Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 13:17:24
loptica7
Pozdrav svim . Lijep je vidjeti da je sve ok. Bejbibi uspori malo, neće ništa pobjeći. Polako sve ćeš stići uraditi, mi se samo opteretimo poslom, a i tako nas sve čeka, neće se samo očistiti. Morena sretan rođendan i sve najbolje, lijepo se provedi i uživaj.
Trudnicama koje moraju na kontrole, SRETNO. Čitam vas redovno, ali zbog bebice, i dvoje starije djece ne mogu se često javljati. A tu su još kućanski poslovi i tako...
Mogu vam reći da uživam u ovoj bebici, da me se pogrešno ne shvati, uživala sam i s prvih dvoje, ali ovo kao da me vratilo na sami početak s prvim djetetom, imam nekakav osjećaj kao da mi je prvo. Moram reći da uspješno dojim, bez nadohrane.
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 14:36:48
Mir@H
Morena sretan rodjendan,da to svaki naredni nude jos srecniji sa tvojom djecicom. Loptice za dojenje,uzivajte bebica I to,nadam se da I ostali malisani priskoce u pomoc. Bejbibi zaredala ti terminuse a mene nigdje :) ajmo u red milenium pa ja,onda ostale heheheh,ma samo da sve prodje kako treba. Ja necu ici na onu temu o djeci I dalje cu da dosadjujem vama ovdje. Banovici hvala na pozivu,moja mama he u Zvjezdari jesil gdje blizu :D Mala curuce,Rose,Amani,Elllma...koju sam zaboravila ne zamjerite pusa za sve I uzivajte veceras
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 14:46:00
bejbibi
Cekam da se javite jedna po jedna da vas poredam ....da imamo uvid koja je next...ja uvijek zaboravim koja je po redu ...prvo cu staviti vas kojima se blizi mi ostale imamo vremena hihi.....cini mi se poslije mene idu morena,malac,scarlet?!
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 14:57:36
mala curica
Drage moje,divne i debele zenice. MasAllah vidim ima nas dosta,terminusama zelum reci da smo uz njih i jedva cekamo lijepe vijesti o zdravoj,zivoj bebicini o laganom porodu
Bejbibi,upravu si.Ja sam poslije tebe.Ima vremena da me stavis na listu Ako Bog dragi da,u 6 mjesecu.
Javila mi se nasa draga Andy i poslala mi slicicu malenog prinza.Masala kao med je
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 15:31:54
banovici
Mir@h jesam blizu Rudarska 3 ima da kahvenisemo aBd kad dodjes jos pogotovo sve sam sama hahaha nema ko da nam smeta Morena sretan rodjendanko i od mene i sve najljepse zelje a ja cu novu slaviti u krevetu sa tv hehe ja na jednoj strani muz na drugoj ko braco i seka hahahh
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 15:33:02
bejbibi
Drage moje i ja se pridruzujem.lijepim zeljama i da kazem da su moje misli uz terminuse i sve clanice ove teme jer sye mi sve jako drage postale i da terminusama zelim lagan porod i da sto prije drze svoje bebice... Cini mi se i rose je nekad sad al cekam da se ona javi.....
Ja drage moje pravim spagete sa salsa umakom i filete ko u petici ( ko je iz sarajeva zna a ko.nije mozda je jeo il ce jesti- preporucujem)... Njamiii su ispali,pravi ko iz petice ......
Cut cemo se kasnije idem zavrsit rucak a sad ce mi i muzic doci pa da jedemo....javite se redom da vas uvrstim u spisak ;)
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 15:38:03
banovici
ahhah bejbibi do mog termina ima kolko hoces evo 1 hhhaahha 19.08 sa 9 mjeseci ili 19.06 sa 7 mj.kao sto moja dr.prognozira ma samo da prodje sve uredu i bebce zdravo da bude pa kad god odluci doci u zagrljaj Amin a Elllma mi smo skoro pa kone cesto sam ja u Zivinicama pozz za tebe mozda se cak i znamo
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 16:05:46
Mir@H
Banovici moze naravno kafenisat cemo aBd na ljeto,a nemoj ti previse ozbiljno uzimati dr.Erminu dodje njoj ponekad,heheheh. Bit ce to aBd sve u redu I na vrijeme. Kod nas u Ban kamara doktora a nijedan spacan ginekolog :D Jel ima docek na otvorenom,meni bas fali ino kad se svi okupe u centru,pa bude prepuno,jedino ne valka ako bude poledilo,onda bolje sjedit u kuci,ne izazivat sudbinu. Rose je oko prvog februara termin al ce na sekciju u posljednjoj sedmici januara,tako je pisala juce. Ja sad stadoh na vagu pa kad se ne onesvijesti od prizora,auuuu zene drage imam 88kg,ne dozivljavam ja to toliko bas,hihibi. Uglavnom Sam za veceras stala u neke helanko-hlace za djevojke I svoju ne trudnicku haljinicu.tako da se vaga vjerovatno zeznula
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 17:45:23
banovici
Mir@h ma slab docek nesto je prosle godine bilo slabo a ove ne znam kako ce biti slabo hodam ehhe mirujem ovaj moj neda kaze lezi a vaga ti ba losa izbaci je negdje da ti ne smeta ahah Mala curice nadam se da necu preko reda trudit cemo se aBd jos maloo i odlazi nam godina stara a dolazi nova a nadam sa njom bolja nafaka ..
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 18:40:55
bejbibi
Mirah pa sta te briga za kile hah..sve ce to otic sa dboje djece hehe.....ja se ne sekiram..na zadnjoj kontroli imala 67,5 to je bilo 3.12... Vidjecwmo u subotu aBd Jeste li spremne za slavlje
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 18:42:26
muhica7
pozdrav zene cini mi se da sam ja na redu meni je termin abd 13.1. tako da ocekujem svaki dan. a doktor mi od 36.sedmice govori da je beba spremna a ono nista osim laznjaka. ovo mi je inace druga beba imam sina od dvije i po godine. ja vas nekad citam al nemam bas vremena da se javljam. svima van zelim lahke trudnoce i abd lahke porode
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 19:06:16
Amanni
Drage moje evo da se malo javim ja pravim veceru pa u pauzi vas sad citala. Ja mislim da je Rose87 treci februar.zelim vam sve i jednoj vceras lijep provod bilo da ste u kucnoj atmosveri ili ödete vani . Ja sam kuci Malo cemo tv malo smo kupili pirotehnike, grickalica nista poseno
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 19:41:18
bejbibi
Evo,polako se spisak produzava ....bas mi je drago da nas ima ovoliko...a sigurno ce nam se javitti jos zenica :) Sta radite zene?? Ajmo ruke gore ko ce sjediti kuci za novu mislim da je lakse nabrajati ko ce vani hheehe....fino mi se provedite drage moje.pretpostavljam vec se naveliko spremate
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 20:58:46
Elllma
Vi ste bile pravo aktivne dok sam ja setala Mi isto otisli do marketa,kupili sebi gluposti nekih (k'o djeca) i sad igramo bilijara online jedno protiv drugog,hahahahha. Ali ne zalim se,nekako nam je fino
banovici vrlo je moguce da se znamo,pa blizu smo skroz.Ja u Banovicima imam dosta kolegica koje su isle sa mnom na fakultet
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 21:49:04
bejbibi
Vidim nigdje nikoga,sve slavite ...meni dosadno ja gledam novogodisnji.program na hayatu,bezvezw..uskoro cu prebaciti na one hrvatske programe, oni imaju filmove....
Sta vi radite?? Jeste spremne
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 31.12.2014 22:13:20
banovici
tu sam i ja hahah mi gledamo obn tj.muz laptop igra igrice slusalice u usima i slusa neku svoju muziku ja na drugoj strani veselo nema sta eh Elllma mozda smo se vidjale po autobusima hehe mada ja sam zavrsila prije 4 godine bezuspjesno sjedim kuci buljim u zidove