Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.3.2009 10:33:50
Anoniman
hej Nunichi, ma ja se dobro osjecam skroz, pa se pitam je li to normalno vidjet cu danas sta dr. kaze, mislim da mi je ovo posljednji pregled kod njega,jer idem privatno svakih 15 dana, a sedmicno na ctg u bolnicu, pa eto ocekujem neke zavrsne rijeci, da vidim koliko je narasla i tako, ja sam ovih noci bas dobro spavala,a nekad od lezanja na strani me zabole kukovi pa je to jedini problem, hvala bogu, eto sad cemo i mi, ti moras prije mene
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.3.2009 10:49:49
Nunichi
Hvala Bogu Sahara pa se super osjecas,ja sve govorim kad bi mi porod prosao kao i trudnoca niko ne bi bio sretniji od mene. Ja zadnjih dana imam vise snage za sve,samo bi nesto hodala i radila. A i lakse mi je sad kad nesto radim,jer me lezanje ubija,samo mi je lezati tesko.
A vidjecemo hocul prije tebe,eto meni je za 8 dana termin,a sutra kontrola. Mada moze se sve poceti desavati u roku od par sati... Jedva cekam sutra da vidim desava li se sta.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.3.2009 15:28:54
Anoniman
caos, evo vratila sam se sa kontrole i tulumarenja po gradu cika dr. mi je pravo zadovoljan porastom bebe, masalah, ali mi je samo rekao da ipak idem na ctg svaka 3-4 dana da ne cekam da prodje 7 dana, rekao je da nema razloga za paniku ali je bolje biti oprezan, da se nesto desi, ne daj boze, da se moze reagovati, eto tako, pa valja ovu malu cuvati jos malo da se rodi ziva i zdrava eto cure, i vi pamet u glavu
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.3.2009 16:14:58
Anoniman
samo da ti pozelim dobrodoslicu , i nadam se da nam mozes dati i koji savjet ako zatreba, zao mi je zbog tvog gubitka , ali na svu srecu imas kako ti rece ipak 2 zlata
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.3.2009 16:50:29
Rina26
JA SAM U MOSTARU PORODIO ME DR.MIŠIĆ,A INAČE MI JA SVE TRI TRUDNOĆE VODIO DR.BUŠIĆ,MA GDJE GOT DA SE PORODIŠ SAMO NEKA PROĐE DOBRO I DA BEBA BUDE ŽIVA I ZDRAVA,KOJA TI JE TRUDNOĆA
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.3.2009 19:22:27
Anoniman
ej cure, boli li koju, mislim svaki cas se neko moze poroditi, moja kako se vratismo s pregleda se ne smiruje, plese li plese , ali neka ja to volim, a kad se smiri zabrine me
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.3.2009 19:43:06
Anoniman
ma iskreno super sam fizicki a psihicki malo opterecena, ali samo malo, ma najbitnije da moja bude dobro, a taj bol cu vec nekako prezivjeti aBd, mozda se uspanicim kad pocne, zasad sam hrabra
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.3.2009 20:57:20
Anoniman
Drago mi je da si dobro . I nas troje smo dobro, Sara.....valjda u onoj svojoj maloj glavici još uvijek "slaže stvari" oko dolaska brata. Ne buni se pa sad vidjet ćemo šta će sve biti aBd. Ti nam se pripazi i držimo ti fige da nam dobro aBd prođeš na porodu
< Poruku je uredio enisa_sara -- 19.3.2009 20:58:42 >
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.3.2009 22:04:52
large
ama ne mogu nikako da se snadjem na ovom forumu,sve mi je ovo novo....valjda ste se sve tako malo na pocetku zbunile....svi nest pricaju,a nigdje nikog,mislim ja definitivno nisam pred porod,u petom sam mjesecu....
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.