|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno
5.6.2014 21:04:33   
aidana
sto se osramoti user posted image nije mi do sad trebao pa valjda nisam primjetila da ima svugdje

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 651
8.6.2014 13:23:19   
sara123
Mozda necu naci odgovarajuci odgovor, jer su zene ovdje a ne muski, ali mozda koja znade odgovoruser posted image

Gdje da kupim, i ima li uopce u ponudi, nastavak ili nesto slicno...kako da objasnim...
Hocu da prikacim slauf na cesmu, ali znate kakav je slauf, a cesme su mi problem, izgledaju ovako:
http://3.bp.blogspot.com/-3wJTlkP9fJg/UrXhEx0TFUI/AAAAAAAAAGs/xl5y53MxM38/s1600/Armal+baterija+stojeca+3+cevi.jpg
Kako da prikacim slauf na ovakvu cesmuuser posted image
Ja se nadam da ima neki nastavak ili neko rjesenje, ako znate pomagajte.user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 652
8.6.2014 13:31:43   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: sara123

Mozda necu naci odgovarajuci odgovor, jer su zene ovdje a ne muski, ali mozda koja znade odgovoruser posted image

Gdje da kupim, i ima li uopce u ponudi, nastavak ili nesto slicno...kako da objasnim...
Hocu da prikacim slauf na cesmu, ali znate kakav je slauf, a cesme su mi problem, izgledaju ovako:
http://3.bp.blogspot.com/-3wJTlkP9fJg/UrXhEx0TFUI/AAAAAAAAAGs/xl5y53MxM38/s1600/Armal+baterija+stojeca+3+cevi.jpg
Ja se nadam da ima neki nastavak ili neko rjesenje, ako znate pomagajte.user posted image

OBI ima taj nastavak, samo odsarafi taj dio i ponesi kad budes uzimala da bi velicina bila tacna... I preporucujem Bosch-ove jer su dosta kvalitetnije od ostalih ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 653
8.6.2014 14:03:32   
sara123

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: sara123

OBI ima taj nastavak, samo odsarafi taj dio i ponesi kad budes uzimala da bi velicina bila tacna... I preporucujem Bosch-ove jer su dosta kvalitetnije od ostalih ;)

Super, hvala ti puno. user posted image

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 654
10.6.2014 13:25:53   
Mya_81 RR
Ima li ista sto moze malo omeksati jutu? One velike vrece od kafe?
Pranje u perwolu ili nesto slicno.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 655
12.6.2014 8:46:53   
Majčica
Cijelu zimu sam zbog nedostatka prostora na balkonu sušila veš u jednoj sobi koja nam služi za ostavu. Naravno, izbacila je vlaga jedan dan na zidovima, koju smo riješili odmah time što sam tu prstala sušiti veš, očistili i okrečili (ubacili smo u boju i ono sredstvo protiv gljivica). Uglavnom, sad kad sam izvadila neke stvari koje su bile u toj sobi, vidim da su i one pokupile vlagu, prvenstveno ljetna obuća koja je tu stajala u kutijama. Ja sam obuću bez problema očistila alkoholom, ali sad me strah da li je to uopšte nosivo, s obzirom da su to ipak gljivice. Malo sam googlala po internetu, kažu da ih alkohol ubija, ali eto opet me strah, znam da gljivice na stopalima znaju biti pravo nezgodne. A pravo mi žao sandala user posted image Zna li iko da li je dovoljno očistiti ih ili ih trebam baciti?

T. 2008.
H. 2012.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 656
12.6.2014 9:13:12   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: Majčica

Cijelu zimu sam zbog nedostatka prostora na balkonu sušila veš u jednoj sobi koja nam služi za ostavu. Naravno, izbacila je vlaga jedan dan na zidovima, koju smo riješili odmah time što sam tu prstala sušiti veš, očistili i okrečili (ubacili smo u boju i ono sredstvo protiv gljivica). Uglavnom, sad kad sam izvadila neke stvari koje su bile u toj sobi, vidim da su i one pokupile vlagu, prvenstveno ljetna obuća koja je tu stajala u kutijama. Ja sam obuću bez problema očistila alkoholom, ali sad me strah da li je to uopšte nosivo, s obzirom da su to ipak gljivice. Malo sam googlala po internetu, kažu da ih alkohol ubija, ali eto opet me strah, znam da gljivice na stopalima znaju biti pravo nezgodne. A pravo mi žao sandala user posted image Zna li iko da li je dovoljno očistiti ih ili ih trebam baciti?

pa ne znam da se tu radi o istim gljivicama,one što napadaju stopala i plijesan.mislim da možeš nositi ako nije vidljivo

(odgovor članu Majčica)
Neposredna veza do poruke: 657
12.6.2014 9:19:16   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Majčica

Zna li iko da li je dovoljno očistiti ih ili ih trebam baciti?

Ne moraš ih baciti, nisu to te gljivice.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Majčica)
Neposredna veza do poruke: 658
12.6.2014 10:05:50   
Majčica
Hvala puno. Sve se očistilo odmah, malo ću ih još izbaciti na sunce i to je to.

T. 2008.
H. 2012.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 659
17.6.2014 14:38:58   
Graziella
Ja pisala na ovoj temi nedavno o svom problemu sa mašinom za suđe(ne pere dobro donji red itd.)...
I bas sam bila iznervirana vise,svaki put ponovo suđe peri ručno...i ocistim je i sve sredim al ona opet ne pere dobro...
e sad...neznam dal da pisem ovde ili na temu blamova...neki dan gosti bili i mala od dvije godine uleti u kuhinju,ispritiska svu dugmad koju je mogla dohvatiti,to joj zanimljivo,i između ostalog i mašinu za suđe...i eno je pere ko luda.pogresno programirana bilauser posted image a ja skontala nisam

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 660
17.6.2014 17:48:41   
lady_bubamara
Je li imao ko problema sa uholegama/uholažama zavisi kakoa ko ih zove....

Preselili smo se skoro u jednu dvorišnu kuću, u prizemlju smo, počle su se pojavljivati , ne znam ni kud ni kako ni odakle....Al baš su gadne...

nNe znam da li ih unosimo preko veša koji se suši vani, ili je do brodskog poda koji nam je u stanu, ili ili...

Al' me zanima da li ima neko sredstvo da se eleminišu kao što npr ima sredstvo ono protiv žohara, ili neko zna neki domaći recept,ili bilo šta....

Misli koje smo izabrali su boje kojima slikamo sliku svog života !!

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 661
17.6.2014 17:54:44   
bebacha
i kod mene ih ima
i mislim d ih najvise unesem s vešom

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 662
17.6.2014 17:57:14   
lady_bubamara

IZVORNA PORUKA: bebacha

i kod mene ih ima
i mislim d ih najvise unesem s vešom

u početku su bile sitne malene , blijede, nerazvijene, sad se već ugojile i narasle user posted image

I bilo je baš rijetko ono svaka 2-3 dana nađem jednu, a sad svako veče ubijem barem po dvije , baš su bljak user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 663
   [Obrisana poruka]
17.6.2014 18:51:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 664
17.6.2014 19:30:06   
lady_bubamara

IZVORNA PORUKA: Iman83

Joj, ja jedva skonta na šta mislišuser posted image

Mi ih zovemo uholjež. Navodno, ako ti uđu u uho naprave belaj...što nije istina ali eto.

I ja ih ponekad s vešom unesem, ubijem i idemo dalje.
Ne možeš zbog dječaka puno špricati okolo pa možda najbolje da treseš dobro veš kad kupiš da spadaju s odjeće.

E, da , to user posted image

Ja se sjećam jednom na selu da me probudilo neko golicanje po licu i bila je ona je li krenula u uho ili nije ne znam nisam je pitala nisam stigla od vriske user posted image user posted image

Da , tresemo ga redovno , al eto opet ih ima...Ma ja sam već mužu prosula teoriju da smo mi unijeli neku trudnu kod nas u kuću pa se sad porodila i zato ih stalno srećemo po kući user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 665
17.6.2014 21:25:06   
Alma_27
a sta je s onim hepekom sto se usteka u struju pa ih kao tjera? ne miris nego neki talasi koji nisu stetni. kazu da je efikasno kod zohara pa mozda djeluje i na njih. ja sam sinoc jednu nasla u vesu. ogromna user posted image

Neposredna veza do poruke: 666
18.6.2014 11:02:19   
lady_bubamara

IZVORNA PORUKA: Alma_27

a sta je s onim hepekom sto se usteka u struju pa ih kao tjera? ne miris nego neki talasi koji nisu stetni. kazu da je efikasno kod zohara pa mozda djeluje i na njih. ja sam sinoc jednu nasla u vesu. ogromna user posted image

to je , pretpostavljam, ono što se reklamira na top šopu??? Nisam probala ...

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 667
18.6.2014 13:57:40   
Medić*

Mi ih zovemo uholjež. Navodno, ako ti uđu u uho naprave belaj...što nije istina ali eto.

Ne možeš zbog dječaka puno špricati okolo pa možda najbolje da treseš dobro veš kad kupiš da spadaju s odjeće.

Kod nas se to zove kica user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 668
18.6.2014 14:05:05   
almondray

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Kod nas se to zove kica user posted image

Kod nas se zovu kao kod bubeuser posted image a ja kad sam bila mala zvala sam ga uložakuser posted image
I mi ga unesemo s vešom, valjda spadnu sa jabuke na štrikuser posted image

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 669
18.6.2014 14:34:56   
mala_sa
Jojjjj sva se najezih user posted image user posted image

Bubo ja mislim da je do brodskog poda, one vole drvo; i ako je star moguce je da su se negdje zavukle. Ja bih probala sa ovim Raid talasima protiv komaraca, mozda reaguje i na njih; a pod dobroooo pregledaj, mozda ipak nadjes negdje "put" user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 670
24.6.2014 12:09:04   
ziki
Je li neko vodio i dobio bitku protiv golubova? Izludese me, nastanili se na terasi, izveli 2 generacije. Evo sad hoce i treci user posted image
Prljaju terasu, rasturaju sve zivo, juce me jedan umalo ne ubi, usetao mi u stan. Tjeram ih ja, zatvorili im sve gdje bi mogli da se zavuku al dzaba sad se ispod stola zavlace user posted image user posted image pustam sokolove o orlove citavo jutro, sta bi jos mogla?

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 671
24.6.2014 12:11:27   
bebaa
ziki jeli kod tebe stan ili kuća.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 672
24.6.2014 12:19:52   
ziki

IZVORNA PORUKA: bebaa

stan sa velikom terasom na koj je svasta user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 673
24.6.2014 12:22:21   
ninuska
IZVORNA PORUKA: ziki

A da stavis mrezu preko terase? Izgleda ruzno ali ce ti biti bar cisto user posted image . Vidjala sam to po balkonima u mom kvartu. Bar dok se ne odviknu pa onda skini

< Poruku je uredio ninuska -- 24.6.2014 12:23:36 >

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 674
24.6.2014 12:23:30   
bebaa

IZVORNA PORUKA: ziki

ja da sam na tvom mjestu cijeli balkon bo zatvorila onom žicom.........pa čik nek probaju......user posted image
stvarno...ja to često vidim na balkonima...ljudi ne žele da zatvaraju stolarijom ali zaštite se koliko-toliko od napasnika....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *