Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Skontala sam danas da ovo debljanje u trudnoci ne zavisi bas previse od toga koliko cu jesti. Na moje iznenadjenje saznala sam danas na pregledu da sam se od pocetka trudnoce udebljala 4kg, a danas mi je tacno punih 26 sedmica. Nemam pojma kako, jer sam od zadnje kontrole tj. izmedju 21 i 26 sedmice jela mnogo vise nego ranije. A u petom mjesecu kada sam manje jela sam se udebljala 2,5 kg. I gdje je tu logika ? Ali, ja se ne zalim , jos udjem u 2 svojih starih hlaca, a sa bebom je sve ok.
ja sam trudna 12 sedmica ubrzo mi je 13 sedmica a udebljala sam se 3 kg da li je to normalno?
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
kako sam skontala do 14 sedmice 1,3 a ja u 12 imam 3 kg
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Cao evo ja sam 12+4 i jos se nista nisam udebljala!oko mene niko ne moze da vjeruje,jer sam inace sklona debljanju,zatrudnila sa 72 ,ali sad jedem puno vise voca,manje obroke ali vise puta dnevno,jednostavno mi tako organizam trazi!
Ja odustajem od vaganja....lezim vec mjesec i moram do kraja trudnoce strogo mirovati, a to je jos 4.mjeseca..... Koliko god se trudila jesti zdravije bez puno slatkog (ovisnik sam) kile se lijepe i lijepe....tako da, s obzirom, nisam jedna od onih sretnica da pokazuje ponosno svoj stomacic, razgleda i kupuje sve potrebne stvari, odlucila sam bar da ne uskracujem u 100% mjeri jos jedini trenutni uzitak....
35 sedmica, 11 kg u plusu, mislim da nije puno, al biće možda do kraja i do 15 kg više što mi je o.k. bojala sam se da ću nagurati 20-30 kg kao moje pojedine prijateljice
Ja cu sigurno imati 25 Kg plus, ali sta cu kad sam u situaciji da samo tankam u sebe, a ne trosim nista zbog mirovanja....ne kazem da ponekad ne zavidim ''mrsavim'' sretnicama, ali kilogrami nam danas trebaju biti najmanji problem....uostalom, nadam se da kad bebac stigne da od stalne brige necu stici jesti....to bi bio dobar scenarij :-))))
Ja sam se brinila o kilama sve do sedmog mjeseca trudnoce i odustanem...napokon sam shvatila da se u trudnoci sve zene debljaju,tako da ja ne mogu bit izuzetak..Sad jedem sve,dok sam ko fol pazila na prehranu redovno se debljala 3-4 kg mjesecno,a sad sam za mjesec i po dobila manje od 3 kg.al nadam se da cu vratit svoju kilazu...ili makar priblizno svojoj prijasnjoj kilazi Sad sam u osmom mjesecu trudnoce i jedino razmisljam kako decekat taj deveti mjesec i porod.Jedva cekam da se beba rodi i naravno da se rijesim ovog stomaka
Stvarno nevjerovatno zvuci kako ste uspjele tako malo da se udebljate Ja sam citav zivot mrsavuhna , na pocetku trudnoce imala 54 kg. Sada sam u 34 sedmici i uspjela sam nagurati na 70 kg, dakle +16kg,koliko cu jos do kraja pitanje je Od pocetka imam pravo dobar apetit,a nisam ni puno povracala,tako da se primilo sve sto sam pojela
ma nisam vala uopste pazila na ishranu jedem sve i svasta al ja mislim da se nisam udebljala puno zato sto sam SVAKI dan setala sve do ovog 8 mjeseca..sad ne bas svaki dan al trudim se bas svaki drugi dan.. i ja sam bila sklona debljanju i bas sam se bojala da cu u trudnoci dobit puno kila ali eto nisam sve mi je otislo u stomak i malo u noge
ma meni je bitno da je bebara ok a kile ce otic u to sam sigurna
Ja sam se brinila o kilama sve do sedmog mjeseca trudnoce i odustanem...napokon sam shvatila da se u trudnoci sve zene debljaju,tako da ja ne mogu bit izuzetak..Sad jedem sve,dok sam ko fol pazila na prehranu redovno se debljala 3-4 kg mjesecno,a sad sam za mjesec i po dobila manje od 3 kg.al nadam se da cu vratit svoju kilazu...ili makar priblizno svojoj prijasnjoj kilazi Sad sam u osmom mjesecu trudnoce i jedino razmisljam kako decekat taj deveti mjesec i porod.Jedva cekam da se beba rodi i naravno da se rijesim ovog stomaka
Bez brige...ja dobila 30 kg u trudnoci...a bila na lubenicama...jos mi je misterija od cega...i sada me dijeli od prijetrudnicke kilaze 3kg.....
cao cure.nadam se da cete me primiti u svoje drustvo iako se dugo nisam javljala,naravno iz opravdanih razloga.ali evo''lesi se vraca kuci''.ja sam se ugojila za 2,5 mj 6 kg. imala sam 49 kg i nakon 2,5 mj 55.sve mi je otislo u stomacic guzu i sike.sad sam 3,5 mj trudnoce i nisam se vagala ali sigurno sam dobila jos bar 1 kg. .ma,ko ga sisa,nek' samo sve bude ok.pozzzz za vas
sada čete čuti nešto nevjerovatno..... u prvoj sam trudnoči ostala trudna sa 63 kg,a išla sam rodit sa 105......hahaha
sta kažete na to??????
ali da vas i utješim vratila sam se na staru kilažu koja se sada opet penje ali ne tako jako,samo me je strah da i u ovoj trudnoči ne dobijem toliko kila zato jako pazim šta papam......ali mi to teško pada.....