Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.3.2009 22:15:50
large
hvala draga,evo vec se pomalo snalazi,sve sam se danima premisljala,ali hajde reko da upadnem jer vas pratim i vidim koliko jedna drugoj pomazete.... hvala.....
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.3.2009 22:17:16
Anoniman
pa pregledaj forum, prvo. Nađi šta te zanima, a pošto si nova imaš i posebnu temu gdje se novi članovi predstave. Najbolje da sama istražiš jer ako ti budemo na ovaj način pojašnjavali, bojim se da ćemo te još više zbuniti.... Sretno!!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.3.2009 13:06:31
Nunichi
Evo mene da se prijavim,bile smo jutros na kontroli. Protok super,ctg super,puslica nasa gura nogice u usta dr. joj se ismijala,kaze prava gimnasticarka.
U ponedjeljak idemo opet,dr. misli da bi u utorak mogli i zavrsiti sve...pa eto vidjecemo. Uh bas sam uzbudjena,jedva cekam da se sve zavrsi aBd.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.3.2009 13:31:22
mnn
draga moja pa ti si mi blizu poroda..još par dana i dolazi malena mišica.
super, kako sam sretna zbog tebe!
mene nešto pritišče sve više i više pa čemo vidjeti za destak dana na pregledu...uh jedva čekam da upoznam svog malenoga...baš brojim dane...da ga zagrlim...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.3.2009 14:16:12
HannaS
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Evo mene da se prijavim,bile smo jutros na kontroli. Protok super,ctg super,puslica nasa gura nogice u usta dr. joj se ismijala,kaze prava gimnasticarka.
U ponedjeljak idemo opet,dr. misli da bi u utorak mogli i zavrsiti sve...pa eto vidjecemo. Uh bas sam uzbudjena,jedva cekam da se sve zavrsi aBd.
Zar je vec vrijeme Nunichi??Blago tebi,jos malo i eto ti tvog bebača.Javi nam sta se desava!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.3.2009 14:25:43
Anoniman
Samo da ja pozdravim moje cekalice, jos nemam snage da sjednem i s merakom napisem kako je sve teklo..bice uskoro obecavam, a i slike...malo mi bebaca ima zutice pa smo sada oko toga zadeverani...joj moram se presaltati na forum djeca a ja vas volim pa reko sacekacu vas pa da svi skupa đuture preselimo ...Vidim Nunichi...tinuninu...ma sve ce to super proci, vidjet ces..drzim ti ja palceve ..i sahari, mnn, hanni i enisi ...ma svim cekalicama ...ljubim vas..pa se vidimo na
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.3.2009 16:00:48
Anoniman
hej, bas me raduje da si se javila, ma samo ti brini oko male , a detaljisaces nam kasnije, vazi?
Nunichi bas mi je drago da je sve ok, cuj noge stavlja u usta,hhaahaha, samo nek vjezba , znaci sad ako se ne budes javljala cijeli dan u porodilistu si, super, sretno draga kad god da se desi, pa onda aBd idem ja, superiska
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.3.2009 18:06:59
Anoniman
Super baš mi je drago da je sve ok. Gimnastičarka mala hehehehe čuj none trpa u usta , ma kraljica!! E moja dadada imam ja još dosta... nego se volim ovdje dužiti sa nunichi, mnn, sahara, hanaS, ... ma sa svima vama Ma sad kad "odčepi" ići će to sve jedna iza druge .
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.3.2009 19:48:51
Anoniman
ej, evo ja malo kunjala, lose sam spavala sinoc, neuobicajeno za mene, ali cini mi se cijelu sam noc nesto kontala o odlasku na porod,podsvijest me je nadjacala, inace sam dobro, i jedva cekam da sve mi aBd pricamo ispovijesti jedna drugoj kako smo super prosle na porodu i da opisujemo nase male i , to me cini optimisticnom pussssa svima
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.3.2009 20:07:15
Nunichi
E drage moje,hvala vam svima na podrsci,ja sam bas uzbudjena i panicna u isto vrijeme. Ali sretna sto je najbitnije... Vidim sve ste danas bile tu,sve ste mi dobro hB. Cak nam je najnovija mamica dadada navratila...
A Sahara razumijem te skroz,ja sinoc sanjala da me poradja moja dr. i Nicolas Cage a ja u svojim gumenim sarenim cizmama lezim u radjaoni ,ma komedija prava. I jos ispricam danas doktorici san,ismijale smo se. A u 2h se probudim i ne znam jesam li sanjala bol ili me nesto stvarno zabolilo,uh sad sam bas opterecena. Evo visim na telefonu,svi zivkaju,a ja jos ni do termina nisam dosla.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.3.2009 20:17:29
Anoniman
hahahhhhaa mislim stvarno Nicolas Cage, kraljice, ma i ja tako sve umisljam da me boli, a imam jos najmanje 11 dana do termina, ali ko ce ga znati, danas isla po uputnicu za bolnicu, nek je imam za svaki slucaj, a i torbu moram spakovati, sve mi se ne da gledati to spremno, kontam imacu skolske bolove pa cu imati vremena da se spremim ma brzo ce to aBd, idem vidjeti kakve sam srece s Bingom
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 21.3.2009 10:37:00
Anoniman
jutro, drage moje buduce mamice kako ste mi danas, ima li promjena? mene malo ziga po dnu stomaka, pa valjda tako trebaju poceti pripreme za ono pravo sto ce uslijediti narednu sedmicu
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 21.3.2009 12:25:56
Anoniman
ma hvala draga, i ja to zelim kako sebi tako svima, a koliko sam luda imam neke stvari jos da obavim pa sve kontam hajde nemoj jos ovu sedmicu da pocne, kad bi moglo da se utice na to, sljedeci vikend bi mi bolje pasao , ali prvo da mi ispratimo nasu nunichi
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 21.3.2009 12:43:55
Anoniman
Kad ti je termin?
A za nunichi, nadam se da će joj biti neki doktor u smjeni makar u pola zgodan kao Nicolas A kad smo već kod zgodnih dr., onaj dr. Nakaš nije nimalo "loš" iz državne bolnice, dobro nije kao Nicolas al eto... .
< Poruku je uredio enisa_sara -- 21.3.2009 12:45:50 >
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 21.3.2009 12:51:51
Anoniman
hmhm, cula sam da je zgodan taj nakas, ali nisam ga vidjela , ma meni je termin1. april po kalendaru, ali eto da ne bi bilo prvoaprilska sala rekli su 1. - 3. april, ako mala ne pozeli ranije, ma samo da dodje ziva i zdrava, zezali smo se kako mora preci u ovnove pa eto to smo uspjeli
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.