|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  311 312 [313] 314 315   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
16.2.2015 14:42:40   
amrara
samo da prijavim - 2 kg za ovu sedmicu, prvu sedmicu kako sam smanjila skroz slatkise, Prilicno sam zadovoljna, nadam se barem svake sedmice barem 1 kg do 2 manje.

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 7801
16.2.2015 15:45:23   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: amrara

samo da prijavim - 2 kg za ovu sedmicu,

WOW user posted image user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu amrara)
Neposredna veza do poruke: 7802
16.2.2015 15:46:58   
canim
Kod mene -900 gr, ne znam jesam li prijavila, danas mi je cijeli dan neka frka, otvorim po hiljadu puta rr i zatvorim isto toliko user posted image isto kao i prosle sedmice, a nadala sam se boljem rezultatu jer sam bila bolja, ali me user posted image zeznu user posted image tako da sam bas napuhana i stomak me zeza.

Danas mi je odmah slatki dan,da se i njega kotarisem, pa da mogu biti fina, dakle za dorucak kadaif user posted image

(odgovor članu amrara)
Neposredna veza do poruke: 7803
17.2.2015 15:25:45   
real mama
Ja jos stojim na -4kg od 26.01. Sad bih voljela da opet pocne polako padati. Primijetila sam da kad me je popustio stres vise mi se traze slatkisi. Konkretno danas. Uzela sam pez bonbone da kompeziram tu glad i popila kapucino pa mi je malo lakse.
Inace, prvi put nesto pojedem u 9h (narandzu), opet u 11:30 kiflu sa sirnim namazom i jogurt. Kapucino i pezice u 14h a sad bih mogla bananu. Veceracu u 19h u gostima i pazim sta jedem.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7804
17.2.2015 15:41:24   
idana1812

IZVORNA PORUKA: real mama

Ja jos stojim na -4kg od 26.01. Sad bih voljela da opet pocne polako padati. Primijetila sam da kad me je popustio stres vise mi se traze slatkisi. Konkretno danas. Uzela sam pez bonbone da kompeziram tu glad i popila kapucino pa mi je malo lakse.
Inace, prvi put nesto pojedem u 9h (narandzu), opet u 11:30 kiflu sa sirnim namazom i jogurt. Kapucino i pezice u 14h a sad bih mogla bananu. Veceracu u 19h u gostima i pazim sta jedem.

Lijepo si ti to rasporedila. Ja bih ti skenula paznju na banane, one koliko god da su zdrave debljaju. Ja njih jedem svaki cetvrti ili peti dan. Osim toga pretpostavljam da ustanes dosta ranije nego tih 9 sati kad si jela narandzu. Ako se mozes natjerati da najkasnije pola sata nakon ustajanja pojedes vocku bilo bi super. Citala sam clanak po kojem organizam topi masti u prvih pola sata nakon budjenja, poslije toga krene manicno da stedi masnocu jer se boji da ce proci dosta do obroka. Ako ubacis vocku nakon tih pola sata, organizam i dalje trosi preradjujuci vocku....Znam da zvuci kao da pametujem, ali zelim pomoci..

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

(odgovor članu real mama)
Neposredna veza do poruke: 7805
17.2.2015 16:02:08   
real mama
Ipak sam pojela dvije klementine :). Hvala sto si mi skrenula paznju, mislim da je sve na mjestu i ne shvatam kao pametovanje. Naprotiv, trudim se da provedem sto vise kako bih uspostavila neki red u svom metabolizmu i pokrenula trosenje masnoca. Svako iskustvo i savjet je dobrodosao.

Neposredna veza do poruke: 7806
17.2.2015 16:04:13   
idana1812
U istom smo sosu, ali stat cemo kilama u kraj.

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

Neposredna veza do poruke: 7807
17.2.2015 17:53:18   
minie
I ja sam danas bila bas dobra, za jedan satic cu vjezbe lagano odraditi i pojesti jednu jabuku i jedan cu zeleni caj popiti.

Od danas sam se bas uozbiljila :D

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 7808
17.2.2015 18:38:40   
canim
Ja se nadam da cu skinuti jos 1,8 kg do 26 feb, taman da bude za mjesec dana 5 kg, ali se samo nadam, uglavnom sam ok, ali mi je user posted image dosla pa me kilice zezaju, sporo idu, nastavljamo dalje, pa vidjet cemo rezultat.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 7809
17.2.2015 22:37:49   
minie
Canim blago tebi, 5 kg za mjesec user posted image I ja se nadam da cu toliko do aprila.
Poceh veceras onaj plank izazov, ni 5 min dnevno, a svi misici se osjete.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7810
18.2.2015 12:03:39   
boombar
Evo i mene. Bila sam van svakog rasporeda, bili smo malo bolesni pa nisam pazila. Doduse, nisam ni jela. Sad je sve iza nas pa nastavljam s rezimom. Dorucak cetvrtina somuna s ajvarom, uzina 3 plazma keksa, druga uzina kruska, rucak sirnica. Vidjet cemo na cemu sam u ponedjeljak

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 7811
18.2.2015 12:25:36   
canim
Hi zenice

Minie, ako budem bas pazila na obroke to bi trebalo biti -200 gr po danu sto bi znacilo za desetak dana oko 2 kg minus, sve sam izracunala jos samo da budem fina user posted image

Boombar drago mi je da ste bolje, samo polako.

Edita nas zamjenila sestrom i slatkisima, ne voli nas vise user posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 7812
18.2.2015 12:35:41   
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: canim

ako budem bas pazila na obroke to bi trebalo biti -200 gr po danu sto bi znacilo za deset_ak dana oko 2 kg minus, sve sam izracunala jos samo da budem fina user posted image

Dobro si ti to izracunala, tako i ja izracunam ali dzaba user posted image trebam probusiti kasiku malo vise user posted image

Edita nas zamjenila sestrom i slatkisima, ne voli nas vise user posted image

user posted image user posted image

< Poruku je uredio Daliyah92 -- 18.2.2015 12:36:31 >

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7813
19.2.2015 16:10:11   
real mama
Ovih dana sam se malo vise opustila. Sinoc iza 21h mm donio neki hljeb ko kolac, ja sam mu najvise haira vidjela. Tako sam i preksinoc poslije vecere pojela baklavu ko svi sretni. Odmah mi zatezu pantalone user posted image
Danas sam razumnija. Dorucak: spomenuti hljeb sa cajem. Rucak: peceni krompiri sa americkom salatom. Uzina: tri zalogaja od rucka ostala i kapucino.
Za veceru sam kupila onu pripremljenu salatu i rukolu, otvoricu tunjevinu i narezati crnog luka. Ako me to ne izvuce krenuce kile gore, vidim i osjecam.

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7814
20.2.2015 13:42:58   
Edita1989
Dancic drage..Canim,mislim ja na vasuser posted image ..bila sam bolesna,nisam ni pratila sta jedem i kako,sad smo u pripremama za Dimin rodjendan,pa cu od ponedjeljka aBd ozbiljno poceti..

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

Neposredna veza do poruke: 7815
20.2.2015 14:34:24   
Daliyah92
Ja sam bas nesto puno brljala ovih dana user posted image
Ne vjerujem da ce biti minusa ove sedmice. Ako bude ista kilaza kao prosli pon. bice dobro user posted image
Bas se za rucak najedem umjesto da jedem samo toliko da vise nisam gladna.
I stalno neki keksici tamo-''vamo..

< Poruku je uredio Daliyah92 -- 20.2.2015 14:35:48 >

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7816
20.2.2015 14:49:52   
real mama
Ja prijavljujem unaprijed plus. Sinoc umjesto salate keksici razni, zito sa slagom i ostale gricke. Danas za rucak mala pizza ali bas sam puna, velik mi je stomak i popunila sam se. Nestala je negdje motivacija, ne znam sta mi je.

Neposredna veza do poruke: 7817
21.2.2015 19:31:59   
canim
Ma hajde zenice dan/dva moze se brljati, ja te brlj dane imam svake sedmice, ali bitno je nastaviti s rezimom i kontrolom i bit ce sve ok, ja sam ok za sad, ide polako.

Neposredna veza do poruke: 7818
22.2.2015 12:51:40   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: canim

Ma hajde zenice dan/dva moze se brljati, ja te brlj dane imam svake sedmice, ali bitno je nastaviti s rezimom i kontrolom i bit ce sve ok, ja sam ok za sad, ide polako.

E pa nije kod mene to bilo malo user posted image Sad se borim da bar bude ista kilaza kao prosle sedmice, a od minusa nista user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7819
23.2.2015 9:24:35   
Daliyah92
Halo, pa ponedjeljak je danas user posted image Nigdje nikog user posted image

Gdje su minusi, plusici.. user posted image

Ja prijavljujem da ove sedmice nema minusa user posted image

Hajmo, gdje su cifre user posted image

Neposredna veza do poruke: 7820
23.2.2015 9:39:22   
real mama
Kao sto sam i najavila : katastrofa +2,5 kg

Neposredna veza do poruke: 7821
23.2.2015 10:12:17   
canim
Jutric, ja kaficu ispijam

Kod mene -800, nikako da dodjem do -1 kg sedmicno, nesto mi se zadnje 3 sedmice neda user posted image ali dobro je, dok god je minus.

real mama, daliyah zaboravite ovu sedmicu i nastavite dalje user posted image
real mama nemozes za sedmicu dobiti 2.5 kg sala to ti organizam zadrzava vodu, dali pijes 2l dnevno vode ?

...idemo dalje, u cetvrtak je 26.2. mjesec dana kako smo poceli, ja cu se vagati ako ne zaboravim, bas me zanima koliki je minus, ne vjerujem da ce biti 5 kg ali bila bih zadovoljna i sa cetiri i po.

Neposredna veza do poruke: 7822
23.2.2015 11:31:00   
azra I ADI
Pozdrav i od mene, sada sam na nekih 57, bilo je i manje ali valjda usljed stresa, pa čim sam normalnije počela jesti vratilo se na 57.Uživajte.......

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7823
23.2.2015 11:36:55   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Pozdrav i od mene, sada sam na nekih 57, bilo je i manje ali valjda usljed stresa, pa čim sam normalnije počela jesti vratilo se na 57.Uživajte.......

Kolika ti je idealna?

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 7824
23.2.2015 13:43:00   
boombar
Prijavljujem 75,9! Sramota za mjesec dana samo 600gr! No dobro, idemo dalje! Danas doruckovala cetvrtinu somuna sa kajmakom, kapucino. Uzinala tri mandarine. Rucat cu jedan pileci fike i malo rizi bizika. Uzina br 2 ce biti jabuka. Vecera juha. Do sad popila oko litre vode.

Neposredna veza do poruke: 7825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  311 312 [313] 314 315   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  311 312 [313] 314 315   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *