Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 11.3.2009 14:44:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
nemoj se zezati,hajde lijepo sama ti sebi izracunaj termin,pusti dr. sta ces kad je bebi lijepo,a jesi probala onaj recept sa sexom,kazu da to ubrzava,pa spoji ugodno s korisnim
Ma vjeruj mi..isprobano i dalje se isprobava ali opet nix...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 11.3.2009 15:14:37
Anoniman
de sad i ti,majke mi odoh napolje da se prosetam,pa nemojte me sad crnjaciti,i ja odbrojavam vjeruj mi,vrijeme leti,ali nesto imam osjecaj da cu ja to moci dobro podnositi,bolovi i to,samo da me ljekari i sestre ne iznerviraju svojim neadekvatnim pristupom,uhhhh,sad bih se vec posvadjala
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 11.3.2009 15:17:38
Anoniman
IZVORNA PORUKA: seljo
pa i nije ništa ali to je jače od mene ali sam se prijavila tu među vas kako bi mi bilo lakše
Bogami...naletjela si na panicare...barem sam ja PANICAR br.1 ...jucer sam dr. rekla da imam anksiozni poremecaj da se pripremi...ako bude trebalo koji samar da mi spuca da dodjem sebi
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 11.3.2009 15:23:03
seljo
vjeruj mi sve se podnese ja prva dva poroda mogu reći da su trajali s prvim samo sat vremena a s drugim tri sve je išlo brzo ali ta panika nije zbog bolova nego strah dali ču stići do bolnice kako ovo ono sve se nakupi ali i kad se porežeš normalno da boli a ne tek kad bebač izllazi ....
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 11.3.2009 15:26:04
Nunichi
Ma ja glumim hrabra ja,sve cu ja to sa osmijehom,a vamo kad skontam kako mi je prag boli nizak odmah mi se zamanta. Samo zamisljam sebe kako urlicem "vodite me na CR"...sve mi mirise na taj scenarij.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 11.3.2009 15:28:33
Anoniman
ma salu na stranu, tebi svaka cast na hrabrosti da rodis troje djece, ipak je to velika odgovornost, ali da ti ne pametujem, znas bolje od mene a kojeg su spola djecica
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 12.3.2009 11:21:45
Anoniman
jutro,nije valjda da se jos spava kako su danas buduce mame,ima li kakvih promjena,da neko nije vec rodio svoju bebicu meni danas po datumu pocinje 38. sedmica,i lijepo se osjecam
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.