scarlett
|
Jutro ženice drage, niko nije dežurni, šta će to biti Ja jesam po običaju, al moram priznati da sam se baš naspavala, sinoć sam zaspala oko pola 8, probudila se u 11, jela i sad se ponovo probudila oko 4h, krče mi crijeva. Ja bez obzira na te mučnine i povraćanje, moram jesti svakih par sati, jer mi želudac luduje ako ne jedem, počne se grčiti, boljeti i onda povraćam samo kiselinu, jučer suprugu govorim kako mi je više toga preko glave, kao da sam se domestosa napila. Ali čini mi se da sam dosta bolje onako u globalu, jer sam 2 dana za redom uspjela otići do grada, znači i jučer. Išli smo na kontrolu, odbili smo onaj screening test, ali je dr. sve detaljno pregledala i hvala Bogu sve je u redu. Tako se sve lijepo vidjelo, pa i mali prstići na nogama Sve vrijeme sam bila u nekom grču, sekirala se, poredila sa prethodnom izgubljenom trudnoćom, nekako se nikako nisam mogla opustiti i radovati, nego imam osjećaj kao da sam sebe pripremala na najgore opet, da se ne razočaram previše, bježala sam od radovanja, kao neka vrsta samoodbrane. Ali od jučer se sasvim drugačije osjećam , sve je postalo tako realno i hvala Bogu da je za sada sve ok, nadam se da će i tako ostati i sve vraćam u glavi slike svoje bebice i konačno joj se baš radujem i jedva čekam. Vidim da se hvalite napretkom svojih beba, pa da se i ja pohvalim , moja je 6cm duga i ima 70 gr ne da je majka Spol nije sasvim siguran, ali dr. kaže da su sve prilike da je Ž, što me dodatno obradovalo, ali neka je samo sve u redu, radovala bih se ja i još jednom momčini Neka nam se almond riješila i to tako kako bih nam svima poželjela. Jedva čekam da nam se javi.
< Poruku je uredio scarlett -- 5.11.2014 5:28:00 >