|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar
3.11.2014 22:46:07   
leme
Ja, iako sam iz Zenica, sam cula da je dr Zejna odlicna i cal sam se bila narucila na 4D uzv kod nje,da me detaljno pregleda ali, nazalost, nisam otisla jer sam tad zavrsila u bolnici i ni slucajno smjela se voziti

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 201
3.11.2014 22:47:21   
leme
Gresaka u kucanju imam more jer kucam preko moba, al vjerujem da ste razumjele moj post :)

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 202
3.11.2014 22:54:45   
scarlett
user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 203
3.11.2014 23:01:29   
rose 87
leme jesu te vjezbe,ja radila u prvoj trudnoci,kazu da pomazu kod treniranja tih misica koji su bitni za porod i izgurivanje bebe,a sad sam bas neodgovorna user posted image
andy moja pahulja je bas narasla,gricka noktice na uz,ustvari igrao se sa ustima,ma bas sam se vec zaljubila,a ja sam i prvo dijete rodila sa skoro 5kg,tako da i sad ocekujemo aBd krupniju bebicuuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 204
3.11.2014 23:02:37   
BebeLina
Vanchi, drago mi je da je sve ok kod tebe...

Scarlet, sreca u nesreci je to sto si na vrijeme reagovala. I bravo za prirodne lijekove, bas to volim cuti/procitati.

Idalje me brine Almond user posted image

Jesmo mi zene ranjive i osjetljive u ovom periodu. Sve trcimo dr. Hamzi samo zato sto je ljubazan i njezan. Nestrucan je bolaaaaaa. Meni uvijek trazi Graniceve nalaze, a na zadnjem pregledu me tri puta zaredom pitao odakle sam, tj. gdje stanujem. Zaredom!!! Al hajd.. Doduse, izludio me neki dan kad me poslao u bolnicu bez razloga, ali oprastam mu. Veceras sam dobre volje user posted image

MM otisao na fudbal. A meni se strasno spava. Joj otkad nisam imala ovaj osjecaj pospanosti :)

11.07.2013. godine - missed ab (16. sedmica)
2.11.2013. godine - spontani (8. sedmica)

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 205
3.11.2014 23:26:35   
vanchi88
ma mi zene smo bas opicene, sada pogotovo zbog svih hormona
bolje je i otici doktoru i u bolnicu i uveriti se da je sve ok nego nagadjati.
ja u srijedu na kontrolu ujutru valjda necu morati cekati 2h opet .
Almondray, bas mene zanima gdje je ona? njoj je termin ovih dana ?

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu BebeLina)
Neposredna veza do poruke: 206
3.11.2014 23:33:57   
scarlett
Rekla sam vam već da je malcu od almond jučer bio rođendan, vjerujem da je imala puno obaveza, danas je lajkala moju čestitku na FB, znači do danas nije bilo promjena kod nje, no sikiriki vanchy, andy user posted image

Eh gdje je u ovom trenutku, to ne znam user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 207
3.11.2014 23:36:36   
vanchi88
oooooooo ona je vec rodila
NIKO NISTA NE JAVLJAAA haha

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 208
4.11.2014 5:39:10   
leme
Zene drage, ja ko zombi! Svu noc se budim i prevrcem po krevetu,nikako da cvrsto zaspim. Jedva cekam da svane user posted image

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 209
4.11.2014 5:44:35   
scarlett
Nisi sama, sam' da znaš user posted image
user posted image

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 210
4.11.2014 7:34:39   
marinčii
jutro:-)
Evo jos jedne budne od pola 6 vrtila se i vrtila i evo ustala ne mogu vise,jos ovaj mali me gura i gura bas nekad bude neugodan osjecaaj ...
SCARLET zao mi je za malenoga ,nadam se da ce antibiotik djelovati i da xe brzo biti bolje.Neznam jesi mu probala davati caj od sljezovog korjena meni jebon supetlr za kasalj .
LEME to si ti nervozna pred pregled;-),ne brini draga sve ce biti i bolje nego sto mislis.
ROSE masala drago mi je da je sve ok ,bebica vidim dobro napreduje ,jel ti opet ides na carski ili?sta veli tvoj doktor?
Ostale imate mahanje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 211
4.11.2014 7:56:57   
scarlett
Ma marinci, jesam i to i svašta nešto još, baš smo ga intenzivno tovili tim prirodnim stvarima, al uzalud izgleda. Ma biće dobro, bitno je da on nije slabašan, osim tog kašlja, ne bi se na njemu reklo da mu išta fali, nek nema samo temperature i nek on meni fino jede, pa biće dobro ako Bog da.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 212
4.11.2014 8:19:40   
Hannan
Drage moje trudnice da vam javim sretnu vijest jutros u 4:30 Almonray je rodila sinceka :)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 213
4.11.2014 8:44:50   
amrara
Meni se je isto desilo u parku :D Sreca pa sam imala neku tuniku preko da obucem :D Mislila sam da mi je vodenjak pukao. Dr kaze da je to normalno, a eto nije se vise desavalo. JA nesto svasta imam da cistim i sve mi je mrsko. SInoc jedva kupatilo i spavacu,danas da mi je barem dnevnu. Moramo otici knjizice ovjeriti i taretu kupiti mlijeko i pelene, imamo samo do podne zaliha. A i njemu nije mrsko setati
Gledala sam one stvarcice na netu F&F i ja cu naruciti sebi, ugl 28 KM 5 bodica cini mi se. A bas izgledaju kvalitetni.

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 214
4.11.2014 8:49:47   
marinčii

IZVORNA PORUKA: Hannan

Drage moje trudnice da vam javim sretnu vijest jutros u 4:30 Almonray je rodila sinceka :)

hvala ti draga moja na tako lijepoj vijesti,crstitke nasoj ALMOND da joj bude ziv i zdrav .Puno je pozdravi od mene.

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 215
4.11.2014 9:22:53   
Andy_Bec23
Ooo jutros divne vijesti... Da joj je ziv i zdrav puno,puno godina a mamici brz i lak oporavak :)

Marinci draga pa memogu da vjerujem da moj bebac bas nikako tako nije aktivan... Vi kad god pisete udara i mrda se itd ja se uplasim.. Zar je moguce da je moj tako malo aktivan??? Ili je tvoj preaktivan?

Ja nocas isto nisam spavala ustajala izd jer me ruka jako bolila;(

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 216
4.11.2014 9:31:35   
Hannan
Cure, sad sam se cula saAlmond...porod je bio expresan, hajde sto su se dr. iznenadili, nego i ona...zena se na krevetu porodila nije bilo vremena ni da predje u radjaonu...malo duze od satica je proslo od dolaska u bolnicu do poroda.
Zena zmaj, sta da vam Kazem :)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

Neposredna veza do poruke: 217
4.11.2014 9:36:25   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: Hannan

Cure, sad sam se cula saAlmond...porod je bio expresan, hajde sto su se dr. iznenadili, nego i ona...zena se na krevetu porodila nije bilo vremena ni da predje u radjaonu...malo duze od satica je proslo od dolaska u bolnicu do poroda.
Zena zmaj, sta da vam Kazem :)

Wou vakav porod da svi imamo ;) svaka cast ... Pozdravi ju puno ;)

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 218
4.11.2014 9:43:11   
unchy
samo da vas pozdravim, od jutros bas divene vijesti, da su zivi i zdravi 100 godina. mi se slabo javljamo al vas citam redovno, ovih dana samo kupujemo za bebaca i pripremamo se, uvijek se bojim da cu nesto zaboraviti, pa sam vazda po marketima gledam hoce li mi sta zapasti za oko da mi treba. bebac je super, lupka svoju mamu kao prava, lipo me zna u rebra lupkati i toliko mi se trehne stomak. kolica smo isto narucili, pa ce biti ovdje za vikend, jedva cekam user posted image

Neposredna veza do poruke: 219
4.11.2014 9:56:21   
marinčii
Pa bravo za ALMOND drago mi je da je porod bio lagan abd sto ANDY rece da nam svima tako bude.

ANDY pa da ti budem iskrena i ja se nekad prepadnem sto je ovako aktivan svasta mi se vrti po glavi kontam nije mu dobro dok oviliko meskolji se,SA M mi nije ni upola ovako bilo on je bas mirnica bio al zato sad nadoknadjuje.
Neznam ja sebi velim da jednostavno ima raznih tipova bebica neke su mirnije neke malo aktivnije i valjda to tako treba.

UNCHY nek si nam se javila,znaci ti uzivas u kupovini,super draga moja nema nista ljepse nego kupovati za svoju bebicu.
I ja moram otic kupit jos neke sitnice ovaj tjedan pa da namirim i torbu za bolnicu.

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 220
4.11.2014 10:11:39   
bejbibi
Jutro drage moje.vidim odmah na sabahu lijepe vijesti :) cestitke ALMOND nek je ziv i zdrav......

I ja nisam dobro.spavala,sve se nesto budila.uzas.jedva cekala da svane hehe...

Nego najvise mrzim kad me neko na sabahu iznervira..sad zovem svog doktora da se narucim jer sam 8.10 bila na pregledu a 8. Dodje subota a ja za vikend putujem pa reko prije da odem na kontrolu i on mleni kaze prebukiran da je. Fuuuuuj odvratnosti i privatluka. Ja sad moram cekat jos dvije sedmixe i tek kad se vratim s puta da odem. Ne mogu da vjerujem :O jos privatno heeeeeej...... Bas me naljuti.
Jos sam se nesto zabrinula jer vidim na dnevnom.ulosku ( doduseod juce stoji. Namjwrno sam ostavila da vidim bas) imam kao tamno zuto_narandzast iscjedak. Jel to zabrinjavajuce???? Necu nista negativno da mislim!!!!!!!

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 221
4.11.2014 10:31:45   
marinčii
BEJBIBI draga neznam ti za taj iacjedak moze biti da je normalan a mozda je i neka infekcija.Taj doktor je uzas,ne mogu da vjerujem da te nije u stanju negdje ubaciti pa nije da prwgled traje sat vremena,jesi mu rekla da imas iscjedak?Ja bi ga ponovo zvala ako nece da te naruci otisla bi bome u drugog.

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 222
4.11.2014 11:39:30   
leme
Uh zene drage jeste se raspricale,kedva stigoh procitat sve haha. Ja isla vadit krv i popodne aBd kontroooooolaaauser posted image cestitke ALMOND na jos jednom sincicu i zavidim joj na expresnom porodu :). Draga, taj iscjedak imam i ja,kaze dr sve je to ok

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 223
4.11.2014 11:41:20   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: marinčii

BEJBIBI draga neznam ti za taj iacjedak moze biti da je normalan a mozda je i neka infekcija.Taj doktor je uzas,ne mogu da vjerujem da te nije u stanju negdje ubaciti pa nije da prwgled traje sat vremena,jesi mu rekla da imas iscjedak?Ja bi ga ponovo zvala ako nece da te naruci otisla bi bome u drugog.

Ma joj uzas. Sto vise razmusljam vuse se nerviram. Ne mogu nikako da shvatim da me niece peimit.pobogu pa privatnik je.treba uvijek bit mjesta. Fuuj a kofol najbolji.ovdje.

Nisam mu rekla za iscjedak jer ga imam od pocetka trusnocw a nije mi davao neke vaginalwtw. A jasno sam mu rekla da mi je vrijwme za pregled.
Ma popit cu caj pa cu vudjwt hoce li se sta primjenit.

Jel se smije piri caj od brusnice???????

Orostite na greskama s moba pisem

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 224
4.11.2014 11:43:59   
bejbibi
LEME.DRaga hvala na odgovoeu. Nesto sam se zabrinula sve gledam hocel krv il smedji iscjedak. Al mozda je neka infekcija sto marunci kaze pa cu piti cajevw mozda se oxisti sta. A i pijem skriz malo tekucine

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *