Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 20:03:36
bejbibi
Eh eto mozes mislit..po ovom vremenu i plus kaaljuca..al dzaba.. Kad M nesto trazi babo mu to ispuni odmh haha...a kaze ja ga razmazila hahaha...al sreca istopio se on do kuce i jeo kasikicom al valjda star bio sta li...uglavnom dacu mu linex i rahat
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 20:05:24
bejbibi
Sad su mi se najavile, odnosno pitale mogu li, dvije prijateljice sa djecom u srijwdu da dodju :)... Pa reko moze... Vokim kad se unapeijwd jave hehehe
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 20:14:39
Elllma
Zene drage,vi bile pravo aktivne Ja sad iz kupatila sva sam se smorila,joj belajaaaa...moram sutra neke briseve da mi uzme doktor
Vidim pisete o imenima,mi jos uvijek ne znamo koje cemo dati nasoj malenoj ali mora da bude neko muslimansko s lijepim znacenjem. bejbibi draga,Mustafa je prelijepo ime Meni se od muskih svidja Hamza
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 20:16:39
banovici
UHH jeste e raspisale hhehe a meni su lijepa muska imena Ajnur i Elnur mada ih imam u porodici tak da kod mene otpadaju u slucaju da bude pisonja a ijaa zao je i meni na gubitku nezelim ni misliti kako ti je tesko al zato sad uzivaj sa svojom bebanom i muzicem
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 20:26:52
Amanni
Ijaa ja sam u Hannoveru nedolazis blizu mene. Moja djevojcica ako bgd cese zavti Dalia to je Arapako ime meni se jako svidza muz mije dao slobodu oba puta da ja biram ime da je bio djecak bio bi Nidal to musko ime mise jako svidza
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 20:31:41
bejbibi
Hamza mi je kod rodice i sulejman, isto jedno od najljepsih meni :)))... Ima za musko puno imena,mebi je bitno da je od nekog poslabika ili tako neka bitna osoba u islamu kao bilal, hamza itd..al npr jusuf, sto je meni prelijepo ime,znaci zalostan :( i nisam htjela da ima takvo znacebje...a mustafa znaci odabran ...a ajna originalna,izvorna,prava...nek dragi Bog bude zadovoljan njima to mi je bajbitnije....
Eh recite mi sad nesto..ova jedna prijateljica dolazi prvi put i doci ce oko tri..bas vrijeme rucka..ne znam bil spremila rucak ..a mislila sam sano kiflice,slatke i slane,baklave,grickalice slane i slatke, sudzuka,suho meso,sir,krastavci,masline ( to fino narezati, posloziti)..... Sok,caj,kafa,topla cokokada sta god hoce, sutlija....jel to dovoljno ili da i rucak napravim,
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 20:41:46
ijaa
kod mene palacinci napravljeni i pojedeni beba podojena, jesam brza evo cak se i malo igrale. Ma ja msm da je to dovoljno bejbibi, mozes ti staviti neko varivo koje moze stajati za svaki slucaj ponuditi. Banovici ma sve je to zivot, zato imam divnog muza, a ja sam izgleda u nekom hormonalnom ludilu tesko izdrazava sa mnom posljednjih dana heheh valjda sto mi previse fali....Znate ima nesto sto mene odbija za to Dalia imaju oni samponi, jedinp to sto me odbija od toga imena. A stvarno je predivno. Da nam dragi Allah da snage da ih izvedemo na pravi put da budu dobri momci cure ......
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 20:52:05
bejbibi
Haj skontat cu jos sta cu..ima vremena do srijede aBd...svakako.moram.kuhati rucak ali et ne znam bil njih posluzila...ili da uz sve to ( bez rucka) napravim i sirnicu???? Al kontam sta cu kad imaju kiflice...mozda neku corbu??
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 21:02:13
banovici
i ja sam za picu i cesto je pravim kad dolaze frendice umjesto pite napravis je ranije i pripremis i kad hoces servirati podgrijes mm njam njam ja sam se sad najela graha bas sam ga pozelila inace ga nepravim cesto bas je godio mamica moja u drugoj sobi umorna zena bas se naradila hoce sve za jedan dan a do srijede mi ostaje ah ijaaa svima nama rade hormoni vjeruj mene muz zove placko bas sam postala osjetljiva sve mi smeta i lahko zaplacem
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 21:06:13
bejbibi
Pa evo nesto i ja razmisljam mozda je bolje pizza..taman svi je vole i nama ostane za rucak :).... I kiflice cu pravit i sutliju,baklavu imam...grickalice i to jw to...sokovi, folovi :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 21:48:13
ijaa
eh i ja cu sutra pizzu...neka palacinaka posebno u ova doba. Ma bebica je popunila sve u mom zivotu...banovici pozdravi mamu od naas forumasica super mama, slijedeci dana uzivajte...idem vam ja malo skajpat sa covjekom sutra krece, i onda spavanje...pa se cujemoooo Lijepp pozdravvvvvv <3
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 21:54:28
morenaa
Vecer zene,bas ste se raspisale i drago mi je vidjeti Cula sam se s milenium,mislim da ce se ona sama javiti veceras, uglavnom sve je ok,nije jos rodila.. Mi smo danas skoristili sunce,isli u setnju da se djeca izigraju na svjezem zraku..sutra opet na posao pomalo i tako.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 22:00:13
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Mir@H
Jel koristis kecap ili sos paradaiz?
Jel mene pitas ja koristim.paradajz sos i stavim origano, soli i to izmiksam i time mazem pizzu...obda preko stavim sir pa onda ostalo,gljive,meso,salama,masline
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 4.1.2015 22:01:12
bejbibi
IZVORNA PORUKA: morenaa
Vecer zene,bas ste se raspisale i drago mi je vidjeti Cula sam se s milenium,mislim da ce se ona sama javiti veceras, uglavnom sve je ok,nije jos rodila.. Mi smo danas skoristili sunce,isli u setnju da se djeca izigraju na svjezem zraku..sutra opet na posao pomalo i tako.
Zar se nije jos porodila ja majke mi.mislila jest kako se nije javila..znaci jos je 2 u 1