Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 22:35:43
Elllma
banovici nista se ne sekiraj i ne opterecuj se mnogo,uzivaj u svom miru i svojoj trudnoci i po mogucnosi budi kod svoje mame nekoliko dana,zajedno ste jace I ja sam isto sama s muzem pa kad one da radi na nekoliko dana ja budem kod mame i bas super,a kad sam kod kuce ja nemam mira stalno nesto radim...
scarlett bas mi bio nisko stomak,moglo se primjetit.Doktor mi poslije jednog ultrazvuka u 6.mjesecu rece da lezim kod kuce ili ce me poslat da lezim na Gradini Ja se bas bila uplasila,muz mi nije dao da maknem ali nisam se bas pridrzavala Jedino sam radila to s jastukom 2-3 puta dnevno po pola sata jedan mjesec.Stavis jastuk ispod guze,malo visocije prema kicmi i tako lezis.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 22:37:33
bejbibi
Ma da draga,rano je da se o.tome.govori...ah zenw,zenw..uvijek ce svasta pricati..ja kad sam svojim doktoeima rwkla odnoano.pitala jel.nisko.nosim.oni.mi.se u faci.smijali kazu rano je za to a to.nisko.nosenje sse u narodu govori.... Znaci rekla kazala.. Nemoj to.uzimati.u obzir... Tek.poslije 28 sedmice ti.doktoe.moze reci jel.nisko...
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 22:41:17
bejbibi
Banovici draga i ja sam.sama...i u.prvoj teudnoci sam.bila sama pa sve stizala....nisam.kuhala, jeli.gotovo onih 40 dana jer atvarno nisam.mogla da se krwcwm jer sam.bila sivana.... A sto.ijaa kaze neka ljubomora, nikom ne dam.oko djetwta i ja tako i dan danas....moram se ja.pitati za sve i nedam pardona.kad je.moje.dijete u.pitanju... I vjeruj.vise volim da sam sama neg da mi.neko tu.pomaze..ja se unervozim hocu.onaj svoj.mir....
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 22:41:37
banovici
bas smo aktivne hehehh ma doci ce moja mami meni sutra aBd a i ja sam rodom iz okoline zivinica elllma a budem i ja cesto kod svojih kad muz krene na teren al sad mi nekako glupo da idem jer odmah svekrva zove sebi eheh a ovako rahat u goste idem svima
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 22:45:24
banovici
bejbibi iste smo vjeruj u potpunosti navikla sam sama i znam svoj red i volim sve sama raditi volim cak pomoci svima al kad meni treba pomoc nevolim traziti ako se ko sam ponudi ok pa nebitno tko to bio eh sad kolko mi je to dobro ne znam al et valjda su djevice takve
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 22:48:41
bejbibi
A ja sam riba ...meni mm kaze ti ni na javi.ni u snu ...tako kazu za ribe...ja isto.volim pomoc al kad je za mene sta volim sama....ja sam tako najrahatnija...u prvoj trudnoci mama mi.bila blizu ali nisam.htjela da je opterwtim...mada je ona dolazila al sat vremena i to jw to... Al ja nekako vise volim.svoj.mir i kako se dogovorim sa.mm,pa zajedno sve...najboljw tako....niko.nije duzan da cuva tudje dijetw, ako sam ga pravila znam ae i brinuti.. I.iskreno ne dam da mi se ko petlja
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 22:50:49
Elllma
Pa odakle si banovici? Ma znam sve kako vam je,ja ne mogu nikako da zamislim da neko drugi nesto radi kod mene u kuci,pogotovo u kuhinji,hehehe.Ja to sve volim sama i sve se stigne Ali eto mama ce mi biti kad se porodim,ne daju mi da ustajem 40 dana nakon poroda dok se sve ne vrati na svoje mjesto jer ako zene ne prelezi tih 40 dana moze kasnije imati probleme s kicmom i slicno.Bice tesko ali morat cu ih slusat koliko-toliko
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 22:57:45
banovici
hahaa bejbibi kao da smo sestre u zivotu za sve sam se izborila sama i valjda navikla sve na sebe preuzimam i vala drago mi je kad svekrva kaze nasa snaha sve zna hihii a elllma ja sam iz lijepe G.hehe jesil skontala a mirah pozdrav za tebe izvini mi se raspricale al ubaci se u razgovor vidi mene
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 22:58:31
Mir@H
Mislim da je mm postao ljubomoran na ringeraju,hahaha,dijete davno zaspalo a ja uzela mob i citam Vas ovdje. Ne govori nista al me gleda ispod obrva cudno,hehehe. Malacuricr i mi imamo problem sa snizenjima,hahahaha,kaze Zeno ja ne mogu zaradit koliko ti mozes potrosit. A ja sve za kucu i ove moje barbike,sta cu kad ne mogu odoliti haljinama,suknjicama,kapicama...aman sta su sve ljudi izmislili. Jos je moja S pocela govoriti Mama pimka,pimka (sminka) a parfem sve morm kriti inace je cik dai i njoj ps ps.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 22:58:58
Mir@H
Mislim da je mm postao ljubomoran na ringeraju,hahaha,dijete davno zaspalo a ja uzela mob i citam Vas ovdje. Ne govori nista al me gleda ispod obrva cudno,hehehe. Malacuricr i mi imamo problem sa snizenjima,hahahaha,kaze Zeno ja ne mogu zaradit koliko ti mozes potrosit. A ja sve za kucu i ove moje barbike,sta cu kad ne mogu odoliti haljinama,suknjicama,kapicama...aman sta su sve ljudi izmislili. Jos je moja S pocela govoriti Mama pimka,pimka (sminka) a parfem sve morm kriti inace je cik dai i njoj ps ps.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 23:03:00
bejbibi
Hahahha mirah isti.moj.....kaze sta ce ti vise taj tel.u ruke, skim.sw dopisujes hahahaha...e rwko da ti je znati ja ga malo zezam,volim ga praviti ljubomornim hihi....aaa sta za cure ima Boze.... Ja ne smijem puno ni gledati sada..kad dodje vrijemw onda cemo aBd u shoping :) morat cu sve kupit kad malo.poraste... Kad se rijeai gegica hehhwhwhe.....al ima prwslatkih stvarcica... Mama je svasta kupila moja, zaljubila sam se hihih.....
Banovici i ja tak isto :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 23:04:45
banovici
ljubim je ajd zensko je pa lakse je kod mene je bio bratic pa svu sminku pokvario lakove dusa mu bilo zavuci se u moju sobu i napraviti zijan pa me malo bilo i strah ako nalakiram nokte hoce i on heheh al izgleda taj period sad je vec momcic krenuo u skolu frajer i ljut na tetku sto je trudna a mene dusa boli zamislite da je prije govorio ako rodim bebu da zaboravim na njega koja ljubomora a snahi svojoj mami rekao ako moze da mu rodi cuku a bracu il seku nebi
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 23:05:38
mala curica
Aaaaa dusa mila.Sta ti je reci zensko odmah zna da je pimka za nju. Ljubim je tako medenu. Zeno draga,suti.Stvarno me vise stid mm.Sreca sutra nedelja,nista ne radi. A moram rucnu povuci,pretjerala sam.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 23:09:01
bejbibi
Hahahah banovici, on me podsjeca na mog M... Jako je ljubomoran inace..kad se ja i mm grlimo on dodje izmedju nas i ne da nam nista hahahha...a kad je skontao za trudnocu kaze on meni nek ta beba izadje iz stomaka da ja udjem hahhahahahha.... A da ne pricam kako je jos uvijek zaludjen.memama i dan danas mora staviti ruku da pomazi..dusa moja dvije godinw dojio pa se navikao:)... Sad je malo popustio jer mu ja stalno.pricam.o seki.... A njemu smijesno kad kazem da kaki u gace, pa haj da vidimo to ..kazem,cekaj dok izadje, jos malo :).... Ma cirkus
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 23:12:55
banovici
ma nek su oni nama zivi i zdravi bit ce ti tesko u pocetku jer i on je mali trazit ce vecu paznju al bolje je tako aBd i ja cu samo da prodje sve ok sa ovom mrvicom i posle god.u akciju drugo ako bude po planovima
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 23:17:13
Mir@H
Ina se umelja Samo tako,omrzne mi da joj govorim ne ovo ne Ono,ima ona svoju pimku kupila joj njena tetka (moja seka) i ona uziva. A kad idemo van i vidi da ja stavljam sjaj ocebi una ja joj dam malo labela a ona napuci usnice i ne dise,hahaha. I uziva da se sredjuje,cim kazem idemo van ona veli buci mama ainu,neve u inom u cemu je u kuci ni slucajno,i daj vezi kikice i onda moze,eh da i lutka mora sa nama,zove se Kaja :D vjeruj m.c. da i sama sebi kazem ok,pretjerala sam,ne treba ima bas toliko odjece,snala i igracaka...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 23:17:15
ijaa
ma nije prvo unuce drugo je, ali cini mi se da se nije dovoljno ispunila u svom majcinstvu i danas kad muz dodje grli ga ljubi ga tepa mu, samo cekam kad ce joj sjest u krilo i da ga podoji. Kod mene je u sobi 32 stepenaa je l malo spadne temp odma dolazi kaze ishladilo i lozi ! Ali nije ni vazno to! Nego ja sam odnose imala skoro do pred kraj trudnoce, deveti mj nisam jer muz nije bio tu mala tajna jos ih nismo imali. Hvata me trema sad kad dodje :P
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 3.1.2015 23:17:28
Mir@H
Ina se umelja Samo tako,omrzne mi da joj govorim ne ovo ne Ono,ima ona svoju pimku kupila joj njena tetka (moja seka) i ona uziva. A kad idemo van i vidi da ja stavljam sjaj ocebi una ja joj dam malo labela a ona napuci usnice i ne dise,hahaha. I uziva da se sredjuje,cim kazem idemo van ona veli buci mama ainu,neve u inom u cemu je u kuci ni slucajno,i daj vezi kikice i onda moze,eh da i lutka mora sa nama,zove se Kaja :D vjeruj m.c. da i sama sebi kazem ok,pretjerala sam,ne treba ima bas toliko odjece,snala i igracaka...