scarlett
|
Drage ženice samo da se javim, vidim da su neke pitale za mene. Čitam vas redovno, bar navečer kad legnem, ali nemam tada snage da pišem. Spavanje mi se vratilo prilično u normalu, osim što ustajem često u toalet. Kao prvo da čestitam unchy, loptici i enno na bebicama, neka ste ih samo dočekale žive i zdrave i sada samo uživajte. Andy, Marinci i Vanchy, javljajte nam kako su bebare ili ste sada možda na nekoj drugoj temi. Almondray, hvala što pitaš, danas nam je stigao bračni i plakar za hodnik, MM se baš napatio oko montiranja i još nije gotovo, a jedva čekam da i to sve se smjesti, još uvijek je ostalo nekih kutija sa stvarima , ovako ih premještamo samo s mjesta na mjesto, iz sobe u sobu. Ja danas pravila supicu od kelerabe, konačno je nađoh sinoć u konzumu i pileću salatu, a napravila sam i grah, tako da sutra ne moram ništa radit. Osim toga sam još samo usisala, znači ništa teško radila nisam, ali sam se malo uplašila i evo primirila, prije jedno 2 h me poče boljeti ona kost dole, ne mogu korak napraviti, nemam pojma šta je to, baš mi čudno, obzirom da ne nosim nisko. Čini mi se da je i bejbibi pisala za tu bol. Ne znam dal to ima kakve veze sa BH kontrakcijama, ako sam si dobro dijagnosticirala, sinoć sam ih prvi put osjetila. Od kako mi se bebsi počela mrdati, osjetim je svako večer kada legnem, ali sinoć nisam samo sam osjetila kako mi se ispod pupka sve nekako stislo i naduvalo, tvrdo i kontam da je to to. Ali ova bol sad me baš uplašila i pomalo me probada dole valjda prođe brzo. Sutra sam imala nekih obaveza po gradu, ako bude ovako kao sada, nema šanse da se usudim krenuti, ustvari i ne mogu, jer me svaki korak boli.