|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
10.3.2009 16:21:37   
Anoniman
i ja sam u opcoj..tj. vojnoj...tj. nakasevoj...i iz sa sam..ma ja sam po prirodi panicar uzasan...a jos internet...ubio se za ovakve kao ja..da im stvori jos vecu paniku

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1876
10.3.2009 16:33:21   
Emina85
Zdravo svima! Ja sam nova na ringeraji i želim da vas pozdravim!!user posted image
Trenutno sam i ja trudnica, 23. sedmica, bebicu očekujemo 10.07.2009.!!
Sretno svim trudnicama koje se spremaju za porod!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1877
10.3.2009 16:38:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Emina85

Zdravo svima! Ja sam nova na ringeraji i želim da vas pozdravim!!user posted image
Trenutno sam i ja trudnica, 23. sedmica, bebicu očekujemo 10.07.2009.!!
Sretno svim trudnicama koje se spremaju za porod!!!!user posted image user posted image user posted image

dobro nam doslauser posted image

(odgovor članu Emina85)
  Neposredna veza do poruke: 1878
10.3.2009 16:42:20   
Emina85
Hvala najljepša!!!user posted image
Nadam se da čete i meni pomoći izgurati trudnoću do kraja!!user posted image user posted image

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1879
10.3.2009 16:49:59   
noaa
dobro dosla emina mogu ti rec da su meni savjeti sa RR  pomogli,blizi mi se termin pa se nadam da cu i ja moci pomoci novim trudnicama kao sto su meni pomogle mame i trudnice sa RR.user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 1880
10.3.2009 16:54:29   
Emina85
Hvala! Sigurna sam da će mi savjeti dobro doći, jer ovo mi je prva beba!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 1881
10.3.2009 17:05:04   
Anoniman
imas li u planu nekog dr. posebno ili ko bude dezurni,ja idem trenutno kod miseljica,ali ko zna ko ce me poroditi,a inace od pocetka idem kod privatnika i idem do kraja,nekako mi on da vise informacija
jesi isla na vjezbe za trudnice,ja jesam u kumrovec ali ne cesto,pa i tamo cujes svasta,uglavnom se uvijek dobro ismijem,mislim pozitivno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1882
10.3.2009 17:06:06   
Anoniman
dobrodosla,i zelim ti sto laksu i sretniju trudnocuuser posted image

(odgovor članu Emina85)
  Neposredna veza do poruke: 1883
10.3.2009 17:07:24   
Emina85
Hvala!!!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1884
10.3.2009 21:09:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

imas li u planu nekog dr. posebno ili ko bude dezurni,ja idem trenutno kod miseljica,ali ko zna ko ce me poroditi,a inace od pocetka idem kod privatnika i idem do kraja,nekako mi on da vise informacija
jesi isla na vjezbe za trudnice,ja jesam u kumrovec ali ne cesto,pa i tamo cujes svasta,uglavnom se uvijek dobro ismijem,mislim pozitivno

user posted image Evo sam se vratila sa pregleda...izgleda da mi je termin krivo postavljen...po doktoru masicu jos ja nisam prekoracila termin...sada mi je malo lakse....

Ma isla sam i ja kod privatnika i to su bila lijepa vremena...nekad, kada je sve izgledalo tako savrseno....medjutim, dosao je dan kada sam morala napustiti mog dragog doktora.Sada mi vodi trudnocu dr.masic...prije njega je bio dr. drljevic od kojeg sam pobjegla kod dr.masica (jedinog covjeka u onoj bolnicetini)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1885
10.3.2009 22:09:21   
Anoniman
ej,pa to su lijepe vijesti,mislim da se ne sekiras bezveze, pa cula sam da se svi grabe za masica,ali eto ja nisam pokusavala ,mozda mi se posreci da bude on na porodu,ma sve je tako zamrseno,da ima privatna klinika to bi bilo super,pa ako vec placas da znas sta dobijes,a ne ovako svaki mjesec nam odbija za zdravstveno i opet nemas sto treba pa ides privatniku
pa kad ti je onda termin?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1886
10.3.2009 22:25:45   
Anoniman
slazem se u potpunosti..fakat bi rado platila samo da se osjecam kao ljudsko bice, jer sam svasta dozivjela za ove dvije sedmice vojne...nema kod kojeg doktora nisam bila..tj. nema ko me nije pregledao,  dr. masica je tesko uloviti kao uostalom svih njih..pa su me zapali skoro svi...zato mi se zeludac toliko i okrece...A termin mi novi nije rekao, samo to da po njegovom ja jos nisam prekoracila..a meni to bi sasvim dovoljno da se opustim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1887
10.3.2009 22:37:55   
Anoniman
hahhhaa,ma bice to ok,jos ces se ti meni za koji dan ako bog da hvaliti s novom bebacom,ne znam je li cekas user posted image ili user posted image ,ja ocekujem curicu,bar mi je tako receno
jesi se ti odlucila za ime

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1888
10.3.2009 22:44:53   
Anoniman
kod mene je izgleda musko...ma sta god da je mi smo skontali i user posted image i user posted image imena i pokupovali smo neutralnu garderobu..tako da smo spremni i na iznenadjenja... trebao bi se zvati Andrej ili Mak..ako mi nesto ne prevrne kada ga vidim pa dobije deseto ime

A  tvoja principesa?

< Poruku je uredio dadada -- 10.3.2009 22:45:02 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1889
10.3.2009 23:16:40   
Anoniman
ej, pa i mm je imao u planu za sina ime mak, a ja sam kao zaduzena za zenska imena,ma ludilo,mjesec mi se svidja jedno,pa drugo,pa trece,ne znam majke mi sta cu odluciti,garant cu u zadnjem momentu prevagnuti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1890
11.3.2009 7:22:46   
seljo
meni je ostalo još 3 tj. do poroda i imam jako veliki strah a već sam ih rodila dvoje.....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1891
11.3.2009 13:34:12   
Anoniman
i meni su ostale 3 sedmice do poroda,i mozda me manje strah jer mi je prvi put pa ne znam sta me cekauser posted image
a ti seljo daj malo nas ohrabri user posted image ,nije sve tako crno

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 1892
11.3.2009 13:43:05   
mzmarija
I ja se pridruzujem na jos 3 tj. cekanja i nije me strah,proci se sve prode,uzivajte u zadnjim danima.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1893
11.3.2009 13:49:23   
Nunichi
Meni je ostalo jos 16 dana,ni sama ne znam jel me vise strah ili sam vise uzbudjena.  user posted image
U svakom slucaju,jedva cekam. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1894
11.3.2009 13:53:21   
Anoniman
meni se cini da je meni ostalo jos mjesec...a kako je krenulo tj. ne krenulo mozda i jeste...mislim da kada mi kazu "e sad ces"  ja im necu vjerovati...a mozda sam se ja samo i udebljala?! hmmmm

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 1895
11.3.2009 13:55:52   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

meni se cini da je meni ostalo jos mjesec...a kako je krenulo tj. ne krenulo mozda i jeste...mislim da kada mi kazu "e sad ces"  ja im necu vjerovati...a mozda sam se ja samo i udebljala?! hmmmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1896
11.3.2009 14:03:36   
noaa
meni je ostalo jos 7 dana,a doktor rekao da je bebina glava dosta nisko pa da mozda ne docekamo termin..a o strahu da i ne pricam..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1897
11.3.2009 14:22:38   
Anoniman
kad sam iscitavala svasta nesto po forumu, skontala sam da ti i ja imamo iste krevetce za bebe
a eto,tvoja ce bebica prva pajkiti u njemu,pa javi kako joj je user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 1898
11.3.2009 14:25:07   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nemoj se zezati,hajde lijepo sama ti sebi izracunaj termin,pusti dr.
sta ces kad je bebi lijepo,a jesi probala onaj recept sa sexom,kazu da to ubrzava,pa spoji ugodno s korisnim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1899
11.3.2009 14:33:49   
seljo
pozdrav svim trudnicama i drago mi je koja trudnica nema straha ali ni mene neče biti strah kad dođe do toga ali za sada još uvijek panikauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *