Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 12.3.2009 12:18:56
Anoniman
jooj kako cu vas sada razocarati...ja sam tu u istom drugom stanju k'o i jucer ..uzas ne nam bili plakala ili se smijala...interesuje me jesam li srusila rekord ringeraje ...kontam da se stavim u kladionicu mozda nesto i zaradim...odoh sada na kontrolu...hehehhehhe...kontrolu
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 12.3.2009 12:19:04
noaa
drage cekalice ja cijelo jutro u wc-u prirodni klistir,a negdje sam citala da i tako pocinje pa ne znam,jos nemam bolove..a dade nema mozda ona vec drzi svog bebaca
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 12.3.2009 12:28:19
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada
jooj kako cu vas sada razocarati...ja sam tu u istom drugom stanju k'o i jucer ..uzas ne nam bili plakala ili se smijala...interesuje me jesam li srusila rekord ringeraje ...kontam da se stavim u kladionicu mozda nesto i zaradim...odoh sada na kontrolu...hehehhehhe...kontrolu
Vidi je,a ja vec spremila jednu lijepu cestitku za tebe...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 12.3.2009 12:33:51
noaa
ma tko ce ti znati ovi doktori su prave babe gatare,prije tog mi rekao da beba ima malu glavicu,al duge noge i da je razlika noge-glava tjedan dana..pa mi nista nije jasno
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 12.3.2009 12:36:48
Anoniman
joj ludjaka,a nisu ni svjesni kako to nas moze sokirati i prepasti,tako meni prosli mjeces govorio kako je beba sitna, ja navalila ko budala da jedem,a ustvari sve ok,jer i ja sam mrsavica,pa genetski valjda
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.