|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
4.1.2015 15:50:27   
ijaa
e super odmaraj, uzivaj dok je mama tu.. heheh sta je rec danas su svi nesto zauzeti...ja razmisljam sta bi mogla pojesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 276
4.1.2015 16:07:15   
Amanni
Hallo drage moje ! Evo i mene juce sam mislila da je krenuo porod donji dio ledza me uzasno bolio da sam plakala od bolova a beba me cijelo vrijeme gurala dole tek navece se smirilo i prestalo. Ni muzu nisam dala iz kuce nigdje bila sam ubjedzena da je beba poranila. Kako prvi porod je bio induciran ja pojma nemam kako krecu prirodni bolovi gdje i kako pocne boliti. Ijaa vidim da bi voljela sa bebom kod muza u De ali te strah puta ja sam prvi put za Bosnu iz De nisila malog sa 4 Mj. Cim sam zavrsila sa vakcinom autom smo isli stali gdje trebam da ga nahranim presvucem ma bez problema mali vecinu puta prespavao. A za osiguranje uzmes u Bosni putnicko zdravstveno i nedaj boze da zatreba priznaju ti u bolnici nista ne placas kad imas to osiguranje. To znam sogurno. U koji grad dolazis u De ?

(odgovor članu ijaa)
Neposredna veza do poruke: 277
4.1.2015 16:21:41   
banovici
evo sad je skinula zavjese da se peru uhh majko mila pa zena nije sjela kako je dosla neznam otkud joj snaga user posted image user posted image neda mi da se pomaknem

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 278
4.1.2015 16:40:02   
mala curica
Napravi joj kaficu da sjedne i malo odmori.Dok ona po stanu cacka ti napravi i stavi na sto i zovi je.user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 279
4.1.2015 17:00:03   
banovici
mala curice napravila sam caj nepije kafu navecer nemoze da spava kaze od nje al dobra je kaze sredit cu ti stan po svome user posted image user posted image a ja sutim ona se smije ma izdrzat cu reko do srijede pa vracam sve na svoje jesil ti ok kako mrvica slusa a amani je imala pitanje za prirodni porod kako su simptomi al zenica sa iskustvom nema uspavale se

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 280
4.1.2015 17:09:39   
mala curica
Evo najela se i lezim.Danas mi se jeo kuhani krompir,sir i kajmak(pavlaka.nemam kajmaka )
Skuham sebi koji krompiric i najedem se.Bas,bas mi je prijalo.Mm me gleda i samo se smije.Dok sam jela na tv reklamiraju pizzu rekoh eno pizza.Kaze Bogati suti i jefi.Jedes a hoces i drugo.Da ti jos sta donesem.user posted image
Tu sam skontala da sam bas pero zdero.Ne zove me dzaba debela user posted image
Bebica se s vremena na vrijeme javi.Raste pile malo.user posted image

Ma neka radi,znam kako majke nemaju mira sjediti.Moraju uvijek nedto raditi i premjestari.
Eee da je moja blizu mene .Trebala sam u Bosnu za Novu i nju bi dovela sebi,ali ne odo.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 281
4.1.2015 17:20:53   
muhica7
eh blago se vama pa imate mame ja bih bila sretna da svoju mogu samo vidjeti uzivajte s njima dok su vam zive. ja sam imala prirodan porod krenulo sa bolovima u krstima tj u intenzitetu prvo na pola sata poslije se to skracivalo I kad sam bila itvorena 8prstiju ili cm ne znam sad ti bolovi se sirilo prema stomaku. kad sam bila otvorena 10 prestalI bolovi samo napone osjecala.

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 282
4.1.2015 17:25:34   
banovici
ma suti mc i ja sam bila krenula non stop gladna usta nikad nemiruju i mm rece uspori zeno i sad se stvarno trudim da nejedem puno jer sam sklona debljanju a muhica uzivam al mi je zao mislila sam da ce doci kod mene malo da se odmori a ona nestaje sa poslom user posted image

(odgovor članu muhica7)
Neposredna veza do poruke: 283
4.1.2015 17:30:05   
Disa100
Drage moje,meni onaj smedji iscjedak bio dva-tri dana pa prestao i sad sam opet primjetila isto to... Oooo kako me sad pocelo brinuti.. user posted image

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 284
4.1.2015 17:33:37   
banovici
disa 100 nista draga sutra pravac privatniku a cula sam da ima neka privatna ord.zena neka vodi extra je necekaj jer mi mozemo samo nagadjaati sta je

(odgovor članu Disa100)
Neposredna veza do poruke: 285
4.1.2015 17:51:25   
Mir@H
Caoo bebele moje,evo i mene. Mi cijeli dan vani,20 stepeni ma milina... Dodjem kuci napisem post,taman dosla do kraja kad se mob ugasi...Samo vi jesite i uzivajte,otici ce kg dojenjem i trcanjem za djecom.I mene dragi juce zeza kako sam debela,reko ljubavi ja cu do februara izgubiti svoj stomak a sta ces ti sa svojim . Ammani mene je tako Samo kicma bolila Na prvom porodu,i juce i danas me boli po malo i probasa me ponekad odozdo...Mozda te juce puno bolila jer si dizala nesto tesko ili malenog nosila. Ja kad god kupam S kasnije me boli.
Morena javlja li se milenium???

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 286
4.1.2015 17:51:52   
bejbibi
Hellooo zenee :))..... Aaa pa ne mogu vjerovati niko ne pita za mebw :((( smrc..a ja se satra pisuci ovdje.. Neka neka...hahhaa salim seuser posted image vidin raspisale ste se, bas cool...mi danas bili vani,fino vrijemw..kupila bekw stvarcice za bebu hihi a rekla sam necu nista al et tesko odoliti...isli na kaficu,pa kuci,rucak ovo ono.. Sad gledamo neki film i tako....

Banovici uzivaj sa mamom:)) ja bi voljela da je moja blize.. Ah mame ko mame uvijek.hoce da rade..moja meni govori da ce doc da mi pomogne sa razmjestajem i ostalimvposlovima..pa reko zeno dosji ti al nista od posla hhehe....i mi cemo valjda takve biti :)

Amanni jesi ti.pitala za porod??? Draga kad bolovi krenu boli te sve zivo..znaci somak,krsta,stidna kost....kazu u intervalima al et meni su konstantno bili od pocetka..cini mi se svake dvije minute... Jedva se porodila...22 sata imala bokove, stim da vremenom budu jaci naravno.....

Aj mene bebica tako snazno lupa@( baa ispod rebara, tako me boliii... A sad me lijeva strana stomaka boki, ne znam jwl udara jer ne osjecam al nekakav pritisak jooj....
Meni jw grko bolje hB...ali kasljem bas fuuj,gore nego juce.imam osjecaj slajm mi zacepio disne putevww a i nos mi zaceplhen ma nikakava sam :(... Al proci ce aBd...

Sta ina kid vas??

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 287
4.1.2015 17:54:54   
bejbibi
MORENA zeno javljaj nam se,, skroz te slabo ima na temi :(

Ima li.vijesti.od MILENIUM??? Ona se sigurno.porodila:)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 288
4.1.2015 17:58:14   
bejbibi
Aaaaa pa kud ste sve nestale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ahahah sto volim ove smajlijeuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 289
4.1.2015 18:07:48   
Mir@H
Bejbibi,ja sam tu :) Odlucili smo za ime,dat ce mo Emma,da li je to uopste muslimansko ime,znas li sta o tome?

< Poruku je uredio Mir@H -- 4.1.2015 18:09:15 >

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 290
4.1.2015 18:14:06   
banovici
ja sam sa mamom konacno zena sjela zavjese gotove kaze novi stan user posted image user posted image

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 291
4.1.2015 18:18:56   
Amanni
Mirah nisam dizala nista tesko malog praktikujem kupat navece i Muz ga unese i iznese iz kade. Mene su krsta bolila non stop nije u inervalu. A kad sam dobila bolove uz indukciju imala sam zigove u ledza i Ono na monenat prestane zato sam vas pitala kako krece.Muhice7 ti si bas imala lagan porod ja kad sam bila 8 cm otvorena mene su tad i porodili

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 292
4.1.2015 18:48:05   
bejbibi
Mirah onda sam ja nestalauser posted image ma M mi se da izvinete ukakio u gace, jadan nije stigo do wc,ima neki prolhev..izgleda nahladio stomak user posted image pa njega istusirala....
A evo nasla sam da je emma arapsko ime,znaci vjecna,sve.. Nasla link i pokusat cu staviti al sumnjam da cu znati user posted image

Neki autor...

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 293
4.1.2015 18:49:06   
ijaa
Amanni u Boppardu, blizu Koblenza. A ti? Ma sad je bebi 2,5 mjeseca. Vidjet cu ako svekrva odobri user posted image kako se dogovorimo. Ja sam pocela osjecati bolove u donjem dijelu kicme, skroz rijetko u istom vremenskom razmaku i ja sam bejbibi 29 sati odprilike, od pocetka tih manjih bolova do rodjenja princeze. Mirah imam rodicu dala je svojoj djevojcici ime Ema, bez dva m heheh i cesto je u mom kraju ne bas precesto ali daju to ime i muslimani su ti koji daju. Imas li sta na netu. A ova jedna rodica je dala ime Dalal. To vec nisam iskeeno nigdje ni vidjela ni cula. Blago tebi pa imas mamu, ali stvarno. Ja sam bez svoje ostala kada sam imala 10 godina user posted image user posted image . Zato uzivaj sa svojom mamom i cuvaj je, sada ona tebi malo pomaze pa ces i ti njoj poslije..

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 294
4.1.2015 18:49:49   
bejbibi
http://www.muslimnames.info/baby-girls/e/

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 295
4.1.2015 18:52:26   
bejbibi
Eto uspio link...hip hip hooray hahahhaha

Aj ijaa rastuzi ti mene zeno za mamu:(((... Iskreno mi je zao zbog toga

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 296
4.1.2015 18:55:33   
ijaa
ziv se covjek na sve navikne...ali nemojte da vas rastuzim, trudnice treba da budu najsretnija bica..i svoje najsretnije trenutke da dijele i da budu dosadne...nemojte da se zatvarate ..... zato zelim da se ispunim u majcinstvu sto vise mogu da nadoknadim i ono sto je meni falilo...zato sam vjerovatno toliko ljubomorna heheh

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 297
4.1.2015 19:03:37   
Mir@H
Bejbibi hvala punooo,mm su napunili glavu na poslu kao gdje ces to ime dati nije muslimansko. A meni je bilo bitno da je lijepo i da ga ima i u Bosni i ovdje,da djetetu bude ugodno zivjeti sa svojim imenom gdje god ode. I moja S ima proliv.al ona od juce jer je bila s babom vani i kupio joj nekakav sokic,ona je to popila sve prije nego je dosla kuci i idmah proliv. Ja njoj ne dam sokice,ponekad,vrlo vrlo rijetko dobije gutljaj dva,mislim ona i ne trazi,navikla se samo vodu piti

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 298
4.1.2015 19:07:32   
bejbibi
Ma dobro ovdje kod nas su ljudi navikli na neka.klasicna,tradicionalna muslimanska imena a npr imaju ruzno znacenje... Pa meni jw oonda lhepse dti neko tamo univerzalno i muslimansko sa lijepim znacwnjem....meni je znqcenje jako bitno.. I ima extra finih i neobicnih arapskih imena ali kod nas lhudi ne daju... A eto mwdju njima su emma,nadia,dalia,mona,...et nw mogu se sjetiti..luna...itd..a kod nas kad to das odmah asocira na drugu vjeru...sta ces kad je takvo podneblje user posted image user posted image

Neki autor...

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 299
4.1.2015 19:07:53   
Mir@H
Ijaa draga,bas mi je zao...

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *