica na AP pa ga poznajem dosta dobro,curice mozda ti znam tetku user posted image user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 198
5.5.2015 8:29:10   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Dobra si,ja sam se jos dalje udala,al skoro svaki vikend sam kod svojih,dzaba Dobrinja je Dobrinja user posted image

Ja sam 12 godina u Hrasnicii jos se nisam navikla. Dobrinja je Dobrinja. Imas i setaliste i slasticarne i park. Ovamo to nista nema. Ako hocu da prosetam moram na Ilidzu. Ovdje nemas gdje pustiti dijete od auta ili lutalica

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 199
5.5.2015 8:29:21   
LieToMe RR
Aman zene...ostavim vas malo vi se rastorokate ne moze covjek sve da pohvata ko kome sta user posted image user posted image user posted image
Citala sam vas malo sinoc ali nisam imala snage da tipkam sa mobitela, krenula i bas nisam imala snage.

Kupili smo juce stazu za curicu. Nasli u Plavom oku, bio plavi kao sto smo i imali i sivo-zeleni (koji nije bio kad smo uzimali prije dvije godine) tako da sam jedva docekala da uzmem taj sivo-zeleni jer mi ovaj plavi totalno odudarao od cijelog namjestaja i boja u stanu user posted image

Onda smo kuci, ostavili to, pa malo izasli prosetati, vratili se oko 9. Ja naravno opet masinu pustila, jutros rano jos jednu masinu pustila...valja to sve danas peglati user posted image  uspjela sam jutros da u kadu nakiselim i onaj paravan u kupatilu (nekakav je specifican materijal, pa ja njega s vremena na vrije napunim kadu malo, dodam domestos i odkiselim). Ma mice se, ostalo sad ovo pranje deka, jastuka, prekrivaca...peglanja do besvjesti user posted image
Popodne ovi dolaze po cilime da ih nose na pranje. Trebamo lijepo prebrisati jos podove, da ih uglancam user posted image  i usisati i da postavimo curici stazu, vratimo njenu fotelju i igracke na mjesto...

Mene jos uvijek bole svi misici, sva sam ukocena user posted image  

Finipex ti rece od doktora ocekujes komunikaciju, ako ti se ne svidja doktor lijepo promijenis. Pa valjda ces naci nekog po svom standardu. Samo ako ocekujes da ce ti doktor odgovarati na nebuloze koje si ti googlala umjesto da te vodi kroz trudnocu i stvarno stanje, onda si stvarno u zabludi. To ti ama bas nijedan ginekolog koji imalo drzi do sebe nece dopustiti. Da ti njega po cijeli dan smaras dijagnozama koje si sama sebi postavila i koje si iscitala na googlu tako sto si ukucala neke simptome i kliknula enter user posted image  a koje u krajnjoj liniji nemaju mozda apsolutno veze sa tvojom trudnocom. Opusti se bona malo, uzivaj u trudnoci. To je tako lijep period cak i kad si na mirovanju i na infuzijama, ovo ti govorim iz iskustva.

Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Muz
almai

Dali vam nekad muz ide toliko na zivce da bih da najrade ispalili na drugu planetu , da ga necujete i nevidite bar mj. dana???

Da (58%)

Ne (23%)

Ponekad (19%)

Broj svih glasova: 125

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *