|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
17.3.2009 10:15:08   
Anoniman
jutrica, ma malo mi fali sunce jutros, ali sta se moze, i da upravo sam shvatila da je negdje u komsiluku kvar na vodoinstalacijama, i sad nemam vode u stanu, user posted image user posted image user posted image user posted image , ko zna kad ce popraviti

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 2026
17.3.2009 14:17:12   
seljo
gdje steuser posted image  nikog nema

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2027
17.3.2009 15:25:13   
Anoniman
ej, ja morala nesto napolje, inace provirim ja ima li koga svako malo, zanimaju me izvjestaji s prve linije,hahahaha, sve cekam da se neko porodi user posted image

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 2028
17.3.2009 17:30:02   
seljo
pa gdje je dada dali je još u komaduuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2029
17.3.2009 20:08:03   
Anoniman
ne znam nema je, nadam se da je sve ok

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 2030
18.3.2009 9:44:59   
seljo
jutro svima kako se osječate danas 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2031
18.3.2009 9:49:00   
mzmarija
jutro svima ja super,da se prva javim kako ti...

Bebać dosao 20.03.2009

(odgovor članu seljo)
Neposredna veza do poruke: 2032
18.3.2009 10:04:02   
Anoniman
jutrica, ma evo lagano se budim, nema nam nase dade, garant je rodila, nadam se da je sve okuser posted image

(odgovor članu mzmarija)
  Neposredna veza do poruke: 2033
18.3.2009 11:02:54   
seljo
i ja se nadam da se porodila a kad joj je bio termin 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2034
18.3.2009 11:07:52   
Anoniman
pa zans da se zalial, po nekim ljekarima 2 sedmice, a valjda 5-6 dana na kraju, mislim morala je raditi amnioskopiju, pa su mozda provocirali porod ako je bilo neophodno, ma vjerujem da je dobro, jedva cekam da nam se javi sa lijepim vijestima

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 2035
18.3.2009 11:13:11   
seljo
a ti kako se osjećaš dali ima nekih promjena mene prekodana sve boli a za živo čudo noći kako legnem do jutra se ne dižem a ranije sam po cjelu noć znala šetati i gledati tv

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2036
18.3.2009 11:16:30   
Anoniman
ma, hvala bogu, dobro sam, jucer se malo umirila beba ali mozda nema prostora, osjetim je ali vise me zateze nego sto lupa user posted image , a sutra idem kod dr. pa da vidim koliko je porasla user posted image da znam sta me ceka, user posted image user posted image

< Poruku je uredio sahara -- 18.3.2009 11:17:07 >

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 2037
18.3.2009 12:43:55   
belmac
evo i mene. ušla u 40. nedelju danas.user posted image user posted image   kako sam mislila u nedelju na ponedeljak da ću se podoriti, a još ništa..sad više nemam pojma kad ću.user posted image moja kikica će izaći kad joj bude najbolje, tako da se i ne sekiram, ipak, ..jedva čekam da je vidim.user posted image user posted image user posted image
kako je dada? šta lije s njom?
eto samo da vam se javim, odoh pripremiti nešto za ručak , pa odoh na vježbice za trudnice u skerlić da se malo vidim sa svim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2038
18.3.2009 21:01:35   
Anoniman
Ljudi ja se user posted image user posted image user posted image user posted image porodila, Andrej, 3300g,  51 cm..isti svoj tataaaaa...pricam vam sve u detalje dok dođem sebi malouser posted image

(odgovor članu belmac)
  Neposredna veza do poruke: 2039
18.3.2009 21:13:42   
cicana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam!!! Puno srece tebi i user posted image zelim od sveg srca!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2040
18.3.2009 21:14:43   
Anoniman
hvala...ljubim vas sveuser posted image

(odgovor članu cicana)
  Neposredna veza do poruke: 2041
18.3.2009 21:27:41   
Anoniman
 vauuu, pa cestitam ti od sveg srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , cestitke upucujem i tati a puno poljubaca za malog Andreja  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sahara -- 18.3.2009 21:28:42 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2042
18.3.2009 22:11:00   
anitaMO
clt se još nije porodila,nalazi su joj dobro pa neće ništa da induciraju.kaže čekaju da samo krene.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2043
18.3.2009 22:19:08   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

Ljudi ja se user posted image user posted image user posted image user posted image porodila, Andrej, 3300g,  51 cm..isti svoj tataaaaa...pricam vam sve u detalje dok dođem sebi malouser posted image

user posted image user posted image user posted image Cestitam draga moja! Dobro nam dosao Andrej,duuugo smo te cekali svi skupa... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2044
18.3.2009 22:27:59   
Anoniman
Čestitke i od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
BTW Anrej - prelijepo ime! user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 2045
18.3.2009 22:30:16   
Anoniman
Pa Nunichi, ženo, gdje si ti, kako si?? Kako se osjećaš, šta Zara radi? user posted image  Ti nam prešla na ovu temu user posted image , neka, neka još malo i princeza stiže, aBd.
Šaljem ti veeeeeeeliki pozdrav user posted image user posted image , pomilki pupaču.

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 2046
18.3.2009 22:38:48   
Anoniman
hej, zna li ko gdje je noaa, je li se ona porodila, mislim ne javlja se 2-3  dana?
drzim joj fige

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2047
19.3.2009 9:12:10   
Anoniman
jutro, drage moje!
evo da i ja jednom prva pocnem sa jutarnjim pozdravom user posted image
ja sam danas usla u 39. sedmicu, pa aBd jos malo i mala user posted image je tu, danas idem na kontrolu pa vam javim kako stvari stoje, pussssssa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2048
19.3.2009 9:34:00   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Pa Nunichi, ženo, gdje si ti, kako si?? Kako se osjećaš, šta Zara radi? user posted image  Ti nam prešla na ovu temu user posted image , neka, neka još malo i princeza stiže, aBd.
Šaljem ti veeeeeeeliki pozdrav user posted image user posted image , pomilki pupaču.

Evo mene Enisa,internet mi nesto los sinoc bio,pa nisam uspjela da ti odgovorim.
Ja sam ok,ma super se ja osjecam,samo je patnja sa ledjima i nogama,bas se rasklapam,ne mogu na jednoj strani spavati po 10 minuta samo,onda se prevrcem,okrecem,ma ustanem polomljena. user posted image
Ali najbitnije je ovako sam ok,a i curetina,samo sad osluskujem i cekam... U petak imam kontrolu,pa eto vidjecemo je li spremna. user posted image user posted image

Kako ste vas dvoje,jel Sara spremna na bracu?
Pusa za vas troje...

Sahara jutro dobro,porodi se nasa dadada user posted image Bas sam se obradovala sinoc kad procita... user posted image
Kako si ti danas? Vidim imas kontrolu danas,a moja je sutra,uh jedva cekam. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2049
19.3.2009 9:41:09   
seljo
jutro kako se osječate danas eto baš sam proćitala za dadu i iskrene čestitke od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image samo se odmaraj.....

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *