Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 17.3.2009 10:15:08
Anoniman
jutrica, ma malo mi fali sunce jutros, ali sta se moze, i da upravo sam shvatila da je negdje u komsiluku kvar na vodoinstalacijama, i sad nemam vode u stanu, , ko zna kad ce popraviti
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 18.3.2009 11:07:52
Anoniman
pa zans da se zalial, po nekim ljekarima 2 sedmice, a valjda 5-6 dana na kraju, mislim morala je raditi amnioskopiju, pa su mozda provocirali porod ako je bilo neophodno, ma vjerujem da je dobro, jedva cekam da nam se javi sa lijepim vijestima
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 18.3.2009 11:13:11
seljo
a ti kako se osjećaš dali ima nekih promjena mene prekodana sve boli a za živo čudo noći kako legnem do jutra se ne dižem a ranije sam po cjelu noć znala šetati i gledati tv
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 18.3.2009 11:16:30
Anoniman
ma, hvala bogu, dobro sam, jucer se malo umirila beba ali mozda nema prostora, osjetim je ali vise me zateze nego sto lupa , a sutra idem kod dr. pa da vidim koliko je porasla da znam sta me ceka,
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 18.3.2009 12:43:55
belmac
evo i mene. ušla u 40. nedelju danas. kako sam mislila u nedelju na ponedeljak da ću se podoriti, a još ništa..sad više nemam pojma kad ću. moja kikica će izaći kad joj bude najbolje, tako da se i ne sekiram, ipak, ..jedva čekam da je vidim. kako je dada? šta lije s njom? eto samo da vam se javim, odoh pripremiti nešto za ručak , pa odoh na vježbice za trudnice u skerlić da se malo vidim sa svim
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 18.3.2009 22:30:16
Anoniman
Pa Nunichi, ženo, gdje si ti, kako si?? Kako se osjećaš, šta Zara radi? Ti nam prešla na ovu temu , neka, neka još malo i princeza stiže, aBd. Šaljem ti veeeeeeeliki pozdrav , pomilki pupaču.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.3.2009 9:12:10
Anoniman
jutro, drage moje! evo da i ja jednom prva pocnem sa jutarnjim pozdravom ja sam danas usla u 39. sedmicu, pa aBd jos malo i mala je tu, danas idem na kontrolu pa vam javim kako stvari stoje, pussssssa
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.3.2009 9:34:00
Nunichi
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Pa Nunichi, ženo, gdje si ti, kako si?? Kako se osjećaš, šta Zara radi? Ti nam prešla na ovu temu , neka, neka još malo i princeza stiže, aBd. Šaljem ti veeeeeeeliki pozdrav , pomilki pupaču.
Evo mene Enisa,internet mi nesto los sinoc bio,pa nisam uspjela da ti odgovorim. Ja sam ok,ma super se ja osjecam,samo je patnja sa ledjima i nogama,bas se rasklapam,ne mogu na jednoj strani spavati po 10 minuta samo,onda se prevrcem,okrecem,ma ustanem polomljena. Ali najbitnije je ovako sam ok,a i curetina,samo sad osluskujem i cekam... U petak imam kontrolu,pa eto vidjecemo je li spremna.
Kako ste vas dvoje,jel Sara spremna na bracu? Pusa za vas troje...
Sahara jutro dobro,porodi se nasa dadada Bas sam se obradovala sinoc kad procita... Kako si ti danas? Vidim imas kontrolu danas,a moja je sutra,uh jedva cekam.
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.