|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
9.3.2009 17:07:58   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 1851
9.3.2009 18:48:38   
belmac
ja danas bila na ctg-u. kažu sve uredu.user posted image pritisak mi super 110/70.user posted image user posted image dr. mi rekla da dođem u ponedeljak ponovo na ctg, ako ne krene ranije. meni baš učestale one bezbolne kontrakcije. samo mi se stomak grći i sve očekujem evo sad će početi i ono pravo, a ono ništa. mada mi je termin tek 24.-tog i mada sam dvoje starijih prenjela, sve se nekako nadam da će ova user posted image kikica prije. ili se samo nadam!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1852
9.3.2009 19:32:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: belmac

ja danas bila na ctg-u. kažu sve uredu.user posted image pritisak mi super 110/70.user posted image user posted image dr. mi rekla da dođem u ponedeljak ponovo na ctg, ako ne krene ranije. meni baš učestale one bezbolne kontrakcije. samo mi se stomak grći i sve očekujem evo sad će početi i ono pravo, a ono ništa. mada mi je termin tek 24.-tog i mada sam dvoje starijih prenjela, sve se nekako nadam da će ova user posted image kikica prije. ili se samo nadam!

Koliko prenjela, koliko??? evo ja 5-ti dan...luuuuuuuuuuuuuuuuudim..fakat 'oce nesto da mi bude..ne mogu vise one bolnice..zlo mi je svaki dan kada krenem na ctg

(odgovor članu belmac)
  Neposredna veza do poruke: 1853
9.3.2009 20:27:13   
noaa
dadada tebi su promasili termin ili nece beba vani zbog recesijeuser posted image  aj nasmiji se malo brzo ces ti..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1854
9.3.2009 20:52:29   
anitaMO
šta je s amelom

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 1855
9.3.2009 21:15:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa

dadada tebi su promasili termin ili nece beba vani zbog recesijeuser posted image  aj nasmiji se malo brzo ces ti..

a vise ne znam nista..zlo mi je, sta god da je...skacem k'o budala i probala sam sve sto "provocira" porod medjutim..nada, nichts,nothing, ziro,nul,nijente,rien,nic....

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 1856
9.3.2009 22:58:30   
Amela83
evo samo da vam javim da se Amela danas oko 14.45 porodila: 3.75kg, 53 cm, musko, carski rez, beba dobro, a kazu da je i Amela dobro (kolko se moze biti dobro posle operacije). user posted image
Edis (Amelin muz)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1857
9.3.2009 23:37:19   
ziki
Cestitam neka vam je ziv i zdrav sto godina.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 1858
9.3.2009 23:59:06   
noaa
cestitam ameli i muzu,imam neki osjecaj da ce dadada sutra pa onda ja,fino sve po redu i s bozijom pomociuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1859
10.3.2009 9:45:19   
Anoniman
cestitke i mami i tati..a pogotovo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 1860
10.3.2009 13:56:58   
mzmarija
Noaa tko ti vodi trudnocu?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1861
10.3.2009 14:01:57   
Anoniman
pridruzujem se cestitkama user posted image ,i zelim sto brzi oporavak mami ameli
a ponosni tata neka ih paziuser posted image

(odgovor članu Amela83)
  Neposredna veza do poruke: 1862
10.3.2009 15:15:05   
noaa
mzmarija-trudnocu mi vodi dr.busic,ja sam zadovoljna s njim do sad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1863
10.3.2009 15:27:02   
anitaMO
ctl se još nije porodila čula sam se s njom.ostavili su je da leži do ponedjeljka.javiće kad se porodi.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 1864
10.3.2009 15:28:18   
anitaMO
Dr.Bušić je super samo što ima privatno u posušju.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1865
10.3.2009 15:32:55   
mnn
držite mi se drage moje.želim vam da sve prodje super! user posted image user posted image user posted image
uskoro ču i ja biti tu...uh pa ču trebati savjete...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1866
10.3.2009 15:40:08   
Anoniman
cao,ja vise ne znam na koju bi temu, user posted image danas samo cetitke i pozdravi,superrrrruser posted image
ja sam danas isla na ctg,hvala bogu sve je uredu,termin mi je pocetkom aprila ali ko zna mozda ova curica i porani user posted image
puno srece ovim nestrpljivim,posebno dadadi, izdrzi jos malo

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 1867
10.3.2009 15:45:00   
mnn
meni je termin 17.4...uh tako je to blizu... maleni sve više lupa...kažu mi da pripremim torbu sad kad ulazim u 9mj...pa sve spremam ...user posted image

kad je tebi termin?

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1868
10.3.2009 15:52:34   
Anoniman
ma dadada se zahvaljuje svima i ljubi vasuser posted image , ali ludi definitivno...evo pocela je u trecem licu da prica...kud' ce te dalje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1869
10.3.2009 15:55:55   
Anoniman
pa mnn,ti si prije mene,i itekako spremi torbuuser posted image ,mozda se uspanicis kad krene,i ja svaki dan hocu da stavim stvari makar na jedno mjesto pa mi mrsko,nisam jos kupila neke sitnice,grudnjak za dojenje npr.,ali otom potom,samo da mi rodimo zive i zdrave bebice a valjda cemo se snaci i oko ovih stvari
meni je termin 2. aprila,mislim ja sve nesto kontam da ce se to desiti krajem marta,ne znam zasto,neka intuicija
kako se ti osjecas,ja izvrsno,da kucnem od drvo user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 1870
10.3.2009 15:58:59   
Anoniman
joj pa shvatam te,garant bih i ja tako,a i bolje da nama kukas nego nekome ko te ne razumije,mislim ja dok nisam bila trudna nisam bas voljela ni pricati toliko o trudnoci,a sad 24 sata,pa mi ovo dodje super da me prijatelji ne pocnu izbjegavati,hhahaahhaha

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1871
10.3.2009 16:03:04   
belmac
dadada nadam se da ćeš brzo . ja sam dječaka prenjela dva dana, a curicu 6.dana. mada mi se činilo da je 6. godina.user posted image
meni je do termina ostalo još 14. dana.user posted image user posted image jedva čekam. sve je spremno već danima, (da ne kažem mjesecimauser posted image user posted image )
u posljednje vrijeme imam problema sa tvrdom stolicom i baš se ispatih, a sve me strah da se napinjem.imate li vi kakvo rješenje. pijem dosta tekućine, ali sam čitala da organizam luči neki enzim koji pomaže da je grlić materice ne bi prije vremena  otvarao, a ta supstanca utiće i na uljenjenje crijeva.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1872
10.3.2009 16:05:04   
Anoniman
ma ne mogu sebe vise slusati...ovih sest dana mi dodje k'o citava trudnoca i vise...a oni u bolnici mi nista ne govore...mozda mi je dijete monstrum ..mm je imao 5,5 kg kada se rodio...sta ja znam koliko je ovo moje...zadnje vaganje prije 3 sedmice bio je 2800

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1873
10.3.2009 16:11:06   
Anoniman
joj ako me sta moze uciniti nervoznom onda je to prokleto g....o user posted image
mislim ako ti sta znaci moje iskustvo,pokusaj da jedes kivija i doruckujes pahuljice,imas specijalne od Vitalisa,mislim da se zovu probavin,tu ima lanenog sjemena i nesto ce upaliti garant
ja nemam problema uz ovakvu ishranu

(odgovor članu belmac)
  Neposredna veza do poruke: 1874
10.3.2009 16:12:43   
Anoniman
ma kakav monstum budalice,u koju bolnicu ides? ja sam u opcoj,mada je to sve isto
jesi ti iz sa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *