Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 13.3.2009 21:41:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mzmarija
20ak dana mi je do termina pa vec cekam kada cu,a necu ni razmisljati kako je kad se prenese,al sta ces beba ce izaci kada ona bude raspolozena za to...
avatar ti je odlican...kako ste uspjeli uslikati???...svaka vam cast!!!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 13.3.2009 23:51:31
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa
nije mi termin al mi rekli da moze uraniti,pa sad stalno osluskujem kad ce?ima li kod tebe promjena
Ma kakvi..malo me kao boljucka u predjelu karlice, tacnije preponskih kostiju, ali nista ono da skacem od srece...ja cu, majke mi, kada pocne boliti skakati od srece...svaki zig ja sva sretna
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 14.3.2009 0:06:51
noaa
ma ne znam ni sta osjecam,al juce sam mislila da pocinje stomak me bolio kao prije kad bi imala menzes,beba se bila malo umirila a inace udara pravo,a danas nista niti boli niti ziga beba ponovo aktivna..jos me mama utjesi kaze neces ti jos uvisoko ti je stomak
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 14.3.2009 10:00:23
Anoniman
gledaj na to sa vedrije strane...sto znaci, bebi je kod tebe dobro ...nemoj se samo sekirati, pa ja bi trebala napola luda biti ...sinoc me kao bolilo, ja se taman obradovala evo ga...kad evo jutros nista..odoh opet na ctg i vise da vidim sta oni misle...hoce li ga vaditi ili sta
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 14.3.2009 13:51:46
belmac
ja isto često osječam da mi se materica steže i pomalo poboljeva, ali ništa ozbiljno. termin za 10. dana. mada bi i ja volil da bude prije. jedva čekam . u ponedeljak odoh na ctg ponovo.(ako se ne porodim do tada )
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 14.3.2009 15:10:59
Nunichi
IZVORNA PORUKA: noaa
ma ne znam ni sta osjecam,al juce sam mislila da pocinje stomak me bolio kao prije kad bi imala menzes,beba se bila malo umirila a inace udara pravo,a danas nista niti boli niti ziga beba ponovo aktivna..jos me mama utjesi kaze neces ti jos uvisoko ti je stomak
I meni se isto desilo u cetvrtak,smirila se,a navece me boluckalo ili ja umisljam sebi. A evo juce i danas sve isto, gura nogama u rebro ko velika. Meni je sutra kontrola,a do termina 13 dana...pa eto vidjecemo.
Dadada sretno na pregledu! Sad ce to,samo sto nije.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 14.3.2009 15:22:05
HannaS
Samo da pozelim sto laksi porod vama trudnjacama koje se svaki dan sikirate i ocekujete...Mogu mislit kako je kad svaki tren ocekujes da ce se nesto desit!Uh!Ja imam jos malo do toga!Sretno!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 14.3.2009 20:30:56
Anoniman
sta se radi,ima li kod vas nekih promjena, kod mene sve po starom,znate sta me raduje,imacemo proljetne bebice,zamislite,jedno veliko sunce na nebu i jedno malo ali sjajnije sunce u nasim rukama,akobogda
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 15.3.2009 19:35:21
seljo
pozdrav svim nadam se da ste mi još tu i da je sve u redu još malo i gotovo kako kažu cilj je blizu kako ste provele dan i dali ima kakvih promjena.......dali se koja porodila
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 15.3.2009 19:54:24
Anoniman
caos, kod mene nista novo,beba lupa cijeli dan,i valjda joj je lijepo unutra danas sam bila s mm napolju,i bogami smo dobro propjesacili, ali izdrzalo se ne znam ima li sta novo kod dadade!?
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.