Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mico vidi koji ti je obim kalupa,moj je 28 pa mi je ova smjesa bila malo,zato i nisam se odlučila da je pravim.ona je za 22-26cm u receptu piše.e sad duplo bi možda bilo previše
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 25.4.2014 12:27:20
Graziella
Help!masina za suđe ne pere kako treba.gornji red gdje su čaše,šolje itd.je ok,mada i to moram ponekad prebrisati naknadno zbog nekih mrlja,a onaj dole red sa tanjirima,zdjelama i ostalo -katastrofa.sve ponovo moram prati.nije to nista skoreno i previse prljavo sto stavim unutra,samo masno.jel moguce da fali so il' nesto drugo.inace koristim DM-ove tablete za masinu
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 25.4.2014 12:58:36
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Graziella
Sad cu ja rukavice na ruke i sve iznutra prečistiti,filter itd,a so nisam bas odavno nasula
so obavzeno da imaš bez obzira na tablete 3 u 1...ja i sjaja stavljam...može i bez njega al čaše su bolje sa njim definitvno...
kupi čistaš za mašinu...isto sredstvo imaš dax u konzumu meni najbolji...oko 3Km...bočicu okreneš naopaku u mjesto za escjag i pustiš mašinu naprazno da opere turu... filtere dole očistoš i još nešto propelere...svi se mogu snikuti lagano malo ig isperi...u onim rupicama bude ostataka hrane pa začeše pa voda ne ide kako treba da opere suđe
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 25.4.2014 13:41:19
Graziella
Fakat se mogu skinuti propeleri,nisam ni znala dosad.pa i nisu bili zacepljeni,al' na mjestu gdje se vrte,ono na sredini,gluho bilo...da ne opisujem sad...i filter isto tako.e danas cu zbaviti i to cudo za čišćenje mašine e hvala na savetima ženice,divne ste
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 25.4.2014 14:09:53
vila_7
Koristite slobodno alkoholni ocat umjesto sjaja za masinu - ja sam probala i super je - kao i sjaj , ne smrdi uopce kad se sudje opere a kontam zdravije je od sjaja. Sol koristim i dalje -al i za nju trazim alternativu
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 6.5.2014 10:37:54
Pikapolonica
IZVORNA PORUKA: vila_7
Ima li neko PayPal racun da mi u DETALJE objasni kako ga otvoriti?
Proslo je godina i godina kako sam ja svoj otvorila, pa ne znam da li cu se bas svega sjetiti, ali u principu postupak ti je sljedeci: - odes tamo na njihovu stranicu i ides na opciju New to PayPal, kako bi krenula sa kreiranjem account-a - odaberes ovu opciju Individual i ides redom kroz sva polja - najbitniji dio ti je kod bankovnih detalja tj kartice (tu unosis sa kartice podatke: broj racuna i period do kad vazi)
I to je u principu to. E sad, ne mogu se sjetiti tacnog iznosa, ali uglavnom, kad tek otvoris account mozes vrsiti kupovinu do tacno odredjenog iznosa (mislim da bi to cak tamo negdje trebalo da pise), jer ti account nece biti verifikovan. Taj dio ti slijedi kad ti dodje izvod od banke, Paypal ti naplati neku naknadu od par dolara i dodje ti sifra na izvodu, koju onda trebas unijeti u opcijama na PayPalu, kako bi ti potvrdila da je to tvoj racun i onda ides s regularnim online kupovinama. Imas tu sad i varijacija da npr otvoris poseban racun u banci samo za paypal ili da stavis karticu i racun koji inace koristis.
Iako sam ga garant zakomplikovala, nadam se da sam bar malo pomogla :)
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 6.5.2014 14:09:18
Pikapolonica
Ako mislis na PayPal, ne placa. Odnosno (ako me sjecanje dobro sluzi), cini mi se da pri samoj registraciji oni ti skinu par dolara sa racuna i onda ti to vrate zajedno sa onom sifrom na izvodu. Ili kad uneses sifru, onda ti vrate pare na racun (tako nesto je bilo, ali ubij me ne mogu se sjetiti ) Ali kao klasicno odrzavanje ili nesto, nema. Kazem ti, ja imam vec godinama otvoren account, na istoj kartici, i zna se desiti da mjesecima nista ne kupujem i ne koristim ga.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 6.5.2014 15:28:53
dambolina
Dobro su ti zenice sve objasnile, ako ne dobivas izvod otidji u banku i trazi da ti ga daju. U transakcijama ces imati kod koji trebas unijeti radi verifikacije i nakon sto ti se verifikuje account, vratice ti onih par dolara sto su skinuli. Nema nikakvih provizija ni naknada za paypal