Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 12.3.2009 14:09:35
Ella_H
seljo malo me nasmijavas s tom tvojom logikom al eto bar tjesis hehe sve je od zene do zene i od poroda do poroda svi se moramo poroditi i nama kojima nije prvi put opet nas je strah malo nije lako kako god ali vazno je biti pozitivan i pribran koliko je moguce...Zenice sretan vam porod i polako samo uzivajte :)
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 12.3.2009 14:18:50
Anoniman
evo mene od cika doktora...ctg uredan, dodjite sutra na kontrolu! ...srela sam jos jednu, iste smo...isto termin 4.3..mora da je mjesecina, mjesecina joj i joj
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 12.3.2009 14:40:25
mzmarija
20ak dana mi je do termina pa vec cekam kada cu,a necu ni razmisljati kako je kad se prenese,al sta ces beba ce izaci kada ona bude raspolozena za to...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 12.3.2009 15:13:18
Anoniman
IZVORNA PORUKA: seljo
nezezam se stvarno je lakše roditi krupnije djete nego sitnije
ne bi se reklo ja svoje jedva rodi 3.600kg teško a 56cm dugo, 24h sata mi trebala. Sve je to individualno i kako Bog da. Drage moje trudnice sretno vam bilo, da nam rodite puno zdravih beba.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 12.3.2009 15:56:42
noaa
osjecam neku napetost u stomaku posebno u dojnjem dijelu,nisu neki jaki bolovi al malo i boli,pa gdje su ove mame sto su rodile da mi kazu jel to kod mene pocinje nesto
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 12.3.2009 16:15:05
Anoniman
sretno! I ja sam tako provela čitav dan na forumu a imala slabe bolove, zezala se i uveče vidim ko mokro mi nešto i češće sam išla u wc, i tako oko 21h se javim u bolnicu te i ostanem. Curio mi vodenjak al skroz po malo tek su i dr. ustanovili to sutradan kad je počelo intezivnije
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 12.3.2009 17:28:23
Anoniman
SRETNO NOA
Ali fakat nemaaaaaaaaaaa smislaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..pa kada ovo moje misli da se ja trebam cudno osjecati???? najsmjesnije mi je to sto se u osmom mjesecu kao bio spustio, skroz nisko i grlic mi se smanjio i kao ja cuvala trudnocu, kretala se minimalno..
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 13.3.2009 13:28:30
belmac
evo i mene debele . termin mi je 24. to je još 11. dana jedva čekam da vidim . ovo je moja treće beba. ovo dvoje su već veliki. curici je 11. a dječaku 9. sad čekamu malu guzaru. kako su rekli , pa smo sve roza pripremili babara se tek u 38. nedelji okrenula kako treba i od tada baš dobro pritišće . ja se nadam da bi mogla i prije termina, mada sam njih i jedno i drugo prenjela ( curicu 6. a dječaka 2. dana) tako da vrlo dobro nam kako se osječaju sve one što im je prošao termin. mene poroda nije nimalo strah. sve sam govorila mužu da će me pred kraj uhvatiti panika, ali evo već je kraj, a mene nikako da uhvati sva jedva čekam
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.