|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
12.3.2009 12:53:51   
seljo
nezezam se stvarno je lakše roditi krupnije djete nego sitnije

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1951
12.3.2009 12:53:55   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ups,pa sta ja znam, user posted image user posted image user posted image user posted image
ali hvala sto me utjesi

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 1952
12.3.2009 14:09:35   
Ella_H
seljo malo me nasmijavas s tom tvojom logikom al eto bar tjesis hehe
sve je od zene do zene i od poroda do poroda svi se moramo poroditi i nama kojima
nije prvi put opet nas je strah malo nije lako kako god ali vazno je biti pozitivan i
pribran koliko je moguce...Zenice sretan vam porod i polako samo uzivajte :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1953
12.3.2009 14:18:50   
Anoniman
evo mene od cika doktora...ctg uredan, dodjite sutra na kontrolu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...srela sam jos jednu, iste smo...isto termin 4.3..mora da je mjesecina, mjesecina joj i joj

http://www.youtube.com/watch?v=0NQK0yuz_3w

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 1954
12.3.2009 14:34:22   
Anoniman
pa nek je sve uredu s bebom,a valjda ceka da sunce zasija pa da se rodi
udri brigu na veselje - stara kineska poslovica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1955
12.3.2009 14:40:25   
mzmarija
20ak dana mi je do termina pa vec cekam kada cu,a necu ni razmisljati kako je kad se prenese,al sta ces beba ce izaci kada ona bude raspolozena za to...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1956
12.3.2009 15:13:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: seljo

nezezam se stvarno je lakše roditi krupnije djete nego sitnije

ne bi se reklo ja svoje jedva rodi 3.600kg teško a 56cm dugo, 24h sata mi trebala. user posted image user posted image user posted image
Sve je to individualno i kako Bog da.
Drage moje trudnice sretno vam bilo, da nam rodite puno zdravih beba.

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 1957
12.3.2009 15:38:49   
noaa
ja se cijeli dan osjecam jako cudno,kao da ce krenuti,ne znam al jos mi nikad nije bilo ovakouser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1958
12.3.2009 15:42:29   
Anoniman
pa s obzirom na to da ti je ljekar rekao da ces prije termina,sve je moguce,ali ne bih ti znala,nisam se jos poradjala user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 1959
12.3.2009 15:54:49   
Anoniman
imaš li bolove noaa? Opiši mi malo svoje stanje...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1960
12.3.2009 15:56:42   
noaa
osjecam neku napetost u stomaku posebno u dojnjem dijelu,nisu neki jaki bolovi al malo i boli,pa gdje su ove mame sto su rodile da mi kazu jel to kod mene pocinje nesto

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1961
12.3.2009 16:02:12   
Anoniman
ništa to nije dok ne počnu bolovi  i to sve češće ili dok ti ne procuri vodenjak. Prati bol ako ti se javi u istim vremenskim razmacima to je to.

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 1962
12.3.2009 16:04:29   
noaa
hvala draga  ako bude sta novo javim se

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1963
12.3.2009 16:15:05   
Anoniman
sretno! I ja sam tako provela čitav dan na forumu a imala slabe bolove, zezala se i uveče vidim ko mokro mi nešto i češće sam išla u wc, i tako oko 21h se javim u bolnicu te i ostanem. Curio mi vodenjak al skroz po malo tek su i dr. ustanovili to sutradan kad je počelo intezivnije

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 1964
12.3.2009 17:28:23   
Anoniman
SRETNO NOAuser posted image user posted image user posted image

Ali fakat nemaaaaaaaaaaa smislaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..pa kada ovo moje misli da se ja trebam cudno osjecati???? najsmjesnije mi je to sto se u osmom mjesecu kao bio spustio, skroz nisko i grlic mi se smanjio i kao ja cuvala trudnocu, kretala se minimalno..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1965
12.3.2009 18:32:20   
noaa
nema nista novo cini mi se da me mala danas zaje....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1966
13.3.2009 8:25:19   
seljo
jutro trudnice dali ste sve izdržale noćas i kako se osjećate danasuser posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 1967
13.3.2009 8:52:04   
Anoniman
jutro i tebi,i svim user posted image koje su budne
ma hvala bogu,spavam odlicno,osim sto me snovi svaku noc proganjaju,sanjam sve zivo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 1968
13.3.2009 8:55:28   
seljo
to je valjda zbog napetosti pa svašta dođe u san,reci mi dali znaš šta češ roditi dali su ti rekli

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1969
13.3.2009 9:49:11   
Anoniman
hej, tu sam, ma rekli su da je curica,ko ce znati,a bas sam se sad navikla na to user posted image

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 1970
13.3.2009 9:56:31   
Anoniman
Jutro cureuser posted image odoh ja opet na pregled..nisam odavno bilauser posted image ....ja fakat gubim zivce, OVO MOJE MALO CUDO MORA IZ MENEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ah da i sretan vam petak 13user posted image

Zamisli da mi se danas rodi...baaaaaaaaaauser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 13.3.2009 10:01:04 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1971
13.3.2009 10:10:15   
Anoniman
joj dadada, nemoj me plasiti user posted image
sala,samo ti nama lijepo otodji cekamo te opet popodne user posted image user posted image user posted image user posted image
a ako se zabune pa te ostave, lagan porod ti zelim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1972
13.3.2009 13:28:30   
belmac
evo i mene debele user posted image . termin mi je 24. to je još 11. dana user posted image user posted image jedva čekam da vidim user posted image . ovo je moja treće beba. ovo dvoje su već veliki. curici je 11. a dječaku 9. sad čekamu malu guzaru. kako su rekli user posted image , pa smo sve roza pripremili user posted image babara se tek u 38. nedelji okrenula kako treba i od tada  baš dobro pritišće . ja se nadam da bi mogla i prije termina, mada sam njih i jedno i drugo prenjela ( curicu 6. a dječaka 2. dana) tako da vrlo dobro nam kako se osječaju sve one što im je prošao termin.
mene poroda nije nimalo strah. user posted image user posted image sve sam govorila mužu da će me pred kraj uhvatiti panika, ali evo već je kraj, a mene nikako da uhvati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sva jedva čekam

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1973
13.3.2009 17:47:06   
Anoniman
samo da se javim da sam jos tuuser posted image ...samo spavam...jakoooooooooo puno spavamuser posted image

(odgovor članu belmac)
  Neposredna veza do poruke: 1974
13.3.2009 17:50:54   
Anoniman
ej, spavalice,samo ti odmaraj
ja sam danas nesto malaksala i rekla sam mm da se danas moram poroditi ne bih imala snage user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *