Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 10.3.2009 16:21:37
Anoniman
i ja sam u opcoj..tj. vojnoj...tj. nakasevoj...i iz sa sam..ma ja sam po prirodi panicar uzasan...a jos internet...ubio se za ovakve kao ja..da im stvori jos vecu paniku
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 10.3.2009 16:33:21
Emina85
Zdravo svima! Ja sam nova na ringeraji i želim da vas pozdravim!! Trenutno sam i ja trudnica, 23. sedmica, bebicu očekujemo 10.07.2009.!! Sretno svim trudnicama koje se spremaju za porod!!!!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 10.3.2009 16:38:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Emina85
Zdravo svima! Ja sam nova na ringeraji i želim da vas pozdravim!! Trenutno sam i ja trudnica, 23. sedmica, bebicu očekujemo 10.07.2009.!! Sretno svim trudnicama koje se spremaju za porod!!!!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 10.3.2009 16:49:59
noaa
dobro dosla emina mogu ti rec da su meni savjeti sa RR pomogli,blizi mi se termin pa se nadam da cu i ja moci pomoci novim trudnicama kao sto su meni pomogle mame i trudnice sa RR.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 10.3.2009 17:05:04
Anoniman
imas li u planu nekog dr. posebno ili ko bude dezurni,ja idem trenutno kod miseljica,ali ko zna ko ce me poroditi,a inace od pocetka idem kod privatnika i idem do kraja,nekako mi on da vise informacija jesi isla na vjezbe za trudnice,ja jesam u kumrovec ali ne cesto,pa i tamo cujes svasta,uglavnom se uvijek dobro ismijem,mislim pozitivno
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 10.3.2009 21:09:38
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
imas li u planu nekog dr. posebno ili ko bude dezurni,ja idem trenutno kod miseljica,ali ko zna ko ce me poroditi,a inace od pocetka idem kod privatnika i idem do kraja,nekako mi on da vise informacija jesi isla na vjezbe za trudnice,ja jesam u kumrovec ali ne cesto,pa i tamo cujes svasta,uglavnom se uvijek dobro ismijem,mislim pozitivno
Evo sam se vratila sa pregleda...izgleda da mi je termin krivo postavljen...po doktoru masicu jos ja nisam prekoracila termin...sada mi je malo lakse....
Ma isla sam i ja kod privatnika i to su bila lijepa vremena...nekad, kada je sve izgledalo tako savrseno....medjutim, dosao je dan kada sam morala napustiti mog dragog doktora.Sada mi vodi trudnocu dr.masic...prije njega je bio dr. drljevic od kojeg sam pobjegla kod dr.masica (jedinog covjeka u onoj bolnicetini)
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 10.3.2009 22:09:21
Anoniman
ej,pa to su lijepe vijesti,mislim da se ne sekiras bezveze, pa cula sam da se svi grabe za masica,ali eto ja nisam pokusavala ,mozda mi se posreci da bude on na porodu,ma sve je tako zamrseno,da ima privatna klinika to bi bilo super,pa ako vec placas da znas sta dobijes,a ne ovako svaki mjesec nam odbija za zdravstveno i opet nemas sto treba pa ides privatniku pa kad ti je onda termin?
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 10.3.2009 22:25:45
Anoniman
slazem se u potpunosti..fakat bi rado platila samo da se osjecam kao ljudsko bice, jer sam svasta dozivjela za ove dvije sedmice vojne...nema kod kojeg doktora nisam bila..tj. nema ko me nije pregledao, dr. masica je tesko uloviti kao uostalom svih njih..pa su me zapali skoro svi...zato mi se zeludac toliko i okrece...A termin mi novi nije rekao, samo to da po njegovom ja jos nisam prekoracila..a meni to bi sasvim dovoljno da se opustim
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 10.3.2009 22:37:55
Anoniman
hahhhaa,ma bice to ok,jos ces se ti meni za koji dan ako bog da hvaliti s novom bebacom,ne znam je li cekas ili ,ja ocekujem curicu,bar mi je tako receno jesi se ti odlucila za ime
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 10.3.2009 22:44:53
Anoniman
kod mene je izgleda musko...ma sta god da je mi smo skontali i i imena i pokupovali smo neutralnu garderobu..tako da smo spremni i na iznenadjenja... trebao bi se zvati Andrej ili Mak..ako mi nesto ne prevrne kada ga vidim pa dobije deseto ime
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 10.3.2009 23:16:40
Anoniman
ej, pa i mm je imao u planu za sina ime mak, a ja sam kao zaduzena za zenska imena,ma ludilo,mjesec mi se svidja jedno,pa drugo,pa trece,ne znam majke mi sta cu odluciti,garant cu u zadnjem momentu prevagnuti
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 11.3.2009 13:34:12
Anoniman
i meni su ostale 3 sedmice do poroda,i mozda me manje strah jer mi je prvi put pa ne znam sta me ceka a ti seljo daj malo nas ohrabri ,nije sve tako crno
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 11.3.2009 13:53:21
Anoniman
meni se cini da je meni ostalo jos mjesec...a kako je krenulo tj. ne krenulo mozda i jeste...mislim da kada mi kazu "e sad ces" ja im necu vjerovati...a mozda sam se ja samo i udebljala?! hmmmm
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 11.3.2009 13:55:52
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada
meni se cini da je meni ostalo jos mjesec...a kako je krenulo tj. ne krenulo mozda i jeste...mislim da kada mi kazu "e sad ces" ja im necu vjerovati...a mozda sam se ja samo i udebljala?! hmmmm
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 11.3.2009 14:22:38
Anoniman
kad sam iscitavala svasta nesto po forumu, skontala sam da ti i ja imamo iste krevetce za bebe a eto,tvoja ce bebica prva pajkiti u njemu,pa javi kako joj je
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 11.3.2009 14:25:07
Anoniman
nemoj se zezati,hajde lijepo sama ti sebi izracunaj termin,pusti dr. sta ces kad je bebi lijepo,a jesi probala onaj recept sa sexom,kazu da to ubrzava,pa spoji ugodno s korisnim
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.