Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 6:00:33
Selzy
Jutro drage moje ja samo da vas pozdravim, jucer sam nesto lose spavala pa citav dan po malo na rate Saamy sretno mila, da se lahko i bezbolno porodis ako Bog da ljubim vas sve
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 9:24:51
bejbibi
Jutro,ja nenaspavana, sve nesto na prekide spavala:(... Gladna sam, idem nesto jesti.. Saamy sretno draga,nadam se da su krenuli trudovi i da vec drzis bebicu :) ocekujemo dobre vujesti aBd...
Nema DIANE sigurno se i ona porodila..odavno se ne javlja
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 9:50:58
AzraB
jutro i od mene, nisam se ni ja naspavala nesto posebno, ali bolje nego inace...dorucak davno bio, mm danas radi tako da sam jutros rano ustala. Jos je sinoc imao temperaturu, ali jutros je bolji hB..uhh nimalo se ne cuva, rekla sam mu na balkonu da ce spavati ako bude sta gore
saamy sretno draga, da sve prodje u najboljem redu i da uskoro drzis svoju bebicu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 10:02:28
AzraB
mala curice ja to prijetim malo da se vise cuva, mada radi s ljudima pa nije mu bas jednostavno izbjegavati viruse uhh ne znam sta bih ti rekla ako dodje i svekrva, zar joj nije dosta da zakuhava i podbada vise. Pokusaj ostati smirena i pribrana, ako sta bude pricala sto ne treba izbaci je naglavacke kroz prozor sto me krenulo s ovim izbacivanjem jutros
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 10:07:54
mala curica
Hahahahah,bas te krenulo i to pravo
Mislim da cu ugostiti i posluziti ih kao i do sada s tim da se njoj necu obracati niti sjediti s njom.E sada,kontam plusluziti ih i zavuci se npr. u kuhinju da nesto cistim samo da ne sjedim tu ili da ostanem normalno sjediti i biti u prici koju vode svekar i mm.Definitivno sam odlucila da je stavim na ignor kao da nije dosla.
Nije mi jasno kako ima obraza da dodje(ako dodje s njim) poslije onog vrijedzanja i ponizavanja(u glasu i ocima se osjetila mrznja koju je skrivala). Bas da vidim sta i kako ce biti.......ja sam, sto u Bosni kazu u svom,na svom
< Poruku je uredio mala curica -- 21.2.2015 10:09:41 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 10:40:37
AzraB
najbolje je ignorisati, i treba joj jasno staviti do znanja gdje joj je mjesto, kad je takva. Samo se ti nemoj sekirati. Misli na sebe i na bebicu. Sebi si sad najpreca da se desava ne znam ni ja sta. Ne treba ti stres zbog gluposti
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 11:35:09
samy_lo
Jao kako sam sretna..nabolja drugarica,ujedno komsinica,kojoj sam bila kuma prije 5 mjeseci..mi je javila da je trudna..evo cekam da mi dodje..jako sam sretna zbog nje :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 11:36:15
lala88
jutro zenice, evo i ja se valjam po krevetu, samy se izgleda porodila, nema je samy sretno MC samo je ignorisi i stavi joj do znanja da nije dobrodosla u tvoju kuci i ona je tebe TRUDNU izvrjedjala i nasikirala mogla si djete izgubiti, ja joj se nebi nikako obracalaa kao da nepostoji
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 11:38:01
mala curica
Samy lo hahahahah obicna hrdza Sto mene hormoni pucaju nezz dokle ce ovako.Sada s muzem ne pricam,sinoc ga htjela poljubiti za lahku noc i on se po glavi pokrio jorganom i mebi to bilo tesko i krivo odem u drugu sobu spavati.Jutros mi curi nos pita me sto curi rekoh sta te briga Ovo moje krmanje drzat ce me sigurno danas cijeli dan ako ne i sutra. Ne mogu protiv sebe Uzela raditi po stanu,bas.me newto stomak zaboli,popila mg i sada sjela,on ode negdje vani.Ljepse mi kada nije kuci.Cekam masinu da zavrsi,prosirim ves i odo malo vani da setam.Vrijeme je super,bas toplo.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 11:42:30
mala curica
IZVORNA PORUKA: lala88
MC samo je ignorisi i stavi joj do znanja da nije dobrodosla u tvoju kuci i ona je tebe TRUDNU izvrjedjala i nasikirala mogla si djete izgubiti, ja joj se nebi nikako obracalaa kao da nepostoji
Ovo je tacno 100%.......mislila sam da je najgore u pitanju kada nisam bebu osjetila(ne daj Boze nikome). Znam sebe,nikada to necu zaboraviti niti oprostiti,kao sto kazes TRUDNA sam i nema milosti prema tom malom bicu....fujj.....necu viss o tome huja i tuga me uhvati da bi mogla vristati i plakati u istom momentu.
Nema nam Samy ne javlja se,nadam se su dobro bebica i ona.Jedva cekam da nam se javi i napise kako je sve proslo.
Ja sam sanjala da sam se porodila i to iz dva napona,tako lahko
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 12:51:39
samy_lo
Da vas pitam.. Isla sam u Ilijas u DZ 2 puta do sad na kontrolu,da li bih sad ja mogla voditi trudnocu u Skerlicevoj,da li bi morala prebaciti karton,ili samo otici i reci da zelim voditi gore trudnocu,zna li neka zenica??
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 12:58:17
Bella.88
Dan ženice Ja sinoć zaspala,a htela sijelit sa vama,no nije se dalo
samy sretno mila,da ti Allah olakša i sve prođe u najboljem redu
mala curice ja imam divnu svekrvu i ne mogu se baš zamislit u takvoj situaciji ali da je moja situacija takva kojim slučajem ja bi je na ignor,ali bih ostala u istoj prostoriji da joj pokažem njeno mesto ali ako si slaba i emotivna i ako postoji mogućnost da te uvredi i da se ti nasekiraš onda radije nađi sebi posla u spavaćoj ili se odi tuširat,reci da si napeta i da ti treba tuširanje
meni maleni kod nane,ja odmaram hoču ići malo da prolutam i malenom kupim kakvih gaća
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 13:00:34
Bella.88
IZVORNA PORUKA: samy_lo
Da vas pitam.. Isla sam u Ilijas u DZ 2 puta do sad na kontrolu,da li bih sad ja mogla voditi trudnocu u Skerlicevoj,da li bi morala prebaciti karton,ili samo otici i reci da zelim voditi gore trudnocu,zna li neka zenica??
Ne znam kako to ide kad si iz drugog grada ili mjesta ja živim u Sa. i imam pravo da se vodim u bilo kojem zavodu materinstva samo premestiš karton
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 13:11:09
samy_lo
IZVORNA PORUKA: Bella.88
Ne znam kako to ide kad si iz drugog grada ili mjesta ja živim u Sa. i imam pravo da se vodim u bilo kojem zavodu materinstva samo premestiš karton
kako se osećaš?
Ali je Sa.kanton,pa mislim da ce moci..osjecam se dobro,a nadam se da je i moja beba dobro,i da raste ;)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 13:18:07
AzraB
samy_lo samo misli pozitivno i bit ce sve dobro aBd ja mislim da imas pravo kao trudnica bilo gdje da vodis trudnocu i da ne bi trebalo biti nikakvih problema
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 13:23:51
Bella.88
IZVORNA PORUKA: Bella.88
kako se osećaš?
Ali je Sa.kanton,pa mislim da ce moci..osjecam se dobro,a nadam se da je i moja beba dobro,i da raste ;)
biće to dobro sve sa Božijom voljom
ja idem malo šetat,tipkamo se kasnije ako dođem kući ikako
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 13:48:01
mala curica
Samy lo bit ce bebica ok. Najvaznije srce kuca,a samim tim i bebica ce poceti rasti.Vidjet ces da je narasla od zadnjeg uz. Ospusti se i uzivajte obje.
Evo dosao je svekar i ai gospoJa s njim....... Pisem vam utiske