scarlett
|
Dd drage ženice, ja sam danas grozno. Sutra sam se trebala vratiti u Sa, ali ako se budem ovako slabo osjećala, nemam pojma hoću li moći krenuti. Sinoć sam se probudila da odem u toalet i nakon toga me spopala tolika mučnina, jedva sam zaspala, evo danas cijeli dan isto, osjećam se jaaaako malaksalo i vrti mi se u glavi kad ustanem. A baš sam mislila da će se za koji dan stanje sasvim promijeniti nabolje. Mi se planiramo ovih dana seliti i ako koja od mama u Sa ima tetu za preporučiti koja bi mi očistila, molim vas da mi pošaljete broj. Već sam pitala na temi, ali niko ništa ne javlja Leme sretno mila sutra, da ako Bog da sve prođe ok Izvještavaj nas Unchy kolica su super, mogu misliti jedva čekaš da ih provozaš Meni su ostala od sina kolica kojim sam bila jako zadovoljna, bila su oko 170 - 180 KM bubu marka, ručke su se mogle okrenuti i naprijed da se beba tokom šetnje gleda, dosta prostora ispod njih da se ponesu potrebne i nepotrebne stvari. Još uvijek su super očuvana, tako da ako Bog da da dočekamo našu bebu, kolica koristimo stara, jedino sjedalicu bi trebali uzeti. Imamo i nju od sina, ali bih voljela neku koja je na ADACovim testiranjuima u međuvremenu pokazala bolje rezultate. Bejbibi ja sam baš preksinoć govorila suprugu za ime Dania i on je oduševljen, samo se još dvoumim da li će biti Daania(beautiful), Daniya (Kind hearted, the one who gets near), Daanya(beautiful, gift od god), to su značenja, a slaže nam se sa sinovim imenom. O muškim imenima nisam još detaljno razmišljala, ali valjat će i to pripremiti. Nikad se ne zna. Mojoj prijateljici je bilo sigurno do 8 mjeseca da nosi djevojčicu, a onda joj je rečeno da je ipak dječak. Meni su lijepa imena Davud, Isa, Sanin, Nizar.