Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 22:46:15
ijaa
zelim vam sretnu i uspjesnu novu godinu nisam sama koja sjedi kucii...evo ja i moj bebac se igramo prva zajednicka nova godina...muz radi Ali nema veze, ipak zivot je lijep! Lijep pozdravvv za sveee <3
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 23:04:52
bejbibi
Eh hocu da stavim sliku za happy new year al ne znam kako ...haj u 00.00 cu vam uzivo cestitati haha...mislim preko rr uzivo Aaa ja nemam te pinkove na z alost :((((
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 23:25:00
mala curica
I mi smo kuci.Sami nas dvoje. Mm na jednoj strani,ja na drugoj umotana u jorgan.Neka me zima uhvatila.Danas hodali i svratili do prijatelja a svi puse,zbog dima otvoren prozor.Pa sam se smrzlaaaa.Jazem mm ne mogu sebi doci. Zato sam sada umotana u jorgan.
Zene sutra se javljamo u 2015 godini.wauuuu
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 23:34:05
ijaa
ne znam smijem li kopirati link imaju online programi svi pinkovi imaju, ja tako gledam online tv na laptopu u sobi posebno sa bebicom..ne idem u dnevnu nikako svekrva puno pusi I tako ja i moja beba imamo svoju rezidenciju ja cu vam poslati link pa sta bude
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 1.1.2015 0:08:18
bejbibi
Ijaa hvala na linku draga,pokusat cu tako gledti...ma zeno sta se sekiras,uzivqj sa svojom bebicom..jos bolje da imas svoju ' rezidenciju' sto vise je iskoristi hehehe.....i zelim ti uspjesnu i sretnu 2015 da ti sto prije dodje muz i da se rasteretis malo ;) a dotad,glavu gore i uzivaj sa svojon bebicom
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 1.1.2015 0:28:41
ijaa
hvala mila, takodjer sve najbolje....sada lagano spavanje...imam alarm zvana bebica moramo se prilagoditi hehehe ....Laku nocc vam zelim, i uzivajte u trudnoci, muz dolazi slijedece sedmiceeeeee jedva cekam hiiiiii
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 1.1.2015 1:30:44
bejbibi
Ah, vec je 01.01.2015..... Boze kako je proletila 2014..... Jel otvaramo novu temu ili cekamo jutro :).... Izgleda samo meni dosadno u novoj godini ...sve stevnestale...neka,uzivajte ;)....cekat cu vasu saglasnost za otvaranje nove teme ili ko veceras bude zadnji nek otvori :)?.. Ja sam za :)