Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 21:03:03
bejbibi
Sve smo.mi debele sad htjele to.priznat il ne i neka smo vala sta fali.. Trudne smo ja bas nemam tog kompleksa.. Jos.mi na prosloj kontroli sestrica govori jaoo cetiri kile si u plusu, ja joj htjela reci sta te briga moje tijelo,moja kilaza ja se nosim stim al reko haj sutit cu, samo se nasmijem...pa Boze moj sta ako sam se udebljala, ako meni ne smeta briga me za ostale hahah
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 21:04:57
bejbibi
Jos mm govori da sam super u licu sada, popunila se fino hahaha i da mi je straznjica haos dobra tako da uzivam kaze on eda ti hoce ostat straznjica ovako poslije poroda reko.hoce ne brini,necw to spast tako brzo
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 21:06:21
mala curica
Pravnice,hajde ba pa nije to nista strasno.Sta ima da se vadi na to kao uska majica....ja namjerno oblacim sve uske majice,tunike da se ponosim svojim stomakom. Pa meni su rekli u cetvrtom mjesecu kao da nosim dvojke,prevelik stomak za taj mjesec.Nisam uopce debela,nisam krupna.....a nije mi smetao taj komentar. Sta me briga ne stidim se ( ne daj Boze) svog stomaka neka je koliko bebica zeli da naraste heheh
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 21:09:42
saamy
Evo reče da dođem, trema me spuca mm ode na veliku nuždu njega uhvatila trema radi će ctg ili Šta već da vide je li za poroda ili da čekam od o se spremiti u trenerki ću to mi je najlakse čujemo se poslije javim se pusa od mene♡ još nisam svjesna sve mislim ima još do toga
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 21:11:15
bejbibi
IZVORNA PORUKA: saamy
Evo reče da dođem, trema me spuca mm ode na veliku nuždu njega uhvatila trema radi će ctg ili Šta već da vide je li za poroda ili da čekam od o se spremiti u trenerki ću to mi je najlakse čujemo se poslije javim se pusa od mene♡ još nisam svjesna sve mislim ima još do toga
hajde saamy sretno draga, drzimo fige, da aBd imas sto laksi porod :)) ako nam se ne javis znat cemo da si rodila :) samo opusteno bez panike
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 21:11:41
mala curica
IZVORNA PORUKA: saamy
Duse drage. Tm nervozniji od tebe Hajde polahko uz Allahovu pomoc.Pa vidjet cete sta ce vam reci. Sretno mila......obavezno nam javi sta se desava.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 21:20:10
bejbibi
Mala c vjeruj da su muzevi.gori od nas moj se treso nije znao za sebe a.mene puko smijeh hahaha...sta ces, mi ipak znamo sta nas ceka a Bog zna sta njima prolazi.kroz glavu :)
Alman nam se inace javlja u sitne sate
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 21:26:42
mala curica
Nedavno sam pricala s muzem o porodu.Kazem ja njemu zelim da ti budes samnom kada se budem poradzala,kaze naravno da cu jedino ako ne bidem mogao ne daj boze nesto hitno ili caraki.Tada ne daju. Ma mislila sam prirodno ako bude,kaze hocu ali nebi se vide crijeva kada izadju (pupcana vrpca mu crijeva ) A stvarno su panicari.Sada kada me bolio stomak stalno me ispituje boli li,vise mi dosadio s pitanjima.Kada je nazvao dok i receno da odmah dodje,da si ga vidjela kako skace,trci i sprema se.Psuje sta stigne onome ko me je doveo do tog sanja.Vozio je ludo i brzo kao da se poradzam.Cekli sko on nervozan a ja zamisljena.Kada smo izasli od soktora pogleda me i kaze :"Hebo te Tito,vidis da je sve u redu,isprepada me".
< Poruku je uredio mala curica -- 21.2.2015 21:34:11 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 21:38:49
bejbibi
Hahahah mala c bas me nasmija ma vjeruj da su gori milion puta..ja kad sam se poradjala, on vozi do bolnice trese se ko ne znam ti sta, nikad ga nisam takvog vidjela a ja umirala od smijeha..kasnine kad je u salu uso bio sav blijed dok sam radjala jos postio a jes mu vala bilo tesko hahah kasnije mi ga bilo zao.... A i sad kad sam na pocetku trudnoce morala u bolnicu ostat aj kako im je bilo tesko a meni jos teze, mm i M ko sirocad Boga mi :) uh nedo Bog da vise budemo razdvojeni.... Sav izgubljen mm bio
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 21:59:50
mala curica
Ajjj suti bejbibi,duse draga....a sta ce oni sami,muskarci.Opet nista bez tebe,ti osta u bolnici a njih dvojica sami odose ma srce da ti pukne. Jesmo mi zene majcinski nastrojene prema muzevima,brinemo se o njima kao o djeci. Ja mislim da moj nece moci zaspati kada se vrati kuci,samo ce hodati po gradu da ne bude sam,a kako ce moja mama sama ovdje u stanu dok nas nema hmmmm Ma svasta razmisljam,sve govorim ima vremena do toga,ali stvarno to se covjek zavarava.Pa kao da sam jucer saznala da sam trudna,a sada ulazim u treci semestar,dalhe nema.Kada udjem svakim danom sve sam blize porodu.Imam osjecaj da cu docekati 36-tu i da cu se poroditi. Moja Ramazanska cura
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 22:04:17
alman
a sto ste se raspisale, kako je subota za aktivnost, nisam jos nista citala rekoh da vas samo pozdravim, ja i mali cijeli dan bili kod mame malo radile generalku, ona je sam zamnom hodala i govorila ostavi neoj vise a ja bas bila nagodna za posao a i zao mi nje boli je kicma a i nema vremena kad radi.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 22:16:11
bejbibi
IZVORNA PORUKA: mala curica
Ajjj suti bejbibi,duse draga....a sta ce oni sami,muskarci.Opet nista bez tebe,ti osta u bolnici a njih dvojica sami odose ma srce da ti pukne. Jesmo mi zene majcinski nastrojene prema muzevima,brinemo se o njima kao o djeci. Ja mislim da moj nece moci zaspati kada se vrati kuci,samo ce hodati po gradu da ne bude sam,a kako ce moja mama sama ovdje u stanu dok nas nema hmmmm Ma svasta razmisljam,sve govorim ima vremena do toga,ali stvarno to se covjek zavarava.Pa kao da sam jucer saznala da sam trudna,a sada ulazim u treci semestar,dalhe nema.Kada udjem svakim danom sve sam blize porodu.Imam osjecaj da cu docekati 36-tu i da cu se poroditi. Moja Ramazanska cura
Uh ne zelim.ni da se prisjetim toga, odmah mi se zeludac prevrce...jao ta scena.mi je pred ocima kako obi odlaze a ja u plac... Jao sad mi oci suze kad se samo prisjetim uh...jao ne daj Boze nikome, stvarno.je tesko.... Ja isto razmisljam kako cu ih sad opet ostavit kad idem rodit aBd, al samo molim Boga da odmah naredni dan izadjem.... Ma samo da nije sta ozbiljno i da taj boravak u bolnici sto krace bude svima nama...
A snaci ce se oni vjeruj sami :) al eto nama zenama to tesko gledati... Bas sto kazes majcinski nastrojene prema muzevima jos kad imas i dijete uh uh... Na hajr, samo da mi budemo dobro i nase bebice aBd sve ce bit ok ostalo :))
Ej i moj M se rodio treci dan ramazana heh
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 22:19:08
bejbibi
Alman ti pravo vrijedna nek si mami pomagala, ja isto kad odem kod svoje sve hocu da joj odradim a ona isto tako.ko tvoja govori.pusti,ostavi,sjedi ah tek kad se udamo onda se skontamo al sta ces tako je to :)... Jos kad dobijes svoje dijete onda tek razumijes svoju majku :) Haj ti citaj pitale smo za tebe i ja sam ti postavvila jedno pitanjce
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 22:25:25
mala curica
Ako Bog da da svaka od nas sto krace ostane u bolnici.I ja bi najvise voljela da sutra dan izadjem iz bolnice. Sto manje u bolnici sa svabama to bolje
Ne zelim misliti o tome kako ce to biti kada ja ostanem a on ode. Kako mi je bilo kada sam ostala u bolnici za operaciju,muz ode gledam mu ledza ja osta u onim Austrougaraskim sobama na Kosevu. Srce od tuge i straha kada mi nije iskocilo iz grudi. Necemo o tome sada.Bit ce mi lakse sto znam zasto osta sama.
Da li reci ili ne??? SdZ
Da li biste svom muzu rekle ako biste cule neku pricu o njegovom roditelju, a prica i nije bas ugodna??
Nadam se da me razumijete.
Ako imate i komentare, ostavite
Da, rekla bih (70%)
Ne bih (30%)
Broj svih glasova: 104
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!