scarlett
|
bejbibi, baš mi žao što si se nasekirala, ja se inače ne plašim nešto ni lutalica, ali sada kad sam , nije mi svejedno da se nešto desi, jer valja primit tetanus, a ne znam dal se to smije u trudnoći, tako da ih i ja izbjegavam u širokom luku. Inače porordično imamo loše iskustvo s cukama, seku mi je prije par godina ogroman pas zaskočio, ona doživjela traumu tada, dugo nije mogla opušteno hodati ulicom, a mamau je prije 2 godine zaganjao jedan dok je išla na posao i ona dok je potrčala, oklizne se i slomi nogu Ja opet ne volim da me ližu ni cuke ni mace iako su kućni. Spominjete mašine, meni za veš često pušta vodu dole ispod, ne puno i ne svaki put, ali napravi nam posla oko čišćenja opet. 7 joj je godina i sve češće se kvari. Mislim da smo do sada sigurno dali u popravke isto koliko je i koštala, vrijeme je za novu definitivno, ali eto nek traje dok traje, fine pare se moraju dat za novu. Imate li neku za preporučiti. Danas je majstor dolazio da popravi sušilicu, ja nemam balkon, al se ne usuđujem ni sušiti u kući po radijatorima, strah me vlage, a svi smo nekakvog osjetljivog nosa Jučer je sušilica počela da ispušta neke čudne zvukove i danas je kao popravljena, a evo vidim da jako slabo grije odnosno suši, izgleda da je i ona pri kraju. I nju smo već popravljali više puta. Joj u kući vazda nešto, šta nam je majstora prošlo kroz kuću za ove 3 sedmice, a još uvijek nismo sve sredili i opet fali tih nekih stvari, nikad kraja...