|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
9.3.2009 16:24:39   
biloko
Skontala sam danas da ovo debljanje u trudnoci ne zavisi bas previse od toga koliko cu jesti. Na moje iznenadjenje saznala sam danas na pregledu da sam se od pocetka trudnoce udebljala 4kg, a danas mi je tacno punih 26 sedmica. Nemam pojma kako, jer sam od zadnje kontrole tj. izmedju 21 i 26 sedmice jela mnogo vise nego ranije. A u petom mjesecu kada sam manje jela sam se udebljala 2,5 kg. I gdje je tu logika user posted image ? Ali, ja se ne zalim user posted image ,  jos udjem u 2 svojih starih hlaca, a sa bebom je sve ok.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 601
13.3.2009 13:34:13   
bebana27
ja sam trudna 12 sedmica ubrzo mi je 13 sedmica a udebljala sam se 3 kg da li je to normalno?

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 602
13.3.2009 13:35:22   
marinči
ej bebana na ovoj temi na 23 stranici imaš link od tabele koju sam ti spominjala

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 603
13.3.2009 13:40:29   
bebana27
kako sam skontala do 14 sedmice 1,3 a ja u 12 imam 3 kg

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu marinči)
Neposredna veza do poruke: 604
13.3.2009 13:41:59   
marinči
ma ajde ko se uklapa u te njihove tabele..glavno da su nam bebe dobro...

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 605
13.3.2009 19:17:58   
Kviki
18 sedmica, plus 7 i po kg user posted image  Ni sama ne znam kako user posted image

(odgovor članu marinči)
Neposredna veza do poruke: 606
14.3.2009 12:55:09   
Sonja
eh da se pohvalim hehehe
34 sedmice +8kguser posted image
pohvalila me doktorica
kaze da sam jedna od rijetkih na koje ne mora da galami zbog kilazeuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 607
14.3.2009 18:24:12   
poetesa
Sonja, kako si to uspjela? i ja bih volila da je moja doktorica zadovoljna user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 608
17.3.2009 21:40:38   
zenicanka86
Cao evo ja sam 12+4 i jos se nista nisam udebljala!oko mene niko ne moze da vjeruje,jer sam inace sklona
debljanju,zatrudnila sa 72user posted image ,ali sad jedem puno vise voca,manje obroke ali vise puta dnevno,jednostavno
mi tako organizam trazi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poetesa)
Neposredna veza do poruke: 609
18.3.2009 12:23:19   
HannaS
Ja se juce vagala...31+5 sedmica 13 kg u plusu.Za sad mi je to ok,imam 73kguser posted image i izgledam cool user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu zenicanka86)
Neposredna veza do poruke: 610
19.3.2009 18:06:50   
Mya_81 RR
Ja odustajem od vaganja....lezim vec mjesec i moram do kraja trudnoce strogo mirovati, a to je jos 4.mjeseca.....
Koliko god se trudila jesti zdravije bez puno slatkog (ovisnik sam) kile se lijepe i lijepe....tako da, s obzirom, nisam jedna  od onih sretnica da pokazuje ponosno svoj stomacic, razgleda i kupuje sve potrebne stvari, odlucila sam bar da ne uskracujem u 100% mjeri jos jedini trenutni uzitak....

A kile kako su dosle, e pa tako ce i otici....

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 611
19.3.2009 18:17:06   
biloko
Tako treba misliti, to se zove pozitivan stav user posted image . Samo ti uzivaj u slatkisima, ali umjereno- mislim zbog zdravlja. 

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 612
19.3.2009 19:26:23   
Apotekarka
26 tjedana 5 kg

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 613
20.3.2009 10:54:46   
škorpija
35 sedmica, 11 kg u plusu, mislim da nije puno, al biće možda do kraja i do 15 kg više što mi je o.k. bojala sam se da ću nagurati 20-30 kg kao moje pojedine prijateljice

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 614
20.3.2009 11:28:31   
Mya_81 RR
Ja cu sigurno imati 25 Kg plus, ali sta cu kad sam u situaciji da samo tankam u sebe, a ne trosim nista zbog mirovanja....ne kazem da ponekad ne zavidim ''mrsavim'' sretnicama, ali kilogrami nam danas trebaju biti najmanji problem....uostalom, nadam se da kad bebac stigne da od stalne brige necu stici jesti....to bi bio dobar scenarij :-))))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 615
20.3.2009 14:05:07   
HannaS
Ja sam se brinila o kilama sve do sedmog mjeseca trudnoce i odustanem...napokon sam shvatila da se u trudnoci sve zene debljaju,tako da ja ne mogu bit izuzetak..Sad jedem sve,dok sam ko fol pazila na prehranu redovno se debljala 3-4 kg mjesecno,a sad sam za mjesec i po dobila manje od 3 kg.al nadam se da cu vratit svoju kilazu...ili makar priblizno svojoj prijasnjoj kilaziuser posted image Sad sam u osmom mjesecu trudnoce i jedino razmisljam kako decekat taj deveti mjesec i porod.Jedva cekam da se beba rodiuser posted image user posted image user posted image   i naravno da se rijesim ovog stomakauser posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 616
20.3.2009 14:44:02   
gvendolina
Stvarno nevjerovatno zvuci kako ste uspjele tako malo da se udebljateuser posted image
Ja sam citav zivot mrsavuhna , na pocetku trudnoce imala 54 kg.
Sada sam u 34 sedmici i uspjela sam nagurati na 70 kg, dakle +16kg,koliko cu jos do kraja pitanje jeuser posted image
Od pocetka imam pravo dobar apetit,a nisam ni puno povracala,tako da se primilo sve sto sam pojelauser posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 617
20.3.2009 23:20:40   
Sonja
ma nisam vala uopste pazila na ishranu
jedem sve i svastauser posted image
al ja mislim da se nisam udebljala puno zato sto sam SVAKI dan setala sve do ovog 8 mjeseca..sad ne bas svaki dan al trudim se bas svaki drugi dan..
i ja sam bila sklona debljanju i bas sam se bojala da cu u trudnoci dobit puno kila ali eto nisam
sve mi je otislo u stomak i malo u noge

ma meni je bitno da je bebara ok a kile ce otic u to sam sigurnauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 618
20.3.2009 23:24:03   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: HannaS

Ja sam se brinila o kilama sve do sedmog mjeseca trudnoce i odustanem...napokon sam shvatila da se u trudnoci sve zene debljaju,tako da ja ne mogu bit izuzetak..Sad jedem sve,dok sam ko fol pazila na prehranu redovno se debljala 3-4 kg mjesecno,a sad sam za mjesec i po dobila manje od 3 kg.al nadam se da cu vratit svoju kilazu...ili makar priblizno svojoj prijasnjoj kilaziuser posted image Sad sam u osmom mjesecu trudnoce i jedino razmisljam kako decekat taj deveti mjesec i porod.Jedva cekam da se beba rodiuser posted image user posted image user posted image   i naravno da se rijesim ovog stomakauser posted image

Bez brige...ja dobila 30 kg u trudnoci...a bila na lubenicama...jos mi je misterija od  cega...i sada me dijeli od prijetrudnicke kilaze 3kg.....user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 619
21.3.2009 10:29:12   
Mya_81 RR
Bas je lijepo cuti da ima slucajeva kao sto cu biti i ja - uskoroooooo .....

I da se te kile daju skinuti...jasno, treba volja, ali nije to nikakav problem....

Eh, sad odoh pojesti malo torte - bez griznje savjesti....user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 620
21.3.2009 10:32:25   
lejlaze
IZVORNA PORUKA: skvo

Bez brige...ja dobila 30 kg u trudnoci...a bila na lubenicama...jos mi je misterija od  cega...i sada me dijeli od prijetrudnicke kilaze 3kg.....user posted image user posted image user posted image

Skvo ja sam jos uvijek na 10 kg vise, nemam pojma kako da ih skinem. pravo me to nervira. koliko ima da si se ti porodila?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 621
21.3.2009 10:38:03   
delly
ja se vagala..bolje da nisamuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam 23 sedmica  i +7 kg recite MI JELI TO PUNO ????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 622
21.3.2009 10:38:17   
prskalica
cao cure.nadam se da cete me primiti u svoje drustvo iako se dugo nisam javljala,naravno iz opravdanih razloga.ali evo''lesi se vraca kuci''.ja sam se ugojila za 2,5 mj 6 kg.user posted image imala sam 49 kg i nakon 2,5 mj 55.sve mi je otislo u stomacic guzu i sike.sad sam 3,5 mj trudnoce i nisam se vagala ali sigurno sam dobila jos bar 1 kg.user posted image .ma,ko ga sisa,nek' samo sve bude ok.pozzzz za vas

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 623
21.3.2009 10:44:44   
cicana
E, drage moje nije to nista u odnosu na mene, ja sam prije user posted image imala 55kg a sada sam u 33-coj sedmici i imam 76kg!!

(odgovor članu prskalica)
Neposredna veza do poruke: 624
21.3.2009 10:47:54   
LUNA4
sada čete čuti nešto nevjerovatno.....user posted image user posted image user posted image
u prvoj sam trudnoči ostala trudna sa 63 kg,a išla sam rodit sa 105......hahaha

sta kažete na to??????

ali da vas i utješim vratila sam se na staru kilažu koja se sada opet penje ali ne tako jako,samo me je strah da i u ovoj trudnoči ne dobijem toliko kila zato jako pazim  šta papam......ali mi to teško pada.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *