|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  312 313 [314] 315 316   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
23.2.2015 13:54:47   
real mama

IZVORNA PORUKA: canim

real mama, daliyah zaboravite ovu sedmicu i nastavite dalje user posted image
real mama nemozes za sedmicu dobiti 2.5 kg sala to ti organizam zadrzava vodu, dali pijes 2l dnevno vode ?

Ne pijem vodu, do 17h jedem idealno, poslije toga ne pazim. Jedem grickalice, cak i slatkise, suho meso, bas sam izgubila kompas user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7826
23.2.2015 15:15:21   
idana1812
Juhuhuuuu! 0.5 kile manje! Jos u svemu sam imala user posted image i jela sam jedan dan previse, ali sam se za vikend dohavizala. Uglavnom lijepo ovo ide...Moram povecati intenzitet vjezbanja...

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

(odgovor članu real mama)
Neposredna veza do poruke: 7827
23.2.2015 15:37:16   
Daliyah92
Ja jutros doruckovala kuhana jaja i malo sira.
Uzina pola ness i jedan muffin user posted image
Za rucak mali tanjir graha, malo kruha i pun tanjir zelene salate.
Nastojacu da do noci vise nista ne stavim u usta, osim mozda jogurt i kapak!!! user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 7828
23.2.2015 15:42:06   
Daliyah92
Stvarno, kad gledas onaj muffin, cini ti se da to nije nista...
onda gledas keksic, pa kazes sebi: ma sta fali ovaj jedan, bas je mali... user posted image
..i tako malo po malo nakupi se a da i ne primijetis user posted image
Ja sam prije sebi pisala SVE sto pojedem, i pola keksica, i tad sam i mrsavila dobro..
A sad nista ne pisem, zato mi se i nakupi i onda ne znam otkud plus user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7829
24.2.2015 18:08:58   
boombar
Hajte mrsavice aktivirajte se da nam ne zamre tema.. i mrsanje user posted image Ja jutros doruckovala cetvrtinu somuna s abc, trebala sam uzinati jabuku, ali sam se zadala u posao pa zaboravila :( Rucala sam zelenu salatu sa komadicima pohane piletine i sirom, za veceru cu jos vidjeti.. Jedino nisam pila dosta vode, zadeverala se oko posla pa ni to nisam stigla.

Neposredna veza do poruke: 7830
24.2.2015 20:25:35   
canim
Ja ne znam sta bih vam pisala.Na mom standardnom rezimu sam i na svaka 3-4h obrok i to je to.
Jednom do dva puta sedmicno fino zasladim.
Ne uskracujem si nista cak sam i voce uvela kao redovnu uzinu, dakle jedem puno zdravije nego inace i ide polako.

Meni je potrebno samo da imam vise obroka nego inace i idu kile, cim ja nesto petljam tipa imam dorucak i neki kasni rucak organizam dize rucnu i onda nema mrsanja, samo gomilam kilice.

Daliyah mozes opet poceti pisati ili imas one aplikacije za mob i one su dobra stvar, izracunaj koliko trebas dnevno kalorija unositi, postavi limit, unosi sve ono sto pojedes i vidjet ces sama do kad ti je granica, sve samo izracuna.

Idana super za minus user posted image

Boombar idemo dalje u nove minuse user posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 7831
24.2.2015 20:37:43   
idana1812
Ja sam probala pisati i nakon sedam dana se umorim. Kod mene pali stroziji rezim. Za.doručak su mi dvije vocke i kafa. Rucak je oko 12 i jedan dan dominira meso, drugi povrće,treći pasta. Vecera je pola količine ručka. Medjuobrok je izmedju ručka i večere i to je ili jogurt ili voće. Svaka tri dana zasladim, a imam i jedan dan u sedmici kad jedem voće.

Ja moram imati red, jer bez toga se uhvatim grockalica.

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7832
25.2.2015 11:24:48   
Daliyah92
canim, reci mi koje su to app user posted image Znam da je neko pisao prije o njima, ali zaboravila sam koje su.

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 7833
25.2.2015 11:30:57   
canim

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

canim, reci mi koje su to app user posted image Znam da je neko pisao prije o njima, ali zaboravila sam koje su.

Kod mene je iphone i ja sam koristila ovu aplikaciju https://www.myfitnesspal.com/ i bila sam zadovoljna,cini mi se da je reallovka koristila jos neku aplikaciju a kod nje je samsung cini mi se, znam da tu aplikaciju ja nisam mogla naci pa mi je i ova bila super.

Neposredna veza do poruke: 7834
25.2.2015 11:35:39   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Kod mene je iphone i ja sam koristila ovu aplikaciju https://www.myfitnesspal.com/ i bila sam zadovoljna,cini mi se da je reallovka koristila jos neku aplikaciju a kod nje je samsung cini mi se, znam da tu aplikaciju ja nisam mogla naci pa mi je i ova bila super.

I kod mene je Samsung.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7835
25.2.2015 11:43:51   
canim
Imas myfitnesspal aplikaciju i na androidu, ali ima jos neka koju je reallovka koristila.
Meni je ova bila super i bas ima dosta proizvoda u arhivi.

Neposredna veza do poruke: 7836
25.2.2015 22:21:14   
Edita1989
Evo mene...Gripa me tek danas popusta,a i Dima mi se razboljela,prehladjena,uzas,deveramo oko toga sada..kod mene kilaza ista,nemam volje nizasto kako sam bolesna,aktivirat cu se ponovo,ovaj put bas kao i prije,nema nista od ovog zezanja..

Sto se aplikacija tice,ja sam na samsungu imala noom coach i cardio trainer,odlicne su..Sada imam lg,moram da potrazim nesto i ovdje,na ipadu sam skidala nekakvih aplikacija,nista mi nevaljaju..

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7837
26.2.2015 10:52:36   
azra I ADI
Draga Edita ja kad vidim kako je tvoja curica slatka, i ja bih se još jednom porodila...Brzo nam ozdravite. Ja sam ovih dana imala priliku vidjeti šta se desi kad se metabolizam uspori. Dok sam čekala Papa test, od straha i stresa jedva sam se mogla natjerati da bar jednom na dan nešto jedem i kafu ili čaj popijem, u jednom momentu sam stala na vagu i vidim da imam 55(a prije 7 dana je bilo 58), kad je hvala Bogu došao dobar nalaz, ja sam za 2 dana došla na 57-pretpostavljam da sam bila dehidrirala, pa sam odmah vratila tečnost. Sad mi se apetit baš vratio, pa daj bože da u ponedjeljak ne prijavim plus.
Kod mene od jutros kafa, narandža i jabuka, za ručak jo ne znam...
Lijep i uspješan dan vam želimuser posted image

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7838
26.2.2015 11:04:42   
canim
Jutric i od mene,

Ja sjela malo kaficu da popijem.

Danas je 26. dakle mjesec dana od kako smo krenuli, ja ne ostvarih svoj cilj da bude -5kg ali eto 4,7 kg je sasvim solidno user posted image malo mi falilo user posted image

Poslije cu one tabele azurirati pa da vidimo svi dokle smo user posted image

a azra slazem se Editina curica je med medeni, preslatka je mashaAllah

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 7839
26.2.2015 11:41:00   
canim
azra zaboravih napisati da mi je bas drago da je nalaz dobro user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7840
26.2.2015 11:51:42   
azra I ADI
Hvala Canim!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7841
26.2.2015 12:06:10   
Edita1989
Azra,hB da je nalaz dobar..

Canim,bravo za kilazz,Bogami super ti ide..

Hvala vam na lijepim rijecima za moju curicu..

Evo inhaliramo seuser posted image ..ja doruckovala i popila narandzu..

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

Neposredna veza do poruke: 7842
26.2.2015 14:16:12   
boombar
Dobra si canim! Svaka cast! Nadam se da cu i ja sljedeci mjesec tako..u ovom je bilo previse distrakcija. Danas pojela za dorucak opet cetvrtinu somuna sa abc-om, uzinala tri male mandarine, rucala salatu sa kukuruzom i malo sira. Popila vec litru vode..idemo dalje :)
Edita sretan rockas curi! :) I brzo ozdravljenje vam zelim!
AzraiAdi samo nek je sve dobro, sad opet lagano na rezim

Neposredna veza do poruke: 7843
26.2.2015 16:33:45   
Daliyah92
Super canim user posted image E da je meni tako... Ja do sad tek kilu i nesto user posted image

Jednom sam instalirala app noom coach, ali cinilo mi se da se tu nesto vidi javno, tj. to sto unosim da jedem user posted image
Vjerovano sam pogresno zakljucila, i odmah je izbrisala user posted image
Probat cu sa jednom od njih. Jednom sam probala sama racunati koliko unosim kalorija, dosta sam toga bila i zapamtila koliko ima kalorija user posted image
Oduzimalo mi je na pocetku dosta vremena, ali kako kazem, ubrzo sam zapamtila neke stvari tako da je lakse bilo.

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 7844
27.2.2015 9:16:00   
azra I ADI
Dobro jutro mršaviceuser posted image
Sad popila kaficu, doručak je banana, a ručku i večeri ću neko varivo. Juče sam baš izgubila kontrolu i to naveče, kad je bilo vrijeme spavati. Bit će bolje danas, nadam se.. Uživajte!

Neposredna veza do poruke: 7845
27.2.2015 13:36:18   
canim
Pocetak 26.1, user posted image

1. Edita1989 / 1mj= 1,1kg /
2. Canim / 1 mj= - 4,7 kg /
3. real mama / 1mj = -1,5 kg /
4. idana1812 /1mj=-3kg/
4. azra i ADI /1mj -2kg/
5. Daliyah92 /1mj=-1,2kg/
6. boombar /1mj = -0,6/
7. AmelaaRR/-/?
9. minie/?
10. amrara/1mj=-2 kg/

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7846
27.2.2015 13:55:04   
Edita1989
Dancic..Canim,skloni ovu tabelu,ja sam najgora,strah me bilo(tako moj Ameen kaze,sram me bilo)user posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7847
27.2.2015 13:59:13   
canim
strah te bilo user posted image neka tabele da ti bude motivacija, sad ces ti nas sve zik user posted image

Kod mene slatki dan, i juce i danas, samo ne znam sta ce vaga u ponedeljak na sve to reci user posted image

Neposredna veza do poruke: 7848
28.2.2015 11:15:21   
azra I ADI
Jutro ženice, kod mene banana za doručak, ručku ću neki rižoto sa povrćem, večeri moji naručili pizzu, kakav mi je karakter ovih dana, ne vjerujem da ću joj moći odoljeti. U ponedjeljak vjerovatno prijavljujem plususer posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7849
28.2.2015 11:26:29   
Edita1989
Dancic..

Jos nisam doruckovala,ne znam sta bi,sve mi je mrsko..

Ma uozbiljila bih se ja davno,nego nemam vremena stvarno,ni da mislim sta cu jesti,ni da vjezbam,slanu hranu ne jedem plaho,al jedem slatko i onako s nogu...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 7850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  312 313 [314] 315 316   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  312 313 [314] 315 316   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *