|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar
5.11.2014 16:27:48   
Marien
Evo drage moje da se konacno i ja pridruzim mada vas vec dugo citam user posted image Nakon prvog missed ab. sad sam ponovo trudna (13 sedmica) i ukljucujem se polako u trudnicke razgovore user posted image
Zelim svim dragim trudnicama puno srece, da sve prodje u redu i lak porod (kao i sebi)user posted image ljubim vas sve

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 326
5.11.2014 16:39:43   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: Marien

Evo drage moje da se konacno i ja pridruzim mada vas vec dugo citam user posted image Nakon prvog missed ab. sad sam ponovo trudna (13 sedmica) i ukljucujem se polako u trudnicke razgovore user posted image
Zelim svim dragim trudnicama puno srece, da sve prodje u redu i lak porod (kao i sebi)user posted image ljubim vas sve

Draga Marien cestitam ti od srca na mrvici, zelim ti ugodnu i laku trudnocu i brz i lak porod user posted image user posted image user posted image

Dobro nam dosla user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 327
5.11.2014 16:42:42   
leme
Dobro nam dosla, Merien. Zelim ti ugodnu trudnocu bez stresa,strahova i bolova. user posted image

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 328
5.11.2014 16:52:28   
Andy_Bec23
Lejla23 javi se user posted image user posted image

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 329
5.11.2014 18:51:55   
bejbibi
Marien dobro dosla. Cestitam na trudnoci i zelim ti ugodnu i lahku do kraja...

Vece drage,kako ste? Mene danas citavdan baa boli stomak :(donji dio, ispodpupka.stalno me ziga. Ne znam,mozda sam prehladila stomak pa zato...al sve ostalo normalno tako da se ne sekiram.samo bas nezgodno kad zigne....

Joj zene, vi koje imate vec djecu, kako izlazite na kraj s njima. Mene moj izludi!!! Dtalno skace po meni,nekad zna i na stomak ( normalno ne jako al trzneme)... Jako je ziiiiiv i velika maza pa mozete mislit :D nego nekad se bojim da me ne udari u stomak jako i zaderem se a bude mi zao jer zna da ima beba tu pa se bojim da vrijedjam njegove osjecaje :( al uh bas je ziv

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 330
5.11.2014 20:14:32   
morenaa
Andy pupo ti je predivanuser posted image
Marien dobro nam doslauser posted image
Bejbibi moji su ko mali indijanci, uvijek u pokretu, al kazem samo nek su mi zivi i zdravi.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 331
5.11.2014 20:29:52   
bejbibi
MORENA koliko djece imas:) ja jednog od tri godine al izludi me.sto kazes ko indijanci heheheh e isto...e svaka ti caat kako izdrzis. Ja sa jednim pa se slomih :( al nek su. Zivi i zdravvi najvaznije...al et,

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 332
5.11.2014 20:45:47   
marinčii
BEJBIBI i mene danas zignu podno stomaka i bas me prepade sreca nije se ponavljalo.
Moj je isto ziv i nestasan al mene najvise umori njegovo ne jelo,pa on skoro pa nista nece da jede sve mu bljak i cim krene da jede oce da povrati.Bas se brinem kako ce mm s njim kad ja odem rodit ,uh vec od same pomisli na to mi se place..

MARIEN dobro nam dosla, urednu trudnocu i zivu i zdravu bebicu ti zelim.

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 333
5.11.2014 20:46:02   
Andy_Bec23
Meni nesta muka ???? I malo mi se zavrtilo hmmm ... Sutra idem na trudnicki pa cu odma trazit banicu da me pregleda ;)

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 334
5.11.2014 21:01:40   
vanchi88
evo i mene,,,
Marinci, nije mi radio bris ovaj put, sestrica me bila pripremila a on kaze tek 37 radim...znaci sledeca kontrola ko prvi odradi od nas dve nek javlja raport user posted image
zakzao me opet za 2 nedelje, reko a sta ako se ja porodim do tada user posted image kaze on meni 5% su sanse da ces se poroditi prije kraja novembra... ne brini se, reko ok kako ti kazes,
Uglavnom sve uredno, urin uredan pritisak, beban u istom polozaju

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

Neposredna veza do poruke: 335
5.11.2014 21:32:05   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: marinčii

BEJBIBI i mene danas zignu podno stomaka i bas me prepade sreca nije se ponavljalo.
Moj je isto ziv i nestasan al mene najvise umori njegovo ne jelo,pa on skoro pa nista nece da jede sve mu bljak i cim krene da jede oce da povrati.Bas se brinem kako ce mm s njim kad ja odem rodit ,uh vec od same pomisli na to mi se place..

MARIEN dobro nam dosla, urednu trudnocu i zivu i zdravu bebicu ti zelim.

Evo mene jos ziga.jos me drzi i imam ko menstrualne bolove...al nema krvarenja nit kakvih promjena,pa necu da brinem. Abas imam osjecaj da mi nesto tvrd stomak,tezak...evo nisam nista puno jela i cak bi mogla sad jest jer sam u tri rucala al bas,mi nesto tesko.jedva disem. I muka mi nesto.danas sam bas fuj..

A sto se malog tice potpuno te razumijem. Slicno nam je,mada mij stvarno jede svo voce i povrce ali slabo jede...vuse one gluposti voli...eto on ima 3 g a 14 kg...mrsavko je...jednom u godini dobije kilu haha..... Al bitno da mi je zdrav hB pa se ne sekiram...nemoj ni ti brinut oko jela toliko..bitno da je zdrav....a snaci ce se oni nekako kad ti budes u bolnici,no worry ;)

Neki autor...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 336
5.11.2014 22:15:25   
marinčii
ANDY sta je reci da ti nije nesto od hrane naskodilo, sad kako bebica raste zeludac je skucen pa je to normalno.
VANCHII i meni moj rece kao bolje uradit kasnije ako i bude bakterije lako se lijeci a ako prerano uradi moze se ona i vratit prije poroda,uglavnom koja prije uradi nek javlja.
BEJBIBI ma i ja sam danas bljak,cijeli dan mi muka maloprije se ispovracala pa sam sad gladna i iscrpljena a ne mogu da jedem

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 337
5.11.2014 23:43:46   
Andy_Bec23
Ja radim tu pretragu 26.11 na toj zadnjoj kontroli ;)

Moj malac je sad jedno 4 sata u komadu tako aktivan a ja uzivam.. Ode da pajkim mmmm

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 338
5.11.2014 23:57:27   
Andy_Bec23
Mala c ni ti se nejavljas ? Gdje su sve nestale?

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 339
6.11.2014 8:14:08   
muhica7
dobro jutro zene nadam se da ste sve ok. bejbibi ja imam malca od dvije i po godine i on je malo hiperaktivan nikad ne miruje ne znam sta ce biti kad beba dodje abd. kod nas lose vrijeme danima a ja danas imam ultrazvuk i pregled. drzite mi fige jer prosle sedmice protoci u placenti mi nisu bili bas idealni. pusica

Neposredna veza do poruke: 340
6.11.2014 8:52:07   
morenaa
Bejbibi imam 2 djece, djecak 5 g. curica 2 g., uglavnom vesela ekipauser posted image
Muhice sretno na pregledu, da sve prodje dobro.. a jel tvoj djecak bas hiperaktivan il samo zivahan?

(odgovor članu muhica7)
Neposredna veza do poruke: 341
6.11.2014 9:33:28   
marinčii
Jutro zenice ja sam se bome naspavala ustala prije pola sata,kod nas ruzno vrijeme oblacno kisa ,juzina mene glava boli bas sam. na vrijeme osjetljiva.
MUHICA7 sretno na pregledu i da sve bude kako treba ,javi nam se.
MORENAA kako si ti?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 342
6.11.2014 9:37:32   
morenaa
Marinci ja sam ti jedan dan dobra a vec drugi dan povracam, al vrijeme prolazi i evo jos malo na pola sm putauser posted image ti jos samo malo izdrzi, bebica stize..jesi spremila stvari?

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 343
6.11.2014 9:46:03   
marinčii
I kod mene je tako budem i po dva dana dobra i onda dva bas grozna al sto kazes. vrijeme ide a ja sam i navikla vise .Skoro sve spremno kod mene jos oprati i popeglarti stvarcice. i eto ga.
Najgore sto ja nisam spremna psihicki,strah me bas u pola noci se probudim i razmisljam o porodu,bojim se carskog neznam kako cu ako budem morala svakakcw mi gluposti se vrte po glavi..i tako.
Jel ti jos radis ili?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 344
6.11.2014 9:54:11   
mala curica
Jutro user posted image
Jeste li se naspavale?
Ja sam jos u krevetu i nemam namjeru jos ustajati user posted image

Andy,ako Bog da,12.11 imam kontrolu pa cu imati sta pisati.
Bit ce punih osam nedjelja,deveta,trebalo bi se ♥cuti(molim Boga da sve bude u redu)
pa sam malo i nervozna,ali potiskujem bilo kakva razmisljanja.user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 345
6.11.2014 9:59:42   
marinčii
MALA CURICE pa naravno da ce se cuti ♡ maleno ne brini,vidjet ces i cuti taj najljepsi zvuk na svijetu.
Kako se osjecas?jesi jos umorna i iscrpljena?mene je to drzalo do 14 tjedna

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 346
6.11.2014 10:11:33   
mala curica
Marincii,nadam se da ce se cuti(nemoguce da je jos rano) uhhhh.
Za cudo ne povracam nikako,muka mi ponekad naleti,stalno sam umorna i spava mi se.
Jucer sam mm obavljala neke obaveze,ne mogu,mozak spava i bas sam kao slina.Samo u momentu me uhvati i moram spavati.
Ne zalim se,kako cure pisu u mucninama i povracanju,ja to jos nemam.
Gladna sam a nista mi se ne jede,zato natjeram sebe da jedem,ali jedva.

Kako ti guras?
Misa mu,sta te to povracanje zezauser posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 347
6.11.2014 10:12:37   
leme
Jutroooo zene, ja i moja mrvica smo spavali svu noc bez budjenja, sto se nije desilo ne pamtim od kaduser posted image ova kisa nas omamila, pa mo nekad bas drago sto moram mirovat user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 348
6.11.2014 10:18:41   
bejbibi
Dobro jutro drage moje,kako ste? Jeste se naspavale? Uh jacim sam otvorilaoci gladnaaa...moram nesto na brxinu pojest da ne povracam...ovdje kod nas suncee i mislim da je toplo pa bi valjalo malo ici setati dok nije pocela kisa....
Muhice i ostale koje imate kontrolu sretno i javite sta je biko ;) meni bas krivo sto necu moci ove sedmice. Dodje mi da se pravim budala i odem ne najavljena, ionako ne vodi nikakvu evidenciju,nema reda...uzas...... Helem, neka je pitala za hiperaktivnost djece..mamislim da mi samo tako kazemo jer su bas ziviiii..i ja kazem da je moj hiperaktivan a ne znam tacnu def toga hehe...mada mislim da ta djeca ne mogu drzat paznju dugo ali ovi su nasi mali jos ( nek su zivi i xdravi) pa mislim da su nam samo jaaakooo zivahni hihi jer ih sve zanima.al to je i normalno za njihove godine.

Sta danas planirate za rucak :))) ja bass nemam pojma :S

ANDY draga eto ti sada hihi udaratce te stalno. Ko veli ' eh evo ti mama sad kad se zalis dasam miran,sad cu ti ja pokazat ' hehe...hajj dragane brini,rekla sam ti da je to normalno da se rjedje javlja kako je pri kraju.....uzivaj ;)

Ostale kako ste?kakvih novosti?

Neki autor...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 349
6.11.2014 10:26:01   
no idea
dobro jutro i od mene, evo i ja sam ko vrijeme-baš neka muljava i nikakva, jedva ustala...muka me rastura, najveći problem mi je natjerati se jesti-ništa mi ne paše...da mi je makar povratiti ko čovjek, čini mi se da bi mi bilo lakše... sva mi hrana ispada iz ruku koliko mi se gadi, samo podrigujem, pljujem... inače sam ok, malo me prepone žigaju kad sjedim, ali ništa strašno...
pročitah sad da nam se Almondray porodila! user posted image user posted image user posted image neka su živi i zdravi i ona i beba! čestitajte joj u moje ime ko se čuje s njom!
sve ostale imate pozdrave!

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *