|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
5.3.2009 23:13:32   
tresnjicaaa
Ma neces. Bice to sve uredu. Ustalom neces se poradjati kuci. I da se nesto zakomplikuje imaju doktori koji bi sredili,. Pa sad i ako bi na craski sta ima veze, uglavnom bi se rijesilo. 

Namik 23.01.2006.
http://selma-sarajevo-tripoli.blogspot.com/

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 1826
5.3.2009 23:19:14   
teta berta
trešnjice što me podsjeti na anesteziju, ja anesteziologu koji je bio cool stvarno rekla "nemoj ti da se ja probudim usred poroda i nemoj da se nikako ne probudim"! pusa za sve paničare jer sam takva i jauser posted image  

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu tresnjicaaa)
Neposredna veza do poruke: 1827
5.3.2009 23:23:47   
teta berta
i još me noa t podsjeti na ctg kad sam išla radit neka mamica tamo u rađaoni vrišti"majko moja pomagaj itd". uspaničim se tako i ja i bebi koja je bila okrenuta zadkom( a radila sve moguće vježbe da se okrene) šapnula" Ostani ti na zadak molim te idemo mi na carski"user posted image  

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 1828
5.3.2009 23:30:24   
anitaMO
moja prijateljica je rodila kući.nije htjela u bolnicu da ide.ali majka joj bila babica pa je ona porodila.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 1829
5.3.2009 23:36:33   
Anoniman
ja ne da sam panicar...ja kada vadim krv padam unesvijestuser posted image

(odgovor članu anitaMO)
  Neposredna veza do poruke: 1830
6.3.2009 2:16:20   
noaa
sta sam rekla nema spavanja...

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1831
6.3.2009 12:18:44   
Anoniman
noa i amela imal' sta??? ja sad s kontrole, srela i tresnjicu..kod nas nistauser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 1832
6.3.2009 12:32:51   
noaa
kod mene isto nista,doktor mi na bolovanju do 16.03.zvala ga jutros i rekao mi ako se osjecam dobro i nista me ne boli da ne idem bezveze da dodjem tek kad on pocne raditi ako beba ne krene prije.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1833
6.3.2009 16:45:43   
Amela83
Evo i mene! user posted image Ni kod mene nema ništa novo. Mislim da mi je jučer ispao tzv.sluzni čep, al ništa se više ne događa. Nemam ni bolove nit vodenjak puca. Beban i dalje izvodi akrobacije u trbi.user posted image Sutra ponovo idem na kontrolu pa ćemo vidjeti. Uhhh! Omrzlo mi više ovako!user posted image Ja ću izgleda napuniti i 41.nedjelju.user posted image
Pusek svima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1834
7.3.2009 14:11:35   
Anoniman
kod mene nistaaaaaaa, kod mene nistaaaaaa,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amela83)
  Neposredna veza do poruke: 1835
7.3.2009 14:25:51   
mnn
još malo pa ču i ja biti ovdje... držite mi se, znam da vam nije lako...

želim vam puno puno sreče da sve prođe super!user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1836
7.3.2009 16:01:21   
belmac
evo i mene ponovo.juće bila na kontroli i moja mala user posted image se okrenula kako treba. user posted image user posted image user posted image majkino zlato.user posted image nemate pojma kako mi je pao kamen sa srca. ipak sam u 38 nedelji. bio je krajnji vakat. radila i ctk. bebara cijelo vrijeme štucala, i onda se sve čuju 3-4- otkucaja srca, pa jedan duplo glasnije štuc user posted image . u ponedeljak ponovo na ctg.

< Poruku je uredio belmac -- 7.3.2009 16:02:17 >

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 1837
7.3.2009 18:24:48   
Anoniman
mnn i belmac kako sada stvari stoje, ja cu najvjerovatnije biti tu kada i vi budete brojale dane pred porod...user posted image

(odgovor članu belmac)
  Neposredna veza do poruke: 1838
7.3.2009 21:31:04   
Amela83
I ja sam još uvijek u ovom klubu!!!!user posted image Vjerovatno ništa neće biti ni do ponedjeljka.user posted image Ali, hB, beba je uredu. To me jedino smiruje. Samo me brine što user posted image sve više dobija na težini, a ja sam mala. Kako će izaći iz mene?user posted image Ja se još uvijek nadam da ću moći prirodno roditi... Al vidjet ćemo. Ponovo idem u bolnicu u ponedjeljak. Pretpostavljam da će me tad ostaviti gore da ležim i poroditi ovako ili onako.user posted image Ni sanjala nisam da ću ovako preći termin.
Pozdrav za sve

Dadada, šta misliš, hoćemol mi dočekat i april?user posted image user posted image user posted image Pa ući u Ginisovu knjigu rekorda!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1839
7.3.2009 22:39:22   
Anoniman
Hocemo i to 1. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amela83)
  Neposredna veza do poruke: 1840
8.3.2009 17:23:07   
tresnjicaaa
Necete, necete. Al eto ja idem u bolnicu na prijem u utorak u srijedu mi rade carski pa nemojte prije cetvrtka da mozemo da se druzimo user posted image

Namik 23.01.2006.
http://selma-sarajevo-tripoli.blogspot.com/

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1841
8.3.2009 22:34:42   
noaa
ajde koja ce mi dati savjet,termin mi je 19.03 doktor rekao da ne trebam dolaziti prije 16-og ako se dobro osjecam,zadnji put bila 14.02. pa me sad nesto strah vidim vama svima pred kraj ucestali pregledi.ja se osjecam dobro,bebu osjetim al nesto mi neda mira ja bi otisla na pregled...

Neposredna veza do poruke: 1842
8.3.2009 22:37:59   
anitaMO
otidj ,jesi počela raditi ctg

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 1843
8.3.2009 22:38:12   
Amela83
user posted image Nadam se da ću do jutra morati u bolnicu. Dok sam se sa MM vozila u autu osjetila sam da mi je prilično vlažan donji veš, kao da sam malko popustila mokraću. Iz rodnice mi povremeno, zajedno sa sluzi kapa nekakva prozirno-bjelikasta tečnost. Ne znam da li je riječ o pl.vodi? Znam samo da je drugačije od sekreta. A prije nego se to pojavilo osjetila sam poprilično jak bol, krenuo je od leđa, preko krsta i onda zahvatio cijeli stomak. Ali se nije više ponovilo, bar ne u tom intenzitetu. Povremeno osjećam bolove srednjeg intenziteta. Da li je baš ovo početak?user posted image Dadada i tresnjicaaa držite mi fige!!!

user posted image user posted image I Sretan Vam 8.Mart!!!user posted image user posted image Svima!

Neposredna veza do poruke: 1844
8.3.2009 22:42:52   
anitaMO
po opisu jeste koliko se ja sjećam.nemoj se bojati noćas ćeš ti već u bolnicu.user posted image user posted image user posted image user posted image
samo hrabro.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 1845
8.3.2009 22:48:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amela83

user posted image Nadam se da ću do jutra morati u bolnicu. Dok sam se sa MM vozila u autu osjetila sam da mi je prilično vlažan donji veš, kao da sam malko popustila mokraću. Iz rodnice mi povremeno, zajedno sa sluzi kapa nekakva prozirno-bjelikasta tečnost. Ne znam da li je riječ o pl.vodi? Znam samo da je drugačije od sekreta. A prije nego se to pojavilo osjetila sam poprilično jak bol, krenuo je od leđa, preko krsta i onda zahvatio cijeli stomak. Ali se nije više ponovilo, bar ne u tom intenzitetu. Povremeno osjećam bolove srednjeg intenziteta. Da li je baš ovo početak?user posted image Dadada i tresnjicaaa držite mi fige!!!

user posted image user posted image I Sretan Vam 8.Mart!!!user posted image user posted image Svima!

BRAVOOO.....DRZIM FIGEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HOCU I JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu Amela83)
  Neposredna veza do poruke: 1846
8.3.2009 22:54:35   
noaa
ja cu se napraviti luda i sutra na pregled,kad skontam 9 mjeseci  je nosim i pazim i da sad na kraju nesto zeznem..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1847
8.3.2009 22:57:13   
anitaMO
ko ti vodi trudnoću i napravi nemoj mu ništa ni govoriti.samo dodji.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 1848
8.3.2009 23:02:29   
Emina*
Amela, srecno user posted image  user posted image  user posted image
Ako ti jos uvijek curi plodova voda,
ja da sam na tvom jestu bih ipak odmah otisla u bonicu...
Posto bebi treba voda...
Nista ne brini... Drzim fige...

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1849
9.3.2009 16:32:42   
noaa
anita sorry za sinoc nesto mi nije bilo u redu sa internetom..bila sam danas na ctg-u sve u redu beba se dobro spustila kaze doktor da cemo mozda i prije termina.

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *