|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  313 314 [315] 316 317   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
1.3.2015 17:27:16   
Daliyah92
Ja se ove sedmice nisam htjela vagati svaki dan, i jutros se vagnem kad kilaza ista kao u ponedjeljak.
Ne svidja mi se to sto nisam pratila da znam sta se desava, ali opet, da sam pazila ne bi se ovo desilo.
Par dana sam vecerala i to me je zeznulo. Tako da ni sutra nece biti minusa user posted image

A Edita, nisi najgora na tabeli, sta sam ja drugacija user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7851
1.3.2015 17:44:57   
ijaa
hocu i ja da smrsam, user posted image , pripadam definitivno ovdje imam 15-tak kila viska...sta radite, kako, uslovii....i jedan veliki pozdrav za sve vas zene...
iii imam user posted image od 4,5 mjeseca

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7852
2.3.2015 12:09:14   
Daliyah92
Ipak ima mali minusic user posted image -300gr

Hajmo brojke na sunce user posted image

ijaa, dobro nam dosla.
Ako dojis, polahko idi, negdje oko 1kg sedmicno mislim da je ok. Ja sam mrsavila 700gr sedmicno kad sam dojila.
Smanji slatko na minimum, obroke takodje.. jedi cesce a manje obroke... najbolje na svaka 3-4 sata, oko 4-5 obroka.
Vode 3l dnevno ako dojis, a ako ne onda 2l.
Sretno user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu ijaa)
Neposredna veza do poruke: 7853
2.3.2015 12:12:34   
Visnja RR
Ja vam se pridruzujem od sutra...
nakon sto sam mjesec dana bila bolesna i samo lezala dobila sam 3 kg a vec sam imala visak od 4 kg...
u planu mi je izgubiti 7 / 8 kg do maja

ahhhhuser posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7854
2.3.2015 12:18:09   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ja vam se pridruzujem od sutra...
nakon sto sam mjesec dana bila bolesna i samo lezala dobila sam 3 kg a vec sam imala visak od 4 kg...
u planu mi je izgubiti 7 / 8 kg do maja

ahhhhuser posted image

Super, sto nas vise ima, to bolje user posted image
Imamo slicne ciljeve user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 7855
2.3.2015 12:28:05   
azra I ADI
Dobro nam došle nove ženice! Kod mene očekivani plus od pola kg, nije strašno, sad sam na 57,5. Uživajte u lijepom danuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7856
2.3.2015 13:21:24   
Visnja RR
Prijedlog vjezbi user posted image

http://www.ringeraja.ba/clanak/vjezba-za-vitko-tijelo_2268.html

03.04.`08

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 7857
2.3.2015 18:59:47   
minie
Sta sam ja sve pojela za vikend, uh, bas sam ljuta sama na sebe, a tamam sam opet bila vratila na pravi kolosjek. Danas obukoh pantalone koje su mi bile pouske i bas se ugodno osjecala u njima, ne stezu :)

Visnja ja sam radila ove vjezbe + cucnjeve, ali mi nakon 10 dana dosadilo. Moram opet poceti vjezbati bar 3 puta sedmicno jer tad mrsam kako zelim.

Bravo za sve minuse, nadam se da cu i ja do maja skiniti 6-7 kg.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 7858
3.3.2015 7:42:29   
Daliyah92
Jutro user posted image

Ja evo pijem zeleni caj, pa cu da malo vjezbam. Razmisljam da li da trcim ili vjezbam..
Juce sam citala da lagano trcanje uopste nije nesto efikasno, da je bolje manje a intenzivnije trcati, nego polahko a dugo.
Ja bas mislila da lagano svaki dan trcim, ali kad to vidjeh user posted image Na vise mjesta sam to procitala.
Mislim da cu ipak ici vjezbati sad a kasnije, ako mognem, jos i trcati user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 7859
3.3.2015 9:01:10   
Visnja RR
Evo Plank Izazov user posted image

http://www.ringeraja.ba/forum/Plank_-_IZAZOV%21/m_2467066/tm.htm

dođite da mi nije dosadno samoj user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 7860
3.3.2015 10:01:53   
Daliyah92
Ja odradih vjezbe (30DS, od Jillian) ali kad sam se istezala na kraju, pocelo mi se vrtjeti i mucnina...
odmorim malo te se istusiram, a onda jos gore mucnine i na kraju se dobro ispovracam user posted image
Nikako mi ne odgovara da radim vjezbe ujutro, prije dorucka, a kazu da je tako najucinkovitije...
Morat cu ih navece raditi.. Vise bih voljela da mogu ujutro, ali eto, ne ide...

Neposredna veza do poruke: 7861
3.3.2015 10:05:12   
Visnja RR
Da živiš u SA rekla bih ti da je ta mučnina zbog atmosferskog pritiska... user posted image jer imam iste simptome jutros ( a i sinoc).... mucninu i laganu glavobolju...al meni se to uvjek desava kad mi se obori pritisak...

mozda si ti svojim vjezbama oborila pritisak i nisi pila dovoljno vode....

mada meni kad pijem ujutro vise vode obara pritisak...niđe veze ...al tako je user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 7862
3.3.2015 10:19:19   
Daliyah92
Ne znam...
Samo znam da vise necu ujutro raditi vjezbe user posted image
Jer desilo mi se slicno jos 2 puta prije, kad sam jednom ujutro radila vjezbe a jednom u podne.

Neposredna veza do poruke: 7863
3.3.2015 10:35:38   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Ja odradih vjezbe (30DS, od Jillian) ali kad sam se istezala na kraju, pocelo mi se vrtjeti i mucnina...
odmorim malo te se istusiram, a onda jos gore mucnine i na kraju se dobro ispovracam user posted image
Nikako mi ne odgovara da radim vjezbe ujutro, prije dorucka, a kazu da je tako najucinkovitije...
Morat cu ih navece raditi.. Vise bih voljela da mogu ujutro, ali eto, ne ide...

Ja nikad nisam radila vježbe ujutro.
Mislim da je najbolje kasnije popodne, 2 sata poslije obroka, a opet dovoljno vremena prođe do odlaska na spavanje.

I ko ti je rekao da su vježbe najbolje prije doručka?

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 7864
3.3.2015 10:40:24   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ah, to sam na puno mjesta citala... i povjerovala user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7865
3.3.2015 10:43:01   
MicoTico

Da, ali za profi body bildere. Opet, ni oni ne vježbaju "natašte" negu uzimaju komplekse vitamina i minerala, da nahrane tijelo koje je , iako je bilo u stanju mirovanja, tokom noći potrošilo iste.

Po ustajanju, najbolje lagani doručak, ali baš lagani, pa sta, dva poslije vježbanje. Moja preporuka, ti kako hoćeš.

Neposredna veza do poruke: 7866
3.3.2015 10:45:56   
MicoTico
Daliyah, ja se vodim ovim, citiram:
"vježbanje na prazan želudac može samo pogoršati situaciju iz razloga što tijelo nema trenutnih kalorija koje mora sagorjeti tijekom vježbanja, pa polako uništava mišićnu masu koju ste tako dugo gradili"

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7867
3.3.2015 10:46:17   
Daliyah92

Da, ali za profi body bildere. Opet, ni oni ne vježbaju "natašte" negu uzimaju komplekse vitamina i minerala, da nahrane tijelo koje je , iako je bilo u stanju mirovanja, tokom noći potrošilo iste.

Po ustajanju, najbolje lagani doručak, ali baš lagani, pa sta, dva poslije vježbanje. Moja preporuka, ti kako hoćeš.

Bas ti hvala user posted image user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7868
3.3.2015 11:34:54   
idana1812
Dobar dan. Jucer ne stigoh prijaviti minus, 400 gr manje. Usitnilo ovo nesto, ali se sve tjesim bolje nego plus. Brljala jesam ko budala, slavili rodjendan nasij maloj mishkici. Ove sedmice strogi rezim...

Ovo sto Mico pise za vjezbanje prije dorucka potpisujem, nemas sta sagoriti, u tom slucaju organizam ko budala spasava i cuva sve zalihe sto ima vec pohranjene i zaboravi na mrsavljenje.

Ja ujutru volim prosetati, znaci ko ima priliku do posla super za pokrenuti sagorijevanje, a znacajnije vjezbanje poslije podne. Ona Jillian mi je super, ali idem i na treninge u grupama povremeno jer dobijem bolji poticaj.

Visnja morat cu se pridruziti, ali ja krecem od 10-og dana jer u zadnje vrijeme dosta plank radim i treba mi veci izazov...

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

Neposredna veza do poruke: 7869
3.3.2015 12:09:41   
canim
Jutric,

Visnja dobro nam dosla, zelim ti puno minusa user posted image

Daliyah ja se isto slazem s ovim sto je micotico rekla, kad vjezbas moras dodatno jesti upravo radi treninga, da bi tijelo dobilo dovoljno energije za vjezbanje i da ti nebi sagorilo misicnu masu a plus ako nema dovoljno hrane za funkcionisanje usporava matabolizam sto nikako nije dobro ako zelis da izgubis kilograme.

Ja se nisam vagala ovu sedmicu ali sam se vagala u cetvrtak na mjesec dana, pa aBd javim promjene opet u ponedeljak aBd.

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 7870
3.3.2015 12:38:01   
azra I ADI
Ćao ženice, kod mene doručak banana, ručak pogača sa prasom, pirom, sirom i kajmakom-neću pretjerati, danas puno šetam, dan je prelijep...Uživajteuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7871
4.3.2015 11:29:02   
boombar
Prijavljujem -200...samo! Bice bolje!

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 7872
4.3.2015 11:35:06   
Visnja RR
djevojke jel imate neki poseban dan kad se vagate/vagamo user posted image

03.04.`08

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 7873
4.3.2015 11:41:36   
mimi_2in1
evo i mene, bilo me sramota da se javljam na temu bez iakvog napretka.
vagala se u ponedjeljak iii 71 kg user posted image jos samo 5 user posted image salu na stranu ne sjecam se kad je zadnji put pokazala 71 tako da sam sva happy...nadam se da ce nastaviti bar jos malkice. kad bi ugledala magicni broj ispod 70 bila bi van sebeuser posted image

Pile moje, pace moje malo....lafce moje :) 05.10.2013

Neposredna veza do poruke: 7874
4.3.2015 11:53:31   
azra I ADI
Pozdrav ženice, jutros kafa,jabuka i naranča; za ručak nešto od krompira i supa. Jutros se vagala i nema onog plusa od pon., opet sam na 57, tako da se u ponedjeljak nadam minusu.
Višnja, mi se vagamo ponedjeljkom.

(odgovor članu mimi_2in1)
Neposredna veza do poruke: 7875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  313 314 [315] 316 317   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  313 314 [315] 316 317   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *