|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar
19.12.2014 17:19:33   
bejbibi
IRILDA draga umiri ti mene user posted image dobro da je tako...a morat cu uzeti tajk trudnicki pojas...hmmm ne znam gdje ima ovdje u bihacu ili cu mami reci u sa da mi uzme..gdje si ga ti uzela, koliko je???
ja sam danas setala jedno sat i pol i mislisla sam da cu se poroditi, bas me bolio stomak a pretoplooo danas ovdje.......morala sam izaci,,al sam zato sada ko da me traktor zgazio....
ja sama sa M user posted image mm otisao , sutra se vraca aBd..bas mi nekako bezveze..na rubu sam suzauser posted image user posted image

sta ima kod vas zenice??

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 676
19.12.2014 19:33:28   
rose 87
noc,ima li koga ovdje
unchy draga cestitam na user posted image ,sve najbolje vam zelim,ja mislila tebe ce tek naruciti na cr ali eto ti se rijesi hvala Bogu,pisi nam kako je sve proslo,kolika je bebica i kako se snalazite
bejbibi neobicno bez muza jeli,i meni bi bilo vjeruj,nama je danas godisnjica i mogu reci da smo se za ovih 6 godina bas navikli jedno na drugo
novim clanicama dobrodoslica
loptice tebi se bas primaklo,neka je sa srecom kad god krene
milenium i ti si tu negdje,vidim brines kako i nebi ja brinem s jednim kako cu stici kad user posted image dodje ali proci ce to i bolje nego mislimo
za ostale ide veliki poljubac,moj mozak sve teze pamti hehe,odoh i ja kakve odjece ispeglati,nesto se i meni oteglo ovo pripremanje,sto bih nekada za dan,sad razvucem na tri,sreca pa na vrijeme poce...

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 677
19.12.2014 20:07:43   
morenaa
Bejbibi brzo ce muzic nazaduser posted image al razumijem te,ja bez svog mm ne znam zaspat,navika il cudesna povezanost tko ce ga znatuser posted image
rose sretna godisnjicauser posted image ja pravim medenjake i mirise mi cijeli stan,ma sta stan mirise cijela zgradauser posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 678
19.12.2014 21:01:53   
Mir@H
Drage moje ja sam izgleda neki virus pokupila,ciò dan povracam...sta god pojedem ili popijem izbacim. Eh maloprije sam popola caj i malo mi je bolje...Jos iz sve to mm napravio poplavu u kupatilu,moja S otisla na tuti i naleti na poplavu ibpoce bas zvati,mm skoci da vidi sta je i Samo vidio da su njoj noge mokre i poceo da vice na nju,kao sto si se kvasila i ona se jadna upiski u gace i poce plakati... Jest mi bilo zao djeteta mogla sam ga razbiti...

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 679
20.12.2014 0:53:02   
milenium
mirah joj tvog muža grrr...srce malo i meni je već žao,nije dobro vikati na malu djecu,oni to sve primaju k srcu i ozbiljno.

unchi,čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image čim mogneš napiši nam nešto, ja sam isto mislila da ćeš se vratiti s pregledauser posted image hB da je sve dobrouser posted image

morena jel ozdravila M?i daj recept od medenjaka,ja imam dva al su mala mjera,za one najmanje tepsije.

rose sretna godišnjica brakauser posted image

bejbibi,sreća pa nisi pred kraj trudnoće,što bi tek onda bilo,muža nema a ti možeš rodit svaki čas.pa ako je i moralo biti bolje da je sad tako nego kasnijeuser posted image kad je mm išao u Njemačku na par dana ,dani su mi bili ko godina,prvi put da smo bili razdvojeni.sreća danas ima net,viber,mob itduser posted image

danas dvoje goste imala a sijećate se one robice što sam napokon oprala,e pa isad čeka na peglanje. sve mi se čini sad kad ispeglam i kasno legnem probudit ću se za sat u trudovima i pravac bolnica,i sad ti rađaj umorna,nenaspavana...

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 680
20.12.2014 0:55:23   
milenium
irilda kad ti je termin?ja i ti smo tu negdje čini mi se :)

loptice,jesi još u komadu?

i pozz ženicama iz njemačkeuser posted image

čuje li se itko s andi?

marinci je dobro,oporavlja se,bebac kaže dobar,sluša ,samo spava i doji,a i muž je slušauser posted image , eh da i moj hoće dobit bar desetak dana slobodno kad rodim...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 681
20.12.2014 9:31:15   
Irilda
meni je termin oko 15.01,jedino sto ja cekam komisiju za carski pa ne znam da li oni rade carski u toj zadnjoj sedmici ili sedmicu prije. Samo mene buni sto po zadnjoj mengi sam 36+5 a po uzv 38+5 pa po cemu oni gledaju termin to je upitno. Ja navecer imam blage kontrakcije ali pokusavama da ne trcim u bolnicu jer nema svrhe ako nisu u jednakim intervalima.valjda :/ ja svom M ne dam ni do prodavnice bas iz straha da ne ostanem sama a porod ne krene, torbu sam spremila pa sad cekam :)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 682
20.12.2014 9:47:53   
milenium
ženice samo da vam na brzinu javim da nam je loptica otišlla u rodilište, držimo joj palčeve da sve dobro prođeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Irilda)
Neposredna veza do poruke: 683
20.12.2014 9:50:02   
milenium
irilda meni termin gledaju samo po uzv jer to je jedini termin za kog znaju.ja nisam dobivala kad sam zatrudnila pa ne znam kad mi je bila zadnja mjes. jer sam dojiola bebu i ostala trudna. ako uzv uvijek pokazuje više onda bi ja mogla rodit i danas.user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 684
20.12.2014 10:01:38   
Mir@H
Irilda,termin porodjaja racunaju po datumu posljednje menstruacije. Meni je termin 18.01 i osjecam kontrakcije sve cesce ali nisu bolne,ponekad imam slabije bolove u dnu stomaka. Ovdje carski rade sa 39 punih sedmica,al nije svugdje isto :)
Milenium,tako je sa mnom u sobi lezala zena,zabolilo je prije termina 15 dana,nista nije spremno. Dosla od kuce u spavacici,nije iponijela ni odjecu za bebu oni joj od nekog pozajmili. Cio dan je ona telefonirala muzu,mami,kumi sta ko treba kupitti i obaviti :D
A moj dragi se i sam izjedao sto je povisio ton na svoju mjezimicu,ne znam sta mu bi...a i ona bas toliko da se prepadne i upiski se...

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu Irilda)
Neposredna veza do poruke: 685
20.12.2014 10:09:14   
Irilda
meni je onda najdalji termin 15.01 to je 40 sedmica po menstruaciji i onda po uzv dvije sedmice prije bi bilo.Moram jos da detaljisem sa svojom doktoricom da se ne iznenadim. Ja nisam isla ni nakakve vjezbe tako da nisam nesto spremna po pitanju kontrakcija islicno,jedino sto su mi rekli da su ti predmenstrualni bolovi ustvari kontrakcije i onda njih imam samo navecer, a je li vi imate nekad osjecaj da vam je stomak kao kamen, i nekad tacno ko da se bebce kako ja to "nabije guzicicom" na jednu stranu pa mi je samo jedna strana stomaka velika ona druga nista

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 686
20.12.2014 10:51:38   
Irilda
Bejbibi ja sam na piku zela poprilicno nov 15KM,oko 35 su novi ja mislim a ako ne mozes naci uzmi neki siri sal i podvezi ispod stomaka onako da ti drzi stomu da ti ne stvara tezinu kad hodas :)

(odgovor članu Irilda)
Neposredna veza do poruke: 687
20.12.2014 12:22:06   
mala curica
Dd user posted image
Divne moje zenice,odmah se zabrinu jeli sve ok ako se neko ne javljauser posted image
Hvala Bogu sve je ok,rastemo i bas se lijepo stomacic vidi.A ja ga ponosno nosim user posted image

Andyyyyyy ljepoto,kako divna vijest me doceka user posted image
Hvala dragom Bogu da je sve proslo ok i da je maleni D dosao na ovaj svijet ziv i zdrav.Boze,sva sam se najezila
od radosti.
Ljubim vas oboje.Mazite se i uzivajte .
Jedva cekam tvoju porodjajnu pricu,ako vec nisi napisala user posted image

No idea,duso,cuvaj malu mrvicu i nemoj mnogo da se kreces i sjedis za PC.user posted image

Mjeseceva partija,dobro nam dosla i usla u krug debelih user posted image
A za taj smedji iscjedak,skoro svaka trudnica na pocetku ga ima.
Imala sam ga i ja dva dana i prestalo.Kada sam pitala doktora sve je ok.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Irilda)
Neposredna veza do poruke: 688
20.12.2014 15:17:35   
bejbibi
Heeej zenice moje drage evo i mene.. Ziva samuser posted image ...nego juce kako je mm otiso ja nesto radila po kuci pa sa M i tako prodje dan a nesto sambila nikakva,umorna pa mi bi mrsko pisati....jest,jako neobicno bez mm,dosadno,malo me bilo strah jer je puhalo jaaako al sam se naspavala ko coik haha. Nije bilo m da hrceuser posted image user posted image ......morat cu ga lansirat u drugu sobu da se ja fino naspavam pred poroduser posted image ....

Jutros cim smo ustali ja i M se spremili i u setnju user posted image ovdje preetoplo,17* user posted image ...al sam se nahodala...i umorila
IRILDA bas sam tako sal pofvezala,to mi je i mama govorila..al sam pitala u spoteci za taj trudnicki i kosta 40 kmuser posted image naravno nisam ga uzela,meni je to preskupo...ne volim bezveze da trosim...
Uglavnom najvise sam isla u shoping zbog m,njemu je rodjendan krajem januara a ja mu sad kupila poklonuser posted image sta ja znam kako ce bit u januaru,bolje da ja to na vrijeme hihi

Sta ima kod vas???

LOPTICA drzimo figeeee,javi nam se i sretno. Draga...pusaaa

Ps.osjecambebicu malo vise da me lupka i bas mi drago.izgleda povlaci se goreuser posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 689
20.12.2014 15:56:08   
almondray
Samo da čestitam unchyuser posted image user posted image user posted image
Andyuser posted image draga pade mi u oči riječ "dojimo",drago mi je da ste uspjeli.Ljubi miriska malog.
Marinči user posted image user posted image
Poseban zagrljaj ide milenium i moreni koje su sa mnom dva puta trudovaleuser posted image
Scarlet,jesi li se smjestila draga?Kako napreduje pupo?

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 690
20.12.2014 17:31:20   
morenaa
Milenium poslat cu ti na face recept za medenjake, super budu, mekani divni..nego nemas ti to kad pravit, peglaj robicu i idi radjat user posted image
Loptice navijamo da sve prodje brzo i lakouser posted image user posted image
almondray saljem i ja tebi veeeeliki zagrljajuser posted image
Sve ostale imate pozdrave

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 691
20.12.2014 20:16:49   
rose 87
samo da vas pozdravim,meni danas rodjendan da vas pocastim user posted image
loptice nadam se da je user posted image vec tu,milenium ce se nama javiti nekada u kasne sate sigurno user posted image

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 692
20.12.2014 20:49:46   
Mir@H
Sretan rodjendan Rose,sve najbolje... Loptica je do sad vjerovatno rodila. Koja je sljedeca???

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 693
20.12.2014 23:33:38   
Mjeseceva Pratilja
Nesanica. Nasla bonbonjeru sto smo kupili muzevoj tetki i ja je fino otvorila i gotivim se. user posted image
Kupit cemo tetki drugu aBd.

Mi smo usli u veliku 10 sedmicu. user posted image

Rose, sretan rodendan. Evo jedna bonbonjerica. Ali samo jedna. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 694
21.12.2014 0:33:27   
milenium
IZVORNA PORUKA: rose 87

samo da vas pozdravim,meni danas rodjendan da vas pocas_tim user posted image
loptice nadam se da je user posted image vec tu,milenium ce se nama javiti nekada u kasne sate sigurno user posted image

Večer ženiceuser posted image Nisam se mogla prije javiti(pravila oblatne,pa išla u kupovinu kupovala malenom opremu jer kreće ubrzo u školu,prvašić mojuser posted image kontam ,kad cu kad rodim...

Loptica nam je rodila danas oko 15 sati,dječaka od 3450 g i 55 dug.Nije šivana i sve je okuser posted image user posted image user posted image

Eto morena,znači treće meni i tebi moguće i bez šivanja(da nema tog šivanja rodila bi ih deset_ero, jer ja po 20 dana ne mogu da sjedim i normalno hodam),zadnji put sam pitala svog dr za to,a on ono kao ''''ma moć ćeš ti to,neće beba velika bit. rekoh možda,al zadnji put beba mi 2800 a ja šivana od do. user posted image Al drago mi je kad čujem da ima i žena koje ne sivaju,i hvala Bogu da je tako,nek nismo sve jadneuser posted image

almond,javi nam se ponekad,kako bebica napreduje,spava li po noći,budi li vas? doji li i koliko često?

< Poruku je uredio milenium -- 21.12.2014 0:34:13 >

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 695
21.12.2014 0:33:55   
rose 87
hvala vam drage moje
m.pratiljo hvala,hajde moze jedna al tek kad sve pojedes inace ti kradem dalje hehe,ma neka si ti sebi udovoljila-tetki je ocito sudjena druga,user posted image
za 10-tu sedmicu sad ce one polako poceti da lete,najteze i najstrasnije su barem meni bile te prve kasnije se malo i opusti i sve to malo brze prolazi
mirah mislim da nam je milenium sljedeca ako se ne varam
joj ja sam se danas pravo nahodala pa me kosti bole strasno,a i peglala sam odjecu maloprije-nije mi ni to pomoglo,dobismo i kolica jos jedna-tako da cemo aBd imati dvoja jedna za auto odmah da ne razmisljam jesmo ih ponijeli ili nismo,eto odoh sad pokusati zaspati malo,joj a spavace mi se kad nebudem mogla grrrr

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 696
21.12.2014 0:51:46   
milenium
rose čestitam i ovdje rođendan,kako je bilo? šta je mužek priredio? uh ja sljedeća...user posted image trema me hvata...
a maleni lupka ne smiruje se,evo ne znam kako da sjedim koliko se miga.

bejbibi taj pojas imaš u dm,čini mi se da je jeftiniji nego u ljekarnama.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 697
21.12.2014 8:33:14   
mala curica
Dobro jutro,jeste li se nadpavale?
Ja sam lijepo spavala,ustala u 6:30 u wc i vise nisam zaspala.Doruckovala i evo izlezavam se dok mm spava( nedjelja ne radi,neka odmori malo user posted image )
U kojoj sedmici ste osjetile prve blege pokrete?
Sinoc sjedim s mm i njegivim prijateljom gledamo film i osjetim jako nisko tri uzastopna kao pokreta.Naravno ne jaka ne oku vidljiva.Kada sam stavila ruku osjetila sam "nesto".
Kazem mm on misli da je jos rano.
Na netu citam od 16 do 20 sedmice bi se trebali osjetiti prvi pokreti.
"Isprazni" se nasa tema kako odose nase terminuse.
Malo mi je zao i naobicno bez njih,ali jako sam sretna kada znam da su sa svojima user posted image

Rose sretan rodjendan i od mene,sve najbolje user posted image

< Poruku je uredio mala curica -- 21.12.2014 8:34:43 >

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 698
21.12.2014 10:37:40   
bejbibi
Jutro i od mene :) ja sam se naspavala kolko tolko..mm sinoc kasno dosao a ja bila zaspala pa se probudila,samo pitala sta ima i nazad spavanjacuser posted image bas sam umorna bila od hodanja...kod nas i danas sunceuser posted image bas je lijepo,mozda izadjwmo gdje sa mm haha..jao samo da ni jw hodat..al lujepo vrijwme,toplo,neobicno za decembar....
Sta kuhate danas? Ja nemam pojma :(

ROSE sretan rodjendan sa zakasnjenjem..da ih dozivis jos punoo u zdravlju,veseljy sa svojima...

MIKENIUM, poglesdat cy u dm taj pojas..thnx
MALA C ja sam pokrete pocela osjetiti u 20 nedelji,onako fino da ih raspoznam..a ranuje mozda i jwsam al mislila da je nadutost,gasovi user posted image nisam mogla raspoznat..a nece se tema ugasit,javit ce nam se jos trudnica ;)))

Cestitke za Lopticu,user posted image nek joj je ziv i zdrav...super da nije sivana,blago njoj

Mi smo uski danas u 28 sedmicuuser posted image

< Poruku je uredio bejbibi -- 21.12.2014 10:43:59 >

Neki autor...

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 699
21.12.2014 11:09:19   
mala curica
Da bas tako i ja osjetim cesto,kao gasovi i grcevi ali ovo sinoc mi je bilo potpuno drugacije.Tri blaga pokreta ili sta je vec.
Maloprije odem u hodnik na ogledalo da stanem i pogledam pupu kad imam sta vidjeti,vecccc dvije strije mi se pojavile.user posted image
Uzela kremu i namazala,mada ne mazem svaki dan.Bezz sam se bila nafurala da cu mazati i kupula.user posted image
MasAllah pupu se vec lijepo vidi i oblikovao se.Primijetila sam da se oblikuje u "spic" kako nase stare zene kazu.A vidi se da se beba nije jos "digla",jos je nisko.Mada je jos rano ali eti ipak ja ti sve besto gledam i pratimuser posted image .
Postavila bi slicicu ali s mobitela ne znam.Kada upalim tablet pokusat cu s njega,mada ne sporiji pa me to nervira.

I kod nas je vrijeme bas suncano,par dana vec,aliiii vjetar odnese user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *