|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  309 310 [311] 312 313   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
5.2.2015 9:22:14   
real mama
Pozdrav i od mene. Juce dan prosao po pravilima. Nisam nista konkretno vecerala ali sam pomalo grickala kokice, bademe, narandzu, red cokolade tako da je prava vecera izostala da ne pretjeram.
Sad pijem zeleni caj, imam kiflu sa puterom i jogurt za dorucak, narandzu za uzinu a za rucak nesto iz okolnih ascinica. Cini mi se ako vikend izguram u planiranom rezimu da sam prebrodila krizu i da se necu vracati starim, ruznim navikama.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 7751
5.2.2015 10:18:19   
canim
Jutric,

Juce je sve islo po planu, nadam se i danas da ce.
Jutros me vaga obradovala, vidjela sam jedan broj manje user posted image

Amela ja sam u sedmici uvijek imala 1-2 slatka dana i tad sam jela neki kolac, cokoladu ma bilo sta sto pozelis, ali ujutro, jer je tad metabolizam najbrzi i taj slatki dan mi nikad nije poremetio mrsanje vec me je jos vise motivisao.

(odgovor članu real mama)
Neposredna veza do poruke: 7752
5.2.2015 11:24:35   
boombar
Pozdravljam vas mrsavice moje!
Danas na mom meniu cetvrtina somuna sa abc-om za dorucak i kapucino. Uzina mandarine, rucak sirnica, vecera supa ili jogurt. Vodu locem ko kamilauser posted image Valjda bude nesto od mene

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 7753
5.2.2015 11:41:46   
azra I ADI
Pozdrav ženice, ja doručkovala bananu, uskoro će još jedna kafica, za ručak je sarma-ostalo od jučeuser posted image a za večeru još nisam isplanirala. Juče sam bila dobra, meni je najvažnije da naveče ne zabrljam, tad me najviše uhvati kriza. Uživajte...

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 7754
5.2.2015 17:21:16   
Daliyah92
Ja sam juce malo brljala navece, sa malo cipsa, ali sam u toku dana bila ok.
Danas sam takodje brljala sa slatkim ali do 15-16h.
Dorucak je bila pasteta od tune, a rucak nesto slicno bureku user posted image
Nisam pretjerala, tako da se nadam da ce i sutra biti mali minus (vazem se svaki dan).
Vecerati necu, osim sto cu mozda popiti malo jogurta.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 7755
6.2.2015 13:13:14   
canim
Hi zenice,

Kako je prosao dan, kod mene ok, samo sto sam dvije porcije rucka pojela, bas mi se svidio user posted image tako da jutros vaga nije makla user posted image

Samo da podsjetim da budete fine preko vikenda jer je u ponedeljak vaganje user posted image

Gdje nam je Edita user posted image ne javlja se....a minie, jeli to odustala user posted image

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7756
6.2.2015 14:20:03   
Edita1989
Dancic...nemam vremena da se javljam, došla mi sestra, pa ovih prvih dana ssvi dolaze da se pozdrave.ja ne brljam plahouser posted image , nemam vremena ni da mislim Šta jedem. .

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7757
6.2.2015 14:29:46   
azra I ADI
Ćao ženice, kod mene doručak-jabuka, ručak-krompiruša, a za večeru ću grah. Bitno je da se ne pretjeruje, ja već osjetim da ide na bolje..Jedva čekam ponedjeljak i vaganje. Pozdrav!

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7758
6.2.2015 21:11:48   
minie

IZVORNA PORUKA: canim

Hi zenice,

Kako je prosao dan, kod mene ok, samo sto sam dvije porcije rucka pojela, bas mi se svidio user posted image tako da jutros vaga nije makla user posted image

Samo da podsjetim da budete fine preko vikenda jer je u ponedeljak vaganje user posted image

Gdje nam je Edita user posted image ne javlja se....a minie, jeli to odustala user posted image

Nisam, nisam. Nego MM dosao user posted image pa smo uglavnom u pokretu i ne pazim plaho sta jedem, ali trosim ja te kalorije user posted image Moram samo vode vise piti. Vaganje u pinedeljak pa cemo vidjeti stanje.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7759
7.2.2015 9:37:39   
azra I ADI
Dobro jutro...Ja juče pretjerah, porcije su bile obilne i sad mi baš krivo! Sad ide kafice, pa banana, a danas nemam pojma šta ću praviti.Najbolje nešto što ne volimuser posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 7760
7.2.2015 12:25:51   
Daliyah92
Dan user posted image
Ja se pazim da ne pretjerujem, ali evo juce i danas sam uzasno gladna user posted image
Iako sam jela nekoliko puta juce, citav dan sam osjecala glad, cak i nakon jela.
Mozda mi fali slatko user posted image Imala sam obicaj kekse jesti uz ness, a vec dva dana ih nema u kuci user posted image
Ne znam sto bi drugo moglo biti user posted image Ili mozda sto manje jedem pa mi sad dosla glad za sve ove dane user posted image
Uglavnom, ne idem u plus vec po malo u minus user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 7761
8.2.2015 20:46:39   
idana1812
Dobro vece! Ne dajte se damice moje! Skupa mozemo stati u kraj ovim kilama. Pisete da ste brljale, nema veze, vikendom sebi priustite malo brljanja, ali zato radni dio sedmice po konac da se zna sta se jede user posted image user posted image . Ja pokusavam da ne pretjerujem, ali sebi dam oduska. Ja jos nisam pocela s nekim striktnijim vjezbanjem, osim zumbe jednom sedmicno, ali i to moram podebljati jer valja zatezati tijelo....Radujem se sutrasnjem vaganju, ako bude pola kile manje bit ce super!!

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

Neposredna veza do poruke: 7762
8.2.2015 21:15:20   
canim
Vece zenice,

Ja maksuz svratila da vas podsjetim sutra ponedeljak i vaganje user posted image

Prijavljujte minuseve ili pluseve user posted image

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 7763
8.2.2015 21:41:09   
Daliyah92
Ja cu sa vjezbama poceti ako Bog da kad smrsam bar nekoliko kila.
Mozda pocenem sa trcanjem... mada mi se neda nikako user posted image
Zumba mi izgleda super za mrsavljenje. Iako ja licno ne bih isla na zumbu iz nekih razloga. Ali ovako kad gledam super je.
Pleses i zabavljas se a mrsavis user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7764
8.2.2015 22:46:21   
idana1812

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Ja cu sa vjezbama poceti ako Bog da kad smrsam bar nekoliko kila.
Mozda pocenem sa trcanjem... mada mi se neda nikako user posted image
Zumba mi izgleda super za mrsavljenje. Iako ja licno ne bih isla na zumbu iz nekih razloga. Ali ovako kad gledam super je.
Pleses i zabavljas se a mrsavis user posted image

Ne moras nigdje ici. Nadji na youtube neki video sa instruktorom. U pocetku ces biti jako nekordinirana, ali ces nakon 3 ponavljanja nauciti korake. Dosta se znoji ako se zadas da radis i misici se pocnu zatezati..Probaj, neces se pokajati.

Neposredna veza do poruke: 7765
8.2.2015 22:51:34   
canim
slazem se sa idanom na yt bas ima dosta videa za vjezbanje, ko ima volje moze fino vjezbati i u kucnoj atmosferi, da meni nije mrsko i ja bih vjezbala user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7766
9.2.2015 7:45:53   
amrara
Pozz zene

Mene su trudnoce unistile. 181 visoka i bila nekad 75 teska. zgledala predivno. Sada nakon dvije trudnoce imam 95 kg. Stariji djecak 2 godina, djevojcica sutra puni 2 mjeseca. Dojim je i uzasno sam gladna. Zanimaju me vasa iskustva, koliko bi neke dijete ili jaca fizicka aktivnost utjecale da mlijeko. Ja zaista zelim da smrsam. Barem na 80 ako ne mogu na 75. To je 20 kg.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7767
9.2.2015 7:49:46   
azra I ADI
Jutro...Kod mene jutros 58, znači 1 kg manje.Ja se nešto juče nasikirala, tako da nam svima želim da budemo prije svega zdrave, a kilice će plako otići.
Sretno amrara,sve se može kad se hoće.

(odgovor članu amrara)
Neposredna veza do poruke: 7768
9.2.2015 7:54:40   
idana1812
Dobro jutro! Draga Amrara, sve te razumijem oko trudnicke tezine,ali ja ti iskreno sad ne bih savjetovala dijetu. Ja ako dojenjem i vježbanjem nakon trudnoće u prvoj godini djetetova zivota ne skinem koliko očekujem onda krećem na dijetu. Za sada ti preporučujem vježbe, te manje, češće obroke. Izbjegavaj grickalice.

Vagala sam se. -0.5kg.

(odgovor članu amrara)
Neposredna veza do poruke: 7769
9.2.2015 10:23:32   
canim
Jutric,

Jutros -900 gr, bilo bi vjerovatno 1kg da nisam juce jela ustipke i parce torte user posted image i ja sam nasla slatki dan ubaciti dan prije vaganja, ali dobro je.

amrara, neki dijetalni rezim ti se nikako ne preporucuje dok beba intezivno doji, dakle do nekih 6 mj minimalno, a isto tako intezivno vjezbanje se ne preporucuje u toku dojenja, jer se oslobadja neki hormon necega, sto ima efekta na kvalitet mlijeka, vise se ne sjecam detaljno o cemu se radi ali znam da sam istrazivala na tu temu jer su i meni smetale kile nakon poroda.

Koriguj ishranu, ubaci 5 zdravih mini obroka na svaka 3-4h, u toku dana gledaj da popijes 3l vode, lagane setnje i polako ce ici kilice, bilo sta ozbiljnije od ovoga ti se ne preporucuje.

Neposredna veza do poruke: 7770
9.2.2015 12:42:35   
Daliyah92
user posted image za minuse

Kod mene -600, sad imam 59,8.

Ma to za zumbu, u pravu ste, mogu i u kuci, ali ne bi to bilo bas zabavno kad bi sama bila.
Mada je ipak interesantnije puno od nekih vjezbi.
Kako god, nesto moram, i trazicu da bude koliko-toliko efikasno a ne pretesko,
30DS od Jillian mi je bilo super, ali nisam ih zavrsila.
Dosla do treceg levela a njega nisam nasla nigdje, pa morat cu bolje potraziti pa da ga skinem

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7771
10.2.2015 8:31:46   
idana1812
Dobro jutro! Ja u bolovima od upale misica. Sinoc sam odradila ozbiljniji trening sama kod kuce i misici su mi se na rukama upalili. Sve nesto kontam pravila sam pauzu nekih mjesec dana jer sam bila i bolesna, pa smo se selili, ali da me ovako uhvati nisam mogla ni pomisliti...

Neposredna veza do poruke: 7772
10.2.2015 12:47:22   
Edita1989
Dancic. ..kod mene -100 guser posted image nisam se pridržavala ničega, ove sedmice je bila trka-frka, dobro je da nema +..od danas ću biti aktivnija na temi..bravo za minise, za pohvalu ste ženiceuser posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

Neposredna veza do poruke: 7773
10.2.2015 13:39:41   
real mama
Ne stigoh se juce javiti. Kod mene je toliko stresa i sekiracije bilo u prosloj sedmici da nisam ni jela kako treba. Za malo vise od dvije sedmice sam laksa 4 kg, jednostavno sam se topila. Nisam uzivala u svom mrsanju i cak ga i ne primjecujem pored svega sto mi prelazi preko glave. Ali hvala Bogu nije zivot i nije zdravlje u pitanju.

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7774
10.2.2015 14:15:37   
azra I ADI
I kod mene je nešto slično, tako da ni ja ne znam šta ni kako jedem, vidim da sam lakša, ali kao što ti kažeš, nisam na to ponosna, voljela bih da se moram malo namučiti oko mršanja, nego ovako. Ja moram na pretrage, da je bar ovaj put samo stres! Pozz...

(odgovor članu real mama)
Neposredna veza do poruke: 7775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  309 310 [311] 312 313   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  309 310 [311] 312 313   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *