|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar
22.12.2014 20:19:34   
scarlett
Drage ženice samo da se javim, vidim da su neke pitale za mene. Čitam vas redovno, bar navečer kad legnem, ali nemam tada snage da pišem. Spavanje mi se vratilo prilično u normalu, osim što ustajem često u toalet.

Kao prvo da čestitam unchy, loptici i enno na bebicama, neka ste ih samo dočekale žive i zdrave user posted image i sada samo uživajte.

Andy, Marinci i Vanchy, javljajte nam kako su bebare ili ste sada možda na nekoj drugoj temi.user posted image

Almondray, hvala što pitaš, danas nam je stigao bračni i plakar za hodnik, MM se baš napatio oko montiranja i još nije gotovo, a jedva čekam da i to sve se smjesti, još uvijek je ostalo nekih kutija sa stvarima , ovako ih premještamo samo s mjesta na mjesto, iz sobe u sobu.

Ja danas pravila supicu od kelerabe, konačno je nađoh sinoć u konzumu i pileću salatu, a napravila sam i grah, tako da sutra ne moram ništa radit. Osim toga sam još samo usisala, znači ništa teško radila nisam, ali sam se malo uplašila i evo primirila, prije jedno 2 h me poče boljeti ona kost dole, ne mogu korak napraviti, nemam pojma šta je to, baš mi čudno, obzirom da ne nosim nisko. Čini mi se da je i bejbibi pisala za tu bol.
Ne znam dal to ima kakve veze sa BH kontrakcijama, ako sam si dobro dijagnosticirala, sinoć sam ih prvi put osjetila. Od kako mi se bebsi počela mrdati, osjetim je svako večer kada legnem, ali sinoć nisam samo sam osjetila kako mi se ispod pupka sve nekako stislo i naduvalo, tvrdo i kontam da je to to.

Ali ova bol sad me baš uplašila i pomalo me probada dole user posted image user posted image valjda prođe brzo. Sutra sam imala nekih obaveza po gradu, ako bude ovako kao sada, nema šanse da se usudim krenuti, ustvari i ne mogu, jer me svaki korak boli.

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 726
22.12.2014 20:23:51   
scarlett
Valjda nisam nikog zaboravila sa ovim porođajnim čestitkama.

Rose, sretan ročkas sa zakašnjenjem, da ti se aBd sve želje ispune u dobrom zdravlju.

MC, daj nam recept ili linkuj na PP za te kiflice. Ja sam pravila one sa sirom što ide u tjesto i one su super, ali i kad radim po mjeri, tjesto mi bude takvo da moram još dodavati brašna i onda mi nikad ne budu apsolutno iste, uvijek malo ili pretjeram s brašnom ili ne bude opet baš dovoljno.

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 727
22.12.2014 20:51:23   
bejbibi
Evo i menee :))).... MALA C mora i neko bit dezuran da nam se ne ugasi temauser posted image ja i ti cemo preuzet tu ulogu hahha....
Ja se nisam.javljala,nisam imala kad....dosao mm,jeli i gledali film..evo prwporucujem GONE GIRL novi je film sa bem afflecom..super je,meni se svidio...

E drage zene ja sam bas tvrdoglava,ja kad nesto naumim miram to uradit..a bas mi se cistiiii a da izvinete g* zica mi ne moze user posted image al djaba ja moram.... I onda me boli ccc
Da,SCARLET menw tako redovno probada.bas ta stidna kost me boli, eto tako nisko...imam oajecaj kad lupi da ce izac user posted image ....al to je sve od umora..popij mg i lezi....
Joj mene ziga lijeva strana naprijwd kod srca..znam da nije srce al bas boli ne mogu normalno disati.znam,prehladila sam se kad sam cistila bila promaha...joj ja se bas ne znam cuvati huh.....
Eh sutra cu aBd u jysk da kupim za M jorgan i kakvu posteljinu a i da za curu vidim neki ormaric jer sad nemam mjesta u ormarimauser posted image .....stalno bi nesto kupovalaza kuci,bas uzivam u tome

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 728
22.12.2014 20:52:53   
bejbibi
MALA C daj recept za kiflicee :)))

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 729
22.12.2014 21:36:50   
mala curica
Tijesto
1/2 kg glatkog brasna 
1jaje 
1 žlica soli 
1 žlica šećera
 1germa (najbolje svježa) ja sam pola germe stavila,djeluje mi puno citava germa na 500gr brasna.
1 mala šalica (1.5 -2 dl)ulja 
2.5 dcl mlakog mlijeka (manje ili vise, po potrebi)

Fil:
 250 gsvježi sir (Vindija, zelena kutija) 
200 gPancete Podravka
 50-100 gšunke (najbolje domaće)
Za fil mozete stavljati po vasoj zelji sta volite.

Za podmazivanje tepsije:
samo margarinom ili butterom namazati tepsiju.

Tijesto:Sve sam sastojke sjedinila odmah.Zakuhala mlakim mlijekom prvo rukom pa sam mikserom sjedinila u finu smjesu.
Pokrila i ostavila da odstoji jedan sat(a ko nemate vremena mozete odmah raditi)
Podijeliti tijesto u 4-5 loptica(ja sam u 4 loptice)
Rastanjiti u krug i rezati na 8 dijelova.
Filovati filom i redati u tepsiju.Kiflice premazati zumancetom i posutu susam(ko voli)
Staviti u toplu pevnicu koja je zagrijana na 180°C i peci 20-30 minuta( da dobije lijepu rumeno zlatnu boju)

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 730
22.12.2014 21:42:22   
mala curica
S mobitela tipkam,pravopisnih gresaka ima,ne zamjerite.I kod mene se sve mijesaju Njemacka slova i nasa,pa se vise puta vratim da idpravim.
Ako nesto nije jadno u vezi recepta slobodno pitajte,radi cu objasniti.
Razne sam probala ali kod svakog mi je NESTO falilo u smjesi od tijesta.Dok je vruce ok ali kada se ohladi ne lici ni nasta.
Tako da sam prezadovoljna s ovim receptom.

Zaboravih napisati.Smjesa od 500gr brasna i ostalih sastojaka je za 4 osobe(ali koje nisu trudne user posted image )
Ispadne negdje oko 40 kiflica.
Sto jr smjesa meksa kifluce su bolje(ne sada skroz mekano,odprilike kao za hljeb kada potkuhavate)

< Poruku je uredio mala curica -- 22.12.2014 21:51:53 >

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 731
22.12.2014 22:46:41   
bejbibi
Samo me zanima da li svaku ti lopticu razvijes u krug posebno i onda svaku rezez na osam dijelova...i kako ih rezez..jel ko trokutici dodju???? Ko kad pizzu rezez jel????

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 732
22.12.2014 23:07:10   
mala curica
Da mila,svaku kuglicu razvaljas u krug i rezes osam trokutica,bas kako si rekla kao pizzu.
kada izrezes,ja sam uzela i rukom "istegla" oba kraja trokuta da mi bude veci i siri,da mi fil ne curi sa strane i da se lijepo urolaju.user posted image

< Poruku je uredio mala curica -- 22.12.2014 23:09:14 >

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 733
22.12.2014 23:36:46   
bejbibi
Super draga,hvala ti ;)... Imam i ja slican ovakav recept samo sto se kuglice redaju jedna na drugu a.prethodnu.mazes maslacem i onda sve to zajedno razvijes u krug srednje velicine i rezez u trokutice,a prije nego.ih filujes rastezes...i ispadnu ko lisnato tijesto..premekane i.preukusne njamiiii...a najbolje od svega sto moes odmah da ih pravis i.kad filujes i redad u tepsiju.onda ib tek pustis da malo nadodju...mozes takve spremit i u zamrzivac pa kad neko dodje samo ih ispeces a za 20 tak min su gotove user posted image

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 734
22.12.2014 23:40:19   
mala curica
Da u pravu si,evo sada sam ih jela onako hladne,super su.
A velika prednost sto se mogu zamrnuti i poslije odledzavanja budu vauuuuu ukusne.
I te tvoje mi se jako svidjaju,s obzirom da bas volim sve od lisnatog.
Probam i po tvom receptu user posted image

M partijo,viris.......kako si?Pisi nam user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 735
22.12.2014 23:43:21   
bejbibi
Aj pisem sutra recept,ne znam ga napamet...al nije nista previse..tijesto ko tinesto,samo sto se postupak razlikuje :)
Ma pisite zeneee :))))

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 736
22.12.2014 23:46:19   
mala curica
A sta mislis da tijesto upotrijebim od ovih kiflica,alu nacin redanja po tvome....hmmmm
volim experimentisati u kuhinji.Bolesnik sam za kuhanjem(volim kuhati a ne volim mnogo jesti,nisam debela user posted image )

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 737
23.12.2014 1:57:57   
milenium
almond ,pa ti se porodila na krevetu?! Nisam upratila,nešto se ne sjećam tvoje porođajne priče. a masala za bebu 1600 se udebljala za mjesecuser posted image .

nešto mi nedostaje vanchi,sad svi spavate jedino bi ona i ja u neka doba tipkale.user posted image

ja taman završila čišćenje kuće koja je bila blago rečeno kaos.oprala sam 5 mašina robe danas,slagala razgrćala,peglala. za bebu još samo moram bodi benkice ispeglat ostalo je sve ispeglano. oprala sam i putnu torbu u koju ću staviti stvari za bolnice,sutra perem zavjese.
Pravila sam kolače pa mi noge natekle tolko da sam japanke nosila,7 tepsija keksa,i 2 mjere šapa, sutra ću breskvice,nisam dosad stigla. pripremamo se za blagdaneuser posted image
za večeru sam brzinski napravila ćevape jer sam bila preumorna za išta drugo.sad sam uključila šestu mašinu da opere navlake s kreveta,
tek sad kad sam se smirila osjećam bebu i nekako jedva čekam a ujedno imam i tremu ogromnu.
user posted image

unchiuser posted image za bebicu smao nek doji polako,nadoći će mlijekouser posted image

enno čestitam,sve najbolje i tebi i malom anđelu,tebi što brži oporavak.i tebi je treće koliko vidim,a ipak epiziotomija,baš mi je žao,suosjećam,vjerovatno i mene to čeka, uvijek ponavljam, da nije toga rodila bi ih desetero.al opet samo nek su živi i zdravi i onda ti sva bol prođe,jer mama je mama.user posted image

scarlet uspori malo,nemoj se baš forsirati,kad uđeš u deveti pa hajd,al još je rano i bolje da malo više miruješ.
bejbibi piši i ti recept od tih sto idu jedne na druge a ja pišem evo ovaj od male curiceuser posted image

morena drago mi je da je curica ozdravila.user posted image user posted image napiši i ti rec od medenjaka,neću ih sad praviti al nek se ima za dogodineuser posted image

laku vam noćuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 738
23.12.2014 9:18:21   
Mir@H
Jutrooo,sta ste se uspavale jutros???
Milenium,ti izgleda hoces pored ves masine da rodis :)
Ja sam tako prala sve redom,dragi rondao "crknut cce masina" i stvarno se pokvari,otisao grijac il sta vec. super pere sareno,al ne otkuhava...a nova, prije 2 god je kupili user posted image
Mala Curice ides li u BiH i kako ti je mama sad?
Odoh na prvi ctg,pisem kasnije...

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 739
23.12.2014 9:48:11   
bejbibi
Hello drage moje i dobro jutro :))) suncano i toplo kod nas ( opet) pa mi raspolozenje na nivou hhehe a i naspavla sam sw juhuuu....
Ajmo prvo recept za moje drage virtualne frendice koje vole kuhatuser posted image user posted image

Tijesto:
1 kg brasna ( klas,zlatni puder za pite) najbolje taj al mozze i drugi
2dc jogurta ( 1 casa)
3 dc mlijeka ( casa i pol)... Mozete jos dodati pola ovog mixa ako vam je tijesto tvrdje
3 zumanca
2 kesice kvasca
3 kasike ulja
Malo soli i secera
+ 250 G maslaca za mazanje krugova [ mora biti na sobnoj temperaturi da se moze fino razmazati po tijestu a mozete ga malkice ugrijati u mikrovalnoj,skroz malo,minut da se ne istopi vec da malo.omeksa samo da se moze fino mazati)

Fil: sta god volite ( ja stavljam fetu sir jer on omeksa pa kiflice budu jos mekse a mozete i nutellu :)) znaci slatka i slana mogu biti

Razviti tijesto da bude malo mekse i podijeliti ga na dva dijela. Svaki dio dijeliti na sedam kuglica ( mozete raditi prvu jednu polovinu pa onda drugu..mozete jesnu slatku drugu slanu kako god)...... Svaku kuglicu razviti.u velicinu mnje pizze pa.mazati maslacem i tako svih sedam osim zadnje,ona se ne maze jer cete razvit u krug srednje velicine....kad ste razvili rezete ko pizzu na 16 il 32 dijela ako zelite ssitne kiflicw ko.lokumciciuser posted image ......eh prije nego filujete te trokutice prvo ih raxvucete malo rukom da budu jos tanje i duze pa stavite fil i rolajte ( dodju u obliku puzica).... I redati na podmazan pleh,tepsiju.....mazati ih bjelancem i posuti susasom,makom,posoliti ako su slane ( najbolje krupnom morskom solju) ili sitnim secerom ako su slatke..... I ostaviti malo da nadosju ako.imate vrmena a ako ne onda mozete odmah peci na 180* -30 min odnosno dok ne pozlatne,porumene....cim porumene blago.mozete ih izvafit i uzivati :))))

Tako i sa drugom polovinom isto postupati
Bon apetit

Neki autor...

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 740
23.12.2014 9:50:47   
bejbibi
MALA C pa probaj i sa tim tvojim receptom vidi kako ce ispasti hehheehhe

MILENIUM draga porodit ces se na masini user posted image uspori malo... Jelde ti si nam sljedeca,zato si ubrzala..ja tebi govorim da usporis a ista sam hahaha...cega te strah??? Poroda???

MIRAH sretno nq ctg ;)

Gdje ste ostale,ajmo ustajanje user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 741
23.12.2014 9:51:19   
mala curica
Jutric i od meneuser posted image
Ja sam nocas spavala tu i tamo.Zaspala od 17-20h i poslije nisam mogla.
Evo upravo doruckovala i da pipijem vitamine.Hmmm nesto sam u dilemi u vezi tih vitamina ina ih mnogo
pa nezz koje da koristim a da u njima ima dovoljno svih vitamina.Mada u svakima ima ali.......(bar o tome razmuslhati sami da nije glava mirna user posted image )

Mir@h sretni na prvom ctg,javi nam se sto prije mognes kako je proslo.
A ja,ako Bog dragi da,idemo za bosnu za vikend i mislim da cemo ostati 10-tak dana.
Mm ima zimski godisnji pa da iskoristimo.Vec druga godina kako nisam isla u Bosnu,bas bas pozeljela.

Bejbibi danke na detaljnom receptu,svakako cu da probamuser posted image
Sve si jasno i glasno user posted image napusala da nemam pod pitanjauser posted image

< Poruku je uredio mala curica -- 23.12.2014 9:55:58 >

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 742
23.12.2014 9:58:52   
bejbibi
Ej mala c uzmi.pronatal..u tim kapsulama imas kao sve vitamine... I pines jednu tabletu dnevno....ovdje kod nas to daju nakon 3 mj...poslije folacina....

Aj bas extra da idete..user posted image ... Uh brate mili znam kako se pozeli,ja sam u bih al daleko od mame,u drugom gradu pa.pozelim :(.... Bilq krajem sept kod mame u sa i necu ici do.poroda jer nesto ne smijem kako odmice trudnoca,bas mi tesko stajati a akamoli putovati :( mozda ce oni doc koji dan..... A bas pozelim i sarajevo i njih....al sta ces,zivot nas odnese....uzivajte u.bih user posted image

Ja se odo spremit,nesto.pojest..pa cemo u jysk da kupim za m neku posteljinu,jorgan itd..a moram gledati i ormaric za curu za odjecu..nemam mjesta u ovim ormarimauser posted image ....

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 743
23.12.2014 9:59:49   
bejbibi
Hahhahahaha ja sam bas detaljna user posted image
Ma slobodno.pitajte ako sta nije jasno ;))

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 744
23.12.2014 10:17:28   
mala curica
Bejbibi pijem od pocerka trudnoce Elevit Pronaral,pored svih vutamina koji sz u ponudi nadam se da je on dovoljan.
Nije mu dok rekla da njega pijem,samo da kupim vitamine i ja sam se odlzcila za taj na svoju ruku.

Vjerujem ti da pozelis mamu i Sarajevo.
Mm je za Bajram isao dole sa svojima,ja nisam mogla,istala sam ovdhe sama.Ahhhh koje suze sam isplakaka i cigara ispusila ihhh.
Ja cu mozda mamu povesti s nama kada se budemo vracali,neka je s bama prejo zime.Ionako bi bila sama u kuci(babo mi poginuo u ratu zao mi da uvijek bude sama)
Hvala Bogu oporavlja se poslije operacija.
Pa je ona sama planirala doci ako Bog dragi da,kada se porodim da mi pomogne.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 745
23.12.2014 12:49:33   
morenaa
Scarlett jel tebi prestalo probadanje? Mene nesto ziga, probada,neznam kako opisati al ne stidna kost nego nekako drugaciji osjecaj, nadam se da nije nista ozbiljnouser posted image
Mir@h sretno na pregledu..
milenium ti se bas naradila, kod nas takodjer pripreme za Bozic u punom jekuuser posted image
Mala curice,bejbibiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 746
23.12.2014 12:55:27   
Mir@H
Evo bas brzi s pregleda nego na pregled,zao mi ove moje velike cure sto je moram vozat sa sobom gdje god krenem,al sta cu... Na pregledu sve ok,dadose mi tonu nalaza da uradim i da dodjem 19.01 ponovo Na ctg

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 747
23.12.2014 13:47:03   
Amanni
Pozdrav zenice ! Kako ste? Mala curice sretan put i lijep provod u Bosni. Ja sam pozeljela iako sam bila prije dva mjeseca. Mirah cestitke za kotrolu.Ja sam se od jutros vec naradila po kuci, okotila sam i sa malim jelku sinoc mu kupili sav je u fazonu deda mraza:-) Sad cekam da se probudi pa da idemo u kupovinu kod nas sutra radi sve do dva sata i do subote nijedna trgovina neradi. Tako da volim danas kupit sve nego ujtro trcati. Vi zenice koje slavite ovaj blagdan jeli sve spremno?

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 748
23.12.2014 13:48:47   
scarlett
Mir@Hm, hvala Bogu, neka je samo sve ok s ctg-om, a sada polako ganjaj nalaze. Znam kako ti je s curicom, mi smo neku noć djete sa sobom vodili u pola jedanaest navečer u bolnicu, jer ga nismo imali gdje ostaviti, uvijek kažem da su sretne one koje imaju svoje mame i svekije blizu, ako ništa bar da znaju uvijek da im je djete u ovakvim situacijama na sigurnom. Kada su mi rekli da ću ostati 2-3 dana, nastao nam je opći haos, jer MM radi u smjenama i ne bi ga ko mogao ili voditi ili odvoditi iz vrtića. Sreća da su mene brzo otpustili, inače bi mi to bila najveća briga.

Milenijum znam da trebam smiriti, ali ja inače puno radim, odnosno uvijek sebi nađem posla, meni nikad nije dosadno, sada valjda i kad mislim da sam usporila, to očito nije dovoljno, jer vidim da me tijelo upozorava.

Morenaa, danas je puno bolje, zna i mene tako ponekd probosti, ali to je nakratko i brzo prođe. Ipak ovo sinoć me baš prepalo, jer me blokiralo, nisam korak mogla napraviti a bol je bila baš jaka, ja odmah pomislila da se ne otvaram ne daj Bože ili šta takvo, pa sam se primirila, popila Mg direct, eh sad spavala sam i prvi put na novom krevetu, tako da ne znam jel' do kreveta user posted image Šalim se naravno, fakat moram smiriti, očito da su se granice izdržljivosti smanjile.

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 749
23.12.2014 14:25:26   
bejbibi
Aaaaj drage moje,kako jemeni danas grozan dan :(user posted image user posted image taman ono kad sam zadnji pyt pisala,spremila se jela,spremilaM i izasli vani da cekamo mm...dok smo mi vani tako desetak minuta,komsija ( kreten) prao auto i u trenutku otvorio vrata a pas izleti i nama u dvoristei trci,laje,skace po M i meni.user posted image M place jer se boji a i ja snjim vristimuser posted image ...ne volim cuke i toliko sam se iznervirala i izderala na kretena komsiju..jos djubre govori haj sta se deres i pravis paniku nece on ujestuser posted image .. Ma reko mene to ne zanima,tvoja je duznost da ga svezes kad otvaras vrata nr zanima me..jos heeeej ja u svom dvoristu,znaci ni blizuuu njih a pasce odvratno izletilo jos lajeee...a debil ga samo zove nece po njega....u tom zaboli me sto
Ak od straha i dodje mm i tako njemu pricam a on mrtav hladan i snjim se posvadjam user posted image user posted image joj bas me krenulo..onako ljuti odemo do jyska ja kupila sta mi trebalo on sa M neke igracke i kuci...i on odmah ode svojim poslom..bolje da je otiso da se malo i ja smirim...prostrela ves,zavrsila rucak i sad me boli stomak oko pupka i donji dio..pece me user posted image ondaje i M prikljestio prste od vrata,htio zatvorit i nekako zakacio, nisam ni vidjela.....

Ma joj bas sam nikakva user posted image

Neki autor...

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *