|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
21.2.2015 19:25:50   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: saamy

Tako će i biti,bosanske smo mi jake žene user posted image neke malo zaboli pravac bolnica mi trpimo user posted image
Mm me pita da bude kuci ponedjeljak da neradi il ne,reko Šta znam pola sata mu treba do kuće opet Šta znam user posted image Šta bi bi??

Haj mozda se i porodis do ponedeljkauser posted image ...ne znam sta bi ti rekla za tm...

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1951
21.2.2015 19:25:53   
mala curica
Bejbibi,nazalost istina je ako si hadzija da to ne znaci da si dobra osoba(Boze me oprosti).
Za mene beko ko je tako duboko u vjeri nebi smio imati ni trunke zlobe u sebi,nikoga da povrijedi itd .....treba da bude olicenje ciste duse i cestita insana.A moja bebica,mamina princeza,Allahovom voljom je ziva i zdrava i jos je u meni......moj mali borac(sunce mamino)
Da ne smaram sebe niti vas s nekim ko je absolilutno nebitan user posted image

Samy lo i ja sam na pocetku trudnoce imala te bolove kao da cu dobiti.Bojala sam se i hodati da ne prokrvarim,kada odem u wc uvijek sam virila imali sta na gacicama ili papiru.Meni su rekli da se maternica siri,ligamenti i da zbog toga boli.Sve dok nema nikakvog krvarenja ok je.A ja sam imala smedzi iscjedak dva dana mislila sam krenuo je spontani(tako mi je i u prvoj trudnoci) ali hB sve je ok bilo.
A da odes veceras ne smiju te vratiti.Ja sam u pola noci otisla na Kosevo kada sam dobila krvarenje u prvoj trudnoci i odmah su me primili.

Samy pa mi cekamo i cekamo da nam se javis s bebicom u rukama.user posted image
Ako Bog da i ja jedva cekam da dodje dan poroda i da uz Allahovu pomoc uzmem svoje dijete u ruke,mislim da cu plakati k'o godina od radosti.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1952
21.2.2015 19:30:23   
mala curica
Ako Bog da u srijedu definitivno putujemo za Bosnu i taj dan ulazim u 6-ti mjesec.
Mogu misliti moju mamu kada me vidi sa stomakom izgubit ce se od dragosti.Jos me nije vidjela odnosno nije me vidjela od prosle godine u Martu.Vidimo se mi ali preko Skype ali nije to to,ne vidi me lijepo da stanem ispred nje.
Tako da srijeda vece krecemo i ujutro smo kod nje user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1953
21.2.2015 19:45:29   
saamy
Mcc čekamo mi,da nas iznenadi,Ako Bog da biće!

Sretno ti za bosnu ponesi nam ćevapa user posted image nisam ni ja vidjela svoju mamu od jula,razumijem te kako fali u trudnoci user posted image
Neću ni govorit mami kad odem u bolnicu mislim da će poput tableta za smirenje od nervoze još nije kraj mene,nazvacu kad se porodim reci ću hajde na skayp da ti nešto pokažem haha tako iznenadim

Neposredna veza do poruke: 1954
21.2.2015 19:54:05   
mala curica
Jesam je pozeljela to je drama.Meni je moja rekla da ce doci kada se porodim da bude uz mene i pomogne mi.
A necu joj javiti kada krenemo,nece cijelu noc moci zaspati,kada udjemo u Bosnu ili kada zavrsimo neke obaveze oko papora pa je nazovem i kazem da pristavi kafu.
Ali kako god javila joj ili ne dozivjet ce sok kada kazem da pristavi kafu.
Kakva je osjetljiva,dusa moja odmah se pocne tresti i plakati,sineeee moj.....uhhhhhh.
A ima kod nas kupiti cevapa.Donijet cu nam kajmaka user posted image
Veceras nam je covjek iz Srbije donio paprike u kajmaku i suho meso,mm i ja smo pretjerali.
Evo ga sada kaze hoce palacinke sad ce mu drug doci.Moram oci napraviti smjesu.

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1955
21.2.2015 19:59:33   
samy_lo
Pa rekla mi je doktorica da mi je maternica u kontrakcijama,pa mi je zato valjda dala dabroston..to sam vam zaboravila napisati..prestao me boljeti stomak..tak da necu nikuda ici..ali kad odem u ponedjeljak kod dr.Masica,sve cu mu reci,kako i sta..ali cu prvo cekati da kaze da je sve uredu user posted image

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

Neposredna veza do poruke: 1956
21.2.2015 20:01:22   
saamy
Mogu mislit sto će se obradovati user posted image ihhhh kad cerka dođe ako Bog da,ima kod mene ćevapa zaledena se kupit al nije to to,kao gotovi sa proljevom red pečeni mm ufff suho meso sam poželjela ovdje je paprene skupo drži jedan čovjek radnju iz Srbije ovdje al ima bosanski proizvoda sve dupla cijena,volim cokolino, plazmu, ima kajma ovde se uzet mada niko nevoli osim mene,ja u sve kajmak stavljam

Imam kontrakcije svaki 10min,pišem na papir rekli su svaki 5 ako je onda za bolnice!

Neposredna veza do poruke: 1957
21.2.2015 20:03:57   
samy_lo

Mogu mislit sto će se obradovati user posted image ihhhh kad cerka dođe ako Bog da,ima kod mene ćevapa zaledena se kupit al nije to to,kao gotovi sa proljevom red pečeni mm ufff suho meso sam poželjela ovdje je paprene skupo drži jedan čovjek radnju iz Srbije ovdje al ima bosanski proizvoda sve dupla cijena,volim cokolino, plazmu, ima kajma ovde se uzet mada niko nevoli osim mene,ja u sve kajmak stavljam

Imam kontrakcije svaki 10min,pišem na papir rekli su svaki 5 ako je onda za bolnice!

Saamy,brzo ces ti nama javiti da si se porodila..sam nek bude sve kako treba :)

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1958
21.2.2015 20:09:38   
bejbibi
Oooo saamy ti ces se do.ujutru poroditi :)))

Mala c bas mi je drago da ces vidjeti svoju mamu :)) mogu mislit kako ce se obradovati aaaajjj....koliko cete bit? Ma nek.ti.dodje kad se porodis aBd. Nema nista ljepse kad je mam tu i kad pimaze :())...i moja je rekla da ce doc aBd.. A bas mi je potrebna njena pomoc uh...ako nista da skuha barem user posted image

Samy_lo drago.mi je da te prestao bolit stomak sad samo.miruj.. Dizi noge gore i lezi ne mici do ponedjeljkauser posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 1959
21.2.2015 20:24:33   
saamy
SAMY _ LO možda si imala neki stres il nešto slično, pa te stomak zabolio!
BABI ako Bog da,uhvatila me trema reko kako ću to, pa sama sa sobom ha sad ha poslije valja mi,tako sama sebe ohrabrujem mm sam pita kako ti mogu pomoć nikako reko

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1960
21.2.2015 20:30:25   
mala curica
Takodje i kod nas ima donose ljudi,u nekim radnjama ali 400gr 9€ suhog mesa.
Ovako mi uzmemo iz Srbije(nas covjek) puno jeftinije dodje,nema radnju donosi po narudzbi i ispalti mu se.
A ja sebi da donesem ne smijem preko granice prenijeti,ako mi nadju oduzet ce sve plis cu kaznu platiti.

A bejbibi,tako ce mi mama do ro doci i spasiti me.Prva beba,ja sama(nadala se maloj pomoci od sveki)
A necemo puno biti u srijedu krecemo i u nedjelju vracamo se.
A mozda mama krene s nama ali mislim da ce cekati porod pa doci da ne dolazi sva puta.Ne moze ona bez svohe kuce i baste heheh

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1961
21.2.2015 20:32:15   
bejbibi
Nek.ti masira malo.ledja, drzi te za ruku,eto tako.ti.moze pomoci :)..... Joj djecam se i ja kad sam imala bolove pa nisam dala nikako da me mm dira, nabijo mi nervozu user posted image al je sjedio samnom citavu noc, pravio drustvo hehehe....jooj Boze kad se sjetim uh user posted image saf kad me dole zaboli valjda te lazne imam pa kontam kako ce biti kad me prave uhvateuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1962
21.2.2015 20:35:51   
bejbibi
Mala c ma brma veze kolko god da budete,bitno da je vidis i da vidis sa user posted image uh brate mili i ja sam pozelila, ko da sam na kraj svijeta a ne u istoj drzaviuser posted image ..pozeljela sam bascarsiju uh Boze..da mi je samo poletituser posted image
A nek dodje vala,najbolje mama zna pomoc... Ja iskreno rado bi da mi mama tu neg sveki...mami mozes sve reci pa i kad si nervozna posvadjat se il sta scejedno nece zamjeriti a sveki ne mozes jos ti zamjeri za sto.godina..ma mama je mama i dzaba sce, niko je ne moze zamijeniti!!!!

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1963
21.2.2015 20:37:18   
Pravnica
Ooo zenice, jeste se raspisale... vidim kod saamy ima pomaka... aBd uskoro ce bebica, blago teeeebiii... da sve prodje hairli!

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1964
21.2.2015 20:37:41   
saamy
Ju će na ctg mi rekla sestra nećeš ti još, pokazalo se na papiru 1 kontrakcija u 38 in, sad već druga priča, kontam nazvat bolnicu čisto da pitam da li da dolazim ili ne,da objasnim kako mi je stanje! Šta mislite??

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1965
21.2.2015 20:40:03   
bejbibi

Ju će na ctg mi rekla sestra nećeš ti još, pokazalo se na papiru 1 kontrakcija u 38 in, sad već druga priča, kontam nazvat bolnicu čisto da pitam da li da dolazim ili ne,da objasnim kako mi je stanje! Šta mislite??

Pa saamy jel te boli puno... Mozda bi.i.mogla ic obzirom da si.presla termin a inace nema potrebe dok god su podnosljivi bolovi ili dokne pukne vode.jak

Neki autor...

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1966
21.2.2015 20:42:11   
bejbibi
E zenice da se pohvakim,ja danas sredila i krevetac :)) eto sve je spremno...tirbe tip top sve... Jedino mi je ostao spray dole da ocistim al vidjecu,mozda sacekam proljece user posted image anas sprat je ok,treba se samo krecit al to svakako ne.pla.iramo sad vec na proljece... Ugl sve je kolko tolko spremno sad samo cekamo heheh...

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1967
21.2.2015 20:44:20   
putujuca
da pozelim samy puno srece, da se hairli porodis i ne napatis:)

vi se pravo raspricale user posted image
ja vam nemam nista posebno pricati, kuca, po kuci, oko djeteta i tako. Pupa svima neobicno velika kad kazem da sam tek u 4. ne vjeruju.
Kako je to kod vas kojima je druga(+) trudnoca, jel se ranije vidi stomak? doduse ja sam takve gradje, i u prvoj se vidio stvarno rano mrsavica bila a stomak ko lopta user posted image

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1968
21.2.2015 20:48:38   
Pravnica
Kad smo kod stomaka: Jesam se ja neki dan izofirala... na GAK-u. Bila guzva i puno zenica... obicno veliki stomaci pred termin... i tako prica po prica, cekamo sve... pitamo jedna drugu kad je kojoj termin... i tako ja upitah jednu kad je njoj termin - kad ona meni "ja sam tek u petom" a Bgm stomak joj veci nego moj... doduse sva je krupna... hehehee... bas sam se osjecala nekako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu putujuca)
Neposredna veza do poruke: 1969
21.2.2015 20:49:22   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: putujuca

da pozelim samy puno srece, da se hairli porodis i ne napatis:)

vi se pravo raspricale user posted image
ja vam nemam nista posebno pricati, kuca, po kuci, oko djeteta i tako. Pupa svima neobicno velika kad kazem da sam tek u 4. ne vjeruju.
Kako je to kod vas kojima je druga(+) trudnoca, jel se ranije vidi stomak? doduse ja sam takve gradje, i u prvoj se vidio stvarno rano mrsavica bila a stomak ko lopta user posted image

Kod mene se tek oko 4 mj + poceo primjetiti...imala sam malo stomaka od ranije pa zato :)... A sad su mi veci kukovi nego stomakuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu putujuca)
Neposredna veza do poruke: 1970
21.2.2015 20:50:48   
bejbibi
Heheh pravnica haj sta ima veze nisi ti kriva user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1971
21.2.2015 20:53:45   
Pravnica
A bas mi je bilo ofirno... pa poce se zena vadit, kao "ja nosim usko uvijek pa ti se ucinilo" ... a ja mislila da ce rodit prije mene user posted image Rekoh, ma ja... do majice je.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1972
21.2.2015 20:55:58   
putujuca
Pravnice da sam iz SA mogla sam to bit i ja komotno user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1973
21.2.2015 20:58:30   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Pravnica

A bas mi je bilo ofirno... pa poce se zena vadit, kao "ja nosim usko uvijek pa ti se ucinilo" ... a ja mislila da ce rodit prije mene user posted image Rekoh, ma ja... do majice je.

Hahahauser posted image user posted image ma haj sta ces.. Pretpostavila si da ste sve terminuse.. Sta fali.... Ma meni glupo kad setako neka trudnica izvlaci, pa sta sadudebljala se udebljala sta me.briga user posted image a neke zene su i.krupnije pa i genetika, sve to.igra ulogu sta ces.... Ja sam npr onaj oblik kruske... Gore mrsavica a kukovi haosuser posted image nije sad da sam neproporcionalna hahah ali kukove imam.fine bas po mm -ovom jusu user posted image jos da grudi.imam bujne eh to.bbi bio.pun pogodak hahahhaauser posted image

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1974
21.2.2015 21:00:24   
Pravnica
Nekad je bolje i sutit... ehhehe.... sad cu pazit kako cu se kome obratit user posted image

(odgovor članu putujuca)
Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li imate kredit ?
manuela RR

Da li imate kredit i koliko vam mjesečno ide na otplatu istog?

ne nemam kredit (45%)

da i rata 200KM i manje (10%)

da rata od 200 KM (2%)

rata 300 KM (11%)

400 i više... (33%)

Broj svih glasova: 156

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *