|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
15.3.2009 21:25:57   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 15.3.2009 21:28:45 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2001
15.3.2009 21:45:45   
Anoniman
ej,pa tu si, ali nas i ti zezasuser posted image user posted image user posted image , ali nema veze user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2002
16.3.2009 9:40:19   
seljo
trudnice hdje ste dali još spavate kakvo je stanje kod vas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2003
16.3.2009 9:44:04   
mzmarija
Jedna trudnica tu evo taman ustala i pijem kavicu...Pozdrav svimauser posted image

Bebać dosao 20.03.2009

(odgovor članu seljo)
Neposredna veza do poruke: 2004
16.3.2009 9:46:06   
seljo
pozdrav kako se osječaš user posted image

(odgovor članu mzmarija)
Neposredna veza do poruke: 2005
16.3.2009 9:51:37   
mzmarija
Super ja koda sam u 4om mj. a ne u 9om al kada vidim odkada dadada ceka onda nemam ni pravo pomisliti sto bi volila da urani.A ti,kako ti?

Bebać dosao 20.03.2009

(odgovor članu seljo)
Neposredna veza do poruke: 2006
16.3.2009 10:07:12   
Anoniman
' jutro svima, ima li sta novo kod user posted image , ja danas trebam na ctg, imala sam neke ruzne snove,i bas sam se obradovala kad sam se probudila user posted image

(odgovor članu mzmarija)
  Neposredna veza do poruke: 2007
16.3.2009 10:19:33   
seljo
ja se osječam nekako jadno spustio mi se stomak i stalno imam pritisak na mjehur a sad zavisi kad če user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2008
16.3.2009 10:30:50   
Anoniman
pa posto ja inace idem u wc cesto,nesto nisam sigurna je li mi se pupa spustio,mislim ne znam koliko treba, jedino lakse disem i jedem,prije nisam mogla normalno rucati,mislim da je tada pupa bio visoko, ali je beba pravo zivahna,jucer cijeli dan user posted image ,
trebala bih danas vidjeti i dr. pa da malo popricamo

< Poruku je uredio sahara -- 16.3.2009 10:31:38 >

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 2009
16.3.2009 10:37:54   
seljo
ajde molim te popodne javiš šta ti je rekao doktor pa da znam i ja šta se dešava jer sa ovih dvoje sam rodila na drip i ranije sam išla u bolnicu i nemam pojma kakvi su prirodni trudovi ni kad ode plodna voda ili onaj sluzni ćep pa sad štagod mi se dešava sve mi je novo kao da sam prvi put trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2010
16.3.2009 10:57:45   
Anoniman
vazi, ali vjerujem da ces plodnu vodu skontati,razlikuje se od urina po tome sto ide bez tvoje volje,kontas, i ne mora to biti neka kolicina, a bolovi kad budu u jednakim razmacima i traju 1 minutu,pocni ih pratiti,eto,to sam naucila na vjezbicama,pa valjda cemo skontati,cujemo se user posted image

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 2011
16.3.2009 11:33:20   
Anoniman
gdje ste miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) ja opet odoh danas za promjenu, jucer sam dva puta bila...poradjala se jedna zena pa se malo derala a moj dragi suprug bijel k'o zid a fol bi trebao sa mnom na porodu bitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2012
16.3.2009 11:57:15   
Nunichi
Juhuhu dadada,kako mi se osjecas?
Vidim nista novo kod tebe... ja sam imala paklenu noc,zaspala u 21h,pa ustala kroz sat,pa do 5h jutros nisam mogla zaspati,ledjaaaaaaaaaa meeee ubiiiijajuuuuuuuu! user posted image
Evo me ko da me vozic kakav pregazio.  user posted image user posted image
Bila sam juce na gak-u,nema nista ni kod mene,kao i prije 10 dana,jedan prst otvorena. user posted image
Ali dobro je i to,tjesim ja sebe,imam jos 11 dana do termina.
Koliko je danas dana kako si prosisala termin?

Pusa velika nasoj hrabroj cekalici... user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2013
16.3.2009 12:28:39   
Anoniman
po starom doktoru, doktoru koji mi je od pocetka vodio trudnocu presla sam evo 12 dana...a po masicu 6... a po meni PRESLA SAM, VADI GA!!!

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 2014
16.3.2009 12:49:10   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

po starom doktoru, doktoru koji mi je od pocetka vodio trudnocu presla sam evo 12 dana...a po masicu 6... a po meni PRESLA SAM, VADI GA!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sace zeno,eto samo sto nije.
Izduraj jos malkice.

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2015
16.3.2009 13:30:01   
Anoniman
ma necu se ja nikad poroditi...majkemi...on nikad nece izaci iz mene

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 2016
16.3.2009 14:20:44   
seljo
user posted image user posted image user posted image mora jednom da izađe samo prije ili kasnijee baš si dobra neće nikad da izađeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2017
16.3.2009 14:37:39   
Anoniman
evo i mene, isla sam kod dr. i poludjela user posted image user posted image user posted image user posted image
ono kao narucena u 12,dosla na red u 1, ma mislimuser posted image   i da to sam  cekala da bi mi rekao 2 recenice, grrrr, jedino mi je drago da je beba hvala bogu uredu, bar sto se ctg-a tice
svaki put kad odem u bolnicu cujem takve price, stele i ostalo, da mi se povraca
i naravno da bi izlijecila tu bolnicku depresiju odem i kupim neke sitnice za sebe,i kupila sam onaj nepropusni carsaf za bebu user posted image

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 2018
16.3.2009 14:50:34   
belmac
moja kikica se cijelu noć pripremala.imala sam kontrakcije svakih 7-8 min, ali im intenzitet nije bio baš jak, pa tako da nisam išla u bolnicu. da mi je prvo djete vjerovatno bi otišla u bolnicu, ali pošto je treće znala sam da to još nije to.
danas bila na ctg-u. dr kaže sve uredu, ali se bebara spustila. sutra ponovo na kontrolu.danas sam dva puta radila ctg. jednom, pa izašla da šetam da je probudim, pa opet i sve je bilo OK, mada su me zabrinuli, reko što li dva puta...?
mada mi je termin 24. ja se nadam ranije da bude. toliko od mene. javim vam se opet.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2019
16.3.2009 16:05:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

evo i mene, isla sam kod dr. i poludjela user posted image user posted image user posted image user posted image
ono kao narucena u 12,dosla na red u 1, ma mislimuser posted image   i da to sam  cekala da bi mi rekao 2 recenice, grrrr, jedino mi je drago da je beba hvala bogu uredu, bar sto se ctg-a tice
svaki put kad odem u bolnicu cujem takve price, stele i ostalo, da mi se povraca
i naravno da bi izlijecila tu bolnicku depresiju odem i kupim neke sitnice za sebe,i kupila sam onaj nepropusni carsaf za bebu user posted image

heeheheheheh...welcome...tako ja svaki put...cekam i cekam i kada docekam kazu mi dvije recenice, a nekd ni toliko...sve zavisi ko je od doktora..pa ja onda navalim s pitanjima, a oni na to...sve je uredu!
Nek' si ti kartice peglala PAMETNO...nema nista boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2020
16.3.2009 19:19:50   
Anoniman
ej, kako si ti, ima li promjena?
ma ja sam danas bila zabezeknuta, kao svi naruceni kod nenada user posted image
a masic samo pita- ima li ko za mene, pa rekoh kad ga covjek ganja nigdje ga a danas se sam nudi, ali moja knjizica vec bila kod nenada user posted image
no,nema veze, treba cuvati zivceuser posted image
pozdrav svim user posted image i da abd sto prije predjemo na teme o bebamauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2021
16.3.2009 19:37:33   
Anoniman
evo dosla od doktora ...hvala bogu danas mi je bio dr. masic...sutra moram na amnioskopiju...brrrrr..al' hajde..sto se mora nije tesko..mada nesto kontam ne bi bilo lose da mi "slucajno" probije vodenjak...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2022
16.3.2009 20:13:47   
Anoniman
pa u svakom slucaju zelim ti srecu i da te ne boli, a sto se to mora raditi, mislim pred termin si, sorry ali nisam bas nacisto s tim, a nije zgoreg znatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2023
16.3.2009 23:03:28   
Anoniman
a to ti je kada termin profuras kao jauser posted image ono bas...ne dva dana nego bas ...i ukoliko se primijeti mekonijska plodna voda a to ti opet znaci da je beba zrela, tj. da uslovi u stomaku za zivot bebe vise nisu dobri...(mislim da to znaci da je beba pocela i fekalije izbacivati...ovo nisam 100% sigurna)onda ubrzavaju porod..carski ili drip

< Poruku je uredio dadada -- 16.3.2009 23:04:31 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2024
17.3.2009 8:56:50   
seljo
trudnice dobro jutro kako ste mi danas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *