|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
3.1.2015 23:18:29   
Elllma
Draga banovici ja sam rodom iz D.L. pa ako sam ja dobro shvatila odakle si ti onda ces i ti mene user posted image Sad sam na Cilj. kod svog dragog user posted image

Mene moj muz pita je l' pisem ovdje sve sto radim,hahahhahah,zeza me user posted image Ali nekako se lahko ovdje naviknemo user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 251
3.1.2015 23:22:32   
banovici
samo se opusti ijaa i uzivaj hehe nama su zabranjeni odnosi hehe a muzic bio 10dana kuci al smo bili fini sve za mrvicu a nikad duze nije bio kako smo u braku bas smo se opustili i uzivali jedno uz drugo pa je jedva otisao nazad al mora se raditi ma samo zdravlja bit ce svega a ti se skockaj draganu i iznenadi ga zeno user posted image

(odgovor članu ijaa)
Neposredna veza do poruke: 252
3.1.2015 23:23:36   
Mir@H
Sorry na duplim postovima,mislim da je mm urekao mob da ne tipkam vise :)
Ovo za svekrvu,ima bona svakakvih bolje da ti lozi nego te drzi u hladnom,znam da tebi to malo ide na zivce,al zamislu da je sve obrnuto...ne valja ni to brate. A sto njima takvo ime ruzno,oa kakve god bile one mi njima nesto zamjerimo a i one nama.

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 253
3.1.2015 23:24:10   
banovici
haha znam kako da ne ma mi se 100% i znamo elllma user posted image user posted image

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 254
3.1.2015 23:33:09   
Elllma
Pa vjerovatno se onda znamo,mislim da bi trebale bar iz autobusa user posted image

A ti odnosi su posebna tema,moj ne smije nista a lomi se sav jadnik hahahahah

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 255
3.1.2015 23:33:28   
ijaa

IZVORNA PORUKA: bejbibi

A ja sam riba user posted image ...meni mm kaze ti ni na javi.ni u snuuser posted image ...tako kazu za ribe...ja isto.volim pomoc al kad je za mene sta volim sama....ja sam tako najrahatnija...u prvoj trudnoci mama mi.bila blizu ali nisam.htjela da je opterwtim...mada je ona dolazila al sat vremena i to jw to... Al ja nekako vise volim.svoj.mir i kako se dogovorim sa.mm,pa zajedno sve...najboljw tako....niko.nije duzan da cuva tudje dijetw, ako sam ga pravila znam ae i brinuti.. I.iskreno ne dam da mi se ko petlja

Moze li se lajkat ova objava, ako sam ga pravila znam se i brnuti o njemu :O Kad mi udje u sobu mrak na oci, kad kuham nemoj ovako de ovako....ludnica uzivaj sama svakog gosta dva sata dosta user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 256
3.1.2015 23:34:27   
Mir@H
Ajmo sad spavanje :) laku nooooc

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 257
3.1.2015 23:41:12   
mala curica
Ako sam skontala vase sifre Elllma je u Ciljugama?

Mir@h raznjezi me s sminkicom,haljinicama,kikicama.
aaaa Boze,Boze kako bi je izgnjabila uhhhhhzuser posted image

Curke idem i ja pregledati jedan film i spavanjac.
Kod nas snijeg poceo da pada user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 258
4.1.2015 0:05:15   
Elllma
Dobro si skontala mala curica user posted image Ali sad je pitanje kako,odakle si ti? user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 259
4.1.2015 0:29:21   
scarlett
Au jeste se raspisale, tema se baš aktivirala. Samo da vam poželim svima laku noć I da nešto prokomentariem vezano za to nisko nošenje. Ja sve što sam napisala, napisala sam vam da vas utješim I da znate I da ako nisko nosite, valja se čuvati, ali to nije mjerilo da ćete se prije vremena ili lako poroditi. Bejbibi, nemoj zamjeriti draga, ali se ne slažem s tobom da se tek kasnije dijagnosticira to da se nisko nosi, jer ja sam to saznala jako rano I rečeno mi je ako mi se stanje ne popravi da ću možda morati raditi I serklaž, srećom stanje se popravilo, ali imate jako puno takvih slučajeva, čak ima I tema na RRu o tome I mnogo žena kojima je dijagnosticirano "nisko nošenje" to ne znači samo da je beba nisko, zavisi I od toga gdje se posteljica smjestila.
A što se tiče oblika stomaka, ja stvarno ne bih po tome sudila. Kada sam prije dvije sedmice bila u bolnici, upoznala sam ženu koja je došla da se porodi, dvojke je nosila, a stomak manji od mog, a ja tek u 5 mjesecu. Ja stvarno mislim da oblik stomaka ne mora uvijek pokazivati stvarno stanje unutar stomaka.user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Elllma)
Neposredna veza do poruke: 260
4.1.2015 0:36:55   
mala curica

IZVORNA PORUKA: Elllma

Dobro si skontala mala curica user posted image Ali sad je pitanje kako,odakle si ti? user posted image

Bas me je to i Banovici pitala.
Rodjrna sam na Gradini sticajem okolnosti. A ja sam iz Sarajeva.
Znam da ti je malo cudno kako sam skontala.Pola Zivinica tj Ciljuga je ivdje u Becu.Ispravi me ako grijesimuser posted image

(odgovor članu Elllma)
Neposredna veza do poruke: 261
4.1.2015 0:43:43   
ijaa
Bas nam lijepo. Ja nisam trudna ali bas se lijepo osjecam dok citam vase postove. I slatke muke i strahove. Vrijeme za spavanja. Umjesto da spavam ko beba meni se nimalo nesto neda! A princeza odavno spava!!!Laka vam noc zene :))))

Neposredna veza do poruke: 262
4.1.2015 3:09:09   
Vanja88
Mala curice, trbuscic ti je divan :) nije niko 100% a vrati se na stare teme od okt/nov ja sam postavila fotke stomaka...moj je bio nisko ali to je moj zakljucak, sav pritisak osjecala sam dole. Slusaj svoje tijelo,ako si umorna lezi, ako mislis da mozes jedan krug prosetati slobodno :)
Divna si, uzivaj maximalno user posted image

2010: Andjeo 1 ..6w3d
2011: Andjeo 2 .. 8w0d
2013: Andjeo 3...12w4d
8.12.2014 u 10:57 rodio se ZIVOT.. NIKOLA<3
6.7.2015 Biohem. 5w5d

(odgovor članu ijaa)
Neposredna veza do poruke: 263
4.1.2015 7:11:14   
Elllma
Ma vjeruj draga da ja slabo to znam,kod nas je pola grada svakako negdje u Austriji,Njemackoj,Svicarskoj... user posted image

(odgovor članu Vanja88)
Neposredna veza do poruke: 264
4.1.2015 8:40:42   
mala curica

IZVORNA PORUKA: Vanja88

Mala curice, trbuscic ti je divan :) nije niko 100% a vrati se na stare teme od okt/nov ja sam postavila fotke stomaka...moj je bio nisko ali to je moj zakljucak, sav pritisak osjecala sam dole. Slusaj svoje tijelo,ako si umorna lezi, ako mislis da mozes jedan krug prosetati slobodno :)
Divna si, uzivaj maximalno user posted image

Vanchy user posted image hvala ti od user posted image
Ljubim vas .Javi nam se cesce.user posted image

(odgovor članu Vanja88)
Neposredna veza do poruke: 265
4.1.2015 9:02:08   
Mir@H
Jutrooo spavalice,kako je peotekla noc? Mene je sve ko boluckao stomak,kao pred menzes pa se uspanicila da neve krenuti,al evo sad sve ok,nis ne osjecam. S se probudila ramo,sad vidjela sunce i ice van a smrzzzze se. Nego ja spremila neki kompletic za izaci iz bolnice,al sad kontam trebaju mi vjerovatno i stramplice,pa onda i skafandercic. Ili mozda Samo jaknica i dekica,svejedno ce biti u korpi beba,i Na njina ima onaj pokrivac... Pomagajtr ja pojma nemam o zimskim bebama,sta ste vi spremile?

Mamina maza 24.01.2015

Neposredna veza do poruke: 266
4.1.2015 10:02:54   
bejbibi
Jutrooo drage moje :) ja sinoc citajuci vas zaspala,bas sam bila pospana kako sam rano ustala....evo naspavala sam se fino,samo ustala popila tabletu i opet spavanjac:)...
MIRAH ne znam ni ja bas oko zimskih bebica,ali ja sam pripremila odijelce od plisa,to je onak malo deblje a i umotat cu je u ono sto se veze da nude cvrsta i dekica nekih....svakako ces iz bolnice u auto ia auta kuci..ne treba ti mozda skafander...to je moje misljenje..

SCARLET draga ne zamjeram..jer ja sve sto pisem pisem iz iskustva iki onoga sto mi doktor govori , a mozda sam se i pogresno izrazila.. Htjela sam reci da se posteljica moze povuci sve do 28 sedmice zato ne govore o niskom nosenju,ali mogu reci ako je trenutni nisko ( ko sto je kod mene bilo npr.bila posteljica 1 cm od usca a kao treba preko 2 cmbiti,tak sam shvatila doktore _ a isla sam kod tri diktora u ovoj trudnoci.u sarajevu,sloveniji i ovdje kod mog u bihacu...valjda ako troje kazu isto onda je tacno) ... Znaci da sumiram,moze reci jel trenutno nisko ali se moze povuci vremenom,a svakako se u prvim mj treba cuvati:) to svaka zna....a i tacno je da ne postoji strucni termin nisko nosenje vec to zene govore da lakse shvate,a imas x stvari zbog kojih jeste posteljica nize nego treba....al nisam strucnjak,ne bi ulazila u to :)

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 267
4.1.2015 10:17:38   
banovici
dobro jutro damice jeste li se naspavale i odmorile , ja ev malo sredjujem stan i stavila grah da se kuha da mi ima mama sta jesti haaha a nesto sam opet pospana dosadno bez moga MM bas sam se navikla na njega neka tebe ijaaa s nama imas bebicu skoro si se porodila nije pod moranjem imati stomu da bi smo mogle pisati a sve ima svoje prednosti i mane ja sam svima dokazala da mogu sama pa me nesmaraju a u pocetku sam morala zakljucati stan i svekrvi 10 dana dok je muz na terenu dok mi nije pukao film zbog cega imam stan hodanje gore dole i sad sam rahat muz na posao one ponude ajd nama da ti nebude dosadno jer i kod jetrve muz terenac doduse rad u sloveniji pa ga nema po 1-2mj al hvala mogu sama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 268
4.1.2015 10:18:06   
morenaa
Jutro trudnice,ja sam usla da vidim jel se milenium javljala kad nista... se nadam da je ona vec rodilauser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 269
4.1.2015 10:27:43   
mala curica
Jutric.Aaaa jeste se raspavale.Ja savno ustala user posted image a mm kao i vi tek ustao.

Bejbibi,ma znam da se posteljica moze povuci kao i beba.Malo mi bi cudno da je rano da se vidi jeli baby niskouser posted image
a opet kontam bolje znas od mene.Znaci ipak sam bila u pravu da je moguce da je trudnoca nisko(kako sebu narodu kaze) i da ce doktor to vidjeti na kontroli.
Ma kako kog samo da bebac raste pravilbo i da je sve ok.Iako bude nisko bar cu znati i prilagoditi se tome.

Scarlet,hvala ti na detaljnom i opsirnom objasnjenju user posted image

Ja sam jucer skuhala grah i imam za danas rucak.Za veceru cu nesto skontati.

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 270
4.1.2015 11:20:30   
ijaa
Ja i moj bebac se budili, malo lijencarimo...trebam sada malo kucu pospremiti. Imam grah od jucer i malo graska sa piletinom danas sam mirna sto se tice rucka. Treba mi samo neki kolac da smislim muz krece prekosutraa :o za poluditi mjesec i po se nismo vidjeli da nema skaypa nezz kako bi. Ma kada imas stan uzivaj. Ja razmisljam da se usudim sa ovako malom bebicom njemu tamo. Takoile moje trudnice:)) sunce nam progrijalo :))))

Neposredna veza do poruke: 271
4.1.2015 11:56:31   
banovici
ijaa pa ako imate mogucnost biti s muzem sto da ne samo da ste zajedno ihhh mogu misliti srece kad dođe uzivajte i budite sretni nemisli na probleme opusti se i uzivaj...user posted image user posted image

(odgovor članu ijaa)
Neposredna veza do poruke: 272
4.1.2015 13:08:11   
ijaa
A mogu draga ko turista,zao mi bebu na toliki put..i nemam osiguranja kako cu bebu doktoru ne dao Bog da se razboli mahh uvijek nesto...ali ja bi rizikovala....koda bi cekala,evo opet snijeg....jedva cekam da mi dodje kaze ima poseban kofer za mene i princezu :))))))

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 273
4.1.2015 13:50:17   
Disa100
Mala curica,hvala ti puno... i ja se nadam da ce sve aBd biti uredu.. user posted image Javit cu,to stoji svakako...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 274
4.1.2015 15:27:26   
banovici
eh onda nerizikuj ijaa beba je isuvise mala a promjena klime mozda bi je zeznula sacekaj aBd kad napuni godinu dana pa bit ce ti lakse za rukicu i u setnju a disa 100 javi nam sve molim te i nemoj se brinuti bit ce to aBd sve uredu ahh zene moje meni mama dosla i preuzela sve u svoje ruke stan ce mi biti cist ko apoteka user posted image user posted image

(odgovor članu Disa100)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *